![]() |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
s poate face pt farurile astea d g3 http://194.88.148.103/57/a2/4f/6e/Va...638-415464.jpg gramuri pt toate si la c pret?
|
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
20 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Intre timp : - 2 halogene seat - stop complect cheroke - reconditionat interior-exterior faruri W Bora - halogen Opel Zafira - halogen Iveco |
faci geamuri clare si pentru stopuri de nova,supernova?
|
sunt curios daca poti face ceva pentru logan din '06 pe la stopuri.
ti-am dat add pe mess,eventual vb acolo! |
Quote:
Ms. Quote:
Pentru mine calitatea e primul in lista iar daca nu se prezinta prefer sa nu o execut ! Tineti aproape ! Ca vin ceva schimbari cu timpul . Stima ! |
salut am niste lupe la vanzare,poate te ajuta cu ceva,bafta https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...pe-faruri.html
|
Te-am intrebat si pe messenger dar nu am primit nici un raspuns, in cat timp poti sa imi faci o pereche de sticle clare pt Supernova (daca poti) si pretul final. Mersi!
|
22 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Stima ! Intre timp : - Executat complect stop Jeep (R+T+P) + reparat carcasa - Executat lucasuri Jeep - Executat halogene Bmw 318 ( custom ) - Executat stopuri Skoda Felicia ( custom ) |
Crezi ca poti sa imi faci 1 buc de sticla pentru proiectorul din dreapta (sau pe amandoua).Daca e ti le trimit prin curier dar numai ca la cel din dreapta ii lipseste sticla ca s-a spart.
uite asa arata proiectorul care e intreg https://forum.4tuning.ro/488-anunturi...proiector.html |
Quote:
|
nisete triple albe cu rosu pt 1310?
|
Salut!
Sticla transparenta mata la stopuri de cielo poti face? si al ce pret? |
Quote:
Stima Quote:
Stima |
Salut Peter
Ti-am urmarit topicul si am ramas impresionat de ceea ce faci. Vreau , daca se poate sticla clara pentru 1 set de faruri si 1set semnale, pentru Astra F 95. Am observat ca n-ai matrita, deci asta inseamna ca trebuie sa-ti trimit farurile si semnalele nu? Spune-mi un pret estimativ, in afara transportului. Multumesc , Da-mi te rog PM sa nu uit ! Te salut |
8 Attachment(s)
Salut Valex , ai pm !
Intre timp : - Halogene A4 - Far Golf 3 - Semnalizator Mercedes - Faruri IVECO Cu aceasta ocazie va urez SARBATORI FERICITE si UN AN NOU PLIN DE REALIZARI ! |
2 Attachment(s)
SALUT , M-AR INTERESA SI PE MINE UN FAR DE CEATA PT SEAT CORDOBA/IBIZA MODEL 2000 . UITE NISTE POZE CA SA-TI FACI O IDEE . CEL DIN STANDA (PARTEA SOFERULUI ) ESTE CRAPAT SI MI-AR TREBUI DOAR STICLA . MERSI .
CRACIUN FERICIT !!! |
Un set de faruri de e36 clare, chiar fără acele linii care le au ele de fabrică se poate ? Şi dacă da, la ce preţ? Aştept PM, mulţumesc :D
|
Pentru proiectoarele de la un Passat B5.5 poti face ceva? Poti schimba sticla? Pe unul il am spart. Cat m-ar costa? Trebuie sa-ti trimit proiectoarele?
|
Stopuri transparente pentru o Astra F din 93 poti face?... :) La ce pret!?
|
Quote:
Se poate face dar trebuie sa-mi trimiti halogenul in consecinta sa pot executa lucrarea . Pret 35- 40 Ron maxim daca e vorba doar de geamul de protectie . Stima ! Quote:
200 Setul dar am nevoie de ambele faruri si de ambele semnale sa pot executa lucrarea ! Stima ! Quote:
Stima ! Quote:
Pret set 250 Ron, dar am nevoie de stopuri sa pot executa lucrarea. Stima ! Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si sa avem parte de un An Nou mai fericit si mai productiv ! |
10 Attachment(s)
La Multi Ani !
Up^^ cu produsele pentru daciute Intre timp : - Far Jeep + reconditionare carcasa - 2 Semnale Jeep reconditionate carcasele + vopsite + geamuri tranp. mate si becuri portocalii - Halogen Seat |
stopuri pt 1300 albe si semnalizari fatza 1300 tot albe la ce pret aveti?
|
Quote:
Rasfoieste te rog topicul si vei gasii preturile . Stima ! |
da semnalizari pt 1310 in bara nu faci....am tot intrebat dar fara un raspuns
|
19 Attachment(s)
Quote:
Intre timp : - Far Mitsubishi + reconditionare carcasa - Semnale bara tot pentru Mitsubishi + reparat carcase - Halogen Bmw - Halogen Laguna - Reconditionat int+ext faruri Passat 3BG ( Polish profesional ! ) Stima Hadobas Peter / 0742036263 |
ieri am primit halogenul pt seat si l-am montat .
sunt foarte multumit de ce a realizat . arata ca nou . face lucruri de calitate foarte rapid si la preturi foarte bune . recomand cu caldura !!! ;) |
5 Attachment(s)
Imi pare bine ca esti multumit de lucrare nutzuXXL !
Up cu produsele de daciute ! Intre timp : - Reconditionat faruri Honda Civic ... enjoy ! |
la 60 de lei setul mi`ar conveni.numai sa vrei tu sa mi le faci
|
2 Attachment(s)
salut
m-ar interesa 2 sticle clare pt aceste faruri....dar daca s-ar putea sa fie lipite de semnalizatoare?? deci sa fie intruna faru cu semnalizatorul:-? ma poti ajuta....si da-mi un PM cu pretul ms anticipat |
Quote:
60 Ron e executia ! deci ori trimiti ori cumpar eu un set pe care sa le modific , 60 + cat o sa mai fie semnalele + transport si ramburs . in jur de 100 o sa ajung cred , nu sunt sigur daca iti cumpar eu semnalele . Stima ! Quote:
Se poate face numai ca trebuie sa discutam pe mess un pic in eventuala unei posibile colaborari ! Ai Pm ! |
Quote:
|
Inpinge o vizita pana la atelier si vorbim la locul faptei , carpati 11 .
Te astept cand doresti ! |
Quote:
|
De la 8 la 17 - luni pana vineri , eventual si sambata.
Tel 0742036263 da un telefon inainte sa nu fiu plecat dupa alte treburi , stiu ca nu va lasa Robert acum cu proiectul spre final nici sa respirati :lol: ( si bine face ! ) |
2 Attachment(s)
Ma intereseaza si pe mine niste stopuri clare de 1310 dar daca se poate cularea ca modolelu de la fabia adica albul ala cu negur asa nush cum sa ii zic pun niste poze cu triple mele si cu alea de fabia si la ce pretz... Attachment 1256186
Attachment 1256187 |
Quote:
Stopul de fabia nu are culoare .. e doar protectia transparenta iar culorile sunt date de becuri / leduri. Tu vorbesti banuiesc de fondul cromat ce pe stopul de dacie nu se gaseste din pacate si nici nu se poate , geam transparent pot sa-ti fac la 150 setul iar ce poti tu face e o conversie pe leduri si colantat suportul cu colant oglinda . Stima |
am bagt id tau in lista pe ym sa dai acc ca vreau sa te mai intreb cate ceva...mc
|
11 Attachment(s)
Up cu produsele pentru daciute !
Intre timp : - Far jeep - Halogen Passat - Far Golf 3 look G4 Salut ! |
18 Attachment(s)
Altele :
- Far Golf 3 look golf 4 ( aceelasi cu ce-l din postul anterior dar poze facute afara la lumina naturala ) - Set geamuri pt stopuri dacia break ( transparente ) - Set semnalizatoare dacia ( mate ) - Reconditionat far Renault Laguna Salut ! |
salut
pt o super nova geamul de la far simplu fara striati??si cel de la proiector???(x2) un pret t rog |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning