![]() |
Re: Ford Mondeo MK1 1.8 TD - :X
Dizel baiatu'?:ford:
|
Quote:
|
Suspect de'a dreptu' :suspiciou
|
Quote:
|
Se descurca Diesel-ul in vremea asta? La noi is cam probleme cu motorinari :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Doua poze pe anul asta...defapt singurele poze din 2012 cu masina :P
|
Farurile is f faine. Am vazut undeva un site din polonia, tipul a facut tot asa cu lupa, iar a montat si motorul sa regleze inaltimea. Ma gandesc ca si tu astepti sa dai jos papucii de iarna, si sa revii la normal :). Weekend fain "colegu" ;)
|
Quote:
|
http://www. f l i c k r . c o m/photos/mrfixpl/5508687641/in/photostream/
|
Pe pagina lui pe mrfix.pl sau cum ii, am gasit mai multe poze. trebuie cautat un pic pe acolo ;)
|
Quote:
Intr-o zi cand o sa dispun de bani vreau sa-mi fac sticle altele la faruri ca ii clara doar la faza scurta si vreau sa-mi pun lupe si pe faza lunga sa-mi pot face si restul de far negru...acum s vedem:P |
Quote:
|
Quote:
|
HEHE :D:D. Da, m-am gandit si la asta. Am un electricean bun, are scula cu care poate sa regleze astfel incat sa nu orbeste pe ceilalti. Am mai vazut Mk1 cu xenon reglat de el, si proprietarul zice ca n-am primit blitz doar cand au iesit prietenii nostri cu radare :).
|
Doar nu crezi ca te-am uitat:lol:
o mica atentie de 8 Martie :bunch: |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Niste poze mai noi, am trecut la adidasi de vara si o curatenie :D
|
Like.:) Ieri am fost la CJ, seara am vazut pe BOA plimband in centru. Arata fain, dar si suna frumos :D. Sper ca veniti la Arad vara asta la eveniment!!!!!!!
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ne-am adunat vreo 24 de masini :D:D:D nebunie P.S o parte din poze ptr ca restu inca nu le am :D |
10 Attachment(s)
Inca niste poze pentru voi :) :arrow:
|
E foarte frumos mondy tau :X
|
Fain tati fain! :) E bine ca se aduna atata lume la voi. Sper ca o data cu vremea buna va fi cv miscare si la noi. Beton masina, imi plac lupele, arata bine! Un weekend zgomotos sa ai :twisted::twisted: sall
|
Quote:
Quote:
|
Nu am mai scris nimica de ceva vreme deoarece nu am mai facut nimica la masina... Astazi dupa un drum de Tg-Mures m-am ales cu 2 rulmenti pe spate :D dupa sarbatori ne apucam de schimbat ca huruie urat pe spate:D
Cred ca va fi nevoie si de toate 4 arcurile si telescoape(desi am pus noi insa au fost de tot c...) Nu prea ii "agitatie" la sectiunea ford :sad: |
Mare bucurie pe capul meu :D dupa un timp mare de cautari am gasit HoodBra pentru capota :D:D:D saptamana viitoare imi ajunge, sunt super mega extra happy :D
|
Astazi am montat rulmenti pe spate care i-am luat din dezmembrari si sunt efectiv noi, nu cred ca au 5000 km deci super lovitura am dat pe deasupra sunt si SKF :D
Am mai schimbat si un cilindru de frana si cam atata, abia astept sa-mi vina hoodbra-ul pentru capota:D Cu aceasta ocazie va urez tuturor Paste Fericit alaturi de cei dragi si multa multa sanatate!!! RUF |
faina masina ta, jantele sunt super dar nu stiu ce sa zic in legatura cu "sutienul" care vrei sa-l iei pt capota;n-am inteles niciodata ce rol are in afara de faptul ca probabil o sa-ti rugineasca capota in locul respectiv;bafta
|
Quote:
Multumesc pentru pareri bune si rele fiecare aduce ceva constructiv! |
ma gandesc ca pe sub el o sa intra ceva apa cand ploua si sa nu-ti rugineasca capota la baza;
|
Quote:
Oricum mi-am indeplinit o "nebunie" prin cumpararea acestuia :D, care sper sa dea bine :) |
din cate stiu io ii prevazut cu ceva gauri speciale pentru a evita ruginirea capotei, asa ca ...
no stres :P |
Quote:
|
Cum ai facut emblema rosie?
|
Quote:
|
Husa pentru capota intarzie... de la cine am comandat-o mi-a spus ca doar pe saptamana viitoare... deci astept astept astept astept cu nerabdare:)
|
Da bv..imi place..totul e facut ca la carte...pas cu pas si masina aproape tia ajuns as...bv..succes in continuare cu ea..si sa ai grija de ea;)
|
e super masina dar ce parere ai daca ai da jos eleronul ala? si daca ai cauta o grila fara emblema
ar sta bestial cu o suspensie pe aer dar costa...cand vor muschii tai sa o trantesti |
Quote:
Quote:
|
"suspensie reglabila la 985 euro" nu mi se pare mult....dar din pacate bugetu nu ne permite :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning