![]() |
Re: 4tuning day
asa e cel mai bine in grup si daca e sa plecam toti odata ar fi cel mai bine sa mergem in coloana si bacaul si iasul si suceava piatra si cine se mai anunta
si la o viteza constanta |
Adika sa nu Mânăm mai mult de.... sa zic 140-150
|
cine stie. seful de grup zice viteza. si e mai bine in grup. ca printre noi sunt si care nu au experienta.
|
sa nu-l lasam sef de grup pe misu(SFW), ca nu stim cine se tine dupa el! :)
|
Cred ca vin si eu cu japoneza
|
promiti ca mergi moderat? :D
|
cam toti avem masini care daca mergi prea incet se stica. pe bune. vb serios.
|
looooool de unde ai scos-o :lol:
|
eu acuma vb serios.
|
adik dak isi ia un mosneag sclerozat un enzo........ :lol:
|
eu ash zice ca la 4tuning day sa fim cate mai multe masini din bacau.
|
Quote:
Eh, oricum Neo a zis de 140 - 150 ... eu inebunesc la viteza aia .... :-) Ne vedem acolo ... :twisted: :twisted: :twisted: Glumesc ... daca e sa mergem mai multi ... eu nu o sa am rabdare nici sa merg incet ... dar oricum nu sunt de acord cu fugareala ... cum a fost atunci pana la karting club ... daca se merge in grup, trebuie sa ne ajutam unii pe altii nu sa avem si grija prietenilor, sa nu intra in noi, pe langa ceilalti participanti la trafic. (sa pastram o ordine intre noi, sa ne ajutam la depasiri in cazul in care unu nu vede, cel din fata sa ii faca semn daca poata depasi ... oricum sa se semnalizeze orice schimbare, tre sa se tina cont ca se merge in grup si nu fiecare pt el) |
Dar masina mea nu merge cu mai mult de 100!! :(
|
140-150 mile p ora nu? f bine:lol:
|
Quote:
|
Quote:
hmmmm la 110 - 120 ma sinucid. :twisted: :twisted: :D |
:) ce sa zic...cred ca daca`s avea si eu o masina ca a ta ... as face la fel...
|
Quote:
PS: Daca accelerezi si mai lent putin ca sa am si eu timp sa prind viteza aia :D |
Quote:
Sa nu ii dau deloc peste 210 ..... o sa incerc ... dar ... cateodata nici nu imi dau seama cand ajung la 220> asa ca ... oricum ... incerc :D |
tare vreau sa-l vad pe tibi cu papucu' dupa voi cand aveti 220:)
|
ba marlo ce vrei sa spui cand am venit de la mare nu ai mers cu 160
ce tot vb aiurea e viteza totusi pt un papuc dizel |
iti dau seama... 160 :lol: - adica pt un papuc e fascinant :D
|
azi am mers cu loganul cu 180 km\h!!!!
|
Oooo! Unde?
|
nu ai filmat? poze ceva?
|
Ba ... dupa ce prisai el 180 m-a sunat era pa la ...1 jumate 2 parca. :) si zice uai Neo am mers cu 180 uai :) totush...pt motor de 1.4 si la ditamai cufarul 180 e ceva...eu mai mult de 175 n-am putut prinde ...aveam pedala la fund!
|
ma duceam la sascut!!! am poze, dar le pun cand ajung acasa!! momentan sunt la cineva!!!
|
Quote:
|
Ori tremura singur si o lua in sus de frig :lol:
|
mai sincer sa fiu si eu o urc pe la 210-220 knd merg singur pe portiunile din afara localitatilor, dar acum nu-i cazul...
o sa mergem cu viteza constanta,,, mai jos asa...viteza de croaziera. ;) |
da mai... da noi vorbeam de vitezometru otpimist a lu` grasu (aju) ... a tau e realist... poate chiar pesimist :))
|
Eu maxim 210km/h... ca atata scrie in bord. I-am dat pana a ajuns acu acolo... mai departe nu am de unde sa stiu :D
|
Hi Hi Hi
Mie nu imi merge vitezometrul asa ca nu stiu cu cat merg. Dar cel mai mult am mers cu 5000 ture in ultima treapta. Iar pe bord am 320. |
cica a mea a mers cu 220. cu martori. se luase la intrecere cu un seria 7 cumtor de 3.5 la iesirea dinspre metrola suceava.
|
Quote:
|
vladutzz itzi poate spune ce fel de masina era seria ala 7. era din 1990 si avea 212 cai.
|
Dap masina despre care vb mertan este un 735 de prin 89-90 de 211 cai. Sincer e posibil sa se fi mers paralel pt ca masina respectiva este putin cam praf in ultimul timp dupa cativa ani de forja pe la noi...sau mai bine zis era pt ca am inteles ca omu si-a schimbat motorul, iar BMW-ul care este acum la mertan pot spune ca se duce destul de bine
|
Cred ca avea jumatate din cai...Daca BMW asta a lui mertan merge cu 200, o sa imi vand masina si o sa imi iau si eu
|
Citeste mai bine ceea ce am scris mai sus, am spus ca s-a tinut dupa seria 7, viteaza nu o stiu. Desi la cum mergea masina cat timp era in suceava tind sa ii dau crezare lui mertz. Acum nu stiu in ce stare e. Dar tu ce incerci sa spui ca un urs nu atinge viteza asta?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning