Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Executive (simplu si atat) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/126191-cielo-executive-simplu.html)

Im2good4U 23-09-09 23:04

Re: Cielo Executive (simplu si atat)

arata bine masina!tine`o tot asa!
cu rotile am si eu o problema.. de la 100 la 110 imi cam vibreaza volanul.. dar nu pe toate drumurile.. dupa care gata!
tu le`ai facut sa nu mai vibreze deloc?

banzay 24-09-09 07:37

De la roti nu vibreaza... sunt echilibrate pe 0! am vazut cu ochii mei... Si am incercat 3 perechi de jante si degeaba :) Probabil sa fie de la caseta de directie, la mine sigur de la ea e pt ca am jos la anumite chestii cand e volanul drept, plus ca mai e si bucsa aia alba de pe axul volanului care nu sta la locul ei...

Geo_ZGA 24-09-09 08:16

Pt bucsa aia alba mi-a dat un sfat un prieten si a functionat: bag-o la locul ei si pune un colier strans bine sub ea ;) Nu o sa mai iasa... eu asa am facut de acum vreo 2 ani si n-am treaba.
La caseta de directie ce probleme zici ca ar putea fi?

banzay 24-09-09 08:21

Eh, cred ca surubul ala de la cremaliera, cum i-o zice, cred ca din ala am joc si cine stie ce o mai fi... Curge un pic de ulei pe la semering,dar nu scade nivelul, pe langa axul volanului, iar mecanicul zice ca duc masina la remat si nu o sa am probleme...

Bucsa aia nenorocita nu pot sa o bag la loc, oricat de stupid ar suna, nu mai vrea sa intre, axul fiind prea sus si chiar daca trag de el, bucsa nu vrea :) Stiu si de la Felix si de faza cu colierul :) La ing3r a intrat mult mai usor bucsa aia, la mine nu vrea si nu vrea

RD-Woo 24-09-09 10:51

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2664902)
Bucsa aia nenorocita nu pot sa o bag la loc, oricat de stupid ar suna, nu mai vrea sa intre, axul fiind prea sus si chiar daca trag de el, bucsa nu vrea

Imi explica/arata si mie cineva unde exact vine bucsa asta de la volan?
cum o gasesc? colierul il pun peste ea?

banzay 24-09-09 10:56

Bagi capul sub volan si te uiti al axul volanului. El intra intr-o camasa. Intre camasa si ax trebuie sa fie o bucsa alba de plastic taiata de-a lungul. E posibil sa fie iesita si sa se afle mai jos, dar tot pe axul volanului. Scoti bucsa asta, bagi una noua, dar sa intre calumea in camasa aia si dupa, in continuarea ei pui un colier pe care il strangi bine :)

ing3r 25-09-09 01:14

Bre banzay-ule, mersi bre de ajutor ieri, la demontat si montat + curatat si reparat! Asta ca sa stie lumea ca masina se simte mai bine dupa ce pui tu mana pe ea !!! :)) :)) :)) (ce fel a sunat :P)

banzay 25-09-09 20:56

Facusi azi si schimbul de ulei, ELF 5w30, filtru Mann. Cost total 150 lei. Mi-am luat si o cheie cu lant pt filtru, dar nu a fost prea calumea si s-a cam indoit :) Deci am zis sa incercat cu varianta veche ->surubelnita infipta in filtru si scos filtru :) Ca prime impresii, motorul merge ceva mai rotund si nu mai tremura in acceleratie chiar asa, dar nu cine stie ce :) La ultimul schimb de ulei la matiz stiu ca era ditamai diferenta, probabil trecerea de la ulei GM la Mobil1...

ArG3nT0 26-09-09 13:36

daca nu ma insel ceva de genu ala am avut o problema la caseta...iar bucsa aia a facut-o mecanicu la strung si acum numai am probleme cu ea;)...

banzay 01-10-09 19:02

Rog sa se inchida, masina nu mai prezinta interes. Altceva imi va ocupa timpul de acum...

Va multumesc!

Rob3rt_espero 01-10-09 19:09

Gata vrei sa o vinzi ?

banzay 01-10-09 19:35

Nu :)

Rob3rt_espero 01-10-09 19:37

Era pacat de ea si munca ta...Bv

RD-Woo 01-10-09 19:44

Pai atunci spune-ne si noua motivul.... :cry:

Rob3rt_espero 01-10-09 19:45

Oricum, stai linistit ca nu o sa te opresti aici...microbul asta nu dispare chiar asa usor, ai sa vezi !

banzay 01-10-09 19:59

Nu mai vreau sa bag bani in ea. Alta e pasiunea si am incercat sa o inlocuiesc cu cielo-ul :) Dar nu prea se poate...

Geo_ZGA 01-10-09 21:52

Momentan topicul se inchide... banzay, cand il vrei redeschis, dai un PM :)

banzay 10-09-10 20:38

Ok, pt cei curiosi care m-au mai intrebat de masina, avem urmatoarele:

https://img822.imageshack.us/img822/3...cn0051i.th.jpghttps://img839.imageshack.us/img839/1...cn0053r.th.jpghttps://img543.imageshack.us/img543/2536/dscn0045.th.jpghttps://img688.imageshack.us/img688/622/dscn0046n.th.jpg

(deocamdata mai lipsesc niste chedere, interiorul se modifica si el incet incet... )
La masina cred ca 90% am muncit-o si gandit-o singur, de la astupat manere, gaurile bandourilor, modificat bara, bblook, reconditionat jante, montat suspensia sport (60/40 si amortizoare fk tari ale naibii), tub/statie simple, pop-up doors (instalatie gandita in totalitate de mine) si alte mici/mari prostii, gandite de un om care in mod normal ar trebui sa se ocupe cu ... gandaceii (biolog) si nicidecum cu mecanica sau autovehicule rutiere/inginerie/electronica sau cum vreti sa ii spuneti.

Masina a iesit bine de la vopsit (totusi mici defecte), mi-am pierdut rabdarea spre sfarsit si am lasat-o pe mana unora.

E departe de frumoasa, perfecta, (poate are cateva elemente ce ii confera o anume unicitate si aici ma refer la bblook, care vine brusc peste faruri, la popupdoors, duze de insignia mai rar intalnite pe cielo si alte tampioare)

NXdev 10-09-10 21:07

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3649480)
Ok, pt cei curiosi care m-au mai intrebat de masina, avem urmatoarele:

https://img822.imageshack.us/img822/3...cn0051i.th.jpghttps://img839.imageshack.us/img839/1...cn0053r.th.jpghttps://img543.imageshack.us/img543/2536/dscn0045.th.jpghttps://img688.imageshack.us/img688/622/dscn0046n.th.jpg

(deocamdata mai lipsesc niste chedere, interiorul se modifica si el incet incet... )
La masina cred ca 90% am muncit-o si gandit-o singur, de la astupat manere, gaurile bandourilor, modificat bara, bblook, reconditionat jante, montat suspensia sport (60/40 si amortizoare fk tari ale naibii), tub/statie simple, pop-up doors (instalatie gandita in totalitate de mine) si alte mici/mari prostii, gandite de un om care in mod normal ar trebui sa se ocupe cu ... gandaceii (biolog) si nicidecum cu mecanica sau autovehicule rutiere/inginerie/electronica sau cum vreti sa ii spuneti.

Masina a iesit bine de la vopsit (totusi mici defecte), mi-am pierdut rabdarea spre sfarsit si am lasat-o pe mana unora.

E departe de frumoasa, perfecta, (poate are cateva elemente ce ii confera o anume unicitate si aici ma refer la bblook, care vine brusc peste faruri, la popupdoors, duze de insignia mai rar intalnite pe cielo si alte tampioare)

Ma numar printre cei care au intrebat de masina :D.Ma bucur ca ai inchis topicul, ai avut o mica absenta fara sa lasi multe detalii, iar apoi ai revenit in forta "rupand gura targului:shock:".Ai niste jante dementiale pe care majoritatea si le-ar dori...iar bb look-ul se completeaza perfect cu farurile smoke.Imi permit sa spun ca este un Cielo perfect ( micile detalii nu conteaza ).Acuma baga si 1 poza din spate sa vedem produsul finit :D.Felicitari si mult succes in continuare..sper sa ajung si eu la jumatate din ce ai facut tu masinii tale.

banzay 10-09-10 21:17

Nu e perfect, nici pe departe... in spate am astupat doar gaura de la toba, bara e 'clean', urmand pe viitor ceva frumos(sper la o evacuare dubla inox, iesind finut de sub bara :) ). Trebuie sa refac si stopurile, sa imi pun la loc senzorii de parcare, etc etc :) Jantele intradevar si mie imi plac mult si sunt la a -2a culoare... prima fiind un negru cu perla. Nu am vrut sa le fac buza polishata, se tot tinea si Nicu (ing3r) de mine, am vrut un gri inchis, care a iesit cam in conformitate cu gandurile mele :) 15", et15, 8j, 195/50/15 si 195/45/15 (un pic stretched) si cam atat :)

NXdev 10-09-10 21:25

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3649554)
Nu e perfect, nici pe departe... in spate am astupat doar gaura de la toba, bara e 'clean', urmand pe viitor ceva frumos(sper la o evacuare dubla inox, iesind finut de sub bara :) ). Trebuie sa refac si stopurile, sa imi pun la loc senzorii de parcare, etc etc :) Jantele intradevar si mie imi plac mult si sunt la a -2a culoare... prima fiind un negru cu perla. Nu am vrut sa le fac buza polishata, se tot tinea si Nicu (ing3r) de mine, am vrut un gri inchis, care a iesit cam in conformitate cu gandurile mele :) 15", et15, 8j, 195/50/15 si 195/45/15 (un pic stretched) si cam atat :)

Usor usor le faci ;), este de laudat munca depusa si ce ai realizat pana acuma.Ai vre-un model de stopuri in minte :D?Uite cred ca asa ceva s-ar potrivi cu formele rotunjoare ale masinii 8).Sau carbon look.

banzay 10-09-10 21:30

Am avut asa ceva. Ideea e ca acum vreau o toba cat mai silentioasa. Am pe masina una de inox, o vechitura, dar nu se aude tare si mai important... nu rugineste :) Zgomot =>durere de cap la drum lung, politia e cu ochii in sus dupa tine. Daca nu e zgomot, stau si ei linistiti, citesc ziarul, te observa deabia cand treci pe langa ei, reactioneaza mai greu :D Ca daca ma opresc...fara sa le las talonul nu cred ca ma lasa sa plec :lol:

NXdev 10-09-10 21:35

Ai mare dreptate,si a mea e devenit cam deranjanta.. dar sti cum e :"baba sufera la frumusete" :)).

B-72-RZD 10-09-10 21:54

Am visat-o aseara si mi-a spus ca vrea niste distantiere pe spate.
Hai ca e frumoasa, altceva decat ce am vazut pe mess. Acum stiu dupa ce sa ma uit pe strada 8).

Si cel mai important, felicitari tie pentru toaaata munca investita! :bunch:

mike-fullspeed 10-09-10 21:59

Foarte frumos ce ai facut la masina! Acum ca tot ai redeschis topicul trebuie sa ii schimbi si numale, pentru ca masina nu mai e asa simpla ;)

Bravo tie!

johnsonxxl 10-09-10 22:32

oo da..o revenire in forta..superba masina , bravo :D

Robert_MNW 10-09-10 23:04

Eu unul nu sunt asa uimit pentru ca am spionat cieloclub :-) Felicitari! Nu ti-am spus acolo iti zic aici!;) Bravo si sper sa te bucuri de ea cat mai mult ca e pacat la cata munca ai depus sa nu te bucuri si orice ai hotari important e sa fi tu fericit! Bravo ai o masina de invidiat!

ing3r 10-09-10 23:16

Asa bre!
Arata intr-un mare fel, eu nu mai zic nimic, ca o cunosc, ma cunoaste :D
Vrei sa ma duc pe plaja sa iti caut niste "scoici" ? :twisted:

banzay 11-09-10 06:24

Va multumesc tuturor. Cum v-am zis, masina e departe de perfecta, are mici defecte care se vad daca te uiti atent (in special la bari), in rest caroseria a iesit chiar bine, nu se vad goluri/denivelari in dreptul fostelor manere.

dRR-XWX 11-09-10 15:57

foarte foarte tare. chiar imi place ... si culoarea o prinde foarte bine.

banzay 11-09-10 16:07

Multumesc! Culoarea am vazut-o pe un audi a2 de il scoteau de la vopsit si am zis: ASTA VREAU! ::lol:

Totusi nu ma pot lauda ca voi, care ati scos intradevar masini adevarate, nu ati lucrat doar un pic exteriorul, cum am facut eu. Deci, respectul il meritati cu adevarat voi! :-) (tocmai ce urmaream cursa de pe topicul tau :P )

CT 29 R I P 11-09-10 19:28

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3649480)
La masina cred ca 90% am muncit-o si gandit-o singur, de la astupat manere, gaurile bandourilor, modificat bara, bblook, reconditionat jante, montat suspensia sport (60/40 si amortizoare fk tari ale naibii), tub/statie simple, pop-up doors (instalatie gandita in totalitate de mine) si alte mici/mari prostii,

hmmm banzay vezi ca o sa iti creasca nasu ca al lui pinochio.... uiti cine te-a mascarit cand aveai priza aia ordinara pe capota, uiti cine te-a adus pe calea cea buna, uiti cine ti-a dat sfaturi aa? pai bine ma e frumos ce faci tu? traznite-ar allah

banzay 11-09-10 19:31

Pai normal ca RIP-u' trebuie sa zica el :lol: Asa-i Sandrine cu priza... nu stiu ce era in mintea mea. (ca am dato-o jos nu de alta...da' las ca o pun la loc :twisted: Si nu iti zic unde las masina ca sa o smulgi tu :twisted: )

Stii ce realizez eu? Ca eu nici macar 1m nu am mers cu bijuteria aia a ta... (macar am o parte care a fost pe ea...<sau pe dacie?> tubul si statia :lol: )

Apropo... acuma ma primiti si la pozele voastre de grup? :lol::lol::lol:

CT 29 R I P 11-09-10 19:34

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3651498)
Pai normal ca RIP-u' trebuie sa zica el :lol: Asa-i Sandrine cu priza... nu stiu ce era in mintea mea. (ca am dato-o jos nu de alta...da' las ca o pun la loc :twisted: Si nu iti zic unde las masina ca sa o smulgi tu :twisted: )

Stii ce realizez eu? Ca eu nici macar 1m nu am mers cu bijuteria aia a ta... (macar am o parte care a fost pe ea...<sau pe dacie?> tubul si statia :lol: )

si de manere scoase cine ti-a zis?? de pe bimmer sunt ma tubul si statia.... nu, numai tu ai accesorii de pe bmw pe masina si a lu niculae are spirit de bmw.. :twisted:

Hot_M@n 11-09-10 19:35

bravo domnule... felicitari simplu si frumos ;)
poate o vad si eu live odata 8)

banzay 11-09-10 19:39

8 Attachment(s)
Cu manerele intial eu o luasem... dupa le-am pus la loc, dupa iar le-am scos, etc etc. Andu a fost foarte dezamagit atunci... :lol:

(toti tindem spre BMW :lol: )

Ia si poze de aici: :rolleyes2 Mai ziceai ca iese masina din asta?

CT 29 R I P 11-09-10 19:48

ia poza cu priza aia de pe capota nenorocita =))

P.S. tu ai scos manerele doar pe spate .... dracu din mine ti-a zis sa le scoti si pe fata si ti-am zis si cum sa faci :twisted:

banzay 11-09-10 20:08

Gata ai dreptate... iti acord si tie cateva procente :lol:

CT 29 R I P 11-09-10 20:17

=)) P.S. Nu mai zice badboy ca de fapt e Smiley Boy

ing3r 11-09-10 21:29

SmileBoy...Auzi la el =)) ...Traznite-ar...:))

All times are GMT +2. The time now is 11:30.

- Copyright 2026 4Tuning