![]() |
da chiar asa.... gata cu hyunday-ul.... poate vine la urmatoarea etapa.... ca doar or sa fie liniute.... abia astept... :) dar daca ploua... speram sa nu.... nu cred ca o sa fie prea interesant.... si poate repara si ei drumul ala prin vitan ca am vrut aseara sa fac o incercare si cum am plecat am facut pana :evil: ... mi-a intrat un cui in roata.... plus ca este plin de pietris pe acolo si abia poti sa pleci de pe loc....
|
macar aduce mai mult spectacol pietrishu ala... de ex vezi ce au facut la BM la raliu spectatorii....
|
???
1st: Zetemte - I drove a VW Golf 2 (\"almost\" GTI). Chisinau - Capital of Republica Moldova. Next event is SPEED (<hp115 - 4oom; >hp115 - 1ooom) on 22 nov (i guess)
2nd: Betonul a fost bun (parerea mea) - a avut aderenta si in plus la jaloane era pietris asa ca trebuia sa fii atent sa nu derapezi (un + la dificultate - in nici un caz o problema) 3rd: Morro - multumesc! Pozele le am deja (bineinteles, cum altfel :)) Daca te-ai intrecut cu b75MBD - are G60 (16o cai), INSA limitat la 6ooo de ture. Eu am 137 cai (de-aia daca ma faci nu ma supar) la 900kg, tu? A, si al meu e limitat la 7ooo. Ne vedem in Vitan k parca nu prea am bani de amenzi dar daca vrei totusi vorbim in weekend o723 Bogdan |
Sincer sa fiu cred ca putem astepta pana la urmatoarea 'etapa' ... Sa speram ca va fi pe 22.
137 de cai la 900kg .... periculos ... eu am 147 la 1100 si imi taie injectia la 7200 . :wink: ne vedem pe chei :!: |
Thanks. Fuck, I'd better like the one that was at Prisma. 1/4 mile is also nice, but using your steering wheel gives you more fun ! And then not only car matters, but the driver. 1/4 mile is almost only a car :(
Anyway, I'll come and race :twisted: |
Re: ???
Quote:
Masina e un GTI, sau un Golf normal cu motor de GTI |
890kg!
Pimp_lex, citez talonul: \"masa proprie\": 89okg, \"masa totala maxima autorizata\": 14ookg, cool, nu?
Sincer acum: masinutza asta e undeva intre un 323 (15o cai) si 325 (17o cai) Este intr-adevar un Golf normal cu motor si toate cele de GTI (cel mai important - suspensii sport, frane super, cutie beton). De la GTI ii lipsesc geamurile electrice, A/C (cred), usile fata cu un singur geam si... :( servodirectia (incepe sa se cunoasca la brand ;)) Si nu, nu am scos absolut nimic de pe ea, ba dimpotriva am in portbagaj always tub+statie, trusa scule, bidon ulei, roata rezerva+cric+cheie de roti - zici k ma cred in bmw. A - destul de important - e in 2 usi. Bafta! p.s. Daca o prindeti pe Cosmina pe forum - ea s-a intrecut cu domnisoara NSL. |
Cel mai nou utilizator inregistrat este: cosmina
Se pare ca a venit :lol: |
Pilu: o sa aiba 3 minute si 200 Mb?!
Cel mai bine ar fi sa il luati pe bucati, de cate 1, 2 Mb... si 20, 30 de secunde. Astfel, am putea toti sa vedem cate ceva din el. |
Quote:
|
tekno: inaintea mesajului meu... pusese Pilu unul in care zicea ca filmu' de la Prisma o sa apara azi sau maine... Cred ca l-a sters :)
|
or sa fie doua filme de la prisma.
Unul primit de la unul din voi si unul filmat de noi Deci maine 2 bucati filme de la prisma. Una de 239 de mega si una de 291 mega in jur de 30-40 de minute fiecare |
mkay...
shi cam ce calitate o sa fie filmarile? |
480/352 rezolutie super calitativa zic eu
|
Prisma=the best so far (excl. Timisoara)
3 Attachment(s)
Si pentru cine se plangea cum k a fost mai bine (zici ca sunt discutii de-alea pe tema \"Era mai bine inainte\") la Romexpo, intr-o poza se vede clar \"multimea\" de spectatori... ALSO In alta poza se vede \"multimea\" de masini participante. Bine, nu-s toate in poze dar la Prisma au fost cam de 2 ori mai multe.
\"Veteranii\" TXA & BAV - unde-au fost? Cine stie de ce au lipsit (tocmai) la Prisma? LA MAI MARE!!! |
pozele
Pozele de mai sus sunt de la ROMEXPO!
|
frumos de tot Viperul.......pacat ca n-a participat si el........
|
Nu incapea la primele 2 curbe (180 grade) mai mult ca sigur. Dar...
|
3 Attachment(s)
macar daca statea si el pana la sfarsit. facea liniutze cu aia pe acolo.
Dar oricum la PRISMA a fost mult mai mishto. Mie mi s-a parut la ROMEXPO putin mai spectaculos, fiind si prima mea cursa, dar nu se poate compara cu ce a fost la PRISMA. Anyway.... mai am si eu cateva poze de la romexpo. |
la PRISMA mi s-a parut mai altfel. Poate si pentru ca a fost mai cald. Dar mi s-a parut ideea plecarii din tunel foarte interesanta si buna. Cred ca cea mai \"tare\" masina a fost FORD-ul acela vechi, care cand pleca nu se mai auzea nimic in afara de el. Astra-ul modificat a mai fost calumea, cand am auzit ca are 300 de CP... am ramas cu gura cascata. Si priteneul polonez a mai fost tare. Pe calea acestea il salut: Hello Zetemte!
Mie se pare o idee foarte buna cu traseul de indemanare, dar ca s nu se supere unii cred ca ar trebui sa alterneze. Odata indemanare, odata liniutze. Cred ca toata lumea ar fi multumita. Si inca ceva, sa puna pe site pe unde dau informatii in mass-media despre urse, ca eu nici nu stiam ca antena1 sunt amatori de astfel de reportaje. |
thanks nad hello :)
Acesta Astra are 300 Hp ?!?! nu pot sa cred :shock: Unde a fost modificat si cum el stie, ca are 300 ?!?!? |
Kestia aia rosie din poza pusa de SHA e Camaro? Kestia aia de kiar cool :)
In curand o sa imi aduc contributia cu cateva poze cool din Craiova :) Un Camaro si o Tigra cameleon :) |
Quote:
|
:D
DoD'u nu are 300 de CP are doar o cutie sport si putin modificat motorul dar nu are in nici un caz 30 de cp !
|
Cred ca rocker_no zicea despre Astra-ul bertone care avea numarul 00, si un steaker in spate pe care scria \"Toaster\".
Buna intrebarea lui Zetemte, de unde stie ca are 300? din cate am citit eu, astra bertone din fabrica are cel mai mult190 de cai (motorul 2.0 turbo). mai e altu mai mare? Oricum daca a reusit sa scoata 300 de cai din 190 initiali e destul de bine:) nu? |
Daca are din fabrica 190 si acum zice, ca are 300 ... as trebuit sa schimb Turbo si fuarte multe componenete in motorul si nu cred ca este posiibil in Romania ...
Poate are Chip, asta insamna circa 20 in plus. E vorba tot timp despre Astra Bertone ( Coupe, cu spoilere etc ), da ? Sau ce ? |
oricum... chiar daca are numa 190 CP mashina e mishto...
|
Cam greu de crezut ca Bertonele ala are 300 cp... dar cine stie? Nici eu nu credeam ca un Cielo ( * Sebi ) se poate duce-n > 200 cp :lol:
|
cum am scris si eu mai sus, la inceput n-am crezut. Da daca zice ca-l cunoaste pe tip de la ilegale.... zicea ca si-a pus nu stiu ce turbo ca sa-l faca de 300. Da mi-a placut trapa de pe capota! misto ideea.
|
Trapa pe capota?! Poate priza de aer.
|
:D
Masina aia este super modificata :D dar nu trage de 300 de CP !
|
nu i-l cunaoshte nimeni pe tip? sa vina el pe forum sa ne lamureasca... :D
|
arat foarte misto Astra Coupe turbo, facut frumos si cu gust si cu multi bani.....numai ce se vede de-afara body kit, suspensia, jante, tobe.......am vazut un review la masina acum 2 ani cand am fost in ro intr-o revista romaneasca(nu mai stiu care, o am pe aici pe undeva)......la momentul ala propietarul estima puterea crescuta de la 190 la 210 cai, ca mod , avea un chip, un filtru, tobele finale si boost-ul la turbo foarte foarte putin marit, daca omul a lucrat intensiv la motor de atunci nu m-ar mira sa aiba pe la 300 de cai, dar depinde ce-a mai facut la ea.............oricum, motoarele ecotec de 2.2 pot tine pana la 400 cai pe interne de fabrica, iar cu internele schimabate...........banii sunt limita........Lingenfelter a reusit sa faca o masina de drag de aprox 900 cai cu un astfel de motor
|
Din cate stiu eu motorul este de 2 litrii Turbo si nu 2.2
|
eu stiam la un moment dat ca motorul avea 265 de cai. Poate i-a mai facut ceva si l-a dus la 300 .
Oricum ce pot sa va spun sigur este ca l-a facut pe Seby. |
astra coupe bertone
Quote:
|
rocker: capota e una si plafonu' alta...
Acum m-am lamurit :P |
Quote:
shi.. pimp: unde pot sa dau pe net de astra aia de la Lingenfelter ? :twisted: |
LEGAL RACING 15.11.2003(ultima etapa de viteza pe acest an)
Motorul de pe Cielo are in jur de 240cp si nu a avut mai mult niciodata,iar Astra Turbo are in jur de 300cp, avem aproximativ acelasi gen de motor doar al lui are turbo. dacia are cca 105-110cp. Bmw are cca 360 peugeotul 180 renaultul 130 |
Re: LEGAL RACING 15.11.2003(ultima etapa de viteza pe acest
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning