Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Intalniri 4tuning - Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1327-intalniri-4tuning-craiova.html)

BoSsuL3TZ 07-07-04 19:09

:) we got it! :D kitana e wife-ul si sonnya sisteru! :lol: .. k! :) o sa am grija :D :D :D :peace:

BoSsuL3TZ 07-07-04 22:46

Baietzi si fete! :P suntetzi super de treaba.. imi place ce se spune despre voi ;) Nota 10..

Fetelor fumatzi mai putzin .. ce e mult strica :D :D

G-spoTT viatza lunga sa avetzi impreuna :D :P va sta bine impreuna.. take care..

Al3xius tu mai obosit ca mine :D :D oare de ce?.. ufff.. femeile astea..

Gabi sa cresti mare si fericit .. ejti de treaba..

Si nu in ultimul rand Coiotu... :P bafta in ceea ce tzi-ai propus.. :D cine jtie cunoaste! :P

Cam asta a fost rezumatu in cateva cuvinte.. ne vedem la microbuz :lol:

COIOTU` JR. 08-07-04 01:12

BoSsuletz` 10xxxx!!!!! :)
Ai nishte pareri bune!!!! :P

g-spott 08-07-04 01:37

BoSsuL3TZ: ms ms, sper sa fie cum zici :). Iar acum sa trecem la treburi serioase!!!
Treaba este ca o sa mergem cu trenbu' ( BoSsuL3TZ nu iti face griji :) ). Plecarea e la 4:49, la linia 2 cu acceleratu'. Faza este urmatoarea: daca mergem toti care am zis, adica 9, o sa mergem cu nasu', dam 100.000 si e parfum. Valoarea biletului e de 153.000 redus si 210.000 intreg.
Eu cu Gabi am ajuns la concluzia ca o sa ne descurcam :) ... Ce dreaq suntem olteni :mrgreen:
Asa ca mai vorbim, si sa vedem ce face Gabi cu cei din capitala...

PS: M-am simtit bine cu voi, baieti de treaba ..... Si apropo imvmic zici ca te duci la \"liniute\", dar la un suc era greu? Sa sti ca nu se ia amenda pt asa ceva :lol:

COIOTU` JR. 08-07-04 01:46

G-Spott mai discutam ca acum me` lene.......(la ora asta).....k? :)
PS: Invmic chiar te-am ashteptat! de ce nu ai venit mane? :cry: Nu mai esti tovarashu` nostru???? :cry:
:P :P :P

EvLSant0S 08-07-04 01:47

hehe ma bucur ca avetzi si voi springul vostru :P ,vad ca a fost bine si ca v-ati distrat.. acum anuntati-ma de acum cand cum veniti mancavash... ca iar zice gabi ca nul-am asteptat :)

Al3xius 08-07-04 01:55

super misto dar eu unu eram si inca mai sunt mort de somn .... numa oameni calumea pe forum !

Invmic : daca si la bucuresti o sa mergi ca si la suc.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Avatar : sigur ai avut o probl sau ceva ... oricum ne mai intalnim noi toti ca e misto :twisted: :twisted:

Santos : daca nu ne astepti tu la gara eu nu ma dau jos din tren ...vin inapoi la craiova ! :P :P :P :P

g-spott 08-07-04 02:12

Santose o sa vorbeasca Gabi cu tine ..nu stiu exact cand .... dar noi o sa ajungem pe la 8:49 acolo daca nu are trenu' intarziere ... asa ca o sa te sune sau o sa-ti lase un mesaj pe forum

BoSsuL3TZ 08-07-04 07:49

k frate.. mergem cu nasu.. sa speram ca nu da peset noi supracontrolu.. ne vedem in gara,,,

EvLSant0S 08-07-04 07:56

mooooooooooooooooamaaaa la 8:49? :) adica poimaine cam pe acum. :) imi fac antrenamentul ca in vacanta nu m-am mai sculat la 8-9.... oriucum
vin cu cafelutza acolo :) nu-i probl :)sotto o sa am mobil ca sa putem comunica ... mi-a taqicamiu` unu de al lui si doamne ajuta d`abia astept
sa va vad si daca ma ajuta al` de sus merem impreuna inapoi la cr.. :) peace bajetzi ... drum bun avetzi grija cum conduceti :) :):):) :)

invmic 08-07-04 08:11

Al3xius:Am venit la suc si v-am cautat pe akolo dar era f multa lume si nu v-am gasit..Am mai fost cu un prieten si am stat pe akolo cam 15 min si nu v-am gasit...Gabi ni-a zis cah ar avea un tricou cu 4tuning si numai dupa asta m-am uitat......

PS:Spuneti-mi si mie unde ati stat ca sah nu mor prost....
:peace:

Al3xius 08-07-04 10:13

uufffffffffffffffff ...

eu am venit pe la si 5 sau si 10 asa ...
am stat ...cum intri pe terasa in stanga in spate ...era bossulet in tricou verde , gabi in tricou negru cu 4tuning , g-spott intr-un tricou cu liverpool(parca) eu intr`un tricou larg rosu cu 16 pe spate si pe fata(pe spate scria MONTANA :P :P ) ... kitana in portocaliu cu alb... si sonnya nu mai stiu :oops: :oops: :oops: ....ne vedem sambata de dimineata mai vorbim pana atunci ca sa ne intalnim sigur !!! :twisted:

invmic 08-07-04 10:28

Eu am venit la 9 fix si am stat pe akolo pana pe la si 15 si 20...Am fost imbracat cu o camasa si bermude si am fost si cu AlexNos si am vb pe akolo.......Cel mai bine era sa ne intalnim la o terasa mai mica sah nu stam sa cautam unii dupa altzii de exemplu Lord`s ....

BoSsuL3TZ 08-07-04 12:32

ma frate daca te-ai uitat dupa tricou cu 4tuning ai cautata dejeaba hhahahahahahahahhahahah :D :D :D :D :D :D :D era in \"miniataurie\" si n-aveai sanse sa ne gasesti :P

Voi mergetzi cu noi la Bucuresti?? ar fi ceva sa mergem vreo 10 - 12 :lol:

COIOTU` JR. 08-07-04 12:56

Da chiar ca nici noi nu \"l-am bunghit\" din prima........Daca te uitai dupa sigla de la 4tuning de pe tricou....la cat era ea de mica .....cu ea ai ramas..... :P :P :P :P :P :P

sonnya 08-07-04 13:40

invmic cum draq nu ne`ai vazut ? ca toata terasa ne`a remarcat ? :PP
data viitoare o sa venim cu un steag 4tuning :)) poate asa ne vezi..
ce sa zik.. a fost marfa .. poate facem si un kef toti :P
BoSsuL3TZ .. ti s`aparut ca fumam mult ?? :P :P

g-spott 08-07-04 13:58

invmic: eu i-am zis lu' Gabi sa agate tricoul de vreo umbrela ca sa ne vada toti ... sau sa il puna pe gard ... Asta e ... daca ai sti tu ce mult n-ai lipsit :( ... Data viitoare o sa facem exact cum a zis sonnya

COIOTU` JR. 08-07-04 14:45

MAH.........................TOATE CA TOATE........................DA` CUM A FOST MAH INVMIC POSIBIL SA NU NE VZI TU PE NOI!!!!!???? AI RATAT TU MAREA INTALNIRE.!!!!!???
MOAMA!!!! N`ASH PUTEA......!!!!!
:P :P :P :P

Gabi 08-07-04 17:29

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne vedem sambata dimineata. Santos: trenu' ajunge la 7:49, nu 8:49

invmic 08-07-04 17:39

COIOTU` JR.:Daca am venit pe akolo iti dai seama cah m-am ofticat f mult cah nu v-am gasit......Data viiitoare sah stabilitzi un loc mai putizn aglomerat sah ne putem gini :)

COIOTU` JR. 08-07-04 18:02

Gata shefu` !!! S-a facut!!
:P :P :P :P :P :P

BoSsuL3TZ 08-07-04 21:08

:) invmic nu mi-ai raspuns la intrebare :lol:

ne vedem sambata dimineatza! :P

Al3xius 09-07-04 00:09

...in fine a trecut !! nu ne-a vazut si gata ! ne vedem sambata dimineata in gara : la max 4:30 sa fiti acolo !!!!

COIOTU` JR. 09-07-04 01:42

Invmic sa nu vii la 4:30 fix sa ne cautzi shi pe acolo ca e multa lume shiii............................................. ....... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Al3xius 09-07-04 11:34

ar fi culmea sa nu ne intalnim nici la gara !

eu zic ca cel mai bine e la : 4:20 in fata garii la scarile alea acolo !

Al3xius 09-07-04 11:35

4:20...ca sa avem timp sa vorbim si cu nasu ! :twisted:

BoSsuL3TZ 09-07-04 15:00

i'll be there! :D

Al3xius 09-07-04 15:09

eu sper sa fim cat mai multi ! pana acum eu , gabi , g-spott , boss, avatar ...si probabil addict daca face rost de bani |! :roll:

COIOTU` JR. 09-07-04 15:10

Mah io nu va promit nimic.......................nu cred ca pot sa merg..... :( :?

Al3xius 09-07-04 15:24

intra si tu pe messenger sa vorbim ca aici daca o tot tinem asa cu msg-uri scurte parca vad ca ne alegem amandoi cu STRESANT ! :lol: :lol: :lol:

COIOTU` JR. 09-07-04 15:55

Ce dreaq ai mah................ :P :P nici chiar asha.......nu meritam noi asha ceva..................... :P :P :P

sonnya 11-07-04 18:36

auzi invmic ..
toate ca toate.. da sa nu`mi zici k ai venit sambata dimineata in gara si k nu i`ai vazut pe baieti .. ca`i prea mult deja :))
sincer me`mi pare rau pt tine :((

Al3xius 11-07-04 18:38

el a fost in gara noi nu am fost ! :P :P :P pentru ca noi ne-am dus cu avionu si am aterizat direct la baneasa ! :P :P

COIOTU` JR. 11-07-04 18:42

Mah vere mah......cum dreaq se intampla de invmic vine shi nu ne gaseshte.......sau i se strica mashina asha.....exact la intalniri....???? :? :? :?
:lol: :lol: :lol:

Al3xius 11-07-04 18:51

...no comment again ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sonnya 11-07-04 18:56

mmm e ceva la mijlok.. zau :evil:

COIOTU` JR. 11-07-04 19:15

mmmmmmm.............cred ca cineva a planuit un complot impotriva lui............... :P :P :P :lol: :lol: :lol:
Ia spunene tu invic......cui i-ai facut tu rau...!!????
:P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

BoSsuL3TZ 11-07-04 21:09

ma toate ca toate.. dar cand este urmatoarea noastra intalnire ? :lol:

cecilia 11-07-04 22:43

hai mai sa mai stabilim o intalnire sa vin shi eu cu grig!! rezerv eu masa la carlsberg intr-o zi .. sa zicetzi numai cand

Al3xius 12-07-04 00:20

eu am cam tot timpu timp ....mai ales daca e vb de intalnire 4tuning ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 02:46.

- Copyright 2026 4Tuning