Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Audi A5 Sportback - Primele detalii oficiale (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/129165-audi-a5-sportback-primele-detalii-oficiale.html)

boy_wonder 30-07-09 15:53

Re: Audi A5 Sportback - Primele detalii oficiale

58 Attachment(s)
Galerie Foto: Audi A5 Sportback in detaliu

baladi 30-07-09 16:15

cu ce e diferit asta fata de un A6?

Lecca 30-07-09 16:16

doamne...:rolleyes2

Flippy20 30-07-09 16:17

Quote:

Originally Posted by liwiu_evo (Post 2500094)
Ba, ce-mi place de voi, ingineri Audi in scutece, sa mor eu! Voi ganditi cand debitati cretinismele alea? I-auzi, A6 nu o sa-si mai aiba rostul? Poate nici A8-ul ca nu e agresiv. De cand utilitatea modelelor de lux este data de agresivitate? A8-ul reprezinta un segment de piata pe care concureaza Audi cu marci precum BMW(seria 5) Merc(E-kls) si Lexus(LS) de exemplu.
Daca ai mai fi auzit si de alte modele Audi hatchback, ai fi aflat ca denumirea "sportback" nu este noua(vezi A3 Sportback).

knd o concura A8 cu bmw seria 5 si merc 3 kls.....o sa-ti cumpar tie masinile astea

Lecca 30-07-09 16:33

lol bine slatina, zi-le tu...
totusi am dubii , dezvolta ceea ce vrei sa zici...

Aron 30-07-09 16:42

this is bullshit

_anaconda_ 30-07-09 17:18

Arata foarte bine. Daca as vrea masina coupe => A5. Daca vreau 4 usi => Sportback. A4 in cazul asta ar cam ramane pe afara.

B.D. 30-07-09 19:04

nush ce rost are atat timp cat exista a4

Lecca 30-07-09 19:06

pt ca a4 e mai cuminte ca forma, un sedan elegant. asta e un coupe sport alungit. rezultatul este similar doar pentru necunoscatori.

B.D. 30-07-09 19:11

CLAR ! exact de asta isi dau seama cumparatorii (aia putini care au mai ramas) ca e mai alungit cu cativa centimetri . Sunt diferente f mici si o sa intre pe acelasi segment de cumparatori . Si te rog nu te mai baga in seama aiurea k vb prostii

Lecca 30-07-09 19:13

pt mine e clara diferenta, si nu sunt vreun expert... asa ca nush cine vb prostii...

johhny 30-07-09 19:13

Quote:

Originally Posted by Flippy20 (Post 2523204)
knd o concura A8 cu bmw seria 5 si merc 3 kls.....o sa-ti cumpar tie masinile astea

poate ai vrut sa zici ca nu se ridica la nivelul lor, pentruca concureaza de mult cu ele, mai la toate clasele.

pushtiu_teribil_22 30-07-09 19:44

:rolleyes2nu inteleg dc schimbarea asta

Flippy20 30-07-09 20:27

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2523565)
poate ai vrut sa zici ca nu se ridica la nivelul lor, pentruca concureaza de mult cu ele, mai la toate clasele.

am vrut sa zic k a8 concureaza cu seria 7....s kls....;) etc

Thomas Everywhere 30-07-09 20:31

aceeasi masina cu aceleasi linii apropiate ca ale lui A4 si ceva din A6, deja Audi devin plictisitori in ceea ce priveste masinile. Ce dreaq ma astia nu's in stare sa mai schimbe si ei ceva la ele, farurile la fel, masca la fel, aceeasi linie asemanatoare, da-i ma draq nu i-am agreat niciodata si niciodata nu mi-a placut Audi in felul cum lucreeaza la design, aceeasi masina e A5 asta nu e diferit cu nimic, doar ca are 4 usi si cam atata tot. N-ai ce sa le ceri daca atata stiu.

PvDTranceAddicted 30-07-09 21:08

"Atat de plictisitori" ca au ajuns sa dea tonul la ceremoniile de decernare a premiilor de design...Plictisitoare e mintea ta care nu face diferenta dintre 2 masini total diferite, cu un comportament diferit, fiecare linie care curge pe A5 Sportback nu se poate macar apropia de cea de la A4 B8, sunt diferite ca si conceptie si ca aspect general cu prea putine asemanari, dar deh daca ochii te lasa n-ai ce le face.
A5 Sportback e un coupe, adica pe romaneste e mai spectaculos, creeaza o aura de sportivitate pura, de excentrism, rame fara geamuri, plafon frumos curbat, linii fluide si bine proportionate....aceasta masina este facuta special pentru cei care apreciaza design-ul in cel mai pur mod posibil, pentru cei care nu vor sa para familisti ci tineri indragostiti de viata, pentru cei care aspectul bate practicalitatea, pentru cei care vor sa demonstreze ca poti fi altfel si unic in cel mai pur mod.

Thomas Everywhere 30-07-09 21:21

ma fiecare cu parerea lui da??? nu m-a intereseaza parerea ta despre audi, uite mie mi se neinteresanta acesta masina, care nu inspira nimic, nu are nici un farmec, e doar o masina sa fie pentru toti figurantii de doi lei. Te uiti la interior, A4+A5+A6 pleaca cu aceeasi forma aproape acelasi interior doar prin cateva forme ce se diferentiaza, probabil esti vreun fan audi si te simti controversat cand cineva isi spune parerea negativ despre Audi. Ia-ti Audi si daca nu sti sa citesti, pastreaza ptr tine, ca nu ti-am cerut parerea ta daca sunt plictisitoare ptr mine sau pentru altcineva, ptr mine aia nu-i super masina, e o gramada de bani si ce ofera, confort de Vw.

_anaconda_ 30-07-09 22:15

Confort de VW ? Ia spune-ne si noua ce VW foloseste platforma asta :lol:

In plus asta ca forma nu are legatura cu A4. Este forma de A5 cu functionalitate de sedan cu 4 usi.

"Doar ca e in 4 usi si atata tot". Pai asta e si ideea de A5 sportback :lol:. Pune 2 poze una langa alta ca forma sa vezi cat seamana cu A4. Da ai dreptate fiecare cu parerea lui dar alte tale sunt cel putin ciudate, lipsite de logica si departe de realitate (Confort de VW). Dar ti-ai pus problema ca poate VW are confort de Audi la bani mai putini ? Dar Saab ce confort are ? De Opel ? Sau pe la cine a mai aterizat ? O fi vreun CCXR wannabe :lol::lol::lol:.

Avand in vedere ca este o alta varianta de A5 cam cat vroiati sa difere intre ele ? Sau postati de dragu de a posta ? Cum alte masini au varianta sedan si estate, coupe / cabrio asa e si asta in varianta coupe si sportback (forma de coupe cu 4 usi). Evident ca in mare parte seamana cu "originalul". Incercati sa aruncati o privire pe ce postati asta ca sa mai aiba si ceva sens nu sa fie doar niste cuvinte aruncate la intamplare.

AleXuTzY^ 30-07-09 22:51

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2523837)
ma fiecare cu parerea lui da??? nu m-a intereseaza parerea ta despre audi, uite mie mi se neinteresanta acesta masina, care nu inspira nimic, nu are nici un farmec, e doar o masina sa fie pentru toti figurantii de doi lei. Te uiti la interior, A4+A5+A6 pleaca cu aceeasi forma aproape acelasi interior doar prin cateva forme ce se diferentiaza, probabil esti vreun fan audi si te simti controversat cand cineva isi spune parerea negativ despre Audi. Ia-ti Audi si daca nu sti sa citesti, pastreaza ptr tine, ca nu ti-am cerut parerea ta daca sunt plictisitoare ptr mine sau pentru altcineva, ptr mine aia nu-i super masina, e o gramada de bani si ce ofera, confort de Vw.

mai ai putin si vei spune ca A4,A5 si A6 sunt identice :))

SpiriduS 31-07-09 00:14

destul de incapator portbagajul mai ales dupa plierea banchetei fara cuvinte :lol:

gorila600 31-07-09 02:02

hmm...nik interesant

vladdaman 31-07-09 12:04

absolut inutil...a5 coupe ok foarte frumoasa masina, a5 cabrio la fel...dar a5 sportback parca e prea a4

johhny 31-07-09 16:40

Quote:

Originally Posted by AleXuTzY^ (Post 2524047)
mai ai putin si vei spune ca A4,A5 si A6 sunt identice :))

are saab doar, masina facuta din adunaturi de piese de la alti constructori si acuma se crede atotcunoscator :lol:

22VIN 31-07-09 16:52

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2525753)
are saab doar, masina facuta din adunaturi de piese de la alti constructori si acuma se crede atotcunoscator :lol:

pai si daca ai audi SH esti cunoscator? saab macar e marca cu identitate...

johhny 31-07-09 18:40

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2525774)
pai si daca ai audi SH esti cunoscator?

macar eu nu aberez aiurea ca el, ma limitez doar la ce stiu..

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2525774)
saab macar e marca cu identitate...

hai sa fim seriosi, sa ramanem cu picioarele pe pamant..

Thomas Everywhere 31-07-09 19:15

@Johhny: Asa se intampla cand apar fanii "Audi" eu nu m-am laudat cu Saab-ul meu, nu stiu de ce aberezi chestiile astea, daca aduceam Saab in discutie mai ziceam, dar tu esti cel care abereaza si posteaza numai prostii. Am vorbit strict la Audi daca nu vezi bine sa citesti, scrie undeva Saab ? in afara de semanatura, unde mai scrie? Am impresia ca nu vezi bine. Pune Audi A4 cu Audi A5 si sa vezi cu ce se aseamana si dupa mai vorbim, uitate la interior si dupa mai vorbim. Saab nu e o masina din adunaturi, daca nu sti baiatule pastreaza macar ptr tine. Chiar daca e o masina asa cum spui tu, ei bine eu sunt multumit de el si asa cum e macar nu se aseamana cu audi al tau. Daca tot zici asa ca e din amestecaturi, Audi din ce dreaq e facut din piese de Vw si motoare de Vw. Vino cu alte argumente mai serioase, in plus nu stiu ce te deranjeaza pe tine ce am scris eu, da eu asa o vad, o masina fara rost te uiti la el, nu inspira nimic iar daca incepi sa spui ca e cea mai tare marca deja deviezi prea mult. Nu sunt fan al nici unei marci, nici macar al Saab-ului, eu l-am cumparat ca mi-a placut si atat, nu ca vezi doamne saab are traditia avioanelor si numai stiu ce.... l-am luat ca mi-a placut ca masina, daca e sa stau sa ma uit in gura fiecaruia, n-as ajunge nicaeri si imi plac si masinile germane, cum e Bmw, Mercedes-Benz care sunt ceva la ora actuala. Te rog frumos sa numai postezi aiurea cu Saab atata timp cat nu l-am adus in discutie decat acuma, chiar am vorbit strict la Audi si tu mi-o bagi pe aia cu Saab. Iar de acum incolo cand vor mai exista subiecte cu Audi am sa evit, nu ma intereseaza marca asta, nu o suport si n-am la ce sa postez.

johhny 31-07-09 21:25

Zici ca aberez eu, arata-mi unde cand vad mai sus ca tu ai scris cat un roman unde iti arati frustrarea fata de aceasta masina si aceasta marca in general, iar acuma spui ca nu te intereseaza si nu o suporti, poate asta e motivul pentru care comentarile tale sunt mai mult obiective, unde mai aduci si jigniri posesorilor de audi, ti se pare normal sa faci asta ? sau tot eu aberez si acuma ?

Thomas Everywhere 31-07-09 21:30

Scuza-ma eram putin nervos la ora aia, dar ce m-a deranjat faptul ca ai adus in discutie saab de parca l-as fi comparat cu audi si de aceea ar fi trebuit sa ajungem la aceasta discutie aprinsa, eu zic ca n-are rostul sa ne certam pentru niste fiare, ca e doar un fier si cam atat. Si nici nu voi mai posta la subiectul "Audi". Numai bine!

YGD-sef 05-08-09 20:10

Tot acelasi Audi ....classic!:tetter:

Torque_Fun 22-08-09 18:28

Mie imi place...

boy_wonder 25-08-09 15:49

<embed width="450" height="366" src="http://www.4tuning.tv/embedded/I81DVbsFJOx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

CT90SNR 25-08-09 16:12

.....

Alex_D12 25-08-09 16:44

superb .... daca se comporta la fel ca A5 normal e extrordinar :)

Marius_mym89 25-08-09 17:45

arata foarte bine

UNLORD 25-08-09 17:54

Super banala reclama ... ca si masina dealtfel!

Cr0c0 F 25-08-09 18:27

reclama nu prea imi place..insa masina e fenomenala
:)

73dy 25-08-09 20:18

:-| mdap interesanta reclama...la fel si masina...dar se stie ca alta masina si anume Bavarian Motors Works rulz...

adrian78bmw 25-08-09 20:44

Quote:

Originally Posted by 73dy (Post 2585387)
:-| mdap interesanta reclama...la fel si masina...dar se stie ca alta masina si anume Bavarian Motors Works rulz...

aia e alta bayerische motoren werke

andreicln 25-08-09 22:02

Quote:

Originally Posted by 73dy (Post 2585387)

go SHoot yourself

FloweRffs 25-08-09 22:05

nice!

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning