![]() |
Salutare
Eu am lipsit o luna de la forum si acum am deschis primele mesaje, dar vad ca tot cearta ii...........asta e. |
Pana la urma sa mai face asociatia asta sporiva sau nu :?:
|
Am doar o vorba...Frecati-va p**a!!! :twisted:
Pai mai iara incep certurile...mai cine nu intra...sa se abtina de la comentarii...valabil si WOB...ce o zis in 19 aug...no offence...deci cine vrea sa intre si e curios...dati mai un tel...aveti mobile...nu? Cine nu vrea sa nu tot umple cu comentarii inutile...si cine mai o ia pe strengaritza asa...mai...voi sunteti barbati?...ia vrea sa face ceva si se trage pe c*r...si voi asa sunteti....???Deci care mai are ceva cu strengaritza...sa se roage sa nu ii fac rost de nr de la masina....peace.... |
Io n-am masina :))))) :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) 8) 8) 8) 8)
|
cand inceserepe ?
|
https://www.4tuning.ro/forum/viewforum.php?f=54
io am tzapat manusha!!!! |
aveti inca putintica rabdare
|
pt ce? yo credeam ca e moarta faza... :lol:
|
most possible ...csru` va fii de saptamna viitoare ...vedem ce putem face sapt. asta ..nu ufo???
|
Clubul soferilor neprinsi de Radar saluta Matizu' furios :P
ei ei Muciulica Muciulica...te tii tu de prostii..ei ei ei ...
|
Bai sfigmo...fa muzica...
|
buuuuuuuuuuuutz buuuuuuuuutz buuutz.....muzica muzica...pregatiti-va ca vine matizu'...:)
|
clar gefule ,clar .le aratam ca se poate
|
whatz da story :?: :?:
|
Mah, de aproape o jumate de an tot faceti clubul ala si inca nu e gata.
Macar stergeti topicul sa nu se mai enerveze nimeni :evil: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
|
cum o zis vio... CSR e o utopie...
|
tekno....freaca-ti **** ,bine??
|
:lol: slaba replica... :lol:
|
salb esti tu ,aaa scuze am uitat de scandalu din tutankhamon.looooooooooooooooooooooool
|
N-AI FOST ACOLOOOOO!!!
asha ca ciocu' mic :wink: nu vad dece ne tot certam :lol: |
Tekno draga noi tot timpul ne-am inteles si mi-am placut....erai mortal....se schimba foaia...si sa nu uitam abtine-te de la comentarii ca inca esti un mu**s si un putzoi......lasa-ne sa ne facem treaba si noi te lasam sa ti-o faci pe a ta...NO COMMENT!
|
extraordinar... si mai exact carei treaba voastra ? si daca aveti treaba atunci cu ce nu va lasa tekno sa o faceti ?
|
whoo whoo whoooooo, statzi umpic, nush ce treaba nu va las sa va facetzi, oricum... sper ca nu vatz suparat pt mine postu de mai sus cu CSR, daaaamn, m-atzi intzeles greshit, daca voi credetzi ca am zis-o din rautate, va inshelatzi, shi dupa cum scrie shi in post nu-s cuvintele mele... numa' bine shi bafta la totzi! :wink:
|
io nu intzeleg ... o fost odata un vis ( sa zic asa ) pe nume CSR ... akuma nu mai este prea mult pana la implinirea acelui vis ( cred ... ) da totusi ce ne opreste?! :?: :?: :?:
|
ROMANIA.... zis pe scurt
|
mdea ... ai dreptate ... din cauza unora carora nu le surade ideea noi nu ne putem realiza ... ( vb. de aia care tra sa puna o stampila sau semnatura sau ceva ... si bineintzeles gaborii ... )
|
lool... ashtia itzi pun shtampila... nu-i stres, uitate ca toata tzara s-a umplut de reising claburi...
|
... pei da ... numa noi ar mai trebui sa ne bagam ... da totusi parca ii mai misjto asja underground :D :D
|
e CLAR ....
trebe sa viu acasa sa '' fac ordine '' :lol: take care |
am vazut wobu aseara pe la sora
|
Re:
Quote:
umbla junior cu el de numa :D |
si nu e racer agresiv ,,merge finutz cu ea
|
felicitari pilotilor nostri din CSRpentru locurile ocupate in raliu :twisted: :twisted: :twisted:
|
si sa nu uitam prestatia daciutei 1100 looooool din pacate m-a facut supernova aia cu 1,5 secunde
|
mah mie dc nu imi dati un stiker de ala cu CSR?
|
VREAU STICKER!!!!!
|
cine vrea stickere ...pare foarte rau tre sa platiti :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Mai nu am mashina(deocamdata) da ash vrea sa ma inscriu shi eu in club.fac tot ce ii necesar nu ii problema numa sa vad ca este un club serios in CJ shi se face remarcat.sper ca pana in toamna sa imi iau shi io un e-klasse din 2000(benzina) asha ca eu va azjut cu tot ce trebuie pt club
[email protected] |
Re:
PS: am avut mashina da dupa o explozie la 140 km/h .....
mai departe va las pe voi sa va imaginatzi :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning