Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/126681-golf-1-progress.html)

marty88 29-10-09 00:07

Re: Golf 1 - in progress

vali_iceman / masina este la tinichigerie :D

brosko 29-10-09 00:08

e pe drumul cel bun;) sa o vedem cat mai curand sudata si vopsita;)

marty88 29-10-09 00:18

12 Attachment(s)
si akum ku o lista noua cu "produsele" care le vand: pompa de benzina bosch 6,5 bari :300ron ; aripi umflate golf 1 pt cei pasionati de vtm+ fuste spate tot pt cei pasionati de vtm (specific nu sunt lucrate in fibra ...sunt tabla tabla) 100-150ron ; motor 1.6gti+ cutie 4+1 motor complet (specific nu merge electromotoru) 400 ron cam atat pt moment pasionatii si doritorii sa dea pm sa nu se certe pe forum :D

vali_iceman 29-10-09 12:47

ce culoare vrei sa o faci? :P

marty88 29-10-09 15:49

nu se spune...vrei sa strik surpriza :D

vali_iceman 29-10-09 19:05

aaaa :oops: nu am stiut ca aia e surpriza, oricum o sa fie tare masinutza

cand crezi ca o sa fie gata? :D

o_kh3 30-10-09 06:05

da o mai treci pe numele tau? :P

yanyss 30-10-09 07:53

buna am un mk1 td motorul e defect dar ea ca tabla si dizain arata bine te intereseaza o dau la piese are actele an regula si taxe la zi ami este mila sa o desmembrez vreau sa o dau asa vreau pe ea 400e daca doresti sa o vezi intra pe id meu si ati dau poze claudiu_banderass

disponibilu 30-10-09 13:35

sal am vrea eu bara stabilizatoare de pe fatza cu tot cu suporti si cu bascule si tot ce este nevoie sa o montez pe o masina care nu are spune un pret te rog

yanyss 30-10-09 20:07

am fost cu ea la servis si masina nu are mare lucru este sarita de la punc si are un injector care bate la rece cand este calda merge beton ce sa spun ori o dau toata ori nu o mai dau intra pe mes si am sati dau poze sa o vezi ori intra pe nicul de pe saitul asta ca o am pozata aici

disponibilu 31-10-09 18:24

masina o stiu din bara in bara ca a fost trasa pe o stadutza langa peni market pe 1 decembrie si eu am vrut sa o cumpar dar nu merita la 500 lei cat a cerut pe ea ms pentru informatie daca o dezmembreza ma intereseaza ce am scris mai sus

bafta la vanzare

yanyss 01-11-09 14:50

scuze de unde esti?
de vb de masina ca o cunosti?chear mai facut curios ca eu o am de un an si sase luni ea spune ce sti tu vita la masina asta sa vad daca e aceasi masina si mai vb.ok

marty88 01-11-09 19:40

Quote:

Originally Posted by yanyss (Post 2769849)
scuze de unde esti?
de vb de masina ca o cunosti?chear mai facut curios ca eu o am de un an si sase luni ea spune ce sti tu vita la masina asta sa vad daca e aceasi masina si mai vb.ok

se referea la cea portocalie

marty88 01-11-09 19:43

[QUOTE=disponibilu;2767957]masina o stiu din bara in bara ca a fost trasa pe o stadutza langa peni market pe 1 decembrie si eu am vrut sa o cumpar dar nu merita la 500 lei cat a cerut pe ea ms pentru informatie daca o dezmembreza ma intereseaza ce am scris mai sus

bafta la vanzare eu am dat mai putin pe ea...............in fine am vandut bordu, bara este promisa sa vedem dk nu se da

marty88 04-11-09 23:27

sariti cu preturi pentru piese dati pm .... incurand poze ku masina mea :P

o_kh3 05-11-09 06:05

poate la vanzari ai mai mult noroc sa le dai

marty88 06-11-09 17:51

lasa ca se ivesc si aici clienti pana akum ....numai oameni cu pretentii....astept oferte .....

marty88 12-11-09 23:16

3 Attachment(s)
momentan masina nu mai poate sa zboare.....a ramas fara aripi :D tinichigiu dabea sa apukat de ea are mult de munca dar asta este a cerut si banu las pozele sa vorbeasca

marty88 12-11-09 23:19

1 Attachment(s)
cine vrea aripi de golf 1 pt vtm si evazarile spate toate la un pret rezonabil sa dea pm

marty88 12-11-09 23:23

vor urma o serie de schimbari in legatura cu masina ....praguri schimbate traeger fata complet podea schimbata....pe urma mai vedem :P TO BE CONTINUED

charlieptm 13-11-09 14:19

bafta ma spor la treaba

marty88 13-11-09 22:35

Quote:

Originally Posted by charlieptm (Post 2804137)
bafta ma spor la treaba

ms charl

brosko 15-11-09 21:13

oho miscar in front bravo man :)

marty88 02-12-09 15:29

... stiu ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai postat nimik....dar am fost okupat ba cu masina ba cu munca....masina inca e la tinichigiu...amortizoarele sunt la intarit :D masina nu mai are traeger dar are unul pregatit , am cumparat si evazarile de plastik kare pe pun pe aripi P.S: MOTORUL DP CEA PORTOCALIE SA VANDUT....o sa va mai tin la curent cu proiectu momentan se taie si se curata la ea la greu fiekare puct de rugina

bolidu' 02-12-09 23:02

daca te hotarasti vreodata sa dai trompeta aia anunta-ma.imi place mult acel model si nu am mai vazut de cumparat....si decat sa o fac pe comanda la Borla.....

rorika 03-12-09 21:06

multumesc mult pentru motor si pt cinste,sa iti ajute Dumnezeu sa ajunga masina asa cum iti doresti ;)
sa auzim de bine!

marty88 04-12-09 00:06

nu ai pt ce....sa ne auzim numai de bine si bafta cu proiectele :D poate ne intalnim pe strazi

marty88 04-12-09 10:58

2 Attachment(s)
cine vrea 2 scaune de golf 1 gti ieftine ambele la 1 mil
merita retapitzate si sunt k noi

charlieptm 22-12-09 00:48

nu mai misti nimic ma ?

mk3r 22-12-09 22:42

salut, in legatura cu golfu rosu cu evazarile, mai e valabil? poti sa`mi dai un pm cu un nr de tel sau un id de mess? as fi oarecum interesat

marty88 23-12-09 13:10

a venit iarna :( dar ma descurk momentan se scoate dp ea tot se mai sudeaza pe ici pe kolo dp kare pregatit pt vopsit

brosko 26-12-09 14:14

pune niste poze man sa vedem ce sa mai facut la masinuta bafta in continuate:)

marty88 01-01-10 23:11

10 Attachment(s)
nu am avut timp sa fac multe poze o sa pun pozele facute + alte chesti pt masina

P.S. cele 2 scaune sunt de vanzare astept PM-uri

BULLDOG 02-01-10 00:13

o sa regreti sudurile alea mai incolo

marty88 02-01-10 01:59

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 2939130)
o sa regreti sudurile alea mai incolo

da si ku ce vroiai sa lipesc tablele cu guma de mestecat nu vreau sa ma tina o viata si in plus stai chill bro k sa dat cu spray de zink peste da nu am facut multe poze k sa se vada

MadAboutGolf3 02-01-10 03:27

O adevarata telenovela viata acestui iepuras, ba il vinzi , ba nu-l mai vinzi.. dupa aia iar il vinzi.. iar te razgandesti. E o masina care daca va fi pusa la punct si pastrata pe linia ei originala va da foarte multe satisfactii ochiului, merita tot efortul si chiar daca uneori esti tentat sa accepti diferite oferte nu o abandona acum, in stadiul asta, adu-i un zambet in bot si ei ca merita!
Succes cu masinuta!

marty88 02-01-10 12:55

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 2939298)
O adevarata telenovela viata acestui iepuras, ba il vinzi , ba nu-l mai vinzi.. dupa aia iar il vinzi.. iar te razgandesti. E o masina care daca va fi pusa la punct si pastrata pe linia ei originala va da foarte multe satisfactii ochiului, merita tot efortul si chiar daca uneori esti tentat sa accepti diferite oferte nu o abandona acum, in stadiul asta, adu-i un zambet in bot si ei ca merita!
Succes cu masinuta!

nu abandonez stai linistit stim cu toti prea bn ce an a fost anu trecut daia am vrut sa o vand probleme financiare akum sunt achitat cu totul la tinichigiu si la vopsitor asa k astept rezultatele ms pentru incurajari stiu ce iese din masina daca se merita asta nu prea sunt sigur....se merita pt mine pt satisfactia mea k altii rad si o numesc cotet bine asta si este akum dar asta este nu toata lumea sa nascut bogata

MadAboutGolf3 02-01-10 13:49

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 2939677)
"altii rad si o numesc cotet"

altii aia care fac asta sunt doar niste tzarani obositi care nu au cea mai vaga idee ce inseamna sa ai o pasiune adevarata, ceva in care sa iti investesti ultimul ban de paine si tot sufletul tau, iar aia nu vor fi niciodata fericiti de ei , revin sunt doar niste tarani frustrati, iar tu trebuie sa mergi cu fruntea sus mai departe ca iti urmezi visele ;)
spor la treaba!

b08ygs 02-01-10 13:56

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 2939827)
altii aia care fac asta sunt doar niste tzarani obositi care nu au cea mai vaga idee ce inseamna sa ai o pasiune adevarata, ceva in care sa iti investesti ultimul ban de paine si tot sufletul tau, iar aia nu vor fi niciodata fericiti de ei , revin sunt doar niste tarani frustrati, iar tu trebuie sa mergi cu fruntea sus mai departe ca iti urmezi visele ;)
spor la treaba!

iti dau numai dreptate:) sunt destule persoane care inca baga si ultimul ban in masini care chiar merita si de aceea inca vedem vechi bijuterii pe strazi si suntem aratati cu degetul cand sunt luctruite dar badjocoriti cand suntem in restaurari.... asa e lumea rea... dar asta nu inseamna ca trebuie sa te lasi doar ca unii vorbesc prostii ca atata ii duce capu:)

bafta cu golfeanu:D

o_kh3 02-01-10 22:58

eu zic sa bagi peria de sarma in contra aripi si sa renunti la turometrul ala cu carbon pe el

All times are GMT +2. The time now is 11:17.

- Copyright 2026 4Tuning