![]() |
Nu aveti bari de 1300 nichelate fatza spate, si semnalizari albe pe fatza? Sau daca stiti unde as putea gasi vas fi recunoscator.
Quote:
|
Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!
semnalizari ori ai marele noroc sa gasesti pe vreo batrana la remat sau daca nu poti incerca cum ti-a sugerat bogdan.Multa bafta cu masinuta ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pozele promise.....tu poti taia linistit atat ca nu ai spoilere cu care sa atingi.Numa bine.
|
Quote:
|
Ar da bine;).
Imi place masca aceea cat zici ca a costat?! Nu stie careva capace de roti 1300unde gasesc si ce pret. Scz de off topic. |
1 Attachment(s)
Sa o fac cu dungi gordini negre?
|
Bleah!
Albe! |
10 Attachment(s)
Uite pozele cu triplele, sa-mi spui daca le vrei si iti dau si pretul prin PM;)
Dungi albe fara indoiala.. |
Multumesc Bogdan de poze, ai PM.
Nu aveti cumva consola de 1300? Sau oare as putea face una din lemn? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Pai a pus si poza mai jos daca nu ai vazut.
Dacia lui Grigo imi place. Ai putea sa o faci ca cea din poza si sa pui roti de aro 10 negre;). |
1 Attachment(s)
Quote:
uite si o poza ca sa nu zici ca manc gogosi... eu zic sa nu te arunci asa de mult ca o sa suferi... |
2 Attachment(s)
Niste idei... Ca in prima poza vreau sa iasa. Apoi cu flacarile negre...:flamed: eu zic ca ar fi ceva inedit... doar sa ma enervez si fac si io cu banda din aceea ca la Discovery... Nici nush cum ii zice, de le face conturul. :-P ramane oricum la stadiul de vis...
|
esti foarte "copil" cand vine vorba de ceea ce iti doresti. Tu vrei ceva show off, dar iti garantez ca show off-ul nu este neaparat un lucru bun;)
|
Quote:
azi am taiat din arcuri am pus amortizoare noi, etc... Proiectul merge incet dar sigur, si va fi o masina frumoasa. Nu poti face din dacie mercedes da ceva sami placa pot face, a da si pentru carat cartofi am ARO. |
Quote:
Trebuie sa intelegi ca 1300 este o batranica (respectabila zic eu), si nu poti sa o incarci cu fel si fel de dungi, flames si alte acareturi. Ar arata ca o femeie batrana machiata strident. |
4 Attachment(s)
Miste poze. Am si taiat din arcuri azi... Nush parca pe fatza mai trebuie taiate... nush. E seara si poate nam vazut io bine, ma uit maine la ea cum trebuie.
|
Quote:
A si cat despre flacari, ce nu ar da super? sa fim seriosi... dar nu ii fac, nu vreau sa o incarc, vb ta. Cat despre clasic acum sunt in cautare de bari cromate... Nu ii pun plastice sau tampenii... |
Culmea flacarile alea ar da cam bine....pe fata mai taie 1.5 sau 2 spire ;) Cauta-ti jante superbalon si daca poti pune gume de 175/70 ar da foarte frumos....
Multa bafta in continuare ;)...vopseste-o ca da frigu si sa nu o lasi afara ca dai buleala. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"pune gume de 175/70 ar da foarte frumos...." - nu aveti ceva poze cu vreo dacie cu astfel de gume? Sunt curios cum arata ca ma facut curios BlueAngel.
|
pai asa am io omule 175 toate
|
Quote:
bafta |
Quote:
|
165 merg, 155 sunt de bicicleta iar 175 sunt cele mai mari pe care le poti pune fara sa umbli la aripi. Eu iti recomand 175 cu jante canada(5.5j) ca dau cel mai bine
|
Quote:
|
Quote:
sfat: arcul spate punel invers... cu taietura in punte ca sa protejezi oala spate:) eu asa am facut:) |
Quote:
|
Quote:
|
eu am pus arcurile cu taietura in sus si nu e nici o problema...fara sa il fac plat la capat...
|
Quote:
|
hai urca niste poze clare sa vedem ce a iesit.Baga gume de 175 nu o sa regreti ;)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Poze noi. Batranica a fost antifonata pe sub ea, inauntru... Filtrul de aer, capacul la motor vopsite rosu puternic... O sa fie super. O da si acuma partea enervanta... kituirea... Asa vreau sa ii fac jantele, asta e de forma pana aduc extrabalon:D cu buza mai lata, Apoi un strat de lac si zuppa!! liniile asa raman, gordini style.
Pareri, ceva??? Masina merge miercuri seara la vopsit si la sudat pe la caroserie in exterior una alta... o voi face un galben TAXI. portocaliu... ceva de genul. Alte culori la preti bun cat de cat nu gasesc(sa fie galben) |
4 Attachment(s)
Ora 2 noaptea... plictiseala isi spune cuvantul. Siiii... am modelat o consola... cam cum as vrea eu sa am. Din lemn vreau sa o faca vreun tamplar si sa o imbrac in piele pe margini si la mijloc vopsita cu argintiu, sau gri. (culorile bordului). Faza cu boxele imi place, sa nu mai gauresc usile...
|
Interesanta ideea cu consola,chiar arata bine;)
In legatura cu gumele poti pune de 175 dar sa stii ca mai recomandabil ar fi de 165 deoarece posibil sa plangi dupa aceea dupa talon daca dai de vreun maimutzoi din asa zisa politie romana......intelegi ce vreau sa zic....eu unul am de 165 gumele pe jante canada extrabalon si dau super bine.Garda la sol e tocmai buna,parerea mea e sa o lasi asa,bafta in continuare si spor la vopsit;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning