![]() |
Re: Pascani
andreyutzu o sa imi fac simtita prezenta de acum
morpheusmaster multumesc frumos de urari ViRuS_90 multumesc frumos... si eu sper Ali_ump multumesc pentru apreciere PS1: modelul este intradevar foarte bine intretinut, are mai putin de 100 000 de km ... am ceva acte din ultimii ani de la service-uri din germania... o singura problema are dar am sa o dezvolt pe topicul ei. In rest cateva elemente de caroserie care trebuie schimbate (gen chedere) dar la primavara, acum e mai greu la -20 grade. Ea se prezinta impecabil cu toate elementele originale din fabrica nimic modificat sau schimbat. 8) PS2: ce noroc am avut ca am gasit-o :peace::joy: |
Fie ca noaptea sfântă a Crăciunului să vă aducă pace în suflet, bucurie, încredere şi sănătate şi toţi cei dragi să vă fie aproape.
|
Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...si va mai doresc 1 lucru: SA CRESTETI MARI!
|
sarbatori fericite!
la multi ani! morpheusmaster bine punctat. |
Sarbatori fericite si implinirea tuturor dorintelor ... un an nou si cat mai multe realizari !
|
Se pare ca dupa ce am admirat LIVE pisicutza lui leutzu, unii din noi ar cam vrea si ei una cadou de sarbatori ( ca sa nu mai zicem de andreyutzu care nu se mai dezlipea de ea :D ) ... Frumoasa tare ... andreyutzu poate spune mai multe ( e visul lui ... sper sa devina realitate cat de curand )
|
wei kim ma dai si tu de gol acum pe forum eu il lasam sa plece da fara matza :P...sa speram k intr-o zi cu soare o sa am si eu una :D
|
Multumesc de aprecieri prieteni. andreyutzu mai mult ca sigur ai sa ai parte de masinuta care o visezi numa ca trebuie sa mai ai un pic de rabdare si sa iti pastrezi speranta. LGandrew daca am sa castig vreodata la LOTO va fac cadou la fiecare cate 3 pisici :-P
|
la loto sau la superbingo metropolis.
eu nu vreau 3 pisici,eu vreau o pisica si un subaru impreza wrx sti sau un lancer evoX gsr. :lol: |
eu nu fac pretentii leutzu ... daca zici ca faci un asemenea cadou ... tare bine mi-ar prinde macar una din alea 3 pisici :)
|
lasati wei k am eu 3 matze la bunicamea si vi le aduc ca si asa mor de foame :))
|
La multi ani!
Un an nou cat mai bun! |
La multi ani baieti ! Si tot ce va doritii !!!
|
Va salut si yo din Suceava si va felicit pentru ce incercati sa faceti in orasul vostru va urez multa bafta si cat mai multi membri sa aveti.
La multi ani multa fericire si sanatate va urez cu caldura. |
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca. Un An Nou fericit!
|
Quote:
La multi ani! p.s.bafta la vanzarea yaris-ului. |
Incepand din aceasta seara inca un prieten si membru al mici comunitati din Pascani a intrat in posesia unei frumoase pisicute...
Deci il asteptam sa puna cateva poze aici... De maine o sa incepem sa facem cate ceva la ea in limita posibilitatilor. |
[B][/B eu am vazuto si pot sa zic ca e superba....leutzu si Yce sa o purtati sanatos si multi km fara incidente..
|
pardon nu e pisica,e sedan.
andreyutzu de ce nu m-ai corectat?:lol: |
ce conteaza tot bmw ii si are un sunet superb :X......sa le purtati sanatosi...si onix hai tata sa ne luam si noi vreo dacie ceva :D
|
Sa vedem poate prin toamna reusesc sa imi iau si eu ceva si o sa o conduci si tu,bineinteles cu gazul tau.
|
E pisica si sedan si coupe si break si cabrio . btw sa o stapanesti sanatos Catalin si sa o forjezi cu placere !
|
ma bucur ca mai posteaza si altcineva inafara de mine si onix k crede lumea ca suntem numai noi 2 :))
|
ei hai nu fi asa singuratic andreyutzu ...
|
Va invit la un Snow drift cu 2 Nissanuri Silvia S13 si S14 in poligon la Piatra Neamt Sambata dupa masa ! Vor mai fi prezente cateva BMW-uri E30 plus tractiuunile fatza! Va asteptam!:twisted::rolleyes2
|
Quote:
|
multumim de invitatie!
sa vorbesc cu baietii sa vedem daca putem ajunge si v-a dam un raspuns; |
ali ump multumim de invitatie..sa speram ca putem ajunge si noi ca spectatori si sa ne cunoastem..
|
1 Attachment(s)
Hop si eu, poza cu pisicuta :evil_laug
|
5 Attachment(s)
frumoasa pisica leutz!
vad ca nu toti baietii au pus poze cu masinile cu care se misca momentan,asa ca o sa pun eu cateva poze de pe la intalnirile de asta vara(acum ne intalnim mai rar din cauza frigului) ca sa vada lumea ca existam,asa mici,dar existam. chiar daca unii or sa zica:`ce e asta,logan club?`,nu nu este logan club este mica comunitate 4tuning Pascani,mai exact o mana de oameni pasionati de masini si de tuning.Acestia care o sa zica asta tin sa ii anunt ca parintii nostri nu sunt bancheri,noi nu clonam carduri... o sa pun si alte poze cu tot grupul deoarece intre timp au mai aparut inca 2 masini. bafta! |
Frumos, din pacate atunci nu aveam masina. Sa vina caldura si vor fi mai multe poze, mai multe intalniri si poate de ce nu, incet... incet... mai multi membri cu adevarat pasionati.
|
Asai leutzu la vara o sa fie mai multe sedinte foto...si ziua si noaptea,onix foarte buna initiativa..orcum ''vaporu meu'' ii cel mai jmecher are becuri albe :))
|
Sa fiti mandri, noi inca nu am ajuns la nr. ala de masini :)) deci nu va plangeti ca o duceti bine. Pun pariu k la vara adunati dublu
|
sa te auda dumnezeu...macar sa ramanem asa de uniti si cu masinile noastre..salutari
|
Suntem mandri morpheusmaster si speram sa fie si mai bine....pt ca este ceea ce ne place si place multora dintre noi cu posibilitati mai multe sau mai putine....noi speram sa strangem cat mai multi oameni pe care ne putem baza indiferent de ce ,,scula'' are daca pot spune asa.....important e sa ne distram...
Eu imi cer scuze ca nu am venit cu poze...dar sper cat de curand sa postez si eu cateva....Multa bafta tuturor si salutare;) |
Vorbisem intr-o seara sa postam poze dar se pare ca trebuie sa ne cautam fiecare prin calculatoare sa vedem ce avem ..filmuletze ...poze ..si sa le postam ..dar cred ca dupa ce trece sesiunea o sa se intample asta ...
|
kim,toti am vorbit,putini au retinut....:-)
|
onix ... trebuia sa facem asta mai de mult dar dupa cum stim ... au avut loc cateva >>> neintelegeri <<< si sa cam uitat asta ... sper sa revina totul la normal si sa continuam ceea ce am inceput ... asa ca dupa sesiune am sa ma ocup eu de poze si video ca sa fie puse intr-un final ... Bafta all !
|
totusi ... am de gand ...si nu numai eu ... sa marim ,,mica noastra comunitate " asta cand o sa dea caldura ;)
|
sa speram ca reusim kimule...sau macar sa ramanem uniti...iar cu pozele o sa facem o sedinta ziua sa iasa treaba buna :D:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning