![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
Quote:
|
am vazut un e39 520i din 99-00 acelasi motor k al meu yo aja cred k sunt la fel tot 150 caii..
|
sprinter...tu te pricepi la centralite? am bagat masina pe comp shi mi.a dat erroare la centralita si am schimbato de la un 525i de la dezmembrari acelasii seri si tot dar erroare iera de la cip pe centralita si sa simtit diferentza.. i.mi consuma mai putin cu ce.a fara cip si imi taie la 6mii500 si sunetul se schimba.. ce pot sa patesc dacao las pe msina pe cea cu cip dar nu mai este tot senzatia aia?????
|
Quote:
|
Quote:
|
bai, nu ma gandeam ca o sa am ala la mine aici... multumesc mult d tot, raman dator cand vii in tara dau o bere si o friptura :D;)
|
Quote:
|
da, incredibil de repede :D nici nu m-am asteptat, cand m-a sunat si m-a trezit din somn am crezut ca e vreun vis frumos :D:lol: chiar m-ai impresionat, putini ar fi facut acelasi lucru ca si tine :D vei fi recompensat ;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze scuze de rezolutie8):shock::lol::o:sad::-):D urmeaza sa schimb pragurile, bandourile si jentile cat pot de repede! altceva ?
|
faruri, stopuri, eventual proiectoare daca iti plac cele clare
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
alte poze.. shi totusi parca are nevoie de:D schimbari.. caut jante schimb sau cumpar
|
Quote:
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
inca cateva poze si.. nu in ultimul rand cu noua mea cheie care sunt bucuros shi.mi place mult!!!!
caut jante schimb,diferentza de banii sau cumpar |
Arata foarte bine motanul / Dar sincer nu-mi plac farurile si volanul .
|
Quote:
|
scaunele alea te fac sa te duci in al 9 lea cer :) pericol pericol.. Sukara masina sub razele soarelui arzator.. volanul stiu cum e cu el , e manevrabil si e tare distractiv :) si farurile.. si cu alte stiu cum e ca tot asa le am.. vad mai bine ca alea originale bmw , daca le pui si xenon atunci chiar nu ai ce sa le bagi de vina. Ce mai zici in rest mestere ?
|
Quote:
|
ce dimensiuni au jantele , si da-mi un pret estimativ...
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
sunt fericit... am reusit sa leg si yo farurile cum trebuie!!!!!!!!!!
shi stiu parerea voastra k sunt nasole farurile, k sunt altele mai misto dar acum fro 3 anii tota lume zicea k sunt misto pt k nu ierau altele in fine pana suntem in pas cu moda mergem aja!!!! |
care stie unde este abs-ul si mai ales senzorul de la abs??????8):sad::-):D:cry::rolleyes2:?::!:;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Oho, frumos frumos boss, vad ca stau si altfel gagicile pe masina acum :))
|
Quote:
|
Quote:
|
inainte se putea face asigurare si la masinile cu numere din afara tarii, doar ca iesea undeva la 100euro PE LUNA
dar incepand cu nu stiu ce data... NU SE MAI POATE FACE RCA LA AUTOTURISMELE INSCRISE IN AFARA TARII |
9 Attachment(s)
parerii si modificarii?????
|
6 Attachment(s)
sambata la service sa fac directia shi ABS.ul.. directia este gata abs.ul imi face.a proble de la un senzor de la roata spate dreapta...
|
5 Attachment(s)
luni pe la 20:10 aja cineva cu mashina mea a reusit sa faca ceva frumos cu ea.. nici nu stiu ce sa mai zic in fine bag poze!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
urat moment... cum s-a intamplat??
|
nici nu iera in masina.. i.am lasat.o lu varmio a derapat pe ploaie sa invartit pana a intrat intr.un jeep parcat de la urcat pe trotuar... masina nu are decat ce se vede.. nu mi.a atins radiatoare nimik..merge masina dar ca botu tocamai il facusem acuma trebuie sa.l fac iar inclusiv capota,aripa.. asta e..
|
Ai scapat ieftin .... lasa ... bine ca a fost doar atat si nu a fost mai rau ... bafta boss, daca ai nevoie de ajutor dai un semn ...
|
cu ocazia asta ii poti pune nas de facelift, proiectoare clare, eventual si faruri clasice
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning