Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/130709-suv-dacia-transfagarasan.html)

spark88 03-07-09 15:06

Re: SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan

Mie imi place :D

denisus91 03-07-09 15:08

fratii mei va certati degeaba E URATA E NASOALA asta e crunta realitate ce le e greu sa faca un design mai cu cap?? ce nu tot aceeasi cantitate de tabla folosesc si pentru designu ala de rahat??

daca vrei se poate sunt o gramada de copii talentati in romania care ar fi in stare sa iti faca un design adevarat de SUV inca nu vorbim de un adevarat off road .......si parerea mea e ca daca faci masina numa sa profiti de criza din alte tari si le dai jeguri.....atunci nu esti om:| punct ....uite de ce BMW si MERCEDES si nu numai inca scotmodele noi pe piata?? pentru ca au clienti care stiu un lucru sigur pretul de multe ori zice si calitatea.......peste 20 de ani o sa mai vezi un X1 sau ma rog un ML sau oricare suv strain funtionand bine si romanii o sa-l cumpere second hand pe cand suv-ul dacia o sa infunde service-urile in cel mai bun caz.............

sa fim realisti

am un prieten care imi spunea eu sunt om sarac mai bine dau azi 1 milion si am un produs bun.decat sa dau lunar 500 de mii (vechi)

SEJ 03-07-09 15:13

Da dupa unii ar trebui sa fie gata sa stea langa standardurile BMW,VW,Audi,Nissan,Mitsubishi etc.

Hai totusi sa vedem fiabilitatea si practibilitatea acestei masini... sa privim din acest punct de vedere. Prea putin conteaza aspectul masinii... eu sunt de parere ca oricum o sa fie o masina ieftina din punct de vedere a reviziilor si a fiabilitatii. Aveti voi un fix in cap cu Dacia, dar preferati alte masini straine mult mai proaste decat ale noastre... faceti comparatie intre calitate-pret, si prea putine masini se incadreaza unde se incadreaza Dacia.

Daca ar fi sa aleg intre Hyundai Santa Fe si Dacia suv (nu stiu care o sa-i fie denumirea) as alege Dacia pentru ca e mult mai ieftina si desigur mult mai buna :-) in ciuda voastra care ar trebui sa sustineti marca Dacia, dar aveti ceva la cap.

CyberCSX 03-07-09 15:17

Īmi tot pun īntrebarea daca tot aveti ce aveti cu DACIA, daca Dacie e URĪTA CU SPUME, daca SCUIPATI PE EA atunci DE CE MAMA DRACULUI O MAI CUMPARATI ca Romānia-i plina de Dacii?

Singurul lucru ce ar fi de obiectat la ea, ar fi asemanarea PREA MARE cu Sandero. Puteau sa-i dea ceva mai mult individualism de SUV.

denisus91 03-07-09 15:23

eu nu o sa cumpar dacia :( dacia cumpara cei care nu dau nici un leu in plus pe calitate:D celora care nu le pasa nici de siguranta lor ....etc

dacia face produs de calitate ex logan mcv prestige numai daca cumpara germania si anglia...de ce nu se putea lansa un model mcv si pentru romani din start cu tapiserie bej cu volan din piele si cu un bord tapisat nu plasticu ala borat...sincer..e usor de intrtinut bla bla dar arata urat......eu unu ma simt cu mult mai bine sa dau chiar dublu pe un produs care e facut cu cap

Calitatea conteaza:Dpentru mine..cat despre altii......

CyberCSX 03-07-09 15:25

Puteau sa-i dea ceva mai mult de la DUSTER concept dar iau dat pe dracu si chiar ca e pacat de risipa facuta cu concept-ul ala daca si asa nu foloseste nimic de pe el.

CyberCSX 03-07-09 15:28

Quote:

Originally Posted by denisus91 (Post 2459198)
eu nu o sa cumpar dacia :( dacia cumpara cei care nu dau nici un leu in plus pe calitate:D celora care nu le pasa nici de siguranta lor ....etc

dacia face produs de calitate ex logan mcv prestige numai daca cumpara germania si anglia...de ce nu se putea lansa un model mcv si pentru romani din start cu tapiserie bej cu volan din piele si cu un bord tapisat nu plasticu ala borat...sincer..e usor de intrtinut bla bla dar arata urat......eu unu ma simt cu mult mai bine sa dau chiar dublu pe un produs care e facut cu cap

Calitatea conteaza:Dpentru mine..cat despre altii......

Depinde ce vezi īn CALITATE. Daca consideri o GIOASA NEMTEASCA de SH calitate, ma las pagubas īn a mai scrie.
Īn afara de asta, ideea unei calitati mai bune la produsele de export este o IDIOTENIE. Daciile de export nu sīnt cu nimic mai presus ca cele facute pt. RO.

Acidburn 03-07-09 15:30

in mare parca aduce a nissan

Ovy FTZ 03-07-09 15:32

Am vazut atatea imagini pe internet cu presupusu SUV Dacia poze pilot vreau sa zic era oarecum curios, dar o mica dezamagire, dar e o masina low-cost , o masina din Estul Europei . Bine ca inca e in teste poate mai schimba ceva la ea :arrow:(tot chiar).

L.E. Imi plac de uni,:lol: vad si jafuri aduse din Germania si baga toate chinazariile pe ele , si isi pun si abtipilduri ca sa se laude :rolleyes2:rolleyes2. Mijto de ei, daca nu ai cai germani nu te baga in seama, dar :rolleyes2..... cum a zis unu pe acest thread ei au SH alti o au noua indiferent ce masina este.:confused::|:|

ZuzuTm 03-07-09 15:47

SUV-ul va fi disponibil īn mai multe variante de mororizare, printre care 1,6 16v de 105 CP şi 1,5 dci de 85 CP. Este posibil să mai vedem şi 1,6 de 90 CP, 1,5 dci de 105 CP sau chiar 1,9 dci de 130 CP şi 1,6 de 128 CP. nimeni nu a scris nimic de motorizari :-?

the_one_and _only 03-07-09 15:50

Cate putin luat de la toate suv-urile Nissan din ultimi 15 ani, insa arata ok, sa il vedem in realitate.

BiG SmOkE 03-07-09 15:55

Parca-i o broasca care plange:-P:-P

dark18 03-07-09 16:04

Urat model din partea celor de la Dacia.

Ovy FTZ 03-07-09 16:06

De ce toata lumea e dezamagita de modelul asta? Si pe asta sigur vor sal scoata? In locul lor as amana ...lansarea.....pt mult timp!!

Slim29 03-07-09 16:13

oribila:))

ady_grassu 03-07-09 16:24

arata bn fata de sandero....

david_makaidj 03-07-09 16:51

mama ce corcitura dodge nitro cu nissan navara

pwr_bz 03-07-09 17:02

Cat de cat arata bine;insa se putea si mai bine!Sa vedem ce vanzari va avea!!

rider2009 03-07-09 18:00

daca dacia ar face tractoare ar fi ok` numa de masini pacat ca sor apucat singura dacie cat de cat buna e solenza decat cubu ala de logan acuma a venit un suv cati cai are oare 90? (1310-64 CP, Solenza-67 CP, logan-70 CP, SUV-90 CP) dale dreq dacii

adrian_tl30 03-07-09 18:32

Off topic : ai uitat, loganu mai are si 106 cai ;) ...
On topic : la pretul pe care o sa-l aiba este destul de reusita , dar se putea si mai bine ... oare interiorul este ca la logan ?!

Aron 03-07-09 18:55

la ce pret apare asha ceva ...cum ii spune dacia suv?? si cine ar cumpara asha ceva ??....monstru lu frankenstein ugly ...dezamagit

M_Flow 03-07-09 19:35

:pissed:Dati-o in p.m. cum sa scoti asa ceva pe piata?????..................niciodata nu o sa ne ia nimeni in serios dak scoatem asemenea tampenii..........luati de exemplu :blahblah:Stepway : sandero cu suspensia si spoilere schimbate si :punch:GATA e un nou model de dacie cu un pret exagerat.

Ma intreb cat o sa coste? daca o sa fie vreo 13.000de euro cine naiba o cumpara!?

ROMANIA TE IUBESC:pissed:

Ghimpe200 03-07-09 19:44

ce se intampla???? revine aro?????:shock:foarte urata masina....

Vlad_BMW 03-07-09 19:49

asa e romanu niciodata nu e multumit... .. toti de au comentat pe aici ca e urata sau alte chestii cred ca au X5 X6 si prea multi bani ca sa cumpere Dacia SUV

westhunter 03-07-09 19:50

ce aveti baaa.atate comuri cu "DOAMNEE E HIDOASAA" ..."URATA CU SPUME"...dao drq de treaba.macar daca ati vedeati in realitate....mai hidos e BMW X1 decat Dacia SUV.Doamne fereste...sunteti copii....doar jentile sunt nepotrivite pt masina asta...dar restul e OK..romanul vrea o masina pe care sa nu dea zeci de miliaone pt a o intretine...parca aveti salarii de mii de Euro si toti conduceti Q7 , H2, X5, X6.O sa aibva succes si o sa va trageti palme singuri.Asa o sa creasca si economia tarii si Nu o sa mai plangeti ca de nu mai sunt locuri de munca.

Thomas Everywhere 03-07-09 20:00

bai eram multumit daca punea design-ul lui Sandero si probabil eram multumiti cativa, dar cu idioasa asta de masina, decate ori scoate dacia un model imposibil sa nu schimbe masca din fatza si sigla , asta nici nu se poate numi marca cu traditie, are traditie in fabricat masini de doi lei, o sa ne intreaca si chinezii aia deja au scos niste Chery si Geely cu un design de nici nu mai zici ca asta e masina chinezeasca si amaratii astia nu sunt in stare, pai loganu e mai frumos acuma sincer, cum il criticam noi, dar daca il pui pe langa asta e lux low-cost. sa fim seriosi la 13-15.000 de euro iti iei masina si frumoasa si buna, ce trebuie neaparat sa ai suv, al dreaq roman ii trebuie si suv acuma, parca o sa vad pe youtube off-road cu dacia pe coclauri ca asa e la noi, sau la tara lumea va avea suv.

laur_fcp 03-07-09 20:59

Sunt curios, daca avea sigla BMW tot atatea pareri contra erau?
Am mai spuso, la pretul asta se putea sa arata mai bine, dar totusi e un inceput.8)Mie unul imi place.

cata TCL 03-07-09 21:06

credeam ca nu pot sa scoata ceva mai urat ca Sandero...se pare ca m-am inselat :D

crysty.bobok 03-07-09 21:29

Re: Primele poze cu Dacia SUV necamuflat.

mi se pare mie sau in mica parte "seamana" cu pathfender

denisus91 03-07-09 21:35

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2459210)
Depinde ce vezi īn CALITATE. Daca consideri o GIOASA NEMTEASCA de SH calitate, ma las pagubas īn a mai scrie.
Īn afara de asta, ideea unei calitati mai bune la produsele de export este o IDIOTENIE. Daciile de export nu sīnt cu nimic mai presus ca cele facute pt. RO.

Dacia tocmai a lansat un model dacia logan mcv prestige cu tapiserie bej volan de piele etc in fine cateva doatri in plus care sa dea senzatie de ceva mai frumos..........chiar aici pe 4tuning am vazut:D

dar in fine destul am criticat saracul SUV poate e doar o varianta de teste sa speram ca atunci cand va fi lansata va avea niste dotari suplimentare care sa o faca mai frumoasa ceva de genu jenti spoilere in culoarea masinii poate o grila de metal niste faruri mai adevarate:D etc etc

laur_fcp 03-07-09 22:00

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 2459972)
mi se pare mie sau in mica parte "seamana" cu pathfender

Din cate stiu Renault e in alianta cu Nissan... de aici si asemanarea cu Pathfinder.

CyberCSX 03-07-09 23:38

Quote:

Originally Posted by denisus91 (Post 2459991)
Dacia tocmai a lansat un model dacia logan mcv prestige cu tapiserie bej volan de piele etc in fine cateva doatri in plus care sa dea senzatie de ceva mai frumos..........chiar aici pe 4tuning am vazut:D

dar in fine destul am criticat saracul SUV poate e doar o varianta de teste sa speram ca atunci cand va fi lansata va avea niste dotari suplimentare care sa o faca mai frumoasa ceva de genu jenti spoilere in culoarea masinii poate o grila de metal niste faruri mai adevarate:D etc etc

Astea sīnt chiestii de optica dar nu-si au rostul la o productie de serie low cost deoarece chichite din astea īsi poate face fiecare.
Am vazut logan cu bord furniruit ca la mertzan si B & M schifler la schimbator si multe alte ghidusii din astea care nu sīnt alt ceva decīt chiestie de gust si de bani.

Trebuie tinut cont ca exista oameni pe lumea asta ce-si cumpara o masina sa ajunga de la A la B, nu sīnt tentati de lux si nici maniaci Need for Speed la care se mai adauga ca astfel de masini sīnt folosite si de multe firme ca UTILITARE la coada vacii sau chiar si firme de īnchiriat sau taxi. Cel putin aici, nu da nici dracu doi bani pe astfel de "features" iar cei ce vad ca critica de zor pe aici au īn mare parte vīrsta īntr-e 13 si 17 ani, conduc o masina eventual pe monitorul unui PC sau PS3, n-au nici macar permis si debiteaza niste critici aberative mai rau ca la grupa mare de la gradinita fara nici o noima constructiva, cu ZERO CUNOSTINTE in domeniu, batīnd apa-n piua de zor deja īn peste 11 subpagini.

Chiar īmi pun īntrebarea moderatorii aici ce pazesc ?

Īn Germania asta nenorocita, e plin de Dacii fel de fel, se asteapta CU SUFLETUL LA GURA iesirea pe piata a SUV-ului, forumurile auto nemtesti sīnt deja pline ochi de critici POZITIVE pline de LAUDA SI APRECIERE iar aici se bate apa-n piua de te apuca greata nu alta si-ti piere pofta sa mai scri ceva :???:

G3orgyk08 03-07-09 23:43

Nissan cu emblema de dacie.. Urat!

JohnnyX 03-07-09 23:50

Da` ce legatura are permisu cu faptu ca masina e execrabila (si prin termenul "execrabila" ma refer la aspectul exterior)? Nu are nimeni nevoie de permis ca sa`si dea seama ca e o masina urata.

alpina 04-07-09 00:08

Voi astia care atata laudati modelu,ca vai o sa se vanda,o sa construiasca romanii nostrii masina,deci o sa aibe locuri de munca si o sa fie benefic pentru economia tarii,de ce nu va vindeti masinile sa cumparati o dacie?sa ajutati si voi asa putin "sistemul"? Hidosenie ar fi fost si daca ar fi purtat sigla Renault sau Mercedes sau ce o fi fost,voi deja incepeti sa va bucurati doar ca scoate dacia model nou,nu conteaza cum arata,ar putea sa faca o masina din sticle de plastic si tot cu atitudinea de "ce frate,daca era mercedes era mai bun?las ca o sa creeze locuri de munca si o sa ne aprecieze restu europei ca facem masini ieftine si bune" ati ramane. Pana una alta mie si sandero mi se pare urat. Loganu incepe sa arate din ce in ce mai bine,daca lasau fatza veche si modificau numai spatele arata chiar foarte ok! Nu inteleg ce rost isi avea un SUV pentru un brand ce face masini low cost.

StreetStyle22 04-07-09 00:26

Quote:

Originally Posted by alpina (Post 2459659)
inseamna ca ai probleme mari,sau niste gusturi bizare

Nu,inseamna ca romanii nu stiu ce inseamna o masina interesanta.
Strutocamilele lansate in ultimul timp sunt urate,foarte urate,numa sigla e de ele,e ok asa ca la romani sigla e importanta,continutul nu conteaza.Asa si cu Dacia "e dacie",nu conteaza ca ai portbagaj mai mare ca X1,nu conteaza ca e noua,tot "dacie e". E greu sa schimbi mentalitea,defapt in situatii de criza atunci se va schimba mentalitate

Nimeni nu a observat ca,capota are un telescop care o tine deschisa. Lipsesc faruriile de ceata.Macar nu imparte aceleasi oglizni de Mcv,motorizarea e diesel,are un intercooler cam mare (poate e 1.9dci) Imi plac bariile acelea roll-bar (cred ca asa le zice),dau bine pe masina.
Alpina crezi ca unii n-au nevoie de un Suv nou si practic ?

Yackone 04-07-09 00:26

Tipic romanesc...Aruncam cu rahat in tot ce este "made in romania" si ridicam in slavi sugativele de benzina...Poate nu este cel mai bun exercitiu de design (eu sunt de parere ca se putea si mai bine la unele detalii)...Majoritatea dintre voi nu vad dincolo de faptul ca o masina trebuie sa arate bine...Foarte putini dintre voi vad ascpectul practic, functionalitatea, partea de achizitie si intretinere a masinii...ROMANIA ESTE O TARA FRUMOASA... PACAT CA ESTE LOCUITA

PaulMIG 04-07-09 00:38

Ma mir ca am avut rabdarea sa rasfoiesc atatea pagini. Bine ca sunteti voi destepti si nemtii is aia prosti ca le cumpara. Bucurati-va ca sunteti mai presus. Inteleg ca gusturile nu se discuta dar sa denigrezi asa o masina doar dupa aspect e pueril.
@ Yackone lasa-i cu practicalitatea si functionalitatea ca multi nu pot sa silabiseasca cuvintele astea apai sa le inteleaga sensul.
BRAVO DACIA

alpina 04-07-09 00:52

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2460381)
Nu,inseamna ca romanii nu stiu ce inseamna o masina interesanta.
Strutocamilele lansate in ultimul timp sunt urate,foarte urate,numa sigla e de ele,e ok asa ca la romani sigla e importanta,continutul nu conteaza.Asa si cu Dacia "e dacie",nu conteaza ca ai portbagaj mai mare ca X1,nu conteaza ca e noua,tot "dacie e". E greu sa schimbi mentalitea,defapt in situatii de criza atunci se va schimba mentalitate

Nimeni nu a observat ca,capota are un telescop care o tine deschisa. Lipsesc faruriile de ceata.Macar nu imparte aceleasi oglizni de Mcv,motorizarea e diesel,are un intercooler cam mare (poate e 1.9dci) Imi plac bariile acelea roll-bar (cred ca asa le zice),dau bine pe masina.
Alpina crezi ca unii n-au nevoie de un Suv nou si practic ?

Suv'ul poate avea porbagaj mai mare decat X1(de care apropo nu sunt incantat,imi plac doar stopurile,si X3'ul cu atata mai putin) sa nu se inteleaga ca am ceva cu DACIA ca marca,numai ca SUV'ul acesta mi se pare urat. Nevoia oamenilor de SUV'uri e foarte discutabila,mai ales in orase aglomerate

PS: ar fi bine daca am incerca sa nu mai intram in polemici unii cu altii(indiferent pe ce subiect) ca riscam sa stricam threadul acesta cum s-a intamplat cu cel "Veyron vs F1".

dogy_10 04-07-09 01:17

nu e suv.....e un crossover.....masina nu are gabarit mare....e ideala pt oras si iesiri la iarba verde.....

All times are GMT +2. The time now is 02:28.

- Copyright 2026 4Tuning