![]() |
Re: TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009
si ultimul..........
|
18 Attachment(s)
Felicitari inca o data organizatorilor pentru efortul depus si pentru spectacolul oferit ... Cateva poze si din partea mea... (ce e drept au fost facute cu telefonul)
|
Hai sa'mi zic parerea...mam simtit bine ca in fiecare an...organizarea dupa mine nu a avut lipsuri...nu stiu ce a fost sambata dar azi a fost soare...a fost fum...au fost gume terorizate pana la moarte...au fost fete...miros de cauciuc ars...a fost frumos!!! Haiu am vazut ca este cel mai mare MC in viata :) pe langa drifter...cred ca sa simtit "ca acasa" pt ca lam vazut si in Bucuresti la show si aici...KNS la fel si el!!! Baieti de nota 10 care o sa faca treaba excelenta la KOE!!! Fara indoiala! Felicitari tuturor baietilor care au participat la freestyle si drift (astept sa vad clasamentul) si felicitari tuturor prezenti care au avut ceva de spus. In rest ce sa mai spun...mam bronzat, pardon, ars ca tractoristu :)) dar sa meritat din plin!!! Singura neplacere a fost vestea ca azi nu se mai organizeaza indemanare :) doream sa ma bag putin dar...ata ete'...poate faceti ceva in toamna cum a fost si anu trecut la Providenta (sau cum se scrie)...iar in final dar nu in cele din urma...FELICITARI HPR Team pentru ca au avut cohones si au organizat evenimentul!
Sa ne vedem data viitoare cu bine!!! Si cu mod's noi ;) Va salut cu respect! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
clic pe link pt mai multe poze
http://picasaweb.google.com/razvan.v...DAYSIasiZiua2# |
Dupa cum spunea si Roax,timpii si clasamentul vor fi afisati de indata ce avem formatul electronic.
Multumiri: -sponsorilor; -ERA SHOPING PARK -4Tuning -GTT Brasov -tuturor participantilor si publicului,binenteles. 4Tuning Drifters HAI&KNS si Gabi Onofrei (GTT Racing) au dus spectacolul la extrem. Ati avut accelerare,indemanare,drift,tuning,sonorizare,fum, cauciucuri sparte,s-a facut drift taxi,premiile au fost pe masura. Multumesc in mod special Roxanei si celorlalti colegi de club pentru munca si efortul depus pentru buna organizare a evenimentului. Iasul a aratat ca se poate ridica la standarde inalte in domeniul evenimentelor auto si asta poate confirma si echipa 4Tuning. Speram ca v-ati simtit bine alaturi de A.C.S. Horse Power Racing Team,va asteptam si la editia a doua. Vor urma si o serie de poze profesionale de la Gabi Tomescu,ii multumim si lui ca a venit. |
3 Attachment(s)
Frumos spectacol am vazut ceva ciudat :)), ca numarul IS 99 DUH apare la 2 masini diferite :))
|
Felicitari HP Racing Team ! Daca prima zi a fost cum a fost din toate punctele de vedere , a doua a compensat cu varf si indesat!
A fost organizare, a fost show, a fost cald :) dar a fost frumos! La mai multe ! Bravo castigatorilor de la toate competitiile si multa bafta in continuare! |
Quote:
|
bv bv bv bv.frumos spectacol.am vazut filmuletele s mau lasat fara cuvinte.
felicitari 4tuning!!!! felicitari baieti!!!!!! =D>=D>=D> |
felicitari pentru spectacol.... si sper cat mai multe evenimente in zona moldovei
|
17 Attachment(s)
poze si din ziua a doua.. singura mentiune e ca as fi vrut sa vad mai multe fete frumoase pe linga masini :)
|
Quote:
|
Furious Racing Team alias Logan Club Iasi tine sa multumeasca pe aceasta cale organizatorilor pentru initiativa, showul oferit, posibilitatea de afirmare/participare.
Se pare ca evenimentul a fost un real succes cu bune si cu rele (ploia si mici defectiuni pe la unele masini) dar totusi cineva acolo sus va iubeste si a presarat ceva picanterii evenimentului.... soare, ploaie torentiala, soare Primiti pe aceasta cale multumirile si felicitarile noastre inca odata. |
Multumim Piatra Neamt pentru prezenta numeroasa si felicitari castigatorilor.
Va asteptam cu drag si alta data. Ne pare rau ca nu a mers chiar totul struna,dar stim ce avem de facut pe viitor. |
a fost frumos...pacat ca a fost slaba muzica...adica mai deloc....(azi dum.)
multumim pentru gazduire la mai multe evenimente!!! |
Soricelu' ai tot respectul meu.Sa vii de la Bucuresti special pentru drift,esti de apreciat.La fel si Filip cu e30 si Razvan cu 328i care se duc la multe etape prin tara.
Cu muzica am dat chix azi.Ne pare rau.Las' ca s-au auzit mai bine ursii cantand:-) Sa "porti" cu placere catalizatorul :)))) |
Felicitari la toata lumea prezenta ! :D
Mouze .. mi-a placut foarte mult prezentarea ta de drift ... "masina electrica" ... numai gumele se auzeau ... motorul .. nu :lol: ... felicitari ca ai reusit sa faci drifting cu o masina stock(ai fost de nota 10) !!! |
Felicitari pentru masina Mouze. Sunt baiatul care a venit si te-a intrebat ce motor ai si daca e stock inainte sa intri. Respect. Am niste poze cu masina daca vrei sa ti le trimit. Si cine are mai multe poze de acolo sa le posteze sau sa-mi dea un pm cu id-ul de messenger. Va rog frumos ca mie mi s-au sters din camera.
|
48 Attachment(s)
Vars si yo cateva poze.........sper sa va placa..........filmulete mai incolo :lol:;)
|
Si o rugaminte la voi: Care are filmuletu cu BT 86 COX in a 2 a runde de drift, cand sparge cauciucurile???
Si daca sar puta un clasament la proba de drift!! Multumesc!! Respect!! |
Quote:
Locul II - MOUZE - E30 Locul III - Razvan - E36 |
Ce pot sa spun a fost super frumos chiar mi a placut .... a fost si soare cauciucuri incinse=P~ Fetitze si masinile :X ca pentru asta am fost .... am sa postez niste poze de ieri adik duminica dupa ce le voi descarca... Felicitari inca o data pentru cei care au organizat si pentru cel cu Nissanul Silvia care mi a placut super mult
|
A fost show maxim (duminica , pt ca atat am prins) , fum , cauciucuri sparte , drifturi ..faze amuzante , caldura si un show in adevaratul sens al cuvantului. Felicitari HPR si restul organizatorilor , un mare BRAVO pt KNS, HAI si GTT , si fel celor care au castigat premii si tuturor participantilor :)
poze ? :) |
Are cineva poze cu CEL MAI MIC PARTICIPANT? Masinutza cu telecomanda?
|
Felicitari tuturor pentru munca depusa ! A fost intr`adevar un show de exceptie, felicitari HAI & KNS, doi baieti de exceptie, modesti si prietenosi, felicitari Gabi Onofrei care ne-a incantat cu bestiile lui, felicitari tuturor celor ce au participat si ne-au incantat cu masinutele lor, bravo ROX pentru initiativa la drift ! ( data viitoare o sa fie mult mai bn, mama ei d electronica ) astept cu nerabdare urmatorul eveniment de genul acesta, si cand spun asta cred ca vorbesc in numele tuturor care au fost prezenti acolo.
|
organizatorii afisati va rog timpii de la accelerare ...
|
https://www.youtube.com/watch?v=pbjYx...e=channel_page
vreau si eu daca mai are cineva poze cu octavia galbena la accelerare. |
Timpii vor fi afisati maine seara cel tarziu.
Edit: Are cineva poze/filmulete cu Audi S2 de la accelerare/indemanare? Multumesc mult. |
a fost super mie mi a placut .....
|
Quote:
Scuze de off. |
2 Attachment(s)
|
Quote:
man cati ani ai?..bei mult sau ai facut box? trebuia sa sprijini de ceva camera aia :)) |
Quote:
|
12 Attachment(s)
Iata rezultatele .
Nu am mai facut alte tabele sofisticate, imi pare rau pentru aspect dar nu am avut timp si toata lumea cere rezultatele.Doar am scanat ce s-a scris la fiecare grupa in timpul concursului. |
GALERIE FOTO: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=831
|
POZE:
- Old School Motorsport @TuningDAYS - GTT Racing @ TuningDAYS - HAI & KNS @ TuningDAYS Click pe fiecare categorie pt poze |
Quote:
Quote:
are cineva mai multe poze cu https://www.4tuning.ro/gal/displayima...um=831&pos=231 ? |
avand in vedere ca in prima runda nu am stiut unde e linia de sosire si am franat inainte obtinand 8.9sec iar in a 2 a runda am furat un pic la start si am obtinut 8.3sec cu audi a3 1.9tdi quattro provoc audi RS4 2.7biturbo(8.6sec) pe 200M :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning