Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

scturoag 04-06-09 22:03

Re: Roman

VladM ... nemernicule .. ai trecut pe rosu ?!? :lol:
....

chiar ai trecut pe roshu ?!? :lol::lol:

buddy_lexx 04-06-09 22:06

Quote:

Originally Posted by cristig (Post 2382084)
back on track. vine bacu', morcovul intra mai adanc, timpul trece mai repede, etc.

erau azi niste baieti pe centru de se dadeau cu scuterele... au stat ei ceva la rosu, dupa care s-au plictisit si au taiat-o pe rosu. urat bre, urat. :)

am stat in spatele lui vlad.. (nu mai stiu cum) cu scuterul ala mov cu alb, pe la central de unde plecasera, i-am dat niste flash-uri, da' in mod sigur n-a inteles despre ce-i vorba. :D

poi...nu te supara ca te intreb.. dar u la 29 de ani dai bac`ul?

scturoag 04-06-09 22:23

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2382154)

a gresit acolo cand a selectat varsta ... are 19 ani ...

:lol: .... la 29 de ani bacul :lol:

morpheusmaster 04-06-09 23:31

Ba baieti...nu ajung cu masina la Iasi...imi doream din tot sufletul...dar nu cred ca am sa ajung...defapt e bine daca ajung cu ea si pana acasa...problema e ca mia murit alternatoru...si masina merge pe baterie...am facut rost de 1 baterie extra...sper sa fac Bucuresti Roman cu 2 baterii :D...dar Iasi a 2a zi si alea alea...is vise...nu cred k am timp sa o repar...vdm...poate poate o revenire miraculoasa :D Numai belele am cu ea...nu am reusit nimic sa mai pun pe ea :) ...

cristig 05-06-09 00:01

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2382154)

sper sa n-ajung asa.

probabil cand mi-am facut contul n-am fost atent la an, sau nu i-am dat importanta, si am selectat aiurea. sa vedem daca s-o rezolva, ca am dat un pm la admin da' a trecut neobservat. :D

eh, asta e, life goes on, am intalnit si belele mai mari :D

.........

a, unde are loc treaba cu iasiul? o sa fiu in iasi pe 12, dar cu alta treaba. poate reusesc sa ajung putin.

......

@scturoag, vlad era printre ei, dar nu a trecut, din cate tin minte. a plecat cumintel la verde, dupa ce a incercat un burn pe-o pata de ulei. :D

scturoag 05-06-09 00:30

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2382397)
Ba baieti...nu ajung cu masina la Iasi...imi doream din tot sufletul...dar nu cred ca am sa ajung...defapt e bine daca ajung cu ea si pana acasa...problema e ca mia murit alternatoru...si masina merge pe baterie...am facut rost de 1 baterie extra...sper sa fac Bucuresti Roman cu 2 baterii :D...dar Iasi a 2a zi si alea alea...is vise...nu cred k am timp sa o repar...vdm...poate poate o revenire miraculoasa :D Numai belele am cu ea...nu am reusit nimic sa mai pun pe ea :) ...

Nasol rau de tot ... lasa frate ... facem ca la hidrobicicleta ... vin eu , vlad , si mai luam unu ... si in timp ce conduci noi pedalam sa incarcam bateriile :lol: prietenii la nevoie se cunoaste :lol:

Quote:

Originally Posted by cristig (Post 2382464)
sper sa n-ajung asa.

probabil cand mi-am facut contul n-am fost atent la an, sau nu i-am dat importanta, si am selectat aiurea. sa vedem daca s-o rezolva, ca am dat un pm la admin da' a trecut neobservat. :D

eh, asta e, life goes on, am intalnit si belele mai mari :D

.........

a, unde are loc treaba cu iasiul? o sa fiu in iasi pe 12, dar cu alta treaba. poate reusesc sa ajung putin.

......

@scturoag, vlad era printre ei, dar nu a trecut, din cate tin minte. a plecat cumintel la verde, dupa ce a incercat un burn pe-o pata de ulei. :D

Pe 13-14 iunie parca era ...ar fi misto daca ai fi si tu acolo .. sa fim mai multi din Roman .. deci eu vin , tu vii, VladM vine , morf .. cu siguranta , mai ramane sa ne dea un raspuns 26 wrc si ceilalti :D

Aaa... deci si pe pata de ulei a incercat sa dea burn si nu a iesit :lol: ...vlade ... buna reclama iti face la scuter :lol: nici pe ulei n-ai reusit ma sa faci burnout ?!? :lol:

morpheusmaster 05-06-09 11:09

Copilot profesionist in cautare de pilot si masina sa ma duca pana la iasi :))...EU CA PASAGER POATE VIN MA :))...

cristig 05-06-09 11:16

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2382502)
Aaa... deci si pe pata de ulei a incercat sa dea burn si nu a iesit :lol: ...vlade ... buna reclama iti face la scuter :lol: nici pe ulei n-ai reusit ma sa faci burnout ?!? :lol:

se-nvartea roata, da' n-am vazut fum. :P

scturoag 05-06-09 14:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2383157)
Copilot profesionist in cautare de pilot si masina sa ma duca pana la iasi :))...EU CA PASAGER POATE VIN MA :))...

Asta'i problema ?!? :D ne rezolvam noi cumva ... ne luam unu pe altu :D
urmeaza sa ne vedem vineri la o mica intalnire .... sper
despre ora si loc .... vorbim mai pe miercuri :D

VladM 06-06-09 01:23

Eh,am incercat putin,dar am cauciucu si asa varza si n-am mai facut nimic. Eu am plecat pe verde nu obisnuiesc sa trec pe rosu :)

h3rodot 08-06-09 23:18

Vin si eu pe 12. Pana la urma cum ne intalnim? La ce ora si unde ne adunam sa mergem . Morpheus daca vrei poti merge cu mine ca vin singur .
drive safe :)

VladM 08-06-09 23:20

h3rodot daca mergi singur si morph nu merge pot merge si eu cu tine ? Bag si eu ceva la benzina. Asta bineinteles daca trec la matematica :)

morpheusmaster 08-06-09 23:22

Planu meu e urmatoru: vineri dimineata plec din bucuresti...ajung pe la 3 acasa...descarc masina si o bag in garaj...stau pana o repar astfel incat sambata dimineata sa pot pleca cu ea...asta e planul...acum sa vad daca alternatorul se poate repara...daca nu reusesc sa il repar...herodot vin cu tine ;)...sau cu cine ma primeste...

va salut cu respect

VladM 08-06-09 23:25

morpheus ajungi la 3 dupamiaza,vii la mine la service,o demontam acolo ca am scule,si mergem la iasi :D

morpheusmaster 08-06-09 23:40

Multam fain de invitatie dar mi'e mai comod la mine'n garaj...am scule SIGUR cat ai si tu in service :)...rigola alea alea...mecanicu' sef sa fie disponibil :)) asta e conditia necesara si suficienta :)...oricum vad eu...10x again de invitatie

h3rodot 09-06-09 00:21

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2391714)
h3rodot daca mergi singur si morph nu merge pot merge si eu cu tine ? Bag si eu ceva la benzina. Asta bineinteles daca trec la matematica :)

Te costa o cafea la tonomat din gara :) e cea mai buna din Roman.

Io am totusi o nedumerire. Am citit pe forum la sectiunea evenimente cum ca
" TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009
Dupa cum deja e cunoscut, in iunie va avea loc un eveniment in Iasi care va incerca prin complexitatea lui sa satisfaca "foamea" de fenomen prea bine cunoscuta in localitate.
Adica, daca vreti, va dam:

cursa de accelerare 201m
concurs de indemanare
etapa Campionatul National de Drift
etapa Campionatul National de Tuning
etapa Campionatul National de Car-Audio "

Noi ce cautam la Iasi pe 12 iunie ? :oops: :?:

Ali_ump 09-06-09 09:29

Quote:

Originally Posted by h3rodot (Post 2391857)
Te costa o cafea la tonomat din gara :) e cea mai buna din Roman.

Io am totusi o nedumerire. Am citit pe forum la sectiunea evenimente cum ca
" TuningDAYS -Iasi, 13 - 14 Iunie 2009
Dupa cum deja e cunoscut, in iunie va avea loc un eveniment in Iasi care va incerca prin complexitatea lui sa satisfaca "foamea" de fenomen prea bine cunoscuta in localitate.
Adica, daca vreti, va dam:

cursa de accelerare 201m
concurs de indemanare
etapa Campionatul National de Drift
etapa Campionatul National de Tuning
etapa Campionatul National de Car-Audio "

Noi ce cautam la Iasi pe 12 iunie ? :oops: :?:

Prezenta dude, sa fii acolo , sa vezi un show adevarat, cum ce cautati voi acolo!?

morpheusmaster 09-06-09 10:59

Bun bun...da prezenti pe 13 si pe 14 adica sambata/duminica...pe 12 nu aveti ce cauta la Iasi decat daca vreti voi asa sa faceti o plimbare de buna voie :)...sa ardeti gazu' aiurea....o simulare de traseu :)) ...eu pe 12 vin aksa...vorbim ;)

Ali_ump 09-06-09 14:29

:) Acum am vazut, majoritatea celor din Piatra merg pe 14 , adica duminica dim !

h3rodot 09-06-09 17:56

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2392299)
Prezenta dude, sa fii acolo , sa vezi un show adevarat, cum ce cautati voi acolo!?

Alineeee :D , nu e nici un show pe 12 ... adik oficial nu e, dar.. poate stii u ceva din culise ?

Acestea fiind spuse pana la urma cum mergem si cand mergem ? :rolleyes2

cristig 09-06-09 21:10

care stiti ceva de accidentul lui ciob?

VladM 09-06-09 21:18

Ciob cobora la vale de la politie si unu cu o Dacie papuc a iesit dinspre aya si nu l-a vazut. Ciob n-are permis,A ma refer,scuter e varza,el e in spital,maine dimineata il opereaza.

morpheusmaster 10-06-09 00:33

:( shit...un oras cat unghia de la degetu' mic de la picior si accidente grupa mare...:(

cristig 10-06-09 10:27

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2394371)
Ciob cobora la vale de la politie si unu cu o Dacie papuc a iesit dinspre aya si nu l-a vazut. Ciob n-are permis,A ma refer,scuter e varza,el e in spital,maine dimineata il opereaza.

pai n-are B-ul? de ce ii trebuie A? ca doar era pe scuter (50cc banuiesc).

26WRC 10-06-09 11:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristig (Post 2395516)

coseru zicea ca e 49 in acte, si ca in realitate e mai mare.

cine stie cu ce se ocupa tipul care are un ML negru NT 13 BBB??:rolleyes2

poza de ieri facuta de ecko, de la accidentu lu' coseru:???:

FLAME 10-06-09 11:59

Quote:

Originally Posted by cristig (Post 2395516)

la astea mai mici de 50cc parca trebuie A1:)

stefan_88 10-06-09 12:05

Din cate stiam eu ...trebuie sa ai o adeverinta sau ceva de genu care sa ateste ca ai absolvit cursuri de legislatie rutiera . :)

VladM 10-06-09 13:56

Nu are treaba coseru,scuterul este de 180 cmc,trebuie A`ul,cu A1 se conduce pana in 125 cmc inclusiv,si pentru 49 iti trebe legislatie.

Dragosh_Asb 10-06-09 14:55

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2395622)
coseru zicea ca e 49 in acte, si ca in realitate e mai mare.

cine stie cu ce se ocupa tipul care are un ML negru NT 13 BBB??:rolleyes2

poza de ieri facuta de ecko, de la accidentu lu' coseru:???:

Are o firma de constructii,i se spune Balu parca

26WRC 10-06-09 18:09

Quote:

Originally Posted by Dragosh_Asb (Post 2396232)
Are o firma de constructii,i se spune Balu parca

salut sa'mi si mie pe privat sau aici idul tau sa te mai intreb una alta de tipul asta:)

Dragosh_Asb 10-06-09 19:13

ti-am lasat pm :)

Sir-NyCkY 11-06-09 21:20

Deci pana la urma v'ati hotarat cand mergem? Sambata sau duminica? Sau.. si sambata si duminica... Ar fi frumos sa ne organizam... De exemplu cei din Bacau sa faca un mic popas in Roman si de acolo sa mergem cu totii la Iasi. Sa stabilim o ora la care sa ne intalnim... putina organizare. Parerea mea e ca asta e o buna oportunitate sa demonstram ca Romanul merita sa fie luat in seama(ma refer la ceea ce tine de tuning) si ca suntem o comunitate unita si cat de cat bine organizata. Cu toate ca am BAC o sa incerc totusi sa ajung duminica. Asta ar fi initierea mea in ceea ce inseamna tuning.. si nu numai :D

VladM 11-06-09 21:39

Chiar asa cand se pleaca ?

Ali_ump 12-06-09 09:16

Noi cei din Piatra mergem duminica dimineatza ! o sa anunt aici programul si locul unde vom opri in roman!

VladM 12-06-09 11:26

Aha duminica,dar cand ? Asa aproximativ.

Ali_ump 12-06-09 11:30

dimineatza pana in ora 9:00 ar trebui sa trecem deja de Roman!

VladM 12-06-09 11:31

Aha,s-ar putea sa mai adun ceva oameni,eu le-am zis de sambata si au zis ca nu au cum ca lucreaza,asa duminica cred ca vin. 2 prieteni cu un E36 si un Golf 3 :) Asa ne adunam mai multi din Roman :D

scturoag 13-06-09 01:43

Am vorbit cu Alin, ne intalnim duminica la mariko inn in jur de ora 9:00 AM... asta cu intalnirea cu cei de la Piatra si de Bacau(posibil) am rezolvat-o ... acum ramane sa ne organizam intre noi...
Azi ... sambata ... 13 iunie ... care nu merge la Iasi si care merge ?!? ... care nu merge ... sa posteze aici sa facem o intalnire intre noi ...in sfarsit ... ca vorbim de luni intregi de intalnirea asta ...
eu nu cred ca merg la Iasi .. ca nu prea merge nimeni sambata(azi) ... din Roman sau din Piatra ... sambata(azi) ar fi mai bine sa ne intalnim noi... eu presupun ora si locul .. sunteti de acord ?!?
-> ora 17:00 la bancute(parcare Roman Voda)

Ali_ump 13-06-09 07:14

Eu plec azi ( sambata) cu o parte din baieti. Maine pleaca majoritatea sasa ca o sa va intalniti cu ei! In jur de ora 9:00 la Roman ! Sper sa se opreasca, eu le-am trimis cate un mesaj ! Dar o sa ii vedeti cand ajung ei ...

scturoag 13-06-09 16:00

pai care mai sunt cei care trebuie sa vina .... katana si mai cine ... ca sa stiu cu cine sa vorbesc...

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning