![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Quote:
|
6 Attachment(s)
Pun aici cateva poze ca idee. Restul le gasiti pe blog => http://vyxxk.blogspot.com/
|
au iesit misto tare pozele ;)
|
Ba baieti felicitari pentru infiinatarea clubului,au iesit si pozele misto iar despre parasolar nu am ce zice,am vazut unul live cand eram la munca(taxi) si mi-a placut..deci respect!
Poate iese ceva in Botosaniul asta |
Multumim tuturor pt incurajari. Astazi s-a inceput lucrul si la parasolarele celorlalti membri HSD. De maine veti vedea prin orash mai multe masinute cu inscriptia clubului. Cat despre ieshirea de duminica vreau sa spun ca a fost super tare......pacat ca nu am putut sa alergam f mult dupa minge. Poate week-end-ul asta vom reusi sa alergam mai mult. Cu respect!!!!!
|
Daca ma gandesc mai bine cred ca am sa imi iau si eu un parasolar:P
|
Iti dau cu cea mai mare placere. Ai datele mele de contact la inceputul threatului, ma poti contacta cand vrei tu. Pentru noi e o adevarata placere sa avem cati mai multi membri. Cu respect!!!!
|
keep en touch
|
fiti atenti:D..http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=54341
|
Duamneee ce politie inapta.. cica au bagat astia articol in ziar ca i`au prins pe aia de joi seara =))) nu mai pot de ras... "conducatorul hyundai`ului rosu care facea drifturi" .. ce hyundai rosu ? =))))))))))) omfg.... rasu lumii politia din botosani
|
Quote:
|
Azi....cel tarziu maine sunt gata. Baietii carora le-am dat comanda sunt destul de ocupati dar mi-au promis ca fac tot posibilul sa le termine repede. ca am date mai multe la facut si na.......dureaza un pic. Imediat ce mi le da cei care au facut comanda va voi
suna sa veniti sa le luati. Cu respect |
Cei care au facut comanda de parasolare ii rog diseara sa vina la bancutza sa le ia ca sunt gata. Eu cred ca voi ajunge pe la 21.30
|
Asi veni...nu asi veni.Mi-e ca apoi mai mult stau prin Iasi. :rolleyes2 :sad:
|
Duminica asta va fi iar o intalnire HSD tot in aceeasi locatie ca saptamana trecuta. Care vor sa vina sunt asteptati pe campul de vis-a-vis de poligon......acolo unde era unitatea aia militara.....Ora de intalnire va fi 13 sa aiba timp toata lumea sa se trezeasca. Sa veniti imbracati mai sport ca iar se va lasa sigur cu o alergatura dupa minge. Cu respect
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:oops::?:Oare ii va placea lui alx :D
|
duminica termin si eu bacu si incepe viatzaaaaaaaaaaaa....sper sa ma primiti.....:D
|
presimt ca o sa`mi iasa toate pachetele de tigari pe nas :D
|
da da frumos wazy.....tot alx-ul in prim plan:)
|
Presimt ca duminica dupa 10 minute de alergat o sa stam toti lati pe jos. :)) Dar va fi ceva frumos......cel putin asa vom putea sa ne cunoastem mai bine. Cu respect
|
mai repet odata ... : :!:Tot duminica inainte sau dupa fotbal va avea loc si o sedinta foto deci va astept :!:
|
Back in town;)
Ma bucur ca v-au placut pozele de weekend-ul trecut. Maine sunt si eu prezent si voi incerca sa aduc un aparat sa fac si eu cateva poze. Abia astept sa vad parasolarele pe celelalte masini ca am fost plecat si nu stiu cum arata. Bafta! |
3 Attachment(s)
Pt inceput :oops:
|
4 Attachment(s)
BT-03-NCP:twisted:
|
Duminica viitoare sper sa veniti mai multi. O sa fie super, mai ales daca vine "frankenstein". Speram la o vreme cat mai buna ca sa reusim cateva poze adevarate cu multe masinutze adevarate. Va asteptam!!! Am zis sa anunt de pe acum ca sa nu va faceti planuri. Bafta!!!;)
|
al dreq ploaie!..ne strica toate planurile..
|
Quote:
|
Am identificat eu acel OZN si pare a fi o gaza.:D
@Robert: Lasa ca poate duminica viitoare o sa fie mai frumos afara si o sa facem ceva mai fain.;) |
Quote:
:lol: ozn , hai ca asta e buna oliver ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Iar incepeti cu cearta? Mai gasiti si voi alt mod de a vorbi. Nu trebuie mereu sa va certati, mai ales pe forum.;) Bafta!!!
|
2 Attachment(s)
Incalzirea :twisted:
|
Ce se aude de masina asta?? Va vad pe toti cu statusuri interesante:D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
This is a beast!!! It's frankenstein!!! Abia astept sa mai simt odata senzatia aia:love: Ce masina...:dribble: maD, sa stii ca e mai mult decat a fost. Simi, stiu ca te referi si la statusul meu, asa-i?:rolleyes2 Si sa stii ca se aude.....
P.S.: O sa urmeze saptamana asta o sedinta foto cu "the beast";) L.E.: Pun si eu 2 poze. Scuzati pt calitate. Sunt facute cu telefonul. Vor urma mai bune, dupa cum ziceam mai sus. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning