Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

bau4rock 04-12-09 15:10

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

s poate face pt farurile astea d g3 http://194.88.148.103/57/a2/4f/6e/Va...638-415464.jpg gramuri pt toate si la c pret?

hadpeter 05-12-09 20:23

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

20 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by legolas1 (Post 2856846)
Salut, poti face un geam de far pt Bmw e39 , an 2002.Daca se poate, m-ar interesa si un pret estimativ
Multumesc

Daca va ganditi la o reconditionare a celui existent se poate in jur de 60 - 70 lei bucata sau unu nou la 200 - 220 lei bucata .
Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 2861332)
s poate face pt farurile astea d g3 http://194.88.148.103/57/a2/4f/6e/Va...638-415464.jpg gramuri pt toate si la c pret?

Din cate am inteles eu din postul este daca pot sa-ti fac 4 geamuri la farurile de G3 , nu ? .... Daca da, atunci se poate si ies in jur de 75 - 80 setul ( 2 buc ).

Intre timp :
- 2 halogene seat
- stop complect cheroke
- reconditionat interior-exterior faruri W Bora
- halogen Opel Zafira
- halogen Iveco

martynez 06-12-09 13:31

faci geamuri clare si pentru stopuri de nova,supernova?

mishu28nmv 08-12-09 11:23

sunt curios daca poti face ceva pentru logan din '06 pe la stopuri.
ti-am dat add pe mess,eventual vb acolo!

hadpeter 08-12-09 16:13

Quote:

Originally Posted by martynez (Post 2866495)
faci geamuri clare si pentru stopuri de nova,supernova?

Mai rasfoiti inainte de a intreba , poate sa mai discutat !
Ms.

Quote:

Originally Posted by mishu28nmv (Post 2871899)
sunt curios daca poti face ceva pentru logan din '06 pe la stopuri.
ti-am dat add pe mess,eventual vb acolo!

Sunt anumite lucrari pe care nu le pot executa dintr-o bucata , deocamdata.
Pentru mine calitatea e primul in lista iar daca nu se prezinta prefer sa nu o execut !
Tineti aproape ! Ca vin ceva schimbari cu timpul .

Stima !

Balaurr 10-12-09 02:28

salut am niste lupe la vanzare,poate te ajuta cu ceva,bafta https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...pe-faruri.html

Bogyciu 10-12-09 03:44

Te-am intrebat si pe messenger dar nu am primit nici un raspuns, in cat timp poti sa imi faci o pereche de sticle clare pt Supernova (daca poti) si pretul final. Mersi!

hadpeter 11-12-09 15:49

22 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 2877604)
salut am niste lupe la vanzare,poate te ajuta cu ceva,bafta https://forum.4tuning.ro/460-faruri-s...pe-faruri.html

Am citit anuntul tau si suna interesant , deocamdata am inca 2 seturi pe care trebuie sa le marit si mai vb dupa ! Ms de info .

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 2877627)
Te-am intrebat si pe messenger dar nu am primit nici un raspuns, in cat timp poti sa imi faci o pereche de sticle clare pt Supernova (daca poti) si pretul final. Mersi!

Imi pare rau dar am avut ceva probleme cu calculatorul si nu a functionat cum trebuia , iti raspund acum ca te pot servii dar am nevoie de faruri complecte ( st - dr ) sa pot executa lucrarea iar pret 160 setul .
Stima !

Intre timp :
- Executat complect stop Jeep (R+T+P) + reparat carcasa
- Executat lucasuri Jeep
- Executat halogene Bmw 318 ( custom )
- Executat stopuri Skoda Felicia ( custom )

al3x82 14-12-09 13:31

Crezi ca poti sa imi faci 1 buc de sticla pentru proiectorul din dreapta (sau pe amandoua).Daca e ti le trimit prin curier dar numai ca la cel din dreapta ii lipseste sticla ca s-a spart.

uite asa arata proiectorul care e intreg https://forum.4tuning.ro/488-anunturi...proiector.html

hadpeter 15-12-09 17:42

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 2890598)
Crezi ca poti sa imi faci 1 buc de sticla pentru proiectorul din dreapta (sau pe amandoua).Daca e ti le trimit prin curier dar numai ca la cel din dreapta ii lipseste sticla ca s-a spart.

uite asa arata proiectorul care e intreg https://forum.4tuning.ro/488-anunturi...proiector.html

Salut si se poate dar pret dupa ce-l vad.

warn_up20 15-12-09 23:32

nisete triple albe cu rosu pt 1310?

3Mi_wrc 16-12-09 18:58

Salut!
Sticla transparenta mata la stopuri de cielo poti face? si al ce pret?

hadpeter 17-12-09 09:06

Quote:

Originally Posted by warn_up20 (Post 2895586)
nisete triple albe cu rosu pt 1310?

Da se poate la 170 Ron Setul.
Stima

Quote:

Originally Posted by 3Mi_wrc (Post 2897796)
Salut!
Sticla transparenta mata la stopuri de cielo poti face? si al ce pret?

Salut, se poate face la 220 Ron setul dar am nevoie de ambele stopuri sa pot executa lucrarea.
Stima

VaLeX 22-12-09 01:29

Salut Peter
Ti-am urmarit topicul si am ramas impresionat de ceea ce faci. Vreau , daca se poate sticla clara pentru 1 set de faruri si 1set semnale, pentru Astra F 95.

Am observat ca n-ai matrita, deci asta inseamna ca trebuie sa-ti trimit farurile si semnalele nu? Spune-mi un pret estimativ, in afara transportului.

Multumesc , Da-mi te rog PM sa nu uit !

Te salut

hadpeter 22-12-09 19:40

8 Attachment(s)
Salut Valex , ai pm !

Intre timp :
- Halogene A4
- Far Golf 3
- Semnalizator Mercedes
- Faruri IVECO

Cu aceasta ocazie va urez SARBATORI FERICITE si UN AN NOU PLIN DE REALIZARI !

nutzuXXL 25-12-09 16:16

2 Attachment(s)
SALUT , M-AR INTERESA SI PE MINE UN FAR DE CEATA PT SEAT CORDOBA/IBIZA MODEL 2000 . UITE NISTE POZE CA SA-TI FACI O IDEE . CEL DIN STANDA (PARTEA SOFERULUI ) ESTE CRAPAT SI MI-AR TREBUI DOAR STICLA . MERSI .

CRACIUN FERICIT !!!

bodyspeed 25-12-09 19:09

Un set de faruri de e36 clare, chiar fără acele linii care le au ele de fabrică se poate ? Şi dacă da, la ce preţ? Aştept PM, mulţumesc :D

Aaronnel^ 25-12-09 23:53

Pentru proiectoarele de la un Passat B5.5 poti face ceva? Poti schimba sticla? Pe unul il am spart. Cat m-ar costa? Trebuie sa-ti trimit proiectoarele?

CocoT 28 26-12-09 06:25

Stopuri transparente pentru o Astra F din 93 poti face?... :) La ce pret!?

hadpeter 26-12-09 10:05

Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 2921818)
SALUT , M-AR INTERESA SI PE MINE UN FAR DE CEATA PT SEAT CORDOBA/IBIZA MODEL 2000 . UITE NISTE POZE CA SA-TI FACI O IDEE . CEL DIN STANDA (PARTEA SOFERULUI ) ESTE CRAPAT SI MI-AR TREBUI DOAR STICLA . MERSI .

CRACIUN FERICIT !!!

Salut
Se poate face dar trebuie sa-mi trimiti halogenul in consecinta sa pot executa lucrarea . Pret 35- 40 Ron maxim daca e vorba doar de geamul de protectie .

Stima !

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2922120)
Un set de faruri de e36 clare, chiar fără acele linii care le au ele de fabrică se poate ? Şi dacă da, la ce preţ? Aştept PM, mulţumesc :D

Ai Pm !
200 Setul dar am nevoie de ambele faruri si de ambele semnale sa pot executa lucrarea !

Stima !

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 2922611)
Pentru proiectoarele de la un Passat B5.5 poti face ceva? Poti schimba sticla? Pe unul il am spart. Cat m-ar costa? Trebuie sa-ti trimit proiectoarele?

Se poate face dar am nevoie de halogene ! Pret pe langa 50 Ron

Stima !

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 2922765)
Stopuri transparente pentru o Astra F din 93 poti face?... :) La ce pret!?

Salut , se poate face .
Pret set 250 Ron, dar am nevoie de stopuri sa pot executa lucrarea.

Stima !

Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si sa avem parte de un An Nou mai fericit si mai productiv !

hadpeter 04-01-10 17:15

10 Attachment(s)
La Multi Ani !

Up^^ cu produsele pentru daciute

Intre timp :
- Far Jeep + reconditionare carcasa
- 2 Semnale Jeep reconditionate carcasele + vopsite + geamuri tranp. mate si becuri portocalii
- Halogen Seat

Mandeologul 05-01-10 01:23

stopuri pt 1300 albe si semnalizari fatza 1300 tot albe la ce pret aveti?

hadpeter 05-01-10 19:22

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 2947241)
stopuri pt 1300 albe si semnalizari fatza 1300 tot albe la ce pret aveti?

Salut !
Rasfoieste te rog topicul si vei gasii preturile .

Stima !

Canim Danut 05-01-10 20:09

da semnalizari pt 1310 in bara nu faci....am tot intrebat dar fara un raspuns

hadpeter 06-01-10 23:44

19 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 2949504)
da semnalizari pt 1310 in bara nu faci....am tot intrebat dar fara un raspuns

Imi pare rau dar nu am matrita deci o pot face doar daca imi trimiti semnalele sau cumpar eu noi pe care sa le prelucrez conform cerintelor dvs. iar pret in jur de 60 ron setul.

Intre timp :
- Far Mitsubishi + reconditionare carcasa
- Semnale bara tot pentru Mitsubishi + reparat carcase
- Halogen Bmw
- Halogen Laguna
- Reconditionat int+ext faruri Passat 3BG ( Polish profesional ! )

Stima
Hadobas Peter / 0742036263

nutzuXXL 08-01-10 08:23

ieri am primit halogenul pt seat si l-am montat .
sunt foarte multumit de ce a realizat . arata ca nou . face lucruri de calitate foarte rapid si la preturi foarte bune . recomand cu caldura !!! ;)

hadpeter 08-01-10 15:07

5 Attachment(s)
Imi pare bine ca esti multumit de lucrare nutzuXXL !

Up cu produsele de daciute !

Intre timp :
- Reconditionat faruri Honda Civic ... enjoy !

Canim Danut 08-01-10 16:39

la 60 de lei setul mi`ar conveni.numai sa vrei tu sa mi le faci

r3sp3c7 08-01-10 19:06

2 Attachment(s)
salut
m-ar interesa 2 sticle clare pt aceste faruri....dar daca s-ar putea sa fie lipite de semnalizatoare?? deci sa fie intruna faru cu semnalizatorul:-? ma poti ajuta....si da-mi un PM cu pretul ms anticipat

hadpeter 08-01-10 19:34

Quote:

Originally Posted by Canim Danut (Post 2958055)
la 60 de lei setul mi`ar conveni.numai sa vrei tu sa mi le faci

Salut !
60 Ron e executia ! deci ori trimiti ori cumpar eu un set pe care sa le modific , 60 + cat o sa mai fie semnalele + transport si ramburs . in jur de 100 o sa ajung cred , nu sunt sigur daca iti cumpar eu semnalele .

Stima !

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 2958550)
salut
m-ar interesa 2 sticle clare pt aceste faruri....dar daca s-ar putea sa fie lipite de semnalizatoare?? deci sa fie intruna faru cu semnalizatorul:-? ma poti ajuta....si da-mi un PM cu pretul ms anticipat

Salut !
Se poate face numai ca trebuie sa discutam pe mess un pic in eventuala unei posibile colaborari !
Ai Pm !

Norbertinio 08-01-10 21:06

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 2763190)
Buna Seara va doresc , dupa lungi insistentze ale unor useri de pe forum am zis sa lansez un test de piata si in functie de cerere sa trecem si la treaba !
Asa ca intebarea mea suna in felul urmator :

Cati dintre voi sunt interesati de o conversie la lupa stiind ca este o miscare relativ scumpa ?
Preturile incep de la 250 ( Pt varianta H1 - fiind cea mai uzuala ) si .... in functie de pretentiile clientului ( daca doreste masca ca sa ascunda instalatia in oala originala , set nou de geamuri clare in functie de model daca este necesar )

De stiut un lucru important : Geamurile clare sunt absolut necesare ca lupa sa dea randamentul maxim !

In functie de cerere ma reapuc de modificat si interioarele farurilor respectiv si ale halogenelor , dece nu si a stopurilor ?

Va doresc o seara placuta in continuare si astept sa vadem ce cerere avem .

Stima
Hadobas Peter

EU as fi interesat la o conversie la lupa!! Am golful verde care l-ai vazut la robi (protuning)cand ai venit in vizita la atelier. Am becuri H1.

hadpeter 08-01-10 21:56

Inpinge o vizita pana la atelier si vorbim la locul faptei , carpati 11 .
Te astept cand doresti !

Norbertinio 08-01-10 21:58

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 2959000)
Inpinge o vizita pana la atelier si vorbim la locul faptei , carpati 11 .
Te astept cand doresti !

Un orar cand esti pe la atelier??

hadpeter 08-01-10 22:10

De la 8 la 17 - luni pana vineri , eventual si sambata.
Tel 0742036263 da un telefon inainte sa nu fiu plecat dupa alte treburi , stiu ca nu va lasa Robert acum cu proiectul spre final nici sa respirati :lol: ( si bine face ! )

piticku 10-01-10 00:10

2 Attachment(s)
Ma intereseaza si pe mine niste stopuri clare de 1310 dar daca se poate cularea ca modolelu de la fabia adica albul ala cu negur asa nush cum sa ii zic pun niste poze cu triple mele si cu alea de fabia si la ce pretz... Attachment 1256186

Attachment 1256187

hadpeter 10-01-10 15:56

Quote:

Originally Posted by piticku (Post 2961803)
Ma intereseaza si pe mine niste stopuri clare de 1310 dar daca se poate cularea ca modolelu de la fabia adica albul ala cu negur asa nush cum sa ii zic pun niste poze cu triple mele si cu alea de fabia si la ce pretz... Attachment 1256186

Attachment 1256187

Salut !
Stopul de fabia nu are culoare .. e doar protectia transparenta iar culorile sunt date de becuri / leduri.
Tu vorbesti banuiesc de fondul cromat ce pe stopul de dacie nu se gaseste din pacate si nici nu se poate , geam transparent pot sa-ti fac la 150 setul iar ce poti tu face e o conversie pe leduri si colantat suportul cu colant oglinda .

Stima

piticku 10-01-10 16:25

am bagt id tau in lista pe ym sa dai acc ca vreau sa te mai intreb cate ceva...mc

hadpeter 12-01-10 16:07

11 Attachment(s)
Up cu produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Far jeep
- Halogen Passat
- Far Golf 3 look G4

Salut !

hadpeter 14-01-10 18:43

18 Attachment(s)
Altele :

- Far Golf 3 look golf 4 ( aceelasi cu ce-l din postul anterior dar poze facute afara la lumina naturala )
- Set geamuri pt stopuri dacia break ( transparente )
- Set semnalizatoare dacia ( mate )
- Reconditionat far Renault Laguna

Salut !

zexe187 14-01-10 23:22

salut
pt o super nova
geamul de la far simplu fara striati??si cel de la proiector???(x2)
un pret t rog

All times are GMT +2. The time now is 16:13.

- Copyright 2026 4Tuning