![]() |
Re: 402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu
Probabil o greseala de incadrare. Nu cred ca a fost cu intentie. Normal, la motor de 59Kw, respectiv 80cp, ar insemna grupa A, nu A1.
|
Bun ... si atata timp cat de zile intregi dezbat cu organizatorii problema despre aceeasi masina ... acelasi motor ...si aceeasi putere ... deci le este subiectul intiparit bine in minte tuturor ... cum de la nici 24 de ore dupa ... toata lumea uita ... si se intampla "greseli" de genul asta ? ... https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=108
Oricum ideea era ca dupa aplicarea coeficientului pt tractiune fata x 0,95 => 76 CP ... deci tot A ... dar unii asa sunt ei mai privilegiati ... si cu toate ca bate la ochi in ultimul hal ... poate pe unii nu ii intereseaza ... oricum ... la mai multe "greseli" de genul asta si o sa ajungem sa vedem Trabant vs Dragster. |
Am vorbit cu omu si are 75 de cai sub capota. Poti sa-l rogi sa-ti arate talonul ca sa stai linistit. Toata lumea stie ca la grupele mici un diesel face minuni cu un soft bun.Daca ai ceva de reprosat reproseaza distanta mica pe care s-a desfasurat cursa ( 230-240 m)si distanta mica de franare (50-60 m). Altceva nu vad de reprosat la cursa de azi.
|
Da e nasol si te inteleg.
Eu zic de multa vreme ca ar trebui descalificati concurentii care nu is declara grupa. Mi se pare penibil sa vii sa declari ca ai 100 de cai si sa ai 150. Asta ca sa iei grupa. Si la ce bun?? |
Discutii , discutii si iar discutii !!! A fost , S-a terminat !!! Felicitari organizatorilor !!! Mi-a placut , a fost frumusel !!!
|
N-am fost, din pacate si nu pot sa-mi dau cu parerea. Dar am inteles ca nu erau 400m.
|
Foarte frumos a fost ! Felicitări organizătorilor! :peace:
|
9 Attachment(s)
Cateva poze de la fata locului, asta daca intereseaza pe cineva.
|
Imi spune si mie cineva ce masini au fost la grupa F? (250-300 cp)
Multumesc anticipat. |
Cupra, OPC, 4.0 V8 BMW, GT, si au mai fost dar nu mai stiu eu... O Cupra alba a castigat
|
Da..caterinca...in primul rand comentatorul probabil ca a fost inlocuit cu un mut de la grupa B incolo.Dup-aia,masinile nu prea corespundeau pe grupe.Le-a dat-o unu cu Clio la grupa C,care eu stiu ca are 200 si de cai,basca modificari,si l-au bagat la C si evident a rupt tot...ce dreaq bre....in rest n*a fost cine stie ce...dar,mai bine asa decat deloc!
|
Quote:
|
Quote:
|
a fost frumos, daca nu era pauza aia uriasa la ultima grupa ar fi fost perfect
iar fetele care au dansat =)))))))) |
Show`ul a f0st frumos .. dar pacat de Fetele alea care nuh stiau cand sa ridice steagu ...
a f0st urat ca nuh prea s-au respectat grupele .. P.s inca am ramas uimit ..o dacia sa faca un golf 4 ... o solenza sa faca un Polo. ..e o treaba si aici ;) .. Oriqum Show`ul a fost frumos .. Respect Organizatorilor ;) |
Quote:
|
49 Attachment(s)
Super event! La anul sunt sigur ca va fi mult mai tare.
Cateva poze: |
Filmulete are careva ? :) Sau o lista cu rezultate :D
|
Quote:
Cursa a fost super,un MINUS pentru intarzierea starturilor! Un plus pt organizare,un alt MINUS ca nu au mai fost libere,dar din cate am inteles nu este din vina lor..sau este!Ma rog Una peste alta a fost foarte frumos;),Felicitari baietilor din Constanta,in special YZF care este un baiat de nota 10;) Asteptam urmatoarea invitatie la o noua cursa!!! Poze & filme deasemenea mai asteptam8) |
a iesit super bravo
ANONYMOUS NR 1 AU LUAT 4 CUPE DIN 8 |
sincer nu am reusit sa ajung...:( dar as vrea sa sa vad mai multe poze... daca aveti poate puneti niste albume .... ms mult
|
Bagati poze si filme..cei care s`au ocupat de asa ceva .. sa vedem cu alti ochi:-P
|
A fost frumos, organizare foarte buna. Mai venim si alta data :) Felicitari organizatorilor!
|
RUSINE organizatorilor pentru faptul ca nu au anunta concurenti asupra faptului ca lungimea nu este 402 m si de cca 250 m.... In acest fel si asa expirate grupele piramidale nu au aspus nimic legat de adevaratul clasament. Chiar si 50 m conteaza enorm pe 402 m...:shock:
|
Clasamentul grupelor Il stie cineva?
|
ptr. cine vrea poze de la eveniment.. sa priveasca albumul meu :) o zi buna!
PS: i'm happy.. azi am participat ptr. prima data la o liniuta si sunt tare bucuros.. nu conteaza ca am pierdut din prima cursa si ca am dat 50 RON ptr. asta.. fenomenul e super! In rest.. numai de bine! :) |
Quote:
Eu intrebam de grupa de 250-300 cp,poate stie cineva. Foarte,foarte urat daca au fost 250m in loc de 402m si nu s-a anuntat. |
o porcarie de cursa din toate punctele de vedere. nu s-au respectat grupele in primul rand iar in al doilea rand cei de la finish erau cam chiori saracii. REGRET CA AM PARTICIPAT.
|
Quote:
daca ai ceva de zis, cand vezi vreun baiat de la x-team care a fost in organizare spunei ce ai pe suflet si ce nu ti`a placut si poate pe viitor o sa fie mai bine. in cazul cand o sa ajungi si tu vreodata in viatza ta sa faci un astfel de eveniment ... atunci ar trebui sa deschizi gura . pana atunci esti un simplu user pe acest forum care nu prea stie cu ce se mananca aceasta pasiune. si cu asta sper sa ma fi inteles. |
cursa de rahat .. pista de kakat .. intr-un cuvat RUSINE .. unde sunt aia 402 m de la titlu? .. de ce a trebuit sa plec cu piciorul pe frane la ambele curse ?! .. pt k startul mai avea umpik si se dadea din santz ... de incadrarile in grupe a masinilor de "smecherasi" sa nu mai vorbim ..
e a 3 tzeapa care mi-o iau la Constanta ... prost o fii care o mai veni !!! |
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh in p@#$la mea organizati voi si apoi sa va aud esti nemultumit ca ai dat 50 ron sa te dai a fost alegerea ta ... cind si daca o sa organizezi tu sa ma chemi si pe mine si sa vad cum o sa faci tu cum au facut si ei ca trebuie sa aduca bani de acasa ca nu s-au acoperit cheltuielile si asta doar sa vina un carcotas ca tine,,ce vroiai sa vina una din alea de la start sa iti faca si una mica
organizeaza tu si dupa aia vorbim sau cel putin vino si ajuta la organizare |
pista sa zicem ca era ok, dar nu erau niciodata acolo 402m, franare mica, startul aproape din sant, se mergea pe aranjamente si pe favoritisme, l afinish fufele alea nu aveau nici o legatura cu ce se intampla acolo..............
raman la ideea mea ca legale de calitate la noi nu se fac NU CONDAMN PE NIMENI, ORGANIZATORII SA ZICEAM CA AU INCERCAT CEVA, M-AU DERANJAT FAVORITIZMELE CARE SE FACEAU ACOLO !!!! |
Sunt de parare ca in raport cu nivelul la care suntem noi in momentul de fata la capitolul "curse auto legale", comparand si cu ce a mai fost pana acum, acest eveniment s-a desfasurat foarte bine. Mi-a placut ca s-au organizat grupele dinainte si s-au format acele randuri pt. fiecare grupa. Cu toate ca s-a decalat ora de incepere a cursei, dupa ce s-a dat primul start totul a mers destul de cursiv. Intr-adevar, si spatiul disponibil pe aeroport a ajutat foarte mult, dar e de apreciat si modul in care a fost gandita toata treaba de catre organizatori, care au incercat sa faca tot posibilul sa iasa bine si mai mult ca sigur au invatat si din lucrurile care n-au iesit exact asa cum trebuia.
|
a fost ok cursa,era bine 400 de m,dar asta e,poate la anul,f bine organizat si pt spectatori cu locurile alea de gunoi amenajate (cu toate ca putina lume le'a folosit)pacat ca eram cam departe de start,pacat ca nu a intrat asa multa lume,multa lume era la gard pe strada,dar cursa a fost ok,felicitari organizatorilor si participantilor
ps. clio ala care a luat cupa,e sub 200 de cp cu toate modificarile facute,facut test pe dyno,asa ca nu mai comentati aiurea,felicitari lui si celor care au castigat,dar si celor care doar s'au dat,o mentiune,foarte misto ideea cu motoarele,a mai luat din plictiseala pana a inceput cursa |
Quote:
L.E. Bravo XTEAM....Era mai bine dc era ceva mai lunga pista, dar oricum....a fost beton, ne-am dat, ne-am distrat, a fost o reusita dupa cate s-a vazut...la mai multe fratilor ca se vede ca stiti ce faceti. Bravo Anonymous, foarte multi participanti, si foarte multi castigatori...cum de altfel se obisnuieste in acest club :D |
ERY ... tocmai asta este ... toata lumea vorbeste de toata lumea ... numai ca atunci cand ii pui fatza in fatza .... nu prea isi mai aduc aminte ce vb ....
Felicitari ERY pt. cursa si astept sa imi iau revansa :) |
si e vina lui ery ca sa inscris la grupa?
|
Da fratele....chiar mi-a fost frica de bejarca ta :D ...dc plecai tare nu ma indoesc ca imi rupeai smetia...:D felicitari incaodata.
PIA...la aia 75 de cai aplici coeficientul de tractiune fata si iti da A1...a fost la grupa care trebuie masina.:lol: |
Distractie frate ... distractie ... si intr-o zii ... o zii cu luna plina ... revansa :) ... clar ... inca o data .. felicitari :)
|
Parerea mea: Ca la orice legale exista si mici reprosuri gen ca nu au fost 400m, ca nu a fost destula distantza de franare, ca nush ce.... insa sa fim seriosi fratilor;) A FOST O LEGALA FOARTE REUSITA si asta vorbesc din prisma unui SPECTATOR si atat!!! Cei care au participat nu cred ca e vreunul sa comenteze, de ce oare nu zic nimic de reprosusi cei care au castigat locul 1 la fiecare grupa!!! Cine reproseaza ceva zic eu ca nu STIE SA PIARDA( ma refer la participantzi)!!! Singurul dezavantaj mare a fost SOARELE PREA PUTERNIC dar asta nu prea avem cum sa reprosam ca NU NE PERMITEM sa o facem;)!! Una peste alta a fost o legala organizata foarte bine la care au participat masini superbe!!!
Tin sa felicit si castigatorii la toate grupele, MULT SUCCES PE MAI DEPARTE!!! NOTA 10+ pt X-Team Racing Club !!! FELICITARI si pe viitor poate un alt eveniment!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:34. |
- Copyright 2026 4Tuning