![]() |
Re: [Dezmembrez] Cielo 1996
Salut, mai ai blocul de lumini, semnalizarile de langa faruri si plasticele care acopera difuzoarele din bord? niste poze, respectiv preturi. Multumesc
|
salutare....in principiu am bloc de lumini si cred ca si plasticele care acopera difurile fata...dar problema e ca te pot servi saptamana viitoare pe final ca sunt plecat din localitate pt cateva zile....plus ca e zapada mare in fata portilor la hala unde e masina si nu prea pot intra la ea...numa bine pana ma intorc sa mai incalzit afara si o sa te pot servi....despre preturi vb dupa ce confirm ce am din ceea ce doresti tu...
PS: semnalizari sigur nu am...celelalte cred ca am... |
Ok tinem legatura, ms mult!
|
UP!! Pt. seriozitate:D
Semneaza un client multumit. |
multumesc de aprecieri....
|
up...valabil...preturi neg
|
Quote:
Villy pot sa iti ofer sigur bloc lumini(nam apucat sa ii fac poza)...dar plasticele de la difuri fata nu le-am gasit inca....mai caut...te mai intereseaza ? |
Saptamana asta iti spun exact ce mai am nevoie!
|
cat mai curand daca rei ceva ca eu saptamana asta plec din oras...si ma mai intorc de pasti :))
|
Ok am inteles, miercuri cel tarziu e bine?
|
da e ok....astept raspuns de la tine sa stiu...
|
jante tabla?
|
nu am puma,.....sorry...le-am dat de mult..
|
aripa dr fata?
|
nu mai am aripi fata imi pare rau...s-au dat
|
dar ecu?
|
nici ECU...a plecat si ala asta toamna...
|
sal mai ai oglinzile retrovizoare daca ai din acelea rotunde rabatabile
|
pare rau dar nu mai am oglinzile...am avut modelul rotund dar sau dat..
|
Antena o mai ai si chederele m-ar interesa daca sunt bune!Un pret la ele!Merci
|
antena parca o mai aveam...dar nu prea ai ce face cu ea...era dusa....iar daca te uiti un pic in urma chederele s-au dat...
|
cumva mai ai vreo cutie de viteze (la ce pret)? ai cumva idee dak se potriveste pe daewoo lanos 1.4 din 1999 ? imi poti trimite cateva poze dak o mai ai ? .. ms mult
|
cutie de viteze in principiu am...dar deocamdata nu o vand pt ca vreau sa o pun pe masina mea in caz ca nu reusesc sa o vand pana in vara (am una sport si e prea scurta)...ca pret e 250Ron....si nu stiu sa iti raspund a intrebare ca nu stiu Lanos ce cutie are... iti merge cutie de Opel F16..de pe Vectra sau Astra...poze din pacate nu am pt ca nu am dato jos inca de pe masina..cand revine la Vanzare am sa postez...
|
Bogdan, scuze daca te-am mai intrebat... motoras din ala de deschidere portbagaj mai ai cumva?
|
Quote:
PS: nui nici o pb...8) |
salut.mi-ar trebui pe partea stanga bascula cu pivotu. la ce pret o dai?
|
pfff...buna intrebare...sincer trebuie sa vad daca o mai am si apoi sa iti spun pretul...daca nu te grabesti eu peste cateva zile ajung acasa....ca nu sunt in oras la mine...si te servesc cu cea mai mare placere
8) |
cumpar ornamente interior pt cielo:ornamentul care acopera panoul de climatizare,casetofon,spatiu depozitare.......ornamentul ce se afla situat sub schimbator(pe care se aplica mansonul pt schimbator),ornamentele ce acopera boxele fata(cele din bord)ornamentele ce se imbina deasupra si sub volan!urgent!!!!
|
Quote:
|
plasticele de cielo din lateralele consolei de a/c, radio-cd si bricheta. cele in care se prinde masca care le acopra pe astea 3 in niste clipsuri. how much daca le mai ai?
|
Quote:
|
cutia de viteze o mai ai ? in ce stare e ? si la ce pret ?
|
cutie de viteze am in stare buna...numa ca cea de pe cielo va veni pe opelul meu....pot sati ofer o cutie sport cu rapoarte scurte daca te intereseaza...de pe Opel Kadett GSI....ca pe mine nu ma avantajeaza la drumuri lungi....:D
|
up....valabil...preturi neg...din ce imi mai amintesc mai am asa:
- faruri 2 perechi - stopuri originale in stare buna - armaturile de la spoilere (fata+spate) - capac portbagaj - bloc motor in stare f buna - chiulasa - planetare - fuzete ..........plus alte piese - in curand probabil va intra la vanzare si o cutie de viteze sport dar voi reveni cu informatii cand va fi cazul - cred ca mai sunt si ceva plastice de pe la interior da nu cine stie ce...va rog intrebati ce aveti nevoie si va raspund pt ca numi mai amintesc chiar 100% ce mai e pe masina...pt informatii ma puteti gasi si la telefon: 0740661046 (pana in ora 13 e posibil sa fiu pe langa masina dezmembrata si va pot da info mai sigure) |
Quote:
|
antena nu am....ca era rupta din start....pentru proiector iti pot oferi doar sticla daca o ai sparta...ca oglinzile erau cam nashpa...
|
sal stalpu din fata de la parbriz cat e de la plafon pana la prag
|
sal...eu as vrea injectoarele...le mai ai?!
|
@klody: nu le mai am imi pare rau..
@somoso: imi pare ru dar nu cred ca pot sa te ajut...e cam complicat sa ma apuc acum sa tai din caroserie..plus ca nici nu prea am cu ce...si la chestii din astea trebuie sa vina omu sa isi taie ce ii trebe... |
Salut! Arcurile pe spate mai sunt?Si ce pret?Am nevoie urgent!(many_hidnface)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning