![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI
ei da, asa da :)
cel putin in opinia mea, cel mai frumos vectra de pe strazi (si culoare si modificarile exterioare). abia astept sa o vad si in realitate, poate o sa ne si dam asa finut :P bravo oricum pentru masina, sa ia grija mare de ea ca e superba |
ms.mai am ceva de munca.da usor usor,iese.nu prea ies cu ea ca nu am itp.da o data tot ne dam.bafta
|
Quote:
Addy, fă ceva cu numerele alea... |
lasa numerele asa sa se vada ca nu ai cumparat-o gata facuta .Foarte tare masina am vazut la dezmembrari acolo in ferentexas!!
|
da acolo o vezi la dezmembrari.sunt prieten cu patronu.si tot acolo am montato si am lucrat la ea mai tot timpul..
-numerele nu ma intereseaza.chiar nu leam dat atentie. acum sunt in dubi.sa schimb cutia f16 care o am pe masina,si care este si cam puturoasa,si sa pun un f20....o fi putin mai violenta ca f16 |
depinde ce varianta de f16 ai si ce varianta de f20 ai.
iti recomand sa vorbesti cu @06XPT, el iti poate spune mai multe despre rapoartele din cutiile de viteza. Ce pot sa iti spun este ca eu am o varianta foarte scurta de F20, chiar prea scurta in opinia mea, si fiind defecta o sa o schimb cu o varianta mai lunga, chiar daca am la dispozitie si una la fel de scurta ca si a mea. asa ca incearca sa te mai documentezi si sa vezi si ce ai nevoie (cu una foarte scurta o sa-ti plangi de mila la drumuri in afara orasului). bafta |
sincer nu stiu ce varianta am eu acum pe masina.stiu doar ca nu este scurta.1...60km,2 ...100km.....idea este ca nu stiu nici de f20 nimic.stiu doar ca este buna...este cea care am dat-o jos dupa calibra.oricum ma mai gandesc
|
da-i un mesaj privat lui 06xpt
el iti spune unde si dupa ce coduri sa te uiti pe cutii, iar apoi iti spune ce rapoarte au fiecare, cati km/h in fiecare treapta de viteza etc e mai bine sa iei hotararea in cunostinta de cauza, decat sa o faci dupa ureche si sa nu-ti fie ok. nu se alta da e destul de mult de munca la schimbarea unei cutii, stii bine :) |
eheee....gata am schimbat si capu de planetara,lam pus nou.am schimbat si un pivot,si tamponu la motor....acum sa schimbat mersu masini.revin cu poze.radu nu mai dau cutia jos.nu ma duc cu ea la curse.o las pe asdta ca merge bine,si nu mai am nici chef sa o dau jos.bafta
|
frumoasa culoarea......da bine....
jantele astea au ajuns pe la tine?....s-au plimbat pe multe masini prin ploiesti dar vad ca rezista bine....:) bafta in continuare.... |
da sunt jantele de la baiatu din ploiesti cu vectra neagra...sunt super multumit de jante nu bat absolut deloc.
|
foarte frumoasa masina ,am vazuto acum ceva timp, pana sa intre la vopsit ,undeva pe str doinei 8)
sa ai grija de ea :idea: |
superba masina , a iesit foarte bine vopsita ..unul din cele mai frumoase vectra A :P.
|
2 Attachment(s)
vand toba dupa masina...remus originala.35 sute
|
felicitari. arata ft bine masina.
ce cod de culoare ai folosit? |
nu stiu codul la vopsea.vopsitorul s-a ocupat de tot
|
1 Attachment(s)
foarte foarte tare culoarea......felicitari......nu vreau sa ma crezi rautacios.....dar pot sa ma leg de o singura chestie ceea ce nu am vazuto doar la tine.....moda cu bad boy look....e foarte ok dar pot sa zic ca la putine persoane am vazut bad boy look facut exact cum trebe ....nu am de comentat dekat la marginea ce se afla pe faruri la imbinarea liniei cu aripa....nu tiar fi placut mai mult asa?
|
Uzi super tare frate masina,te-am vazut aqum cateva zile pe toporas si e foarte grava masina...mai ales din mers se vede bine8)8)...
|
alex....asa am vrut eu capota sa fie.cum mi-ai pus u poza nu-mi place....mi se pare prea ascutita....acum fiecare isi face masina cum vrea.bafta....
cristi....ms....ma bucur ca iti place |
de acord cu tine .....oricum ti-a iesit superba.....multa bafta in continuare cu ea.....chestia cu capota am zis-o doar din cauza ca am citit si am vazut foarte multe poze de dincolo cu tuning de vectra a si pe la ei nu prea se accepta asa ceva.....dar sigur noi trebe sa iesim la iveala cu vreo inventie....de aia suntem ROMANI.....felicitari pt masinuta incaodata
|
nu trebui sa facem, cum fac cei din afara....facem cum ne plac noua.bafta
|
1 Attachment(s)
de plictiseala
|
Frate da grav rau borbet A8)8)8),mai ales cu buza asta polishataaaa..pff super adevarat!
|
daca ai rabdare multa poti sa o polishezi incredibil de frumos. Da trebe incredibil de multa rabdare :D
|
Quote:
|
crede-ma cand este vorba sa fac ceva frumos la masina.am rabdare...ieri de dimineata pana seara am facut 2 jante.mai trebui sa le dau luciu..sa mai frec la ele.cu smilgher de 1000.mai este ceva de munca.dar nu ma grabesc cu ai zis si u RADU, cu rabdare se face....interiorul jantei il voi face culoare masini....
|
Am vazut ieri masina , arata foarte bine cu buzele polishate , ai o masina superba :shock:
|
pune poze cu rotile...;)
|
ms.radu 715...maine pun poze.mai am de facut o janta...dar daca maine este frumos afara.schimb cutia de viteze....ca am cam luat-o de la o astra sfi....nu stiu...daca de la cutie este cauza acum sa vad.am o cutie super puturoasa,,,,deci janta ramane asa momentan
|
ahaaaa te-am batut la limita ma nu fii jegos :)
|
azi dau cutia jos.pun f20....imi pun rotile pe 15 si mai incercam odata.:D:D:D
|
1 Attachment(s)
eheee...am schimbat cutia de viteze....m-am chinuit putin....fiiind singur.dar am terminat....alta viata...sa schimbat total.urca mult mai repede decat f16....
|
dupa ce ai montat cutia egalitate bv :*
|
Quote:
poate we asta reusesc sa o schimb si eu pe a mea, si facem si noi o incercare :) |
nu a fost egalitate.am stat langa usa lui....dar oricum este bine.el are si rotile pe 15 eu pe 16 si 9j....eu zic ca astea conteaza....sami pun roti si eu pe 15 si mai incercam odata....
|
si acum sa ma apuc putin de motor....am comandat garnitura de chiuloasa...am facut rost de o admisie scurta facuta de un mecanic smecher...si o alta chiuloasa completa,luata dupa celalalt motor,,,cowscast.....revin cu cateva poze
|
da vad ca si tu ai planuri mari cu masina :D
|
2 Attachment(s)
usor usor....o termin la gata.acum sa dau chiuloasa jos in wekend...si sper sa o si termin.sa vad cum merge
|
2 Attachment(s)
....2 poze facute cu tel
|
Ma eu nush ce cutie am pus pe masina ca nu scrie nimic pe ea. Cert ii ca merge SFI-ul acuma de rupe locul.
Cutia a fost pe motorul meu vechi pe NE-u si culmea si NE-ul mergea net superior fata de alte neuri. Trage foarte liniar , 3 - u si 4 - u is foarte agresive. Volanta Usurata + ambreiaj nou + cutia asta magica = CE TREBE :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning