![]() |
Re: accidente in bacau
a rupt peretele ala de la alimentara de parca era din carton... :)
|
a facut azi in fata la liceul economic un cielo accident de s-a urcat pe bordura a rupt gardul ala mic si s-a oprit in gardul liceului...pacat ca n-am poze...bine ca nu erau aia la fumat acolo ca-i nenorocea
|
poate mai stricati si voi ceva poze... cu telefonul, camera, orice...
|
Quote:
p.s.nu vb NICIODATA SA MA AFLU IN treaba... pt mertan-daca ai luat de pe card shi incendiul posteaza-l tu ca yo nu am cum..stii prea bine..pasaj centru internet..:(asta e.daca nu il ai o sa am cd ul maine cu tot ce e pe card shi va fi postat.. |
1 Attachment(s)
cum arata la inceput
|
4 Attachment(s)
shi dupa
tragic nu! dar asigurarea shia facut treaba |
din pacate trebuie sa scriu si eu pe topicul asta:sad: :sad: ...
ieri dimineata la ora 8 un tip cu un logan nu mi-a dat prioritate, de unde a rezultat ciocnirea... eu m-am ales cu farul spart, spoilerul infundat si capota infundata!!! asta e.... vor veni si niste poze, cred! |
:sad: naSHPA......se mai intampla..
Acu' ai de umblat..:evil: |
Quote:
|
am terminat de umblat!! joi o duc in service!!
|
se intampla si la case mai medii :) :)
|
Mda din pacate se intampla cand nu te astepti :(
Eu unul am avut 2 accidente din care pot sa spun am scapat cu noroc. 1 l-am avut in 2001 in Germania pe autobanda la 170km/h.Era vreo 3 noaptea si am luat o caprioara in plin de mi-am facut masina in fata varza dar am scapat(lucky me). 2 l-am avut in 2004 in iarna cand treceam oituzul in luna ianuarie eram cum un BMW 530 sport si era mazga pe sosea.Eram in depasirea unui alt BMW seria 5 cu nr de Italia,tipul cand m-a vazut in dreptul lui a accelerat si mi-am dat seama ca nu mai aveam loc sa ma bag ca venea un ac de par asa cam am luat piciorul de pe acceleratie si in momentul ala mi-a fugit fundul cu totul de m-am invartit de vreo 2 ori ca sa ma opresc intr-un parapet si sa vad prapastia de partea ailalta, mama ce spaima am tras dar am scapat . Uff si accidentele astea sper sa nu patiti ca mine . Best of luck |
chiar ca ai avut noroc. trebuie sa fin atenti nu numai la drum, dar si la ceilalti participati la trafic.
|
mai acum nu mai e vb de cum stii sa conduci ci de cum stii sa ocolesti celelalte masini si pietoni care traverseaza aiurea pe unde apuca
oricum taximetristii astia isunt de jale ,la felu cum se baga |
am vazut si eu cum se baga. am mers eu cu un taximetris acu o luna. savezi cum se baga.
|
Sa vezi in iasi cum se baga...juri ca agata o oglinda ceva...da is si idioti ca au masinile zgariate :D
|
2 Attachment(s)
Accident la Economic
Fotograf: Al3xika :D |
cum naiba so urcat acolo?
|
a pierdut controlul in intersectie .... aiurea
|
mama nu era nici un copchil de la liceu aclo iti poti da seama ce sa intampla daca esiau ssoareci la o tigara acolo
|
s-a produs in timpul orelor...ii omora pe aia daca erau la fumat
|
mai exista shi dumnezeu
|
Cum s-a intamplat asta man ? ca l-am avzut si eu pe ala acolo cocotat,dar nu mi-am dat seama cum a ajusn in pozitia aia ...
|
mai da voi ati vazut cum a ars ferariul ala alu popescu ???
vai vai |
ma nu era cumva Maserati???
ca mie asa mi sa parut vb de ala care a ars pe autostrada bucuresti-pitesti nu?? |
Era Ferrari..
|
astia au zis ca era ferrari dar dupa cum arata fata si sigla si mie mi sa parut a fi maseratti
oricum nasoala treaba bine ca era asigurata |
Ferrari era...pacat de masina :(..avea doar 300km la bord...bine ca avea asigurarea..cel putin asa zicea
Later EDIT : mai exact era Ferrari 612 Scaglietti Mai multe detalii puteti gasi aici http://www.expres.ro/article.php?artid=256071 |
cam aiurea masina. adica e stil retro.
|
:lemon: cum sa fie aiurea???poate aiurea accidentul dar masin e ultima aparitie
|
de ce nu-mi ia si mie foc masina sa-mi de astia de la asigurari una noua sau banii pe ea?????????????????????
|
a................., stai k nu am casco, tre sa-mi fac :)
|
oricum nu`ti dau toti banii
80% din valoarea evaluata de ei primeshti :PP |
cica FERRARI-UL ar fi luat foc din cauza lui
ca ar fii turato prea tare shi sar fii spart cutia de viteze daca o sa se dovedeasa poata sa spuna pa la avans gagiu al |
cum naiba ma. ca astea nu se strica cu una cu 2-a. poate dintr-a 6 o vurt sa bage intra-1a :))
|
nu se poate asa ceva la ferrari :-P
|
Nu se poate la nici o masina care cat de cat se respecta..
|
din cate am auzit eu, am inteles k cica a curs ulei pe teava de evacuare de la motor si asa a luat foc, dar nici gand sa-i dea pana sa-i sparga cutia, nu este posibil asa ceva, doar nu este facuta din plastic ; si totusi este ferrari, o firma de prestigiu.
|
cum s acurga ulei frate prin teava? nu se poate asha ceva.
|
pe teava, nu prin teava, s-a scurs ulei pe deasupra ei, si cum teava aia e foarte incinsa, uleiul a luat foc, kapish !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
- Copyright 2026 4Tuning