Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Competition Teams (https://forum.4tuning.ro/545-competition-teams.html)
-   -   M'N'C SPL TEAM (https://forum.4tuning.ro/545-competition-teams/128508-mnc-spl-team.html)

Shokaliptiku 12-07-10 08:47

Re: M'N'C SPL TEAM

bvo baieti
felicitari sincere !!!

basic 12-07-10 14:02

Quote:

Originally Posted by V.Roberto (Post 3511547)
dupa o mica pauza ieri am participat din nou la un show din HU,partea de audio organizat de DB drag HU, importatorul de SPL Dynamics pt HU,un nr destul de mare de competitori in categoria mea vreo 6 masini..,in total vreo 30,printre care 3 panda:D,au fost rezultate frumoase loudest car 156.6 panda cu 2x15 si 10KW,eu in Halado A ,(advanced A) categ de 3 kw si 2 x12 am reusit un record personal de 150.1 :D,acest scor mia ajuns doar pt locul doi ,pe locul 1 era organizatorul:lol:cu SPL Dynamics...cu 151db...oricum mai am de progresat dar nu e imposibil...trei masini am fost din oradea si am adus 3 cupe :twisted:

Se pare ca cel care l-am batut s-a suparat si a bagat tot sistemul (2x spl dynamics d7+2x15 cz audio+stuff) in Panda:).Au reaparut Pandele in competitie. Nu e problema in septembrie mai fac si eu o excursie si bag 2 pande la mine in masina:) sau poate stabilim un nou etalon pt Ungaria la Advanced A:)....la echipa de dublu:)...adica loc 1 si 2.

basic 01-08-10 16:35

Au aparut si pe site rezultatele la cele 2 competitii de la Debrecen din 30 mai si 11 iulie:

REZULTATE DBCUP DEBRECEN@ 30 MAI-DEVILTUNING

Rezultate DBCUP DEBRECEN@ 11 iulie Auto Tuning Festival(primele 2 rezultate sunt in Fiat Panda :) )

basic 21-08-10 22:36

Si pentru ca vara inca nu este gata,am schimbat configuratia in masina pentru muzica , deja de o perioada lunga de timp ceea ce era in masina nu prea avea legatura cu muzica.
Personal imi place ce a iesit si poate va veti da si voi cu parerea la Targu Secuiesc la SPL RACING pentru ca Peugeot-ul va fi acolo in configuratie de muzica.
E greu de transpus felul in care se aude muzica printr-un video-youtube insa ca tot eram la "o iarba", m-am jucat cu un pahar si cu telefonul.....si mi-a placut:D.Nu degeaba se zice "diferenţa între bărbaţi şi băieţi e preţul şi mărimea jucăriilor ....."

M'N'C PEUGEOT 307 VIDEO 1

M'N'C PEUGEOT 307 VIDEO 2

Sper sa va placa si oricum in realitate e mult mai....patrunzator:)).
Cine va fi la Targu Secuiesc are ocazia de a vedea/auzi live.

Shokaliptiku 22-08-10 10:36

buey ne lasi ... asa ceva ?!
super mega felicitari ... chiar e senzatie :lol:

sper sa ne vedem la event !!!!!!!!

Bigu 22-08-10 11:39

Bai magician! :lol:

basic 31-08-10 19:04

M'N'C PEUGEOT 307 VIDEO @ Tg Secuiesc

ugod 31-08-10 20:03

numa usor sa nu spargi motoru

basic 31-08-10 21:51

Quote:

Originally Posted by ugod (Post 3624410)
numa usor sa nu spargi motoru

E greu sa mai auzi ceva si sa te concentrezi:)....chiar ma intreba Cosi..de ce acceleram?...si i -am raspuns ..am vrut sa tin motorul la vreo 1000 de ture.....dupa care am uitat de picior pe acceleratie si uite asa am ajuns mai sus cu turatia:))
Iar legat de motor se sparge mai greu.Coincidenta face ca lucrez de 5 ani in service Peugeot si nu am vazut HDI "spart" pana acum,sau mint...am vazut in alte conditii de gen spart baie ulei si mers zeci de km pana "s-a oprit".

ugod 31-08-10 21:58

clar ca de spart nu se sparge dar ziceam asa ...
parca cand sta pe loc masina si e turata e alta de cat cand e in mers ..

Bigu 31-08-10 22:54

aaaaaaaaa
a-i pus pahar transparent , ca ala alb e mai greu din cauza culorii :lol:
bvo inca o data si felicitari maxime pt event!

basic 27-11-10 16:43

ANOTHER VIDEO PEUGEOT 307@ Tg Secuiesc

Am mai pus un video de la Tg.Secuiesc de anul asta sa mai "incalzim" atmosfera...:)

basic 31-12-10 09:28

Cum astazi este ultima zi din 2010 M'N'C SPL TEAM ureaza tuturor competitorilor si pasionatilor de car audio ,cat mai multi decibeli in anul 2011 si cat mai multe competitii unde sa ne putem intalni si sa impartasim acest hobby .
Legat de anul ce s-a incheiat M'N'C SPL TEAM a avut ceva rezultate :
-3 recorduri nationale la CNCA :
-Mini 2000 -Mihuta Mircea – Skoda Octavia - 147.6 db
-Maxi 5000 -Vanyovszki Robert – Opel Astra – 149.8 db
-Super 15 - No Wall - Szasz Adrian – Peugeot 307 SW – 153.7 db

-2 locuri 1 la competitii in Ungaria pt Peugeot 307 SW http://www.dbdragracing.hu/eredmeny/...eviltuning.txt
si cel mai bun rezultat personal 154,6 db(la 2X12)
-Roby la clasa lui nu a reusit sa il bata pe cel mai tare de la ei insa a fost aproape si a avut loc 2 in campionat si cel mai bun rezultat personal 151,3db, iar Mircea la anu va avea un sistem la o clasa mai mare si speram sa aiba super rezultate
-si sa nu uit de competitia unde ne-am ocupat de organizare de la Targu Secuiesc unde cred ca am oferit competitorilor niste conditii bune in ciuda vremii care nu a fost prietenoase

Personal la anul sper/as vrea ca in Romania sa fie cat mai multe competitii,iar legat de competitiile din Ungaria sper sa particip la 2 competitii unde sa reusesc un rezultat bun, Roby si Mircea vor merge sigur la 2 pt ca ei sunt mai aproape.

LA MULTI ANI 2011 !

.

basic 19-04-11 22:08

4 Attachment(s)
Si utie ca a trecut inca un eveniment.Am facut ceva teste la Intalnirea pasionatilor car audio iar la competitie oficial a iesit 154,1db in configuratia 2x12'' SI 2x3kw(s3000).Ne pregatim cumva de sfarsitul lui mai cand sper sa "iesim" cu un "nou" sistem in Ungaria.Am reeditat 154,6 sambata si multiple 154,4....154,3db insa sunt in continuare multe semne de intrebare in masina mea care trebuie sa le gasesc raspunsul.Am facut si o masuratoare a puterii si a iesit un 6,8kw@1,15ohm @10.5v

ReLLaXX 20-04-11 10:09

Quote:

Originally Posted by basic (Post 4269610)
Am reeditat 154,6 sambata si multiple 154,4....154,3db insa sunt in continuare multe semne de intrebare in masina mea care trebuie sa le gasesc raspunsul.Am facut si o masuratoare a puterii si a iesit un 6,8kw@1,15ohm @10.5v

Presupun ca aparatele de masura au fost setate pe peak hold. In cazul acesta eu as lua in considerare 75% din cei 6.8 Kw si cred ca ne apropiem de realitate. :) Iar daca lucrurile stau asa.... nu te superi pe mine daca spun ca mai ai cel putin 1-1.5 db acolo? :)

Oricum, munca multa si scor pe masura. Sa te bucuri de el si cel mai important, sa cresti in continuare! Multa bafta! ;)

basic 20-04-11 12:16

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4270577)
Presupun ca aparatele de masura au fost setate pe peak hold. In cazul acesta eu as lua in considerare 75% din cei 6.8 Kw si cred ca ne apropiem de realitate. :) Iar daca lucrurile stau asa.... nu te superi pe mine daca spun ca mai ai cel putin 1-1.5 db acolo? :)

Oricum, munca multa si scor pe masura. Sa te bucuri de el si cel mai important, sa cresti in continuare! Multa bafta! ;)

Deci aparatele erau setate pe min/max si sunt true rms cu eroare de +/-2,5% eu as spune ca oricum nu are importanta asta sunt niste valori masurate si care NU trebuie certificate dar oricum ar fi chiar si cu cei 75%(care sincer nu stiu care ar fi ratiunea pt 75 si nu 78 sau 83 sau chair 65%) fiecare poate sa aiba orice parere daca e sustinuta de argumente insa nu cred ca e cazul aici sa discutam aici aspectul asta.
Iar legat de cei 1.5db o sa imi permit sa nu te cred asa cum am facut si pana acum in ideea de a pastra "traditia":).
Multumesc pentru urari...dar pe 2x12 cred ca deocamdata calatoria poposeste aici..va incepe o noua munca pe 4x12....insa dupa cum am mai tot spus in diferite ipostaze si pt diferite motive..timpul este cel care imi este necesar.

ReLLaXX 20-04-11 20:31

Quote:

Originally Posted by basic (Post 4270936)
Deci aparatele erau setate pe min/max si sunt true rms cu eroare de +/-2,5% eu as spune ca oricum nu are importanta asta sunt niste valori masurate si care NU trebuie certificate dar oricum ar fi chiar si cu cei 75%(care sincer nu stiu care ar fi ratiunea pt 75 si nu 78 sau 83 sau chair 65%) fiecare poate sa aiba orice parere daca e sustinuta de argumente insa nu cred ca e cazul aici sa discutam aici aspectul asta.
Iar legat de cei 1.5db o sa imi permit sa nu te cred asa cum am facut si pana acum in ideea de a pastra "traditia":).
Multumesc pentru urari...dar pe 2x12 cred ca deocamdata calatoria poposeste aici..va incepe o noua munca pe 4x12....insa dupa cum am mai tot spus in diferite ipostaze si pt diferite motive..timpul este cel care imi este necesar.

Nu cred ca stie cineva mai bine ca tine masina aia. Tot ce pot sa faca altii e sa se dea cu parerea de pe margine. Pe cat posibil, constructiv.
Dar ai si tu dreptatea ta. :) Spor la munca in continuare, stiu ca o sa-ti atingi targetul propus!

basic 27-05-11 23:20

3 Attachment(s)
Maine incercam o incursiune la vecinii unguri sa vedem care mai e pulsul competitiilor de spl acolo.
Eu o sa incerc un nou sistem care e de fapt dublul sistemului trecut:).......Astazi am luat "trupa" si am iesit la iarba verde ca sa socializeze si sa faca echipa buna in masina:))

P.S. Unul din amplifuri este doar in vizita temporara si doar socializeaza ...nu fraternizeaza:)).....De restul pot spune la sfarsitul zilei ca sunt ca si frati.

Shokaliptiku 28-05-11 06:06

succesuri :-P

cynegeticos 28-05-11 13:31

Mult succes si speram sa te intorci cu locul I !
Toate cele bune!

basic 29-05-11 23:22

8 Attachment(s)
Multumesc la toti pentru felicitari:
Detalii + impresii+ poze aici: CLICK

Rezultate:
LOC 2, 156,8 Szasz Adrian=> OPEN
LOC 3, 146,5 Vanyovszki Róbert=> KEZDO A 700w
LOC 2, 151,4 Mihuta Mircea=> HALLADO A 3000W

teddyb 29-05-11 23:28

COMPLIMENTE BAIETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seal 30-05-11 07:41

FELICITARI!!!!!!!!!!
Abia astept sa ne vedem sa ne vedem 8)

B-11-AYG 30-05-11 18:35

Felicitari baieti...;)

V.Roberto 31-05-11 07:33

multumesc tuturor....,a fost un weekend frumos,o sapt grea si plin de teste si modificari ,masina lui Adi e "big bangul " romanesc cum ziceau baietii de acolo ,Mircea a reusit sa "bata" campionul ungariei de anul trecut in categoria de 3 kw care dupa concurs zicea ca sia uitat haionul deschis...:lol:de aia a pierdut...
eu anul acesta am coborat cateva clase la 700 W,ampliful meu stie 550 W in 2 ohmi specificatii din fabrica,si in 2 ohmi am si mers ca decupla ampliful la 0.5...,deci nu am putut sa scot mai mult de pe amplif cum fac baietii de acolo,subwoofere am 2x10 " xtr d2 ,in configuratia asta am reusit un 146.5 in calificari iar in concurs din cauza presiunii prea "mare" :rolleyes2 s-a balbait playerul...trebuia sa o scot din bord a sarit cd ul si nu am avut scor curat,dar fiind scorul ok in calificari mia ajuns pt locul 3...,oricum primii doi erau cei doi care aveau cel mai mare scor din Hu in clasa asta, urmeaza cnca Arad...:D

basic 01-06-11 20:13

2 Attachment(s)
....the family..... :)

roli 01-06-11 22:21

supermen este a lu raidaru :))?

basic 02-06-11 07:14

Quote:

Originally Posted by roli (Post 4368072)
supermen este a lu raidaru :))?

Nu mai este...dar are amprenta lui:))...spiritul lui....:)).....

nveselinovic16v 02-06-11 07:47

almost 157

now thats a very good score!

basic 02-06-11 09:08

1 Attachment(s)
Thank you very much.......i hope to see in person your score at a competition:)....

L.E. I was beat by a Street Max Panda)......but with 1 db over your score :)).(in HUngary is a sort of dbcup rules-over 6000w and over 50hz is OPEN CLASS).
So if your little "midbass"- were in Miskolc you would be very close to that street max panda:) from Slovakia.

nveselinovic16v 02-06-11 09:33

i will be in Arad, but only to watch
no competition for now

basic 02-06-11 09:45

I am happy to know that you come to Romania...but this weekend i am "banned" from my family to any competition:).But i will be at CLUJ-NAPOCA in 25-26 June:).My colleagues will be at Arad and some good systems i heard ;).

Shokaliptiku 02-06-11 19:33

alo ... ce posturi se prind aici ?! :lol:

Lil' D 02-06-11 20:16

Quote:

Originally Posted by nveselinovic16v (Post 4368793)
i will be in Arad, but only to watch
no competition for now

Crap, I can't come to Arad...
Maybe you'll make your way over to Cluj on June 25-26th ? Or Debrecen on July 16th ?

Seal 06-06-11 12:08

Felicitari MNC Team ptr prestatia de la Arad 8)

V.Roberto 08-06-11 20:59

2 Attachment(s)
Msi pt toti si va multumim pt primire pt cei de la Arad,a fost cald decibelii sau cam dus dar si asa am reusit un 146,3 in Mini 1000 (nou record national cred:D),iar Mircea ca de obicei s-a prezentat..151.2 de doua ori:lol: Maxi 5000
deci : loc 1 Mini 1000 Vanyovszki Robert 146.3db
loc 1 Maxi 5000 Mihuta Mircea 151.2 db
ps: poza cu ampliful meu promis pt Bigu
http://ampguts.com/forum/kicker-136/kicker-zr600-2637/

Bigu 08-06-11 22:37

Felicitari pentru rezultate! Intr-adevar, un nou record la mini 1000 ! Multumesc frumos ca nu ai uitat de poze! E o "mini"-bijuterie :D
Bafta maxima in viitoarele etape!

Seal 10-06-11 10:37

Felicitari! Cum asa am urlat la premiere si acum ''urlu'' si pe aici ! 8)

basic 22-06-11 21:42

Cum este si normal MNC SPL TEAM va fi prezent in formatie completa la Cluj @ Polus Tuning Days.
Vom incerca fiecare la clasele unde vom participa sa scoatem cat mai mult pentru ca deja avem un blazon de aparat si vrem sa pastram stacheta sus.
Uram celor care citesc si vor participa dar mai ales celor care ne vor fi individual concurenta in competitie mult succes.:)

Seal 23-06-11 07:50

Si modestiiiaaa?? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:48.

- Copyright 2026 4Tuning