Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Bimmerfest 2006 Romania (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/13153-bimmerfest-2006-romania.html)

DONU' 22-05-06 17:01

Re: Bimmerfest 2006 Romania

Nu nene, vorbim vineri seara la sala, iar sambata nu ne mai ***** pe drumuri la sala, colo, sau colo.
Direct pe DN la MOL, la ora 8 sau cat o fi.
Daca la 9 tre' sa fim la Cheia atunci ar insemna la 7:30 sa fim draq la sala sa stam ca tampitii.
Eu zic sa organizam ca lumea treaba asta, ca patim ca data trecuta, ca aia s-au dus acolo, aia dincolo, aia intarzie, si stam unii dupa altii.
Nu frate! Toti intr-un loc si gata!
Ataaaaaaaaaaaaaaat!

shantzu 22-05-06 17:06

Quote:

Originally Posted by DONU'
Nu nene, vorbim vineri seara la sala, iar sambata nu ne mai ***** pe drumuri la sala, colo, sau colo.
Direct pe DN la MOL, la ora 8 sau cat o fi.
Daca la 9 tre' sa fim la Cheia atunci ar insemna la 7:30 sa fim draq la sala sa stam ca tampitii.
Eu zic sa organizam ca lumea treaba asta, ca patim ca data trecuta, ca aia s-au dus acolo, aia dincolo, aia intarzie, si stam unii dupa altii.
Nu frate! Toti intr-un loc si gata!
Ataaaaaaaaaaaaaaat!

sa dea domnu macar acum sa reusim sa ne strangem intr-un loc la ora exacta ;)

tng 22-05-06 22:14

Quote:

Originally Posted by shantzu
mha voi puteti sa stai undeva pe la sala daca vreti si va sun eu cand ajungem pe la 10-15 km de ploiesti sa iesiti in DN ;) eu o sa ma duc sa plec de la buc cu coloana ;)

shantzule, te-ai dat draq ..... te pomenesti ca faci parte si din organizatori ? :D

Vladz 22-05-06 22:25

pe shantzu niciodata nu trebuie sa il subestimatzi :D :peace:

comisaru 23-05-06 00:53

Se schimba putin datele problemei. Caravana va ocoli Ploiestiul pe centura de est, deci va trebui sa gasim un loc de intalnire fie in zona targului de masini, fie undeva pana in bariera de la Blejoi. Propun sa ne incolonam pe dreapta, pana-n bariera; e drumul destul de lat si nu-i nici foarte circulat sambata dimineata, sau pe dreapta in zona targului de masini.

Pitu 23-05-06 08:10

cel mai bine r la benzinaria petrom ,locul este destul de mare si nu poate sa ne faca nimeni probleme

bogdan_wrc 23-05-06 08:38

ps: daca nu sunteti multi, va puteti incolona in urmatoarea parcare:
la iesire din Pl spre BZ, e un semafor (pana in semafor e o benzinarie MOL, fosta SHELL, iar pe stanga terenurile de fotbal si tenis de la ANA MARIA POP). exact la semaforul pana in Petromul unde e Strandul.
e. la semafor faceti stanga spre centura de est, spre CHEIA si imediat pe dreapta e o parcare (cu putin praf). acolo aveti loc 5-6 masini. si aveti in oglinda si vedere clara si pe distanta in spate de unde vine coloana, inspre centura care vine de la Buc. plus ca ei vor prinde semaforul/stopul si coloana se va imparti. deci aveti timp sa va alaturati.
sper ca am fost destul de clar.

dragos2900 23-05-06 11:31

Sa inteleg ca tu nu vii?:rolleyes2

bogdan_wrc 23-05-06 11:50

nu. ca nu cunosc multa lume dintre cei prezenti si am alte drumuri de facut. daca totusi am drumuri prin zona, ma opresc sa admir maisnile. :D
sorry.
v-am spus parcarea respectiva, ca de acolo m-am alaturat si eu coloanei de VW cand am fost la Cheia, chiar si la Hotel Cheia.si a iesit totul bine.

DONU' 23-05-06 15:59

Quote:

Originally Posted by twwety
cel mai bine r la benzinaria petrom ,locul este destul de mare si nu poate sa ne faca nimeni probleme

Cred ca vrei sa spui Rompetrol, Piytule! :lol:
Intr-adevar este destul de mare parcarea de-acolo, dar sa vedem cum ne asezam sa nu incurcam masinile care alimenteaza.
Este buna si idea lui Bogdan WRC, asa cum zice el la stopul de la Petrom din Bariera Bucov (zice de stopul de pana-n Poliserv, ca vis-a-vis este Petrom-ul ;)).
Presupun ca bucurestenii vor face dreapta spre Ghighiu cand ajung la Tatarani si ocolesc pe-acolo ca sa treaca prin spatele Poliserv-ului si sa ajunga la locul unde ii vom astepta noi.
Trebuie sa vorbim fata-n fata fratzilor!

comisaru 23-05-06 16:13

Si mie mi se pare buna varianta lui Bogdan.

Bmw_E30dak 23-05-06 16:17

CRED K EU SI x_cITE O SA O TINEM NUMAI IN BLANA PANA LA CHEIA DAR SA NU NE DATI FLASH-URI CAND TRECETI PE LANGA NOI IN SPECIAL U DONU'

PANA LA PERMIS MERG TOT PE 2 ROTI:))

shantzu 23-05-06 16:22

organizator nu sunt mha , sunt f departe de asha ceva ;) dar sincer ash fii vrut sa fiu :mrgreen:

DONU' 23-05-06 16:26

Lasa bai Nesomn ca daca obosesti te imping eu din spate... iti mai dau un branci ceva :lol:
Se mai poate face cumva!
Ca sa fie toata treaba completa atunci haideti frate sa-i intampinam la Lukoil la Barcanesti, o luam pe Ghighiu sau pe Centura spre Carefour, Blejoi... lalala... Cheia!

dragos2900 23-05-06 16:43

Cea mai buna idee!Sa-i asteptam pe centura acolo la Ghighiu....ce spuneti:?:

DONU' 23-05-06 16:46

Pai da!
E soseaua lata, nu e problema ca incapem si pe stanga si pe dreapta, mai intram si la benzinarie la Lukoil sa luam un suc, o cafea... ca la ora aia... mama-mama!

dragos2900 23-05-06 16:52

Tu zici acolo la Lukoil,langa politie...:lol: ,eu ziceam mai incolo..pe la manastire pe acolo......

DONU' 23-05-06 17:03

Nu man, eu zic chiar de la intrarea in Tatarani, cum vii dinspre Politie si faci dreapta catre Ghighiu. Ce D-zeu sa cautam asa departe, ca mai in colo se ingusteaza drumul si n-avem unde sa mai parcam. Ne tragem masinile unul in fata altuia in card frumos si cand vin baietii o taiem dupa ei. Lasa ca dau diseara o tura pe-acolo sa inspectez zona sa vad cum e si drumul, eventual fac niste poze :)

dragos2900 23-05-06 17:11

E loc si mai incolo,nu ai fost de pasti la manastire?Ca erau sute de masini pe acolo...si incapeau toate...;)

DONU' 23-05-06 17:17

Eu de Pasti am fost la Catedrala cu Comunitatea bueeeey!
A fost Skama cu berea dupa el..., Mashon a facut super panarama..., eu am venit cu o ditamai lumanarea cu bi-xenon, asha ca n-am io treaba cu Manastirea!
Hai ca facem offtopic si ne **** TNG-u'

shantzu 23-05-06 17:39

Quote:

Originally Posted by DONU'
eu am venit cu o ditamai lumanarea cu bi-xenon,

a uitat sa precizeze ca avea si angel eyes ;)

comisaru 23-05-06 18:01

Donule, tu vrei sa fugim ca haiducii dupa ei si sa intram in coloana? Eu ziceam sa alegem locul astfel incat sa fim pe partea dreapta a drumului, iar in momentul cand coloana trece pe langa noi sa ne facem si noi loc intre ei(or sa incetinesca ei si-or sa ne lase), cei cu BMW-uri in prima parte a caravanei unde sunt BMW-urile iar ceilalti in a doua parte.

shantzu 23-05-06 18:12

dar nu ar fii mai bine sa veniti pe dn1 ( pe autostrada) si sa va puneti pe margine pe la barcanesti (sau ce sat e langa ploiesti acolo) ca ar fii mai ushor sa intrati in coloana ;) sunt 2 benzi si pe margine e ceva loc
imi dau si eu cu parerea
oricum o sa mai discutati vineri ;)

comisaru 23-05-06 18:18

nu-i neaparat vorba de loc, ca doar nu venim cu TIR-u'. Avem loc aproape oriunde pe partea dreapta a centurii de est (mai putin in curbe si intersectii).

Pitu 23-05-06 18:32

vorbim vineri .
eu asa tin minte ca acolo e petrom . nu conteaza dar e cea mai buna alegere , locul este mult prea mare , masiniile pot fi parcate peste drum la poliserv si in spate la benzinarie

DONU' 23-05-06 18:38

Eee, am zis si eu in gluma ca o taiem dupa ei.
Normal ca o sa incetineasca si sa intre lumea in coloana...
D-aia zic... cum vii din Barcanesti si intri in Tatarani se face in dreapta drumul spre Ghighiu in Centura de Est.
Tragem pe dreapta acolo, BMW-urile unul dupa altul, apoi noi cei fara BMW-uri si gata, ii asteptam si intram in coloana.
Nu e bine asa?

DONU' 23-05-06 18:40

Nu mai Piytule, eu ziceam ca ai confundat Rompetrolul de la intrarea in Blejoi cu Petromul, ca ala de la Poliserv de peste drum stiu ca e Petrom...

Pitu 23-05-06 18:55

eu nu am vb cu nimeni de bimerfest. credeam ca e vb sa ne vedem la obor acolo . este bine si unde zici u dar duumul e f ingust pe benzi. este bine acolo ca ,mai parcam si in fata la liceu. pai descurcati va si voi in legatura cu asta si mai vb vineri .

bogdan_wrc 24-05-06 09:00

aveti grija cu parcarea in jurul Luk Oil-ului de la politia (cand isi de pa DN1 sa intrii inspre Pl sau spre Ghighiu) pt ca poltia nu prea agreeaza parcarile pe acolo. mai bine stati in Luk Oil sau pe drumul spre Ghighiu.

Pitu 24-05-06 09:17

pai sa stam fata in fata cu ei ?

bogdan_wrc 24-05-06 09:25

pai daca stati in Luk oil, nu au ce sa va zica.
eu am asteptat pe cineva acolo acum 1 luna si au venit la mine sa imi zica ca nu e normal sa parchez (adevarat..eu si exagerasem) pe partea hashurata, unde mai stau ei si ca sa mut masina... dar omu pe care il asteptam nu stia drumul si trebuia sa ma vada.
asa ca am stat la Luk oil. cu fata spre Buc, pe latura stanga.

comisaru 24-05-06 09:55

Nu e foarte bine-n Lukoil, pentru ca in momentul in care vine coloana o sa iasa inbulzeala la traversat si intrat in coloana si n-o sa reusim sa intram toti o data, c-o sa trebuiasca sa mai acordam prioritate celor ce vin dinspre Ploiesti. Cel mai bine, zic eu, ar fi sa fim parcati de-aceeasi parte a drumului cu sensul de mers, adica undeva pe drumul spre Ghighiu(oriunde se poate), ca, repet, nu-i nevoie de ditamai locul, ca oricum parcam unul in spatele celuilalt.

Pitu 24-05-06 10:30

pai atunci ramane la liceul agricol barcanesti si facem coloana spre gighiu si cand apar ei am plecat

DONU' 24-05-06 11:24

Da frate, acolo e cel mai bine! Facem coloana spre Ghighiu si asteptam Bimmerii.
Daca ar fi sa-i asteptam in alta parte se stie ca unii dintre noi n-ar avea rabdare si ar incepe sa-l streseze pe Shantzu' sau pe eu stiu care cu telefoanele, sa-l intrebe cat mai dureaza, cand apar, si alte discutii.
Vineri seara vorbim sa stim cati suntem cu Bimmeri cu tot ;) si sa facem organizarea cum trebuie :)

comisaru 24-05-06 12:49

deci in mare parte problema cu locul s-a rezolvat.

Skma 24-05-06 14:20

Se apropie marea zi !! Noroc Comisarule ca nu te-am mai vazut de mult paci pe langa comunitate!:twisted:

comisaru 24-05-06 14:43

Quote:

Originally Posted by Skmadtm
Se apropie marea zi !! Noroc Comisarule ca nu te-am mai vazut de mult paci pe langa comunitate!:twisted:

Restecp!!!

shantzu 24-05-06 16:04

mha eu o sa va sun candsuntem prin apropiere sa va pregatiti ;) daca vreti ;)

kraven_4_all 24-05-06 16:54

mie mi`e o lene sa citesc toate posturile astea...pe kldura asta...oricum ...nu prea inteleg nik...sunt km aiurit in ultimu timp...(cine ma cunoashte shtie despre ce vb..:)...)...deci o sa vorbim vineri!....unde ne int sa vb??...sala??...

florin83 24-05-06 18:31

pana la urma in afara de cc13 si comisaru care mai sunteti cu bmw-uri? :D

All times are GMT +2. The time now is 12:14.

- Copyright 2026 4Tuning