Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Citroen tuning (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning.html)
-   -   Xsara VTR (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning/124401-xsara-vtr.html)

RIcKO 19-08-09 21:59

Re: Xsara VTR

Da rămān vreo 4 gaurele mici acolo pe haion .... Cam nasoala treaba ca trebuie astupate vezi ca am pus ceva poze mai cāteva agini in urma cum era īnainte si cum este acuma si sunt ceva poze cu haionul

RIcKO 21-08-09 17:48

Azi am montat o antena sport :)) sper sa nu rămān la noapte fără ea :))

JunKer_hP 21-08-09 19:51

faina masina...io eram cu golfu ala argintiu ..in turda:D

RIcKO 22-08-09 00:20

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 2575770)
faina masina...io eram cu golfu ala argintiu ..in turda:D

Miam dat seama ce ai făcut cu oglinda de pe stānga ? Arată bine si golfuletul tau trebuie sa īţi dau un stiker cu noua sigla ca văzut ca o ai pe cea veche

JunKer_hP 22-08-09 08:56

s-o bagat un tir pe contrasens si mi-o luat oglinda , spoileru si mai multe:-<

Tu ce motor ai pe masina?:D

RIcKO 22-08-09 09:50

Ce nasol chiar atunci cānd neam īntālnit eu mergeam spre Micro si inicro 1 mi- a ieşit un dobitoc direct pe contrasens de la nr6 nu ştiu ce credea ca are 2 benzi ..... Sio dat seama si so oprit veneam lansat ştii c pe la pompieri se fac 2 benzi abia cānd eram la semafor la penny l- am văzut abia m- am oprit sa nu īl iau .... El stătea pur si simplu pe contrasens ...... Asta ca asta da in spatele meu venea un tir si ăla lansat vedeam in oglinga cu venea si făcea cu farurile si clanxonaa noroc ca si miscat dobitocul ăla din fata mea si i- am dat talpa de am plecat ca altfel sigur mă lua tirul pe sus. ...... Motorul pe amea ii de 1.6 16 v. 110 cp cel mai probabil ca vor fii pe unde va la 125-128 cāt decurand cu o resoftare , kit de inductie si evacuare

JunKer_hP 22-08-09 15:47

e nashpa...oricat de bun ai fi la volan ..poate veni un dobitoc sa se bage in tine:|..la mine e a 3-a oara cand o patesc ..sm* in ei:|

Xsara 27-08-09 09:02

Salut. Am si eu o Xsara din 2001 si vreau sa te felicit pentru ambitzia pe care ai avut`o pt ca stiu cum ie cand ai atatea idei pt masina dar lipsesc $. Orcum ai facut o treaba f. buna si te felicit pt asta. Bafta in continuare !! !! !!
Ma mir ca nu team vazut pe strada cu ea prin Cluj.

Xsara 27-08-09 09:11

Am uitat sa te intreb daca sty unde as putea gasi un radiator secand ca mi spart si nou ii o gramada de bani :D

GJ 64 GAB 27-08-09 14:37

Quote:

Originally Posted by Xsara (Post 2589103)
Salut. Am si eu o Xsara din 2001 si vreau sa te felicit pentru ambitzia pe care ai avut`o pt ca stiu cum ie cand ai atatea idei pt masina dar lipsesc $. Orcum ai facut o treaba f. buna si te felicit pt asta. Bafta in continuare !! !! !!

Quote:

Originally Posted by Xsara (Post 2589113)
Am uitat sa te intreb daca sty unde as putea gasi un radiator secand ca mi spart si nou ii o gramada de bani :D

Te rog să foloseşti functia Edit post pentru a nu mai face face posturi succesive!

nykuu 27-08-09 20:09

de ce nu ai vopsit in negru si stopul din centru?cel orizontal.vreau sa le fac si eu pe ale mele si nu stiu daca sa dau si pe ala.

RIcKO 03-09-09 22:19

Quote:

Originally Posted by Xsara (Post 2589103)

salut am vazut pozele de pe profilul tau ...dragutza masina , merci pt aprrecieri
si iti doresc sa reusesti sa faci ceva frumos cu masina aia ...u m-ai vazut prin cluj pt ca de curand mam mutat din cluj in Campia Turzii iar masina nu este gata decat de cateva luni ...ce motor ai pe xsara ta? oricu arata bine ca e in 2 usi ...:D ti_as sugera o chestie ...scoate repede coada aia de rechin ca nu e locul ei acolo ....in rest te combini cu ce crezi tu ca sta mai bine pe masina ...bafta in continuare si daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma anunti...in legatura cu radiatoru..si eu am luat unul second ....am cautat in dezmembrari mi se pare 150 de ron m-a costat...dar spre norocul tau am un prieten ce are o xsara si o dezmembreaza insa e diesel si nu stiu daca ti se potriveste .....daca vrei itzi dau nr lui il suni si vb cu el ...este vorba de o xsara 2004 cred 2.0 hdi 4 usi ...

RIcKO 03-09-09 22:23

Quote:

Originally Posted by nykuu (Post 2590758)
de ce nu ai vopsit in negru si stopul din centru?cel orizontal.vreau sa le fac si eu pe ale mele si nu stiu daca sa dau si pe ala.

man la mine a fost alta problema in timpul reconditionarii stopurile au fost date jos iar ala mic nu ....si mi-au vopsit masina cu stopul ala acolo .....l-au mascat si au vopsit masina cu el acolo..vezi ca are 2 fluturasi acolo in porbagaj ii desfaci pe aia si impingi de suruburi normal ar trebuii sa iasa ..la amea s-a lipit acolo e intepenit si nu am reusit sa il scot de nici o culoare......si mi-a fost lene sa mascez tot portbagajul ca sa il vopsesc direct acolo...intr-o zi cand o sa am chef o sa il vopsesc si pe ala si o sa vopsesc si lucasurile tot negre.....

RIcKO 03-09-09 22:45

1 Attachment(s)
dar de asta ce ziceti baieti? nu ca ar fii avion?

Xsara 04-09-09 14:03

Ar arata mondial cu rotile alea ;). Ms orcum de faza cu radiatoru da mi`am cumparat unu`l nou..... cam 320 a fost :D . Am un motor micutz pe ea de 1.4 dar merge destul de bine, nu ma plang de ea. Apropo, cum tziai vopsit stopurile ??? Cu sprei negru sau cu ce ca arata destul de bine. In rest vrei sa`i mai faci ceva ??? ca chiar ca arata ca un avion :P:P .. Bafta in continuare ;)

RIcKO 05-09-09 00:18

ma bucur ca ai rezolvat treaba cu radiatorul.....stopurile lea facut un prieten cu lac si catziva stropi de vopsea neagra, a folosit pistolul de vopsit ...meseriash baiatul...dar ies ok si cu spray ..eu le-am facut asa pt ca neam adunat o data mai multi ..am dat stopurile jos si baiatul ala numa a trecut cu pistolul peste ele...cam ce as vrea sa ii mai fac...probabil sa ii pun jante ca si astea de mai sus ....sa ii evazez aripile si so las foarte jos ...si un bad boy look ....nu o sa schimb barile si nu o sa ii pun praguri....o las asa si o cobor cat se poate de mult...am in plan sa ii pun o toba ai groasa....si cam atat..la motor cat de curand o sa ii fac un chiptuning..eventual xenon...si gata dupaaia ...o vand :D glumesc ....

RIcKO 07-09-09 20:54

1 Attachment(s)
o poza facuta azi.......pusa pe rampe .....:D (pregatiri pt 19-20 sept) glumesc....inca nu am ce pregatii sunt altii ce au de aratat..chiar eram la un prieten ce se pregateste pt KOE 19-20 sept ...si avea rampele pregatite si am zis hop si eu .....:D

xerror vtr 07-09-09 23:47

salut, nu cumva sti un xsara2 de dezmembrat imi trebuie bara fata si spate daca se poate ?multumesc.

RIcKO 08-09-09 07:12

bA da ştiu unul in 2 usi fata este cam sifonata dar spatele arată binisor īţi dau un nr de tel suna si vb cu băiatul .... Vezi ce piese mai are pt ca are un parc de dezmembrari 0741563415 Mihai ..... Bafta

nykuu 16-09-09 23:15

3 Attachment(s)
asa arata masina mea acum.

RIcKO 17-09-09 07:33

Foarte frumoasa ...:) inca nu ai facut stopurile? Sau le lasi Asa?

nykuu 19-09-09 10:10

am facut stopurile dar inca nu am o poza cu ele.voi pune una cat mai curand

nykuu 26-09-09 13:11

1 Attachment(s)
................

RIcKO 30-09-09 10:39

2 Attachment(s)
update....masina va intra saptamana viitoare la modificat partea frontala......atasez si o poza sa vedeti cum va arata masina........mai pun si o poza cu trofeul Best Team castigat la KOE ...:D

GJ 64 GAB 30-09-09 15:23

Cum e cea alba o s-o faci pe a ta?...
Cine ti-o modifica?...

RIcKO 01-10-09 08:26

da ceva in gen la aia alba...bara o sa fi putin mai agresiva .....cine o face? ..:D:D:D noi...CSR :D

RIcKO 09-10-09 14:42

azi am reusit sa montz si xenoanele :d 8000k :d poze mai spre seara.....greu cu frantuzoaicele astea ca sa dai farurile jos ....trebuie sa dai toata fata jos....bara , traversa......m-am chinuit de azidimineatza pana acum la 4 .....astept sa se insereze sa fac cateva poze:D

nykuu 09-10-09 14:51

cat te-au costat?

nykuu 09-10-09 14:56

daca tot te apuci sa modifici de ce nu ii scoti si numarul si tot ce mai ai pe haion?da mult mai bine.

RIcKO 09-10-09 19:04

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nykuu (Post 2705818)
daca tot te apuci sa modifici de ce nu ii scoti si numarul si tot ce mai ai pe haion?da mult mai bine.

da ...o sa dispara si de pe haion...si pe spate o sa fie o bara de eat leon modificata .....o sa vedeti....dar asta mai incolo......stiti vorba aia .....dumnezeu a creat lumea in 7 zile .....deci imic nu se face peste noapte ....din lipsa de fonduri , lucrarea inainteaza foarte greu .....am o problema la galerie este fisurata si nu mai merege cum trebuie masina din cauza la sonda lambda......deocamdata o las asa pt ca ma gandesc serios sa ii fac evacuarea custon , serpisori , absolut tot.......despre xenoane ....le-am luat la ocombinatie si am iesit in 300 ron .....sunt 8000k o sa pun si ceva poze ......azi am mai luat niste jante :D potrivesc perfect atat doar ca sunt intr-o stare dezastruasa .....de luni ma apuc sa le reconditionez ......jantele sunt pe 16'' 4x108 7 j o sa primeasca gume 185/40 (intinse pe fata) si pe spate 195/40 la fel intinse ....o sa iasa superb .....mai multe detalii nu dau ...o sa fie surpriza:D

GJ 64 GAB 09-10-09 19:49

Şi jantele cāt te-au costat?... Vin super pe maşină!... Hai să le vedem cu gume şi montate după ce le recondiţionezi!... O să faci ceva frumos din maşina asta!
Baftă!

RIcKO 12-10-09 23:28

600ron au fost jantele....azi le am matuit .....am dat spritzkit ...iar am matuit.....si am polishat buza la jante.....pe maine sper sa le termin de vopsit.....vor fi albastre (culoarea masinii) iar buza ....va ramane polisata:D

mihaistan 13-10-09 09:25

interesant , ce ET au jantele ?

RIcKO 13-10-09 19:59

3 Attachment(s)
cred ca 20:D...am jmirghelit azi toata ziua ...sa pregatesc buza jantelor pt polish.....
Mihai.....cred ca 20...dar iti spun ca vin perfect pe masina nu am nevoie de flanse ..pun si ceva poze..:D

GJ 64 GAB 13-10-09 20:03

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 2716276)
cred ca 20:D...am jmirghelit azi toata ziua ...sa pregatesc buza jantelor pt polish.....
Mihai.....cred ca 20...dar iti spun ca vin perfect pe masina nu am nevoie de flanse ..pun si ceva poze..:D

Eu zic să nu le faci albastre!... Să le faci gen fostele jante de le-ai avut īnainte pe maşină!...
Acum, faci cum vrei şi cum īţi plac şie mai mult!...
Baftă!

RIcKO 13-10-09 20:16

am luat deja vopseaua...o sa iasa super cu albastru ...ai sa vezi .....si cu buza polisata ...o sa dea bine

mihaistan 13-10-09 21:01

interesante , si eu caut jante pe 15 sau 16 8j .. sa incerc un alt look ! mi`ar cam treb et15 ! dar oricum destul de apropiate .. ce natie sunt ?

RIcKO 13-10-09 21:09

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 2716525)
interesante , si eu caut jante pe 15 sau 16 8j .. sa incerc un alt look ! mi`ar cam treb et15 ! dar oricum destul de apropiate .. ce natie sunt ?

eu incerc stilul DUB insa mai am pana acolo ..dar incet incet .......sunt Aluett

abia astept sa le vad cu gumele intinse cum vin pe masina ...si apoi o mai cobor putin ....

THUNDER77 20-10-09 14:39

Felicitari man pentru munca depusa si rezulta....astept sa vad ce iese cu jantele noi....Daca iau jantele de la tine o sa se schimbe aspectul si la Xantiuta mea ;) Ce zici....or da bine ?

RIcKO 20-10-09 14:50

incearca un virtual tuning ...roagai pe baieti sa te ajute pune 2 poze ...1 cu amea si una cu a ta ...si zile sa itzi puna jantele de pe amea sa vezi cum ar da ...:D

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning