![]() |
Cam ai dreptate tekno, din cate stiu eu uin 2.0 16V, are in jur de 125 cp, si asta pe deasupra are si turbo, pai din 2.0 16v numai aprox. 25 cp in plus daca ii pui turbo ???
|
ma io am vazut ceva ..... Golf III FSI :roll: ce dumnezo inseamna FSI ? [suna a beshina :dance:]
|
Habar nu am ce inseamna, avea ceva tuning pe el Golf-ul ???
|
Am scris in forum-ul vechi:
Piry wrote: Foarte ieftin la 3000 .... selekt Apropo tekno tu stii golfu 2 alb care venea in C cu fata aia misto .. ii de vanzare 2100 Euro ......... daca intereseaza pe cineva... E gti? Original de la mama lui? Pliz, pm. (daca e modelul cu 137 de cai, motor KR, de la mama lui)Mersi! |
Re:
Stai linistiti ca nu`i GTI .. are motor 1.9 benzina dublu corp carburator .
cu caii nu stiu cum sta .... dar are 90 daca bine stiu .... deci asta e.. |
ala e 18 simplu mah
ala a lui paul el asa io zis |
apropo bogdane ce zici vin ai tai din bucale la legale la cluj cica s-ar face asa ceva
|
Quote:
|
Din 1,9 benzina si cublu corp, nuami 90 cp.......nu cerd, sigur are mai mult, dar daca Alex zice ca-i 1,8 atunci asa o fi, eu nu stiu.
|
Este la mine in zona pe Teleorman un Ford Capri 2.0 auriu am putea SA'I FACEM POZA so aruncam pe forum...care aveti un aparat digital???
|
Posibil sa aiba tekno.
|
Re:
Cum ramane cu masinile ma ? :roll:
|
FSI //...E F SLAB!
E UN GOLF 4 FSI : AMM PARCA .....
DA TOTUSI POZE CU TUNATE DIN CJ?? NU AVETI? |
Re: FSI //...E F SLAB!
Numa incet :) ce masina ai WOB?
|
golf
|
1 Attachment(s)
uite o poza cu un golf 2 din cluj... :lol: cu golf 1 lnu am... las'c a o sa facem la altau... :wink:
|
.
puneti pozele cu masini din cj pe topicul alalalt ;) de ce ascundeti numerele ?:D
|
pozele o sa fie bagate toate pe siteu CSR... numerele e mai bine sa fie ascunse... la unii nu le comvina sa ishi vada mashinile pe net.. da' de numere ce sa mai vorbim...
|
ca numerele asha trebuie ascunse mai ales daca pozele sunt puse fara consimtzamantul proprietarilor... logik
|
Re:
Si oricum trebe ascunse ca sa nu fie probleme ... ii ca la televizor cand te cenzureaza ... !
Ce probleme pot aparea nu pot sa zic ca numa le dau idei celor care le vor rau ! |
3 Attachment(s)
intrebare intrebatoare
cati calutzi credeti ca are masina din pozele de mai jos???? |
1 Attachment(s)
inca una sa fie toate :P
|
apropo daca va intereseaza e de vanzare!!!la \"numai\" 49.000 euro parca
:)) |
Pai ar cam trebui sa aiba ceva sub capota la 49.000, ce are ???
|
4-500? zi-ne tuh ca nu itzi potzi da seama doar din poze... macar da nishte detalii...
|
Asa tekno, zile tu.............rupe-le fasu.........:))))))))
......detalii tehnice...... |
Daten:
405 kW (551 PS), weiß, 2/3 Türen, Benzin, Besonderheiten: Lederausstattung, Leichtmetallfelgen Beschreibung: UNIKAT!! Phoenix Cobra mit VW Golf III Karosserie; 8 Zylinder Big Block mit 7,4L Hubraum; 759Nm Drehmoment; V-max: 305km/h; 8,5x17 Zoll Brock-Alufelgen mit 235/45R17; Überrollkäfig; Ford C6 Automatikgetriebe; Wettbewerbsfeuerlöschanlage; 160 Liter Renntank; Rennsportbremsanlage von A.P. mit Vierkolbenbremssätteln etc; Fahrzeug ist aus den Medien bekannt; Umbaukosten DM 300.000,-; im Kundenauftrag zu verkaufen mai are rost sa zic ceva??? |
detalii erau suficiente
odata era bordul taiat si mult impins in spate,partea de jos,pe urma era ultima poza cu sasiul pus langa golf.... mai multe nush nici eu dar sincer e beton masinutza!! |
bine man... se observa clar shi in poza cu shasiu ca rotzile is f mari shi ca motorul intra in cokpit... credeam ca ai ceva detalii... nude ai gasit-o? pe ce site?
|
Detaliile tehnice.......no comment.
|
ciclistu, daca te uitai la ce am scris ai fi observat ca sunt si detalii tehnice
motor de Phoenix Cobra de 7,4l , 8 cilindri , 405kw(551 Cp),759Nm,top speed 305 km/h,rezervor de 160 l,genti :8,5x17 Zoll de Al 235/45 R17 ,cutie in 6 rapoarte,etc sasiu de VW Golf 3 investitia totala in creerea masinii a fost 300.000 DM aproximativ 150.000 Euro.... masina e la vanzare pe www.mobile.de |
hmmm am fost peaproape... :D
|
WannaDie, mesajul tau cu datele tehnice a aparut dupa mesajul scris de mine si de aceea nu l-am vazut.
|
unde credeti ca se face cel mai ieftin tuning in cj?? si care credeti ca sunt cele mai tunate masini ?
|
hmmm
la noi se face mai mult styling decat tuning... oricum... cred ca nova lu fred... :mrhappy: parerea mea.... mie imi place mult... |
1 Attachment(s)
frumos.....nu? :D
|
Re:
OPA fan Peugeot ! :D calin aia ii masina ta ? sau era la misto ! :D
|
aia ar vrea sa fie... e faina :D
|
daca a-ti citi prezentarea lui Cali.. are calibra
in fine , CORRADO 2 cum vi se pare!mie mi se pare o masina incredibila pt in raportul pret - dotari -performante |
hmmm corrado 2?... deocamdata e un prototip... Golf 5 GTI lafel... cica o sa aiba motor 2.0 turbo de 200 CP...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning