Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - bmw-ul meu D U R (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/123879-e36-bmw-meu.html)

GOGU_VL 07-10-09 18:42

Re: E36 - bmw-ul meu D U R

Quote:

Originally Posted by ady0scorpion (Post 2700840)
pai folie am doar pe luneta!am incercat eu acum 2 zile sa imi pun singur pe laterele fata si spate :)) o pun pe geam perfect fara nici un punct dar nu reusesc sa o tai la linie! pana la urma o sa ma las pagubas si o sa imi montez una autorizata llumar!

Cum adica la linie ? Pe marginea geamului pe sus? Mergi cu un deget exact pe extrema geamului si-o sa tai folia perfect dreapta....n-are rost sa te duci sa da-i banii alora daca tu stii s-o pui perfect....

ady0scorpion 07-10-09 18:51

11 Attachment(s)
azi am fost sa imi roluiesc aripile deoarece nu se mai putea asa! ieri am avut niste treaba iar de la scantaie pana la arcul de triumf i-am dat mai tare si am auzit ca mi-a harjait bine de tot dar am zis ca nu a patit nimica!cand am ajuns acasa am observat ca pe partea stanga imi lovise aripa bine de tot si cazuse o bucatica de chit de care nu stiam!iar azi am fost sa le roluiesc desi nu au iesit prea bine din cauza ruginei ,iar dupa ce am plecat de la roluit am mai luat pe cineva si am observat ca cu 4 oameni tot imi atinge,deci o sa trebuiasca sa merg sa le mai umfle putin! iar dupa ce voi termina cu roluitul voi merge sa le chituiesc si sa le vopsesc!in orice caz numai este ca inainte,acuma pot sa merg si eu ca omu cu inca 2 persoane si ca nebunul singur !

ady0scorpion 07-10-09 18:54

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2700882)
Cum adica la linie ? Pe marginea geamului pe sus? Mergi cu un deget exact pe extrema geamului si-o sa tai folia perfect dreapta....n-are rost sa te duci sa da-i banii alora daca tu stii s-o pui perfect....

am incercat in toate felurile si nu pot sa o tai drept!gresesc si ma enervez si apoi o rup de pe geam!am consumat un tub dala si tot nu am reusit :))

sprinter 07-10-09 19:33

Unde ai roluit aripile si cat te a dus toata manevra? da mi si mie niste detalii... ms, si inca o chestie... tie ti a sarit vopseaua de pe aripa si in zonele unde nu avea chit/ rugina?

ady0scorpion 07-10-09 19:51

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 2701055)
Unde ai roluit aripile si cat te a dus toata manevra? da mi si mie niste detalii... ms, si inca o chestie... tie ti a sarit vopseaua de pe aripa si in zonele unde nu avea chit/ rugina?

aripile le-am roluit la boby mbm tuning!costa 50 de euro de punte,iar daca tabla e buna si nu ai chit si rugina nu se intampla nimica ,iese perfect!dar daca ai se poate sa iti cada si chitul si vopseaua,iar in locurile ruginite tabla este mai moale si iese putin in valuri!bafta!

sprinter 07-10-09 19:53

Crezi ca poti sa ne vedem sa vad si eu cum ti au iesit? ca sunt curios de ceva

ady0scorpion 07-10-09 20:02

saptamana asta nu stiu daca pot! poate in weeknd! oricum mie nu mi-au iesit prea bine din cauza ruginei + ca o sa trebuiasca sa ma duc sa le mai umflu putin ca cu 4 oameni tot imi mai atinge putin!

sprinter 07-10-09 20:09

Nasol ... trea sa iti iei si tu ceva oameni dupa tine cand le ai umflat atunci.... sau cativa saci de ciment in portbagaj :))) In weekend ar fi ideal, tin minte ca parca mi ai zis ca stai prin zona militari, eu stau in ghencea... putem sa ne vedem asa rapid .. 4 - 5 minute maxim .. intelegi ?

ady0scorpion 07-10-09 20:32

pai s-au suit 2 oameni mari pe masina pe portbagaj si nu atingea!dar in mers cu 4 oameni atinge!stau in piata victoriei ,prin militari umblam telelu!

Marian_nebunu 07-10-09 21:06

deci inseamna ca masina ta nu a avut culoarea ei de fabrica daca avea kit pe aripi,asta e acum nu fi suparat,pui si tu un vopsitor bun sa le faca bine,in nici un caz la prietenul nostru comun, le faci si gata:D asa se intampla cand faci modificari :D bafta

ady0scorpion 09-10-09 22:36

4 Attachment(s)
na ca am montat si folie pe spate dupa ce am stricat 2 tuburi!o sa imi pun si pe fata dar acolo cred ca o sa am nevoie de 3 tuburi :))

Gti_edition 17-10-09 15:32

decat sa te chinui cu folia..iti dau nr baiatului care mi-a pus mie si te rezolva. 2 mil toata masina cu folie de calitate

ady0scorpion 17-10-09 23:39

Quote:

Originally Posted by Gti_edition (Post 2726755)
decat sa te chinui cu folia..iti dau nr baiatului care mi-a pus mie si te rezolva. 2 mil toata masina cu folie de calitate

mi-a placut folia ta ,e taiata foarte frumos dar deocamdata am alte prioritati (suspensie reglabila :D).asa mai cumpar eu 3 tuburi de folie si reusesc eu sa pun si pe fata :)) in caz ca nu reusesc te caut!app frumoasa matza!bafta la tunarit!

Costantino 18-10-09 18:56

salut...foarte frumoasa masina!

zi-mi si mie daca stii de unde pot cumpara si eu o kestie din-aia de roluit...
ca prin craiova nu stiu pe cineva care are:(
si vreau sa stiu daca le roluiesti...buza aia din interiorul aripii se turteste in interior sau cum se face?ca am si eu niste jante 9j pe 18 la un e46 si-mi atinge tocmai in bordura aia din iteriorul aripii pe spate:(

ady0scorpion 19-10-09 20:00

Quote:

Originally Posted by Costantino (Post 2729758)
salut...foarte frumoasa masina!

zi-mi si mie daca stii de unde pot cumpara si eu o kestie din-aia de roluit...
ca prin craiova nu stiu pe cineva care are:(
si vreau sa stiu daca le roluiesti...buza aia din interiorul aripii se turteste in interior sau cum se face?ca am si eu niste jante 9j pe 18 la un e46 si-mi atinge tocmai in bordura aia din iteriorul aripii pe spate:(

sall.habar nu am de unde se poate cumpara bratul acela de roluit,dar gasisem pe net cum poti sa ti-l faci chiar tu acasa.iar la roluit da iti turteste buza aia din interiorul aripii si iti umfla aripa putin!bafta!

ady0scorpion 21-10-09 19:23

8 Attachment(s)
cam asa arata aripile acuma inainte de vopsire :D

EmyM6 21-10-09 20:03

ti-am urmarit topicul..f frumoasa masina...jantele sunt teroare de frumoase.bravoo...masina ai luat-o de la buzau?:D avea nr LOL?

ady0scorpion 21-10-09 20:13

Quote:

Originally Posted by EmyM6 (Post 2739501)
ti-am urmarit topicul..f frumoasa masina...jantele sunt teroare de frumoase.bravoo...masina ai luat-o de la buzau?:D avea nr LOL?

ma bucur ca iti place.masina am luat-o din bucuresti si avea numerele BZ xx LUL!

Gti_edition 23-10-09 19:14

4 Attachment(s)
trebuie sa o lasi obligat de spate ca se vede aiurea rau..iti pun o poza cu acelasi model de janta pe o pisica lasata sa-ti faci o idee. De putut merge 100%.
Primul lucru schimba gumele cu 215.40.17 sau poti incerca si 205.40.17
Apoi niste arcuri pe care ti-am spus ca le am;)...

bodyspeed 23-10-09 19:39

Frumos coupe , iar jantele sunt recondiţionate super;)
Pe mine mă bate gīndu decīt buza lor să o fac :D.Dă-mi şi mie Pm..unde le-ai făcut.
Baftă īn continuare ;)
A şi după ce ai roluit aripile ai mai umflat-o :rolleyes2 ..că văd că e la vopsit acum :D

ady0scorpion 23-10-09 23:26

Quote:

Originally Posted by Gti_edition (Post 2745068)
trebuie sa o lasi obligat de spate ca se vede aiurea rau..iti pun o poza cu acelasi model de janta pe o pisica lasata sa-ti faci o idee. De putut merge 100%.
Primul lucru schimba gumele cu 215.40.17 sau poti incerca si 205.40.17
Apoi niste arcuri pe care ti-am spus ca le am;)...

sall.gumele nu le-as schimba ca daca imi pun mai mulate nu o sa mai am aceasi aderenta pe sosea,iar pisica rosie o stiu,de la ea a plecat nebunia pentru modelul acesta de jante.acum dupa ce am terminat cu aripile am observat ca imi atinge in spoiler si vreau sa imi iau o suspensie sport reglabila!vroiam sa imi iau ca a ta dar am vazut ca e cam moale;nu stiu de care o sa ii pun dar sigur va fi una care sa o lase mai jos si sa fie cat de cat mai rigida decat cea stock!bafta!

ady0scorpion 23-10-09 23:32

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2745125)
Frumos coupe , iar jantele sunt recondiţionate super;)
Pe mine mă bate gīndu decīt buza lor să o fac :D.Dă-mi şi mie Pm..unde le-ai făcut.
Baftă īn continuare ;)
A şi după ce ai roluit aripile ai mai umflat-o :rolleyes2 ..că văd că e la vopsit acum :D

sall! ti-am dat pm cu polisatul jantelor! da, dupa ce le-am roluit s-au mai lucrat la aripi putin in fibra,dar nu prea mult ca in caz ca voi mai schimba vreodata jantele cu altele cu ET mai mare sa nu se vada prea urat.o sa pun poze imediat cu ele terminate!bafta!

ady0scorpion 23-10-09 23:52

8 Attachment(s)
gata aripile! postez si cateva poze cu ele dupa ce au fost roluite ,aduse la linie prin fibra ,finisate,vopsite si polisate!urmeaza o suspensie sport speram cat de curand!enjoy

bodyspeed 24-10-09 00:01

Foarte frumos au ieşit īn cele din urmă şi vopsite ...super ;)
Ce ET au jantele, bine că tu ai si anvelope mai late :rolleyes2 , dar cum sunt roluite la tine aripile + un pic umflata ..este ce īmi trebuie şi mie să nu īmi mai frece :D , bine apoi un low-ending cu o suspensie :D
Uşor pe līngă borduri că aratī prea tari jantele.
mersi pentru PM. :D īl stiam pe ziemens că şi-le făcuse pe ale lui, dar nu ştiam că se ocupă şi pentru alţi :D
O să urmăresc topicul īn continuare :D
Last edit am citit īn spate..despre et undeva la 11 , eu am 13 cu anvelope 215/40/17 :D
Quote:

Originally Posted by ady0scorpion (Post 2526483)
250 ron am dat pe obc (maneta+obc18 impecabile) si montajul 100 ron!dar ai grija k multi vor sa iti ia pielea de pe tn!

Nu ai dat mult, şi nici la montaj :shock: că toţi īţi ia pe mama şi pe tata
Bun electrican ai ;) a şi merg toate funcţile lui :rolleyes2

ady0scorpion 24-10-09 00:34

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2745779)
Foarte frumos au ieşit īn cele din urmă şi vopsite ...super ;)
Ce ET au jantele, bine că tu ai si anvelope mai late :rolleyes2 , dar cum sunt roluite la tine aripile + un pic umflata ..este ce īmi trebuie şi mie să nu īmi mai frece :D , bine apoi un low-ending cu o suspensie :D
Uşor pe līngă borduri că aratī prea tari jantele.
mersi pentru PM. :D īl stiam pe ziemens că şi-le făcuse pe ale lui, dar nu ştiam că se ocupă şi pentru alţi :D
O să urmăresc topicul īn continuare :D
Last edit am citit īn spate..despre et undeva la 11 , eu am 13 cu anvelope 215/40/17 :D

Nu ai dat mult, şi nici la montaj :shock: că toţi īţi ia pe mama şi pe tata
Bun electrican ai ;) a şi merg toate funcţile lui :rolleyes2

stiu ca jantele pe spate au et 41 parca dar am flanse de 30 mm si automat modica si ET-ul care este acuma 11 ! ai grija sa nu iti atinga si tie roata in spoiler! da obc-ul functioneaza perfect mai putin check-ul care nu l-am mai pus ca era prea mult de munca pentru ce oferea;daca vrei sa iti montezi obc de orice fel da-mi un pm si iti dau numarul baiatului care mi la montat!bafta!

e36adigolan 25-10-09 02:18

a scoso bine.. bv baros.. ce sa mai zic so lasi jos k se stie.. e misto si aja oricum ;)) misto matza!!!

pushtiu_teribil_22 28-10-09 09:30

bv bv frumos rau de tot cum a iesit,ai grija de ea k e frumoasa foc.

EmyM6 28-10-09 10:07

da ai dreptate in privinta numerelor...LUL era nu LOL:D
jantele au iesit criminale

balaur_boss 13-11-09 21:40

lasa si tu un nr de tel si pretul la cat te-a costat polishatul jantelor.....am si eu niste jante Brock 1 pe 17 si le-am vopsit alb perlat da cred ca le-ar sta mai misto asa....ms si astept raspuns

BMnWA 14-11-09 03:15

frumoasa jucaria. Ma poti ajuta cu numarul celui ce monteaza obc ? azi trebuie sa imi ajunga si mie si l-as pune sa vad cum functioneaza :>

ady0scorpion 15-11-09 00:33

aveti amandoi pm.

VladM 17-11-09 13:28

Iubesc masina asta ! Felicitari pentru ea.

ady0scorpion 18-11-09 02:42

9 Attachment(s)
cateva poze...

RoByNeT 18-11-09 07:01

superb exemplar. sa ai parte mult de ea numai cu bucurii.

PS: nu am putut sa ma abtin :))) cum stau aia din spate "poza 6" inghesuiti pe banca :))))

ice_wysss 18-11-09 10:05

Salut,
Foarte clean masina..No comment!Succes

ady0scorpion 18-11-09 12:55

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 2817232)
superb exemplar. sa ai parte mult de ea numai cu bucurii.

PS: nu am putut sa ma abtin :))) cum stau aia din spate "poza 6" inghesuiti pe banca :))))

nu vezi ca nu o lasa pe aia sa respire :)) la un moment dat credeau ca le fac lor poze si le-am zis :nu poti sa umbli la motor daca nu deschizi capota :))

MARI_NSL 18-11-09 14:55

daca o trantesti de pamant ... arata super tare :D

ady0scorpion 18-11-09 18:58

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 2818289)
daca o trantesti de pamant ... arata super tare :D

pai este urmatorul lucru prioritar pe care il voi face la ea!

Marian_nebunu 18-11-09 19:24

frumoasa bv:D imi plac mult angelicele pe galben :D

iar in legatura cu aia doi,trebuia sa ii dai la baietel un tub de O2 pentru fata aia ca a sufocato =))))

Stefan18is 20-11-09 15:06

Si de jantele tale s-au luat ? :)))) La fel am si eu pe o berlina...dar mie sincer imi plac jantele.. . misto masina :D

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning