![]() |
Re: Supercars roundup
Revin de unde a plecat discutia aprinsa :D de la bordul de GT-R like Golf.......
Da OK intradevar nu numai bordul ci si interiorul in total ar putea sa fie mai frumos mai calitativ mai etc.... la GT-R, dar sincer dupa mine ca "User" de GT-R prefer asa si cu dublu mai ieftin decat alte fineturi a altor supercaruri care le platesc dublu. Pana la urma dece isi cumpara cineva o masina din lista voturilor ? Doar nu pentru interior.......sau :shock::?: Cred ca in primul rand pentru performante excelente. GT-R este performanta de RACE la un pret de Audi A6 Allroad. Nu zic ca Nissan a facut minune, ci a facut cat se poate mai putin si cat e minim necesar incat sa arate ce este posibil la ce pret :!: Si cred ca au reusit sa dea dovada ca se poate. Sa nu intram in defectiuni si ce se ar putea mai bine, ca putem sa luam de la Centerlock ce se rupe a la Porsche si isi pierd rotile pe circuite pana la Lamborghini care ia foc uneori fara motiv la performante cerute pe circuite. Si inca o chestie care probabil mai putin se gandeste lumea la ea, este ca GT-R este cel putin in Germania masina care este cea mai mult vazuta mergand pe circuite din masinile stock cumparate din magazin si nesemnificator modificate. Sigur sunt si 911, Lambo, Ferrari, etc..dar nu asa de multe comparand cu GT-R care a aparut in 2009 in Europa. Si e normal sa apara defectiuni mergand cu ea 40% pe circuite, avand in vedere ca e gandita pentru strada cu o nuanta de caracter de circuit. Bineinteles se naste intrebarea, dece se aude asa de putin despre alte Supercaruri care sunt in lista acestui Topic in privinta defectiunilor :?: Este simplu, cine isi permite sa dea cca. 160.000-300.000 euro pe o masina ala a iesit din garda cetatenilor care vor sa se distreze pe circuite cu bani proprii respectiv masiniile propri. Cei pe care nu ii doare un sfert de milion de euro sa dea pe o masina ca sa o miste pe circuit, aia participa cu banii cat costa un GT-R un sezon la un Team la curse adevarate si cu masini care nici macar bordul de la Golf nu il au ci sunt pur si simplu pentru curse. Randul nostru care si a cumparat un GT-R nu isi permite sa mai cotizeze cu inca un "GT-R" sa se dea la curse pe circuit un sezon. Asa ca merge cu GT-R ul de zi cu zi care bineinteles se duc frane cutii de viteze incinse si altele care sunt pentru strada OK dar pentru circuite gen 22 km Nordschleife nu sunt chiar concepute. Dar daca esti achtiat de circuite mai bagi inca 20.000 euro si ai terminat stresul cu piese slabe :!::!::!: Si cu toate piesele de schimb tot esti mai ieftin decat cu alte Supercaruri, si Fun si Adrenalina este garantata :twisted::D O.T. Scuzati de gramatica proasta, dar nici in Germana nu o stiu mai bine :lol::sniff: |
Quote:
Voie buna. |
Quote:
da,nu am condus gt-rul si nici celelalte supercaruri din topic, cum ni tu nu cred ca ai condus toate masinile din topic, si nici jumatata cred si mai ales sa le testezi. asa ca unde e problema ta? adica eu nu vb pentru ca le-am admirat doar pe net dar tu ai dreptul. ciudata logica... cred ca tu ai o problema de perceptie, si cum pui problema. fan boy-is mai greu gasesti cum de exemplu esti tu cu gt-rul de ai devenit asa de agresiv si nesimtit ca am avut curajul sa aduc in discutie ceva legat de masina preferata. toate au bube din cele enumerate mai sus dar sincer sa compari nissanul cu porsche turbo la fiabilitate e cam... si asta nu o zic eu. pretul de achizitie al nissanului e mic in comparatie cu restul supercarurilor, au facut in schimb rabat la multe alte chestii sa compenseze. nu stiu daca ei vroiau profit din numarul mare de vanzari sau piese sau dracu stie ce, dar e abernt sa ridici in slavi ca ar fi masina suprema. si ca chestie, aici sa compari oricare dintre masinile enumerate mai sus cu masinile de zi cu zi si sa zici ca sunt mai slabe la fiabilitate e cam o prostie, avand in vedere puterile, suspensia, transmisia si etc care sunt total diferite fata de cele de strada app, de electronica ce mai zici? am auzit ca se cam blocheaza toate briz brizurile. esti informat gresit,eronat, cubismul a aparut cu mult timp in urma, doar ca a fost adoptat si de catre picasso si altii cum si la impresionism unul dintre cei care au pus bazele acestui curent a fost si grigoresc dar nu gasesti nicaieri vorbindu-se despre el ca unul dintre parintii impresionismului, asa ca inainte de a face [pe desteptul mai gandestete odata. si legat de domeniul auto, intr-o perioada se foloseau masini cu unghiuri drepte care se deduce ca poate fi inspirat din aceasta figura geometrica de ex, asta pentru ca e bine stiut inspiratia designerilor din aceasta parte artistica (e si logic putin daca stai sa te gandesti) asa ca mr fan boy bee chill.u mai ridica in slavi aceasta minunata supermasina.ca inca nu e dracul pe pamant pt posesorul de gt-r mult succes cu masina si sa te bucuri de ea aici cred ca si pretul de achizitie are un cuvant de spus de vezi multe pe strazi si circuite. |
Quote:
Nordschleife, Germany (20600 m) Gumpert Apollo Sport 7:24.00 Nissan GT-R 7:24.22 Maserati MC12 7:24.29 Pagani Zonda F Clubsport 7:24.65 Ferrari Enzo 7:25.21 Chevrolet Corvette ZR1 7:26.40 Porsche Carrera GT 7:28.71 2. Eu nu am condus GT-R dar am mers si am pipait toate matierialele si coltisoarele si l-am vazut inclusiv semidezmembrat (pt. upgrade). 3. Sunt "fan boy" cu argumente solide, nu aberatii cum scoti tu. 4. Cunostintele tale auto limitate nu cunosc faptul ca nici o masina de peste 400-450 CP nu are fiabilitatea unei masini de 150 CP. Chiar ai mai sus un exemplu al unui posesor de GT-R care nu se plange deloc de fiabilitate si mai sunt si cativa posesori prin Romania (majoritatea cu tuning) care nu prea au avut probleme de fiabilitate. 5.La ce a facut GT-R rabat fata de concurenta??? Diferenta vine din faptul ca Nissan a declarat ca nu vrea profit mare cu masina asta iar Porsche au mega profit. Crezi ca un 997 turbo are un cost mult mai mare de fabricatie??? te inseli amarnic, are un pret de productie cu cel mult 10 % mai mare (cu toate ca eu banuiesc ca este chiar mai mic), dar pretul de vanzare este cu 90-110 % mai mare. 6. "pretul de achizitie are un cuvant de spus de vezi multe pe strazi si circuite" -tare concluzie :))) |
|
|
Audi R8 V10 vs Chevrolet Corvette Z06 x 3 races
https://www.youtube.com/watch?v=t78JH...layer_embedded |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning