Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

COObra 25-07-04 17:39

:shock: :shock: :shock: daca o sa arate vreuna asa imi schimb parerea. despre dacia.
adika o sa zic ca arata bine nu ca e masina. :P :P

Al3xius 26-07-04 17:09

FELICITARI ...pai daca vad logan facut ca ala la noi ... ii pup croamele alea 2 saptamani la rand ! :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 26-07-04 17:14

mooama doamne :) this shit is unbelieveble.... , ce program folosesti? 3d max studios? ?

Calindcm 27-07-04 22:33

Super tare ! Asa ceva cu un v6 de vreo 3 litri chiar ca ar face ravagii ! :)
Partea proasta e ca este drum lung de la 1,4 mpi pana la v6, si Dacia ramane o masina pt. tarile mai slab dezvoltate .

SpyDer_ThE 28-07-04 01:00

Deci motorizarea e clar de tot ***-u adica in continuare se vor folosi toate vechiturile de motoare ! Ce nu suna bine 1,9 D??:)

BogdanCMS 28-07-04 12:00

Las' ca dfe la anu' baga 1.5 Cdi de 65cp, alt \"supermotor\"... :x :?

CT-87-ADY 28-07-04 14:02

Eu zic k dar ar baga un 1.9 TDI cu cel putzin 110cp. Ar avea performatze de invidat la caroseria p care o are!

BogdanCMS 28-07-04 16:35

Asta ar fi chiar rushinica pt Renault, sa mai si cumpere motoare de la nemtzi...

Calindcm 28-07-04 17:48

V6 pe Renault Clio am vazut , deci , poate se face ceva si cu Dacia , desi sansele sunt foarte mici ; s-ar vinde putine ca romanii vor economie (si la pretul la care e benzina mi se pare normal , nu stiu cine isi permite 15-20l%) cat despre exporturi ... . Oricum , ar putea pune macar un 1.8 . Ar fi bine pt inceput. :)

200SX 28-07-04 18:11

parere

a fi un pas inainte pt Dacie, dar am o parere proasta despre masina, motorul cred ca va fi ok, dar finisajele ma indoiesc ca vor fi diferite de cele de la nova snova....
forma masinii mi se pare iar f nasoala
cred ca v-a continua traditia ultimelor dacii, motor cad de cat bun, dar in rest varza

COObra 28-07-04 18:18

3 Attachment(s)
hai ca va aduce baiatu poze proaspete cu dacia logan
calitatea pozelor nu e excelenta ca nu a fost chiar o sedinta foto planuita
pozele sunt facute in bucuresti, undeva in baneasa la o sucursala dacia
este cum am mai zis senzatia
te obisnuiesti cu ea si o accepti ca si cu un prieten foarte bun care este urat. stii ca e urat dar e prietenul tau si nu-ti pasa.
BMW-u meu e mai frumos

COObra 28-07-04 18:20

3 Attachment(s)
alte poze...

COObra 28-07-04 18:21

3 Attachment(s)
altele...

COObra 28-07-04 18:21

1 Attachment(s)
.....ultima

BogdanCMS 29-07-04 00:32

Raman la parerea mea ca altceva mai hidos si mai \"nelegat\" nu prea exista...nu are nici un pic de personalitate...

Lunaticu 29-07-04 13:08

Pai dacia asta e un kitch din fabrica .
Am citit intr-un articol ca masina asta e varza rau , si ca de fapt chiar asta au vrut sa faca cei de la renault , o masina pentru saraci ! sa atace piata cum nu au mai facut-o altii .
E o tampenie , parca ar fi facuta de oameni zgarciti , sa mor eu de nu .
Au mai zis ca proiectantii au renuntat la o gramada de chestii destul de importante ca sa reduca costurile .
E o masina de cacao , nu altceva .

SpyDer_ThE 29-07-04 15:46

Si eu auzisem la fel Lunaticu , oricum ca sa ajunga Dacia sa faca masini bune trebuie sa avem intai in tara fabrici care sa produca la nivele calitative ridicate otel, tabla etc. degeaba pui motor si cutie buna daca restu masini e facut la strung .

bora 11-08-04 15:56

Din spate arata oribil, parca-i roaba, puteau sa-i puna macar un ornament la toba sau sa curbeze teava in jos si s-o mascheze cu spoileru, asa arata a esapament de scuter :roll:

BogdanCMS 13-08-04 11:15

Oricum, majoritatea au votat ca \"merge\"...speranta moare ultima la romani... :wink:

200SX 13-08-04 11:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lunaticu\"
E o tampenie , parca ar fi facuta de oameni zgarciti , sa mor eu de nu .
Au mai zis ca proiectantii au renuntat la o gramada de chestii destul de importante ca sa reduca costurile .
E o masina de cacao , nu altceva .

pai renunti la chestii importante dar macar un design cat de cat calumea sa-i tragi, in principiu tot atata tabla intra, matrite tot tre sa faci, asa ca macar sa ii faca un design de rupt gura targului sau macarpeste medie, chiar daca dotarile sunt varza, si cei de la dacia ar trebuii sa fie ma iatenti la finisaje, putine optiuni dar sa fie lucrata ingrijit

Nytro 13-08-04 18:46

O copie ieftina

O incercat si ei sa faca o masina da numa masina nu o iesit.Arata naspa rau,masina numai si numai pt batrini. Motorul de 1.6 90HP i cam \"OBOSIT\"

BogdanCMS 13-08-04 20:24

Nu ca ar fi obosit, dar consuma destul de mult pt ce ofera...

steph 21-08-04 16:16

njujtiu in poze dak o iei dintr-un unghi favorabil merge ... dar am vazut-o pe strada e urata cu spume .... park vezi un magar atarnat pe sarma e .... un fiat albea mai ingust si mai inalt ....

ALXutz 22-08-04 23:19

1 Attachment(s)
un logan tunat virtual! nu se compara cu cel verde dar nu e facut intr-un program 3d ci in photoshop!
astept pareri

NOSferatu' 23-08-04 13:20

Masina facuta de romani pentru romani

Si la dacia asta se aplica vechea metoda de reparare ca la orice dacie, adik \"cu o sarma si-un ciocan rezolvi orice!\" :chainsaw: . Ma rog....la capitolul tuning, cred ca o sa arate bine....deeh.....aproape orice masina daca este aranjata cu putin gust poate arata chiar bine. :peace: . AAA...si inca ceva...a vazut cineva modelul break (in reviste de gen)? mi se pare ca arata (spatele) mult mai bine ca la modelul obishnuit! PEACE!

Al3xius 23-08-04 13:30

frumoasa ultima poza ! :wink:

BogdanCMS 23-08-04 13:46

Re: Masina facuta de romani pentru romani

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"NOSferatu'\"
AAA...si inca ceva...a vazut cineva modelul break (in reviste de gen)? mi se pare ca arata (spatele) mult mai bine ca la modelul obishnuit! PEACE!

:shock: Te referi la cotetzul asta de gaini?(vezi jos) Aoleu, ce ti se pare frumos la asta, ca nici geamul din spate nu e proprotionat(nu ma refer la luneta, dar nici aia nu e) :? .

ALXutz, nice :D Traiasca NFSU! :P :D Sugestie:capota in culoarea caroseriei... :wink:

DJ10BOD 23-08-04 21:08

Noua Dacia Logan... bull shit!!! e d tot ***u'... e hidoasa... e cea mai urata masina p care a scos-o dacia... o vazui azi p autostrada... e inalta, ingusta, scurta, are garda cre'k 30 d cm... are toate unghiurile drepte... parca ar fi o cutie d chibrituri p rotzi... Am vazut-o azi p bucuresti-pitesti...

DJ10BOD 23-08-04 21:14

1 Attachment(s)
am facut si o poza dar nu prea e clara...

BoSsuL3TZ 24-08-04 18:53

fratzilor mie imi place loganu.. azi pe DN1 am vazut si eu unu.. dragutz!.. pacat ca are cauciucurile prea subtziri.. in rest super.. sa-i pun un 205 .. si arata super tare.. :P mai bine decat berlina rumanului..

nxtaz 24-08-04 19:34

am vazut si eu azi logan.
nu imi place cum e finisata...sau cum nu prea e.
o nedumerire am...la modelul de top, cel cu geamuri electrice si in spate..unde sunt butoanele ca pe usa nu sunt?
sa nu imi spuneti ca daca sta cineva in spate trebuie sa derajneze tot timpul soferul ca sa ii deschida/inchida geamul.

BogdanCMS 24-08-04 21:40

Hehe...butoanele sunt \"inteligent\" puse in felul urmator(fii atent, tine-te bine): toate butoanele de deschidere a geamurilor sunt langa frana de mana jos, alea pt fatza in fata ei, alea pt spate in spatele ei, iar butonul de reglare a oglinzilor electrice la dotarea de top este tot inaintea franei de mana aproape de ea...inteligent, nu? Toate adunate intr-un loc incomod, ca sa coste mai putin...iar mocheta in portbagaj nu are decat de la Laureate in sus, ca deh, cica sa reduca din costuri(cat *** sa coste un m2 de mocheta?)...si hilaritatea poate continua... :P :lol:

nxtaz 24-08-04 22:09

Nici nu cred ca mai trebuie sa ne miram.La dacia totul e posibil :(
Pacat..chiar credeam ca Logan va fi un pas in fatza..dar .. se pare ca nu e.sau daca e... e unul mic de tot

Lunaticu 25-08-04 12:48

Si incredibil ... sunt o gramada de 'clienti' care isi asteapta loganu` acasa .

Si sunt unii care chiar admira masina asta , de ex. zicea cineva ca lui ii place mai mult designu` de la dacia logan decat de la Vectra C; sau multi sustin ca asta e cea mai buna dacie facuta de Dacia si ca le place asa de mult ...etc etc .

In concluzie romanii admira dacia numai pentru ca 'e a noastra' ....

:roll:

ofofof .

D_M_X 26-08-04 21:33

Parerea mea si repet este doar parerea mea: masina arata frumusel pe afara iar despre performantze, calitatea materialelor,comfort etc cred ca ar trebuii sa vrb doar cei care AU MERS CU ACEASTA masina. Caci si eu pot sa spun ca Renault Megane este un C^R de masina doar ptr ca nu-mi place si ca este Renault si piesele sunt scumpe si consuma mult. Eu unu imi vine greu a crede ca Renaul ishi permite sa faca o gafa cu Logan, tinand cont ca Renault incearca sa mai reduca din clientii Skoda. Si carcotasi sunt peste tot. Eu zic sa asteptam sa iasa pe piata sa vedem ce poate si sa vrb. numai cei care au condus asa ceva nu si cei care au vazut-o in poze sau in grafica 3d. Iar aceasta masina nici nu a apreatu deja pe piata si vretzi motoare de nu stiu catzi cai putere si nu mai stiu eu ce performante. Hai sa fim seriosi. Renault intotdeauna a promovat produsele destinate oamenilor aflati in clasa de mijloc si doar la comanda a executat modele mai deosebite atat in performante cat si in design

BogdanCMS 26-08-04 23:26

Pai asha ce rost ar mai avea toate discutiile astea...Ne dam si noi cu parerea dupa poze, dupa materiale din reviste, de pe net, etc. Personal, cum am mai mentionat cateva pagini in uram, am vorbit cu cineva care a mers cu un Logan...persoana respectiva este la Ministerul Culturii si s-a dorit acolo achizitionarea unui lot de masini...cum Logan nu aparuse inca la dealeri, omul s-a dus cu relatii la Colibashi shi a ales un Logan la intamplare, ma rog, cu echiparea cea mai buna, dar absolut la intamplare...nu mai reiau povestea, ca am mai zis-o odata, cert este ca mashina este un mic dezastru, plasticurile sunt de cea mai proasta calitate, finisarea lasa si ea mult de dorit, ashezarea butoanelor este absolut neergonomica, samd...eu spun ce mi-a zis omul...mashina s-a dorit una ieftina rau si au proiectat-o ca atare...

ALXutz 27-08-04 16:22

oke, o sa precizez de la inceput ca nu imi place loganul si sunt de acord cu aproape toate neajunsurile pe care le-a scris lumea aici! Insa nu trebuie sa uitati pretul, pt ca as fi curios sa imi ziceti o alternativa la acest pret! ma refer la masini noi desigur, pt ca SH sigur gasesti masina la banii ajtia care sa ingroape loganul! anyway, pt un anumit segment de consumatori io zic ca e o masina buna (ma refer strict la raport pret-calitate)! pt majoritatea userilor acestui forum care s-au nascut in masini de 200 de cai normal ca vi se pare un *** loganul, dar pt romanul cu un buget relativ limitat si nu prea pretentios io zic ca este o solutie! si nu sunt de acord cu ideea ca renault a facut intotdeauna masini pt oamenii din clasa de mijloc, ci a facut cate o masina in fiecare segment de automobile, e adevarat la un pret mai mic decat concurenta dar asta nu inseamna ca a facut rabat la calitate! iar dacia logan se incadreaza in aceiasi clasa cu clio symbol skoda fabia etc, ajtia sunt concurentii ei, asa ca orice comparatie trebuie facuta in aceste limite.

BogdanCMS 27-08-04 16:41

Hyundai Accent, Kia Rio, Fiat Albea...la acelashi pretz...si oricare e mai buna decat Logan...parerea mea...

DJ10BOD 27-08-04 22:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ALXutz\"
ma refer strict la raport pret-calitate!

pt majoritatea userilor acestui forum care s-au nascut in masini de 200 de cai .

lol! d und stii u calitatea... :) in fine poate n-am inteles eu bine... dar referitor la afirmatzia subliniata... exagerezi!!! Tare curios sunt catzi dintre userii d p forum au masini d peste 200 d cai!!!!!!!! tare curios!!

ps: dekt loganul prefer sa-mi cumpar un matiz full... p bune!!!

GolfuletzS 09-09-04 10:15

1 Attachment(s)
hm..dupa parerea mea e marpha ...loganu` stai sa bag shi un tuning virtual ....e putin cam inchis la culoare dar sper sa intelgeti

All times are GMT +2. The time now is 02:10.

- Copyright 2026 4Tuning