![]() |
Re: Nexia - Under construction
1 Attachment(s)
..beast..
|
6 Attachment(s)
Mie unul nu imi place cu alea de sus astupate.Si am un prieten care le-a facut si au crapat.Mercy.Pragurile sunt luate de la oradea de la horguem si au fost vro 2 milioane
|
Super tari pozele...Masina pe masura...:)
|
frumoasa foc :)
|
La un haion clean nu teai gandit?
|
superba masina!
imi place ca o lasi clean. vad ca esti din craiova, dar nu te-am vazut niciodata cand vine caldurica, poate ma dai o tura cu ea ca-mi place mult :D salut! |
si pe mineeeeeeeeeeee :X:X:X:X:X tot respectu pt munca depusa
|
2 Attachment(s)
Eheee.....S-a topit zapada,a venit caldura ...a iesit si nexia pe afara.Si unde s-a dus?!?
Direct la facut spoilerele si pragurile.Work in progres... |
sa vedeti minunatie de masina :shock: app ce jante ai pe masina sunt borbet nu ?
|
2 Attachment(s)
Work....
|
Ai mai marit spoilerul ? :D sau mi se pare ...
|
L-a prelungit!
Parcă ar fi sudat. Arată foarte bine, să-l vedem finalizat! |
4 Attachment(s)
Bara de fata e la pregatit.E in lucru si cea de spate.Jantele nu sunt borbet.Sunt altceva
Era sa uit.A venit si stergatorul cu un brat |
Aşa Rik, nu stai deloc! Poze cu bara faţă finalizată nu ne pui?
|
jantele tale sunt PowerTech :P
|
jantele tale sunt PowerTech :P asa ceva
p.s. frumos imi place ce vrei sa faci la bari ;) |
Salut. Am si eu un cielo si vreau in vara sa ii fac un transplant de pe calibra tot de c20xe. Ai putea te rog sa imi dai mai multe detalii? De ex, suportii motor se potrivesc in locul celor de pe cielo? sau trebuie facuti altii? planetarele, bara de torsiune, timoneria? este tot plug and play? dak nu, poti sa imi spui te rog, cam ce ma asteapta :). iti multumesc anticipat.
|
2 Attachment(s)
Lucrarea pare complicata la inceput dar se tovedeste foarte simpla pe parcurs:
Aceeasi cutie(de nexia),aceleasi planetare aceleasi fuzete,aceeasi timonerie,acelas radiator,aceeasi pompa de benzina,aceleasi conducte de alimentare. Suportul nu se mpotriveste nici cel de cielo nici cel de calibra,Trebuie de kadett.Binentelesca vine in acelas loc prins.Nu se taie nimic din lonjeron sau sa se sudeze in plus. Evacuarea nu vine cap in cap adica trebuie taiata si imbinata sub masina cu a masinii la fel si instalatia moorului trebuie inlocuita cu tot cu calculatorul din interior.Bafta. Am montat in sfarsit pragurile,trebuie sa iau si barile de la pregatit. |
pai si dak iau de pe calibra cutia cu planetare cu fuzete, timonerie, tot, nu se potriveste? ca totusi, planetarele de cielo sunt cam slabe si in plus, din cate am inteles de pe forumuri, pompa de benzina ar avea un debit cam scazut pt acest motor. instalatia electrica a motorului, cu tot cu ecu, e clar ca vine cea de pe calibra, evacuarea nici nu ma asteptam sa se potriveasca. eu oricum vreau sa aduc o calibra de dincolo intreaga si ma gandeam sa desfac de sus de la telescoape si sa pun tot ansamblul pe cielo. nu stii, in cazul acesta, trebuie scurtate planetarele?
multumesc mult de raspuns. P.S. : dau foarte bine pragurile pe masina, mi-ai dat inca o idee :) |
calibra are cadru motor,cielo nu.deci nu cred ca se potriveste.mergi pe mana lui rik ca la el merge de bubuie si nu s-a mai stricat nimic.
|
Pai da, dar el are planetare si cutie de nexia, eu le am cele de cielo. deci ar trebui sa iau altele. atunci nu e mai simplu de pus cele de pe calibra? motorul il prind in suportii de kadet, dupa cum a spus si rik. in cazul asta de ce mai este nevoie de cadru motor?
|
frumoase pozele cu avionul. unde le ai facut?
apropo.sa folosesti pasta de reparatie buna si plasa de insertie la spoilerul fata pt ca e pasibil sa crape dela vibratiile motorului.bafta. |
sunt curios cum o sa iasa barile, oricum super masinuta.
|
4 Attachment(s)
Gata ...In sfarsit am luat-o cu tot cu bari Au iesit bine.Mie imi plac.
Va urma! |
Vopseşti sau colantezi ? :)
|
Am vazuto live zilele trecute....arata super masinuta imi mai trebuie decat o vopsea :D
|
Da si mie imi place cum a iesit.Mercy.Cred ca o colantez
|
I-am montat in sfarsit stergatorul pe mijloc.Jumatate de zi de munca la o chestie care parea foarte simpla.O sa revin cu poze
|
Da mah Rica, da' merita, ce mama ma-sii. :))
|
Rik stiu k unde leai facut ,ti lea lasat asa nepregatite,unde leai dus sa le pregatesti si , cat tea costa pregatirea..ms mult
|
2 Attachment(s)
La pregatit au fost pe la cineva prin catargiu.La un vopsitor liviu care a lucrat la redexim.
2.500 000 a costat |
Arata foarte bine.
Te asteptam la meet daewoo craiova :d poti sa mai urmaresti aici topicul http://www.craiovaforum.ro/fan-clubu...up-376639.html |
Multumesc frumos
|
Foarte bine arata masina ... felicitari!
Din fata aduce cu cielo-ul meu .... :P Cum ai facut single wiper ? Inca o data felicitari .... vad ca deja in Craiova au inceput sa reapara cielo-uri lucrate bine. Bravo! |
Multumesc frumos.Single wiper am cumparat mecanism de opel.In cazul meu de corsa dar poti sa iei de oricare caci cel pe care l-am luat eu nu se potrivea nici la corsa fara modificari.Apoi munca probe,ciocaneli si taieturi,distantoare si prelungiri.Si..a iesit pana la urma si chiar merge bine
|
rik, nişte poze nu ne mai pui ?
|
foarte frumos proiectul.o sa iasa cu siguranta ceva frumos cu bun gust:P.mult succes in continuare
|
3 Attachment(s)
Inca niste poze.Azi am mai scos-o putin.Am cam neglijat-o in ultimul timp(m-am apucat de o insecta swift gti)si nu prea am mai avut timp pt nexia.Va tin la curent
|
Foarte frumos Rik! Totul facut cu bun gust! Pe aceeasi idee de simplitate am mers si eu. Sper sa iasa ceva de bine si la mine :D
Oglinzile astea de unde le-ai luat? Fk? Se merita fata de cele originale (nu vorbesc de look ci si de utilitate) Multa bafta in continuare Rik, sunt curios cu ce ne mai surprinzi! |
Numai la look se merita oglinzile.La utilitate deloc.Nu au reglaj interior,sunt prea mici iar la maxim reglate tot nu se vede fara sa te apleci.Mercy
https://forum.4tuning.ro/426-masina-m...cta-rosie.html |
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning