![]() |
Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
sal,ma dau eu cu un fiat coupe,atunci, prima data
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Hai ca oricum nu a mai fost de mult un 5 GTT la grupa C.
Momentan mai mult de grupa C (zic eu...ramane de vazut daca si practic) inca nu pot sa urc cu shanse reale. Vedem ;) (si da, motorul e cel de 1.4 T de fabrica). |
Quote:
|
Quote:
vreau si eu sa ma dau cu tine daca ramane timp pentru libere... stiu ca fug fiat-urile astea...vreau si eu sa vad cum stau cu tine. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
si a scos sub 10 secunde in Ungaria :D
https://www.youtube.com/watch?v=5ghECcIR1sY cu acelasi viper care a fost si la satu mare, care scoate low 10 |
Quote:
|
Quote:
ideea cu tractiunea fata era in felul urmator: nu am spus ca nu merge ok cu tractiune fata....merge super, dar cand te dai cu un spate sau cu o integrala de aceiasi cai....cam degeaba te dai ;) o stiu pe pielea mea |
Quote:
|
Quote:
oricum, dupa parerea mea o masina cu tractiune fata nu este de 400m in mers......:lol: e altceva, nu prea mai ai adversar |
@Andrei : Integrala moare pe parcurs fata continua sa traga..
Tibi cu OPC ul a batut acum ceva timp un S3 de vreo 320 cai...Cum iti explici ?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa este cu integrala, pierde pe parcurs dar degeaba imi dai dezavantajul asta pentr ca o integrala isi ia avans vreo 2-3 masini din plecare, dupa care pana te pui tu in miscare, integrala e deja prea departe Primul loc in clasament pt 400m il detine integrala, dupa care vine spatele si ultima este fata (care din pacate, este cam ultima pe toate genurile de competitii) Quote:
io zic ca nu mai recuperezi nimik si mai mult de atata, pana pleaca fata...integrala e aproape de finish |
Quote:
S3 ul atunci a plecat 2 masini in fata si pe a 3a l-a prins Tibi..Depinde intradevar de la masina la masina.. |
Quote:
|
Quote:
Pastram legatura(pe privat) ca sa-mi demonstrezi ca OPC ul nu miroase un S3... |
--------------------------------------------------------------------------------
Mi s-a parut foarte interesant ceea ce vreti sa organizati. Am facut public acest eveniment in speranta ca se vor inscrie foarte multi. Sa va uitati maine in ziarul Curierul de Ramnic. As vrea si un numar de organizator, in cazul aduceri de sponsori. |
Quote:
Chiar daca EVO are vreo 40 cai peste, sa stii ca tractiunea fata a recuperat spre final foarte mult. La finish EVO mai avea jumatate de masina in fata. Deci... se poate... Poate la libere vom avea ocazia sa testam ibiza cu opc-ul. Cam mare diferenta de putere, dar putem incerca. |
Quote:
ideea pe care vreau sa o scot in evidenta este ca o tractiune fata nu are ce cauta pe 400m, o tractiune fata nu este de liniute eu unu nu mi-am facut masina de liniute, dar cand am ocazia, o incerc apropo de cel care spunea ca un opc nu se atinge de un s3 de 300hp.....vreau si eu unu sa demontrez contrariul ;) la diferente asa mari de putere, degeaba e integrala sau spate singurul lucru pe care-l afirm este ca o tractiune FWD nu va face nimik in fata unei AWD sau RWD de aceleasi puteri personal, stiu cu ce masini m-am dat si din mers si cu plecare de pe loc si stiu ce poate "micuta" pe care o conduc, de restul nu ma bag sa afirm nimik pana la proba contrarie bafta tuturor si sper sa avem parte de un show pe masura |
Quote:
Mi-as dori ca la Ramnicu Valcea sa vedem si astfel de intreceri. |
Quote:
|
Quote:
ai dreptate, conteaza enorm si greutatea dar in situtatile pe care eu le-am vazut, greutatile masinilor erau asemanatoare. oricum, atept cu nerabdare ziua cand o sa fac pe 400m o integrala de de 420whp si 1.4-1.5T (am dat exeplu de aceias putere si aceias greutate, doar ca difera un simplu lucru....tractiunea :lol:) ;) |
Bine, la greutati si puteri egale, integrala are un avantaj, e clar. Dar asta nu inseamna ca putem generaliza si spune ca un FWD nu are ce cauta pe 400m. Deocamdata cel mai bun timp scos vreodata in Romania este cel a unei masini cu FWD.
Da, stiu, suntem off topic rau, asta e! |
Quote:
Pana la urma, eu tot tractiune fata am ;) dar asta nu inseamna ca e si cea mai performanta Vb ta....suntem off topic :) |
Nu mai bine faceti voi un schimb de id-uri de Yahoo! Messenger ? Sunt subscris la acest thread si am primit peste 15 e-mail-uri care n-au vreo legatura cu evenimentul de la Valcea.
|
Este foarte adevarat ca recuperezi extrem de repede (asta daca pleci bine cu ea), dar ce faci in situatia cand ai un adversar cu o tractiune integrala si pe deasupra si de aceias putere???? ;)
io zic ca nu mai recuperezi nimik si mai mult de atata, pana pleaca fata...integrala e aproape de finish[/QUOTE] eu zic ca o intrec...m am dat la Tulcea cu evo X si m a batut foarte putin(evo X stock 295cp- fiatul meu cu chip adica 250cp) nu stiu ce sa zic la 400cp poate o fi alcevadar pana in 300cp eu zic ca nu ma bate o integrala |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
masina mea e tractiune fata...daca era 4x4 nu intram la grupa asta. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning