Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Bugatti pregateste un nou model (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/133449-bugatti-pregateste-model.html)

alexymat 14-09-09 15:38

Re: Bugatti pregateste un nou model

Fata mai merge cat de cat,da spatele e urat rau.:))Asteptam ceva mai frumos:))..

Alex_D12 14-09-09 15:39

interior exagerat de luxos...... exterior nonconformist..... buggati, ce mai :)

Darius DMS 14-09-09 15:41

interiorul e bestial....dar exteriorul mai putin:(.....per total mi se pare ok.....

LordCaddy 14-09-09 15:43

now that`s a nasty car...:lol:

BiG SmOkE 14-09-09 15:45

arata mai bine ca veyronu:-)

p-george 14-09-09 15:51

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2638723)
astept cu nerabdare suv-ul si touringul.

acu' am vazut: sa moara mama lu' ala care a facut pozele ca asculta cineva simfonica (sau vioara) in masina asta!

Pacat ca la 40 de ani fara un limbaj de camp nu iti poti exprima o parere...o sa ti vina greu sa crezi insa nu toata lumea asculta manele... Iar cu acea imagine au sugerat clasa de clienti pt aceasta masina.

On: Masina este interesanta, tineti minte ca e concept, spatele nu prea ma da pe spate si cele 8 evacuari arata un pic cam aiurea. Cred ca varianta de "serie" daca putem sa i zicem asa, va fi mai simpla...mai usoara de digerat.

UNLORD 14-09-09 15:55

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2638742)
Arata exact cum ar trebui sa arate o masina de genu. Interiorul este...demential. Luxul este la el acasa :).

Doar aspectul volanului l-as schimba.

Daca nu ar fi apartinut de VAG sigur ai fi avut o parere opusa! Masina este absolut infecta la design (ce pretentii sa ai de la VAG pana la urma), si e si f. scumpa pt cat de hidos arata.

Champion 14-09-09 15:56

Arata foarte bine, parerea mea...daca modifica putin spatele sa nu fie ca si noul seria 5 o sa arate si mai bine :)

SKR* 14-09-09 15:56

Urat.

ovidiums 14-09-09 16:01

mda' am cam sarit calu' cu editul. insa nu are legatura vioara cu aceasta masina, poate doar lemnul din ornamente.
stiu ca la un model de bmw, un designer Karp a asociat interiorul masinii cu curbele unei viori (ma rog, conceptul lui, rationalul lui).
si vis-a-vis de manele, am ascultat asa ceva (neavand incotro) si urasc fenomenul de acum 22 de ani. io zic sa nu judeci forma fara fond.

Andreus 14-09-09 16:04

Aduce putin cu Porsche Panamera...

Claw166 14-09-09 16:07

nu datorita spiritului de turma zic si eu ca e urata ... chiar este :( !

interiorul mai merge , dar in rest ...

the_one_and _only 14-09-09 16:07

Meh, aduce a Panamera si asta nu e un lucru bun, e vulgara si arata dubios, cromul arata stupid pe orice masina cand e folosit pe post de paint job. Tre' sa fi un mare retardat sa dai 1,5 milioane de euro pe asa ceva, cand cu banii astia faci o mica colectie de masini de prima clasa.

celica_rx8 14-09-09 16:17

Tipic Bugatti, lux si performante ... insa nu e pe gustul meu de nici o culoare!

bogdan100 14-09-09 16:21

ce simplu mi se pare interiorul...i like it

Marius_mym89 14-09-09 16:23

W16....8,0 L :shock::shock: wtf .... veyron o sa fie mic copil la capitolul consum. :lol:

adrian78bmw 14-09-09 16:24

design inspirat din Panamera ma asteptam sa fie ceva mai spectaculos tinand cont ca Bugatti au avut niste prototipuri mult mai frumoase.sunt sigur ca nici macar 50% nu va iesi la fel mai ales interiorul nu are cum sa ramana asa..

shu.lee 14-09-09 16:25

destul de urat, acelasi fizic de porc umflat, opulent, lipsit de rafinament, de eleganta
am spus chestiile astea din cauza ca-s frustrat ca nu mi-l permit:)

bobo2u 14-09-09 16:30

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 2638953)
W16....8,0 L :shock::shock: wtf .... veyron o sa fie mic copil la capitolul consum. :lol:

e acelasi motor de pe veyron

Sleepy_85 14-09-09 16:36

:shock:opt evacuari...opt evacuari...deci opt evacuari...da-l naibii de castel pe 4 roti

bytzu11 14-09-09 16:39

Ma mir ca au scos un concurent pentru
Panamera...cel putin la design...ma asteptam la un exterior mult mai reusit!!!in schimb interiorul este de nota "high luxury"...per total acceptabil!

The MIG 14-09-09 16:43

sincer..ador masina asta...e excentrica nu neaparat frumoasa....si pana la urma..un bugatti tot timpul a fost ceva excentric:D

Job20 14-09-09 16:45

e cam prea mare...ciudata asa... :))

parca e un sedan pe steroizi

slayersland 14-09-09 17:05

Ce design rafinat....NOT!
PS: Cred ca mai frumoase sunt toate conceptele alea vechi de 10-15 ani ale lor cu 4 usi...cu toate ca aratau a dezastru si alea...dar e Bugatti, e marca de masini de epoca care imi plac cel mai mult...nr 1 incontestabil pentru mine, insa dupa revitalizare arata ca niste ieftenituri (de milioane de euro)

ALEX_THC 14-09-09 17:08

Dupa cadranele dupa bord vad ca are 800 de Cp si 390 viteza max :-?? La bugatti veyron avea un ceas care arata cati cai folosesti :)

keemo 14-09-09 17:31

bugatti hatchback !? wtf , nu prea promite multe modelul asta , + ca seamana foarte mult la aliura cu Porsche panamera si seria 5 gt , oricum ciudata masina !

YGD-sef 14-09-09 17:43

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2638742)
Arata exact cum ar trebui sa arate o masina de genu. Interiorul este...demential. Luxul este la el acasa :).

Doar aspectul volanului l-as schimba.

Arata foarte bine !stiu !iar cele opt tevi de evacuare nu pot scoate indeajuns de repede prostia proiectantilor pe ele !:lol::lol::lol:

Scricy HKS 14-09-09 17:52

au cam pecit-o cu asta:lol:

MTZu 14-09-09 18:05

Doar interiorul imi place.Imi plac mai ales acele manere din interior,acele cureluse.

e30_eVG3n 14-09-09 18:41

Video: Bugatti pregateste un nou model

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/I6ZPBA1w5ic&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/I6ZPBA1w5ic&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

On: Arata genial;)

Stressjr_Speeddemon 14-09-09 18:55

Stiu pentru pentru unii dintre voi e urata dar daca maine o sa primiti una asa "cadou" na ! ar fi tot urata nu ? cu spume poate .. in loc sa numai criticati munca unor oameni cu cap care au reusit sa faca o masina cu 4 usi care cand accelereaza iti lasa sufletul in urma si in care la 300 si cv poti sa bei linistit un pahar de apa eu zic ca e destul de multa munca care ar trebui apreciata nu doar ce urata e ! urata in comparatie cu ce ? are rival ? unde ? care ?

SAVYN 14-09-09 19:10

atat am de spus: OPT tzevi de esapament...
v-ati intrecut

the_one_and _only 14-09-09 19:20

http://cache.gawker.com/assets/image...b8021/340x.jpg
Asa, fara crom e mai decenta, dar tot dubios arata.

alinush27 14-09-09 19:23

Quote:

Originally Posted by Stressjr_Speeddemon (Post 2639433)
Stiu pentru pentru unii dintre voi e urata dar daca maine o sa primiti una asa "cadou" na ! ar fi tot urata nu ? cu spume poate .. in loc sa numai criticati munca unor oameni cu cap care au reusit sa faca o masina cu 4 usi care cand accelereaza iti lasa sufletul in urma si in care la 300 si cv poti sa bei linistit un pahar de apa eu zic ca e destul de multa munca care ar trebui apreciata nu doar ce urata e ! urata in comparatie cu ce ? are rival ? unde ? care ?

Si in Maybach beau apa la 300 km/h . Nu a zis nimeni ca masina nu e capabila de accelaratii fulminante ba chiar am laudat-o unii dintre noi , numai ca performanta nu prea are nicio legatura cu felul in care arata o masina ( aici nu ma refer la aerodinamica , ci la aspectul masinii ) ; daca ii dadeau o forma mai frumoasa , mai placuta ochiului , tot era capabila de performantele alea , sau nu ? . E urata in comparatie cu restul masinilor , urata in comparatie cu Aston Martin Rapide spre exemplu .

P.s. : Inca sper ca pana in momentul cand va fi lansata oficial sa mai schimbe unele chestii la ea . E posibil sa o faca sa arate chiar bine pana atunci .

Geo_DXG 14-09-09 19:52

e destul de luxoasa, dar pare si agresiva, cel putin din spate cu cele 8 evacuri, 4 si 4

julaikos 14-09-09 20:03

voi stiti ce zice vulpea cand nu ajunge la struguri? :twisted:

DiavoLLo 14-09-09 20:38

deci nu inteleg cum poate spune cineva ca masina asta e urata......daca nici asta nu are design performante sau interior......apoi.....laudati loganul...e superba.....

Cabbano 14-09-09 20:47

superb filmuletul!

pinty 14-09-09 21:05

e platforma de la panamera ,mai rapida nu poate fii decat cu o secunda ,si ca pret cu un 0 in plus!!

Evoluzione 14-09-09 21:11

Da... Noul Bugatti, mie imi place! Mai mult ca Veyron-ul :D

All times are GMT +2. The time now is 03:35.

- Copyright 2026 4Tuning