![]() |
Re: Batranica mea - Dacia 1310
1 Attachment(s)
Pozele sunt facute pe drumul spre cabana gura diham? (busteni) ? ?
|
Quote:
ps: a fost pt export masina adica pt canada de aceea are rezevorul intr-o parte lucasuri pe aripi etc... |
Quote:
si mersi pt poza asa vreau sa o fac (suspensia):D |
Dupa ce o sa ii pui bari nichelate si o lasi mai jos ,o sa arate bine rau :D
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
sedinta foto de primavara:D
|
Da` toba unde e?
|
Quote:
ps: esti prea indragostit de nu o vezi?:poke: |
arata f bine masina...+ ca acum e si curata.. :D ce planuri ai cu barile..? daca tii tot dastea de plastic mai bine o schimbi paia dupa fata cu una modelul ala mai patrat de CN..ar arata mai bn:P
|
faina masina... apropo ai nevoie neaparat de lumina pentru numerele de pe spate?:)
|
Quote:
messerschmitt te referi la lampile de papuc? asa am luat-o ce zici tu ca ar trebui sa le dau jos sau ce ? regulamentar tre sa fie luminat nr spate.. |
Foarte bine arata masina ta bravo,imi place.
|
Quote:
da..cred ca e mai frumoasa fara lampi pe spate...nu stiu daca se ia asa usor politia de luminile alea... Oricum bafta cu masina:):* |
Quote:
Decat CN1 sau CN2. Primul model CN1, este cel cu flapsuri si CN2, este ceea ce ai tu, dintr-o singura bucata. |
arata foare bine masina,dar ai putea sa faci altceva cu botul ..e doar o parere.succes
|
Quote:
va rog mai dati-mi si mie niste sugestii sa ma orientez mai bine:D ( o fi prea butucanos:?: cum sa il fac):rolleyes2 |
daca tu imi dai o poza fix din fata cu masina iti pun eu bara de cn ..
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
doar atata am reusit sa fac...claritatea nu era f buna
|
mda:confused2 mi-se pare mai butucanoasa .....
oricum mersi mult man pentru munca depusa;) ps:cu o bara cromata si eventual un spoiler micut dedesupt poti?:D |
Pune-i direct bare originale. Este o masina clasica, careia nu-i sta bine cu plastic.
|
2 Attachment(s)
doar atata am reusit sa fac ...sper sa iti faci o idee:lol:
|
de ce nu incerci sa pui o bara din 3 segmente? pe fata ma refer, am mai vazut dacii ca ale tale cu 4 faruri cu bara de plastic din 3 bucati si aratau foarte bine:D parerea mea acum
|
Sa o faca dupa VT-ul lui Alex. Ar fi perfect asa, bineinteles cu mici modificari la fusta de sub bara.
|
maine ma duc la remat si poate am norocul sa gasesc 2 bare cromate in stare buna...... tineti-mi pumni:D
|
5 Attachment(s)
cateva atentii primite de 1 martie......:ciggy: la care nici pisica nu-i poate rezista....:D
|
foarte bn foarte bn merge treaba.cat au costat pivotii?imi spui p mess, pisoiul e mascota :D
|
Pai mai Razvan, cum vine asta: intrebi pe topic si raspunde pe mess??? :))
poate sunt si altii curiosi de pret. 370 cu 430, in total 160 La #140 era cu B nu cu P |
Nu ai gasit bari cromate ?
|
Quote:
iar in legatura cu mine o sa ma iau si eu de tine ;)si tu mai faci greseli .....( e 330 cu 470 )totalul fiind tot 1600 :poke: shantzule am umblat, am cautat ,am gasit ,dar nimic demn de masina mea....poate sunt eu mai pretentios:D |
am gresit ca am mai adaugat un "0" din greseala la individuale, dar totalul tot 160 ramane ;)
|
1 Attachment(s)
o poza de album:D
|
Frumoasa pozaa!!!u si bolo.Ceva intalniri??ays da-mi si mie add la black_dragon.lupu pls,k doar suntem vecini aici.;)Bafta cu masina,frumoasa!!!
|
6 Attachment(s)
bartanica mai aproape de strazi si cartiere:D
pe aceasta cale tin sa multumesc inca o data pentru sprijinul si ajutorul acordat prietenilor si colaboratorilor.... se stiu ei care....:hug: |
Arată bine de tot.
Acum simţi şi maşina altfel pe şosea... P.S. Vezi că încă nu i-ai pus bare şi parcă este şi păcat, la câte maşini bune sunt duse la REMAT. |
4 Attachment(s)
...........:arrow:
|
Felicitari,arata foarte fain masina ta,ai putea incerca sa pui oglinzi de plastic negre de dacia sa vezi cum dau,cred ca ar da mai bine decat astea...
|
ai putea sa renunti la pleoapa dupa luneta si ar fi bine sa mergi la dezmembrari e si pacat sa nu ii pui barile originale;)
|
9 Attachment(s)
deocamdata e la doctor pt ca avea febra mare.....:D
|
da pregatesti motorul pentru curse....foarte bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning