![]() |
Re: 4tuning Day
Pakat de Ploaia Care a Inceput !!. In bucuresti acuma ..!! dar nu va strika si 4TUNING DAY .. O sa fie Frumos maine .. va asigur eu !! :-P
|
16 Attachment(s)
Show-ul a fost demential!!! Eu as merge in fiecare weekend daca ar exista asa ceva! Super tare frate!!!
Iata cateva poze de la plecarea noastra de sambata 1 aprilie 2006. |
Ma da filmele de pe drum si poze mai multe nu aveti? :rolleyes2
|
Ba da, dar filmele vor fi in format pentru DVD, si sambata cred ca sunt gata!
|
Ok sper sa nu ma uiti donule ;)
|
Multumim mult celor din PLOIESTI pentru primirea facuta si va asteptam si noi cu prima ocazie in ORADEA !!!!!!!!!!!!!!
|
multumim si va mai asteptam pe la noi
|
4 Attachment(s)
Quote:
in timp ce va asteptam la Hanu Romanesc (cum incercam sa-i explic lu` daflayer) ... :lol: |
tng de ce mi-ai sters postul frate?
|
se aproprie marele eveniment al anului...:)...trebuie sa ne pregatim d`akuma ..:)...si mai ales shoferii..pregatiti-va mashinile:)
|
ai vazut frate atunci ce frumos a fost? ne-am adunat cu totii .. ne-am distrat, a fost frumos... fara certuri si alte alea... :sad:
|
vremuri tata...vremuri...knd eram krk de oameni la sala...pe 31 martie...knd au venit cei din oradea...si pe 1 dimineatza knd ne`am trans iar krd de mashini..si am fost akolo...belea belea...:)...deci chiar a fost marfa..si sper k si anu` asta o sa iasa la fel...dak nu mai marfa...in ciuda certurilor kre sunt sau au fost:)
|
cand am plecat atunic dimineata l-a luat pe taz gaborii ca a mers cu motoru lu' cobra pe portiunea aia ;)
sau cand am venit cu donu , eram 7 in masina , cocosasem cieloul ala :mrhappy: mai sunt cateva faze.... |
salutare,se apropie 4tuning day,si o sa merg si eu,sper sa trec si eu pe la sala,sa va cunosc,(dupa ce termin cu sesiunea asta:() o sa merg si eu,si dak e poate ne intalnim si plecam d la sala,eu unu merg cu masina mea si e posibil sa mai aduc ink una (asa se aude),sper sa iasa ceva frumos,si sa plecam in coloana mare,cum am inteles k a fost si anul trecut,sper sa iasa mai frumos!! sa auzim numai d bine pana atunci si sa inumaram secundele pe degete pana atunci :)
|
anul asta daca nu o sa fim 20 de masini eu nu ma mai joc :mrhappy:
twuwuwuuwuw! :mrgreen: |
asa am zis si eu,ma jur,dak nu o sa fim 20,asculta u la mn!! sper,si o sa incerc sa mai aduc si eu dupa la mn din comuna,ii corup eu pe astia,sa aduc cat mai multe masini d la mn de aici,acu sper sa nu va dezamagesc,oricum pe mine va puteti baza k eu vin sigur(asta dak Doamne fereste nu se intampla ceva pana atunci)
|
Quote:
|
Quote:
e frumos sa stam intre noi, cei cunoscuti, nu sa se faca bisericutze ;) eu unu abea astept :weee: |
...mergi cu dshockevo daca ia permisu marti :P
|
bha sa il iei dete draqu.... noi doi suntem nishte pardafi.... nu putem sa luam un amarat de carnet :mrhapy:
TNG - stii ca o sa iasa desmatz mare pe drum si pe acolo :mrgreen: atunci sa vezi poveste ... |
pai eu nu va cunosc :(,dar sper sa trec si eu pe la sala aia,peste max 2 sapt k acum am multe pe cap,ok eu o sa vinim max 2 masini,deci nu o sa ma mai tin d capul la astia sa ii conving,am fost si anul trecut si sper sa fiu si anul asta prezent ..........hmmmm mai sunt aproape 2 luni si vad k deja se incing spiritele,si eu astept cu nerabdare tng,cum am zis,inumar secundele:)
|
tare mie k mergem cu Prototipu lu Fane din '76....am io o presimtire...si asa va fi...
|
Quote:
|
Da mah, mergem la 4Tuning Day!
Sa nu vad masina jegoasa la careva ca ma supar. Facem coloana si poate mergem organizati ca ultima oara cand am plecat la Bucuresti. Eu aproape am terminat cu partea mecanica la masina. Motorul meu face baie in ulei :peace: La estetica mai am putzin de lucrat, dar credeti-ma ca pana atunci cu sigurantza va fi gata :peace: In coloana mergem decat cei care ne cunoastem si cei pe care ii vom mai cunoaste pana atunci. |
welcome back, DON. ai cam disparut.... :D
hai ca poate ma adaug si eu la coloana. si mai aduc si coloana mea ;) doar sa nu fim prea multi, ca batem la ochi. stiti sa mergeti coloana, da? eventual luam niste walkie talkie? sa radem pe drum? |
Da. Treaba cu walkie-talkie trebuie facuta neaparat ca ne trebuie!!!
Bineinteles ca e bine-venit si clubul VW, or sa vina si Bimmerii, coloana Vectra, vor fi multe masini si nu vor fi probleme pe drum daca respectam coloana si ne pastram o viteza constanta... |
Quote:
|
la voi? "noi" am mers in coloana extraordinara pana si de la Sighisoara, Brasov, Lepsa (neamt), Cheia...paltinis..etc
intre 8 si 50 de masini. si cand am fost 8, am facut 1.15 ore de la Sighi la BV. adica 100 si ceva de km ;) |
bravo voua ;) organizare klumea.... :mrhappy:
|
si neaparat cu walkie-talkie. daca nu ma credetei...avem multe poze...de pe drum.
|
Am eu 2 walkie talki :mrgreen:
|
Quote:
|
nu am cosmote...si 5 nu sunt de ajuns :(
dar hai ca poate iau si eu cosmote ca vreau sa iau si al 2-lea telef zilele astea |
poate pana atunci ne luam mai multi k si yo vreau bogdane...
5 pe conferinta...asta nu inseamna k nu se pot face mai multe conferinte:)...ce drq |
Sa vezi cat de naspa e conferintza in 3 insi. Nu stii care cu cine vorbeste, d-apai la 5 insi...
|
si in 5 e putin. am putea sa afcem conferinta cate 3-4 cuplati in maisna..adica fiecare sa vb intr-o conferinta....
are cineva cartela cosmote? fara 2000 minute & stuff. normala. ca ma bate gandul (nu mai da Nene Gandule..ca ma doare) sa trec si pe la verzulii astia o fuga... |
Poate pana la 4tuning day vine si bmw-u' meu...sa dea D-ZEU...ca am turbat sa va vad pe toti cu masinile si eu sa umblu cu JAF-u lu' tata. Deh.....sperantza moare ultima. Sper sa nu raman doar cu speranta.
|
si noi speram blondule...yo 1 cel putin...vreau sa ma mai dai o tura cu bmw`u knd il iei:))
|
Io vreau sa faci cerculetzeee! Si vreau sa filmez coane...!!!
|
blondule dc. vrei, venim,venim tot coltu la tribunal . avem nevoie de o damigeana de vin si te intorci sigur cu bmw u acasa:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning