![]() |
Re: 2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009
Cand faceti afirmatii de genu asta ar fi bine sa aveti o baza,si nu doar sa aberati cu "eu cred","mi se pare","am impresia"
Eu @ Dragracing Ungaria : 14.1 temp ambiata 25-26gr, temp admisie ~40 grade Eu @ Baia Mare : 13.92 temp ambianta 15-17gr + vant, temp admisie ~20 grade Acum tu ! Explicane de ce erau timpi eronati !? |
Quote:
|
Quote:
Trebuie spuse lucrurilor pe nume, dar sti cum e, la fotbal, masini si politica suntem toti experti... |
sal cat a fost soare sa stat cand a inceput sa ploaie sa dat startul bravo baietzii asha tare organizatzi intindeam cablul ala de dimineatza pana in constantza
oricum a fost tare pacat cu ploaia.... e bine shi asa decat fara |
unde gasesc clasamentu complet cu timpi ? vraeu cclasamentul complet la grupa A1!
|
a fost cel mai jalnic eveniment la care am fost vreodata si stiu ca nu suntem oarecum in masura sa criticam noi participantii evenumentul pt ca majoritatea dintre noi nu am organizat vreo unul ,dar in momentul in care faci asa ceva iti asumi niste riscuri si trebuie sa respecti oamenii care vin fie sa participe fie sa se uite.incepand de la faptul ca taxa de intrare era de 15 ron pt spectatori si 30 ron pt participant ,afisata de site de organiztor ,ajuns la fata locului cei din masina au platit 20 ron ''ca asa ni s-a zis si daca vreti intrati daca nu ...nu' si aici nu e vorba de acei 5 ron in plus ci de ''profesionalismul''organizatorilor,din toti acei invitati speciali nu a mai venit nimeni,cursele trebuiau sa inceapa la 11 si....stim cu toti la cat au inceput,lumea din public nu stia care masina a gastiga ,trbuia sa strigi la cineva si sa vezi daca are chef sa raspunda iar la final a inceput balciu care pe ce loc e si ce timp are pt ca nimeni nu stia,nu contest sistemul de crono,metrare dar nici nu e de laudat.
Dar in final organizatorii si-au luat banii,e cel mai important lucru si ce daca nu a iesit tocmai bine....''nu iti place nu mai vi'' |
deci nu contesc.. probabil a fost buna cronometrarea dar daca tu zici ca intre mine si mercedes a fost doar 0,3 io imi scot fiecare piston afara si il mananc.
bine zis abarth. |
mare drepate abarth...si lista ar mai putea continua...din cate stiu eu trebuia SA FIE CATE O FINALA LA FIECARE GRUPA...SI?UNDE O FOST AM PLATIT 30 DE RON PT 2 LINII SI NICI NU STIU PE CE LOC AM TERMINAT! cel mai ok este ca la grupa A1 o castiga unu de grupa C rusine sa va fie asa hotie nu sa mai vazut pana acum...unde-i competitia? baracuda trebuia sa fie locul 1 !!!oricum aia-s timpii dinaintea startului...daca intelegeti ce zic...bravo TBO...sa-ti fie rusine...in locu tau mi-ar crapa obrazu e ca si cum ai veni cu bicicleta intre triciclete...
|
Speedsteru negru era turbo?
|
nu..
e a unui coleg de club. este 2.2 aspirat |
lasatzi asha rau cum a fost tot e bine caci in alte orase se tine pe strazi la noi e pe aerop poate din gresheli vor invata organizatorii la anu iar la pretul biletului ..........no coment urat... si sa se stie ca fara noi nar organiza nimik.
LA ANU VA FI MAI COOL!!!!! |
apoi decat sa ma intrec acolo...si sa ma fure...prefer pe strazi unde se vede clar care pe care...fara timp...direct knock out...bafta...
|
da.. si asta e adevarat
dar eu ziceam de concursuri organizate pe strazi .... nu ilegale... |
de ex anul trecut in buzau am fost chiar degeaba ca sa anulat se tinea pe o strada iar oamenii nu se dadeau la o parte nicicum degeaba era banda aia ca nu sa tinut cont de ea deci cateodata nu tine de organizatori.*cateodata*....
dar ieri nu stiu de ce a durat atat deci de dim de la 7-8....... plus k daca sa furat rusine lor... |
u cu ce masina ai fost revolution??
|
Eu ma bucur ca sunt atati plangaciosi care ameninta ca nu mai vin la curse ! EXACT de voi ne putem lipsi pt a putea fi profesionalism.Cei cu masini puternic preparate nu se vaieta,pt ca ei valoreaza din start munca lor peste cifrele scrie pe hartie,prin urmare nu este nevoie sa isi inlature adversarii prin contestatii (exclus greselile de incadrare ce pot aparea)
Cu alte cuvinte : mai putini mai bine ! Cei ce nu inteleg exact la ce ma refer inseamna ca sunt cusanti de agrement...pt voi sunt liniutele tip knockout cu startul dat din maini ! |
Vreau sa-mi spuneti si mie care a fost masina aia "jeff" de la grupa VIP ca nu imi pot da seama.Apropo desi sunt fanul # 1 BMW,vreau sa va spun ca Evo din ce a venit din Bucuresti pur si simplu este racheta . ms :)
|
Quote:
|
Quote:
|
spune sa stim si noi care era TBO?
|
1 Attachment(s)
astai renaultu...ce trebuia sa fie macar pe 3...avand in vedere timpii...
|
Costel din arad...cu un golf 2 ...
|
Quote:
shi u ai tras bine |
Oricum ii multumesc lui Ionut Pintea [Mff] pt organizare...sa descurcat foarte bine...eu personal sunt foarte multumit...nu il cunosc personal deci nu am cum sa fiu subiectiv...sincer parerea mea e ca vina o poarta altii...Bravo Mff...;)
|
Quote:
Si sa nu uiti ca de pe ''prosti''ca noi v-at scos banii. Si stai linistit ca nu esti singurul dintre noi care a fost la diferite evenimente de genul asta sau rally si noi astia care ne plac liniile din mana vedem pentru prima data masini pregatite.Eu iti respect masina,dar nu cred ca esti in masura sa vorbesti de masinile altora pentru ca nu e frumos ...eu nu vorbeam neaparat de rezultate ci de evenimentul in sine care fie ca recunosteti fie ca nu a fost de tot rahatu!. Dar e mult mai usor sa spui ''cu cat mai putini cu atat mai bine''decat sa recunosti si pe viitor sa imbunatatesti lucrurile care nu au mers iar ca si final ''Felicitari pentru eveniment''!si daca tu crezi ca a fost ok nu imi ramane sa zic decat Tineti-o tot asa! |
eu cand am facut cu baracuda...am ratat a doua ... emotii vroiam sa vad care pe care ...si se pare ca am ratat sa vad diferentele...nici acum nu stim care pleaca si care nu avand in vedere ca suntem colegi de club era fara suparare...Oricum Bravo CTR...o facem lata la Satu Mare...(daca nu or fi din astia cu timpi adusi de acasa).Felicitari oricum intregi echipe CTR...;)
|
Quote:
Eu am concurat in clasa "C" cu un G4 GTI si pot sa spun ca mi se par ok timpii chiar daca nu ma aflu pe locurile de top... Ceea ce mi-a placut foarte mult a fost faptul ca se simtea in aer cat de stransa a fost competitia si ma refer la fiecare categorie in parte ; se poate observa si din timpii afisati. Ex. : la clasa "C" unde si eu m-am dat, nu este nici o secunda diferenta intre locul 1 si 10 ! Mi-au placut surprizele de dupa start la fiecare categorie :lol: Cand toata lumea "stia" cine pe cine va face, deodata apareau surprizele... La fel s-a intamplat si cand s-a dat bnz-ul :lol: Oponentul avea ceva pregatit impotriva bnz-ului pentru o faza petrecuta in SM inca de anul trecut dar nu a fost sa fie nici de data asta ; poate data viitoare..... Concluzia : nu exista organizare perfecta dar exista organizare in care s-a investit timp, bani si sudoare iar asta a fost o astfel de organizare ! Faptul ca a existat un decalaj in program se mai intampla "si la case mai mari"... Sunt sigur ca nu pentru a batjocori concurentii s-a produs decalajul si sunt sigur ca banii de bilete nu au intrat in buzunarul organizatorilor ca aeroportul nu a fost gratis si nici ambulanta, cum nici firma de paza si nici reclama de dinaintea event-ului si nici aparaturile folosite etc... si cine stie cate si mai cate .... P.S. ma distreaza cei ce vorbesc de profesionalism dar nu dau dovada de spirit competitional, de echipa ... la fel si cei ce vorbesc de furt pe fatza etc... Eu daca aveam nevoie disperata de locul I si cupa si diploma si tot tacamul nu mergeam la BM ci organizam o "cursa" in noapte cu 5 "oponenti pe masura" si-mi dadeam eu premiile singur ca sa ma pot lauda in spatele blocului DAR eu nu de asta am avut nevoie ci de adrenalina provocata de concurentza acerba, ceea ce am si primit si in fond si la urma urmei, vorba aceea : "FIE CA CEL MAI BUN SA CASTIGE!" ;) Nu stiu ALTZII cum vad treburile :!::?: |
Bravo abarth...scurt si la subiect...da nu ai cu cn...ii roman 100%...vb aia laso bah ca merge asa ,ne-am obisnuit cu ea...
|
Quote:
|
vb aia io descult ...si u cu nike-uri...plm
|
laasa ca politzia isi uia banii de kla amenzi si salvarea vine pe gratis ...
iar plantele alea de veste verzi au fost platiti degeaba a trebuit sami fac ordine singur caci efectiv se bagau nesimtiti in fata pana am coborat niste sfinti . oricum mai avem fata de alte civilizatii |
vb aia eu cu arcu tu cu psl-ul:P:P:PP
|
stai ca vin si aia VIP...cu magnum...asa ca stai jos...pt aia se organizaeaza liniutzele...nu pt noi amaratii care nu mancam nimic doar benzina si ulei si visam la carburatoare, pistoane, si axe cu came...am cheltuit numai pe benzina si pe pregatirea masini vreo 2 mil...pt ce ca nu am apucat sa arat nimic...si ii rog sa se abtina pe cei carora ii tin parintii...pe cei care sau nascut la volanu unei masini cu peste 150 de caluti si care isi permit sa arda intro seara cat ard eu intro luna...
|
apropo...bogdan u cu ce masina ai fost
? |
pio da am dat si eu 250 mii sa vad ce ? bine ca ploaia a fost de vina dar la cat a inceput? macar am vazut viperu shi inca cateva care intradevar sunt tari dar eu sa stiu ca am cai mai multi ca u nas putea concura cu ceva mai mic ca my doar gandul mar face de rusine .
atunci ce castigi?............... o vaza si la imprimanta fac eu de toate . huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! cei care se simt ca au concurat cu alta clasa decat trebuia....ptr ceilalti succes la alte editzii |
Quote:
|
hmm
foarte frumoasa masina...cu gust si la moda...da ce culoare e? |
rosu dar acum e taiata fata ca ii fac alta din fibra +faruri duble patrate etc sper ca vara asta sa o terminiulie august...
e pe carburator varajet 2 motorul e de vectra interior piele crem cu rosu smdp... las ca le arat eu manta power la urmatoarea editie |
mah ce sa zic bafta ...;) vreau sa vad si eu racheta...imi place modelu ...am mai vazut una verde in oras langa mad dog:P...are o alura de muscle car:P
|
da o stiu e mai noua ca shi a mea
a mea e din 76 dar no dau pfffffffffffff.......... numai certurile cat costa :P:P PE AEROPORT CU EA ori la liniii ori la expozitie sa vad... ms |
| All times are GMT +2. The time now is 11:31. |
- Copyright 2026 4Tuning