![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
subwooferele In Phase sunt bune?
|
eu zic sa cauti altceva decat inphase...depinde ce vrei de la el....booom mare sau mai fin de calitate:Peu prima data am vrut boom dar acuma zic ca mai bine ceva mai sq...
in fata eu am de 13 si nu atinge geamul si nam modificat nimic... |
tind spre booom fin...am vazut ca jbl-ul de 400wrms il are:-?..si boxele tale de pe fata cum se aud? coustic ai nu?
|
1 Attachment(s)
din lipsa de ocupatie si bani:D...m-am apucat de cutie sa ii mai fac cate ceva si in urma sfatului am separat cele doua difuzoare..acum o mica intrebare..cum mai fac eu aerisirile cv o idee va rog?
|
mie mi se pare ca se aud fain Cousticurile...is multumit de ele...dar daca acuma as cumpara boxe fata as lua componente...si eventual ceva Focal...Dls sau din asta de calitate mai buna
|
6 Attachment(s)
schimbari la masina nu au mai fost..decat benzina multa in ea, si omor pe serpentine:D
P.S. becul ars de la kilometraj a fost inlocuit:-) |
Vopseste capacele argintiu si jantele negre...arata ciudat rau asa :???: Si renunta la chestiile alea de pe usa, numai daciile vechi aveau asa ceva :rolleyes2
|
asa au fost de fapt..capacele arginti si jantele negre:d, dar am avut eu niste pitici pe creer ca o sa arate bine asa:(, dar o sa le fac ca inainte, dar nustiu ce culoare sa iau pt capace ca argintiulde la magazin nu seamana absolut deloc
|
E imposibil sa nu gasesti un spray argintiu, incearca mai multe magazine...chiar si la alea auto au spray'uri :-)
Renunta la plasticele alea de la usi!;) LE: Pune-i folie neagra pe stalpi arata simpatic. |
alea de la usi nu, au fost folositoare si sunt..de cate ori nu am dat cu usa in perete..noroc cu alea ca ele sunt primele care au contactul ..si asa usa este intreaga:D, o sa incerc sa mai caut vopsea, daca nu alte capace..dar acelas model
|
1 Attachment(s)
o idee daca se poate?, as vrea sa imi pun flashuri dinacelea care licare, dar problema ar fi unde sa le pun? inafara de far?
|
Alea se numesc stroboscoape si sunt ilegale! In proiectoare... daca in far nu vrei.
|
stiu ca sunt ilegale, e nu are nimik ne descurcam noi:D, pai in proiector m-am gandit si eu..dar ce fac cu becurile de la proiectoare?
|
Nu faci nimic... le dai afara. Nu ai cum sa inghesui 2 randuri de becuri in proiectoare :lol:
|
asta nu vreau:(..inghesuite nu merg?:D..sau alt loc?:-?
|
in grila din fata, in spoiler.
|
mai precis unde?:-?
|
2 Attachment(s)
"UPDATE" mic
|
4 Attachment(s)
inca cateva poze...
|
Nu-l prinde deloc cu stickerul ala... cel putin mie nu imi place deloc.
|
Urat rau parasolarul ala cu scris ... :(
|
nustiu dc va pare urat, mie imi place ca daca nu imi placea nu imi puneam :-??..dar ma rog gusturile nu se discuta
|
Trebuie sa stii sa accepti si o idee in contradictoriu.
Nu arata pentru ca e prea mare, prea grosolan pe masina. Alege ceva mai ... micut, finut... cum vrei tu sa zici. La culoarea masinii nu merg nici capacele negre... In locul tau as desfiinta capacele si as face jantele din fabrica albe. ;) |
jantele din fabrica sunt negre, pentru ca avea un contrast( jantele negre si capacele arginti), eu le-am inversat culorile dar o sa le fac ca inainte
|
Quote:
|
da robert stiu :D...am luat negru pentru jante deja, inca mai caut argintiul perfect ca nu gasesc argiutiu frumos ce am gasit pana acum a fost ori prea deschis ori prea inchis:(
|
Eu ma refeream sa faci janta alba - alba. Fara alte capace.
|
jantele de tabla sa le fac albe?..am vazut pe un matiz albastru cealalta culoare mai inchisa, se vedea super urat
|
1 Attachment(s)
Vopseste jantele negre si capacele in stilul acesta, e de pe mtzclub poza si dau chiar dragut capacele vopsite asa, ai putea incerca daca vrei.
|
idee foarte frumoasa:X, dar la mine pe culoarea mea cum sa fac:-?..tot argintiu buza?
|
DA! In nici un caz albastra ca e urat rau...
|
3 Attachment(s)
sa continui?:-?
|
da, arata bine. sa le vedem puse pe masina :D
|
mai am un capac..si cred ca nu imi ajunge tubul de vopsea:((((
|
8 Attachment(s)
gata..sper sa va placa de data asta:-)
un mic dubiu mai am..cum sa las janta de tabla:-?..neagra sau argintie?:?: se vede in poza ca una este neagra una argintie |
Fa janta neagra fara nici o retinere :rolleyes2
|
Da! Neagra si nu ar strica nici sa o cureti inainte, la fel si cauciucurile ;)) Asteptam poze cu ele vopsite si curate ;)
|
negru vor fi.. mat sau lucios?:-?
|
Mat. Daca ai facut si capacele la fel.
|
da, capacele sunt negru mat
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning