![]() |
Eu inca nu am terminat de tras jocul dar lansez deja o provocare valabila pt. ce o fi in demo-ul asta. Asa ca sa vedem care e cel mai cel pana pe 15 cand apare jocul full dar si problemele cheaturi, trainere suspiciuni samd. Acum totul e mult mai simplu. Asa ca: pe cai (putere) :D si dati bice.
|
2 Attachment(s)
hai ca l-am luat si eu
un prim scor la drift your turn |
fratilor.. de unde il luati ??? Vreau si eu!!!!
|
Doar pe drifturi facem competitia?
|
Eu m-am jucat pana m-a intrerupt cutremurul numai Outrun-uri(alergaturi prin orash), un singur drift si un singur circuit...Frumusel, dar nu inteleg o chestie...pe outrun-uri se dau puncte? Sau e doar frecush prin orash si atat?
|
ca grafica mi se pare mai prost decat NFSU 1 dar s-au mai rezolvat niste probleme din NFSU 1. Cand faci drift cu mai multi daca te loveste unul nu iti mai iau punctele, cel putin pe traseul din demo nu mai sunt prostiile alea de benzi albe pe care nu le-am prea vazut la driftingul din realitate, acum se face drifting pe drumuri publice unde poti alege cat trafic va fi prezent. Oricum ai mai multe optiuni decat aveai in NFSU 1
Din pacate cel putin in demo vad ca masina e tot indestructibila dar sper ca in versiunea full sa poti opta si pt damage. |
Pana acum din ce am vazut din demo, la anumite domenii este mai marfa dar din alte puncte de vedere este mai k-lumea 1.
|
try this 4 dwl :P
http://www.nfs.ro/forum/index.php?showtopic=79 |
1 Attachment(s)
ah ce penal... daca ati ramas fara gaz in butelie... dati un cerculet, un drift... o smecherie ceva.. si vi se umple la loc :lol: :lol: :lol:
nedeumerire: de ce cand folosesti \"NOS\" din stopuri iese o lumina ca niste lasere :lol: :lol: :lol: |
Aia e senzatzia......de a ramane in urma ceva...****lalalla...Cei care nu au placi video performante...nu vad asa ceva...Au am un amarat de GF3 Titanium 200 128 DDR 256Bitzi ......1027 Full max si 512 DDR ....si mere tzava!!!!!ce sa zic....e tare...dar nu e decat un demmo..amarat........si inca ceva...de pe Linkmania l`am tras cu 150 k constant ieri dimineatza la ora 6.A.M(stiam ca apare)!!.....Nu e decat un demo si nu tre` comentat..deci luatzi`l ca atare!
|
Mda...destul de frumos dar nu mult peste nfsu 1. Sa vedem cand va apare jocul full si apoi mai vb. Pana atunci..dati-i blana!
Salutare :shock: |
RoSonic scoate din options Light Blur si nu o sa mai vezi asa ... cel putin asa faceam eu la NFS U
|
totushi, s-a lansat jocul full, sau nu? pe site-eul oficial au publicat in 26.10 ca a aparut demo-ul, iar jocul full cica s-a lansat pe 25. sunt putin :?
|
Oficial, inca nu s-a lansat...insa e deja disponibil de la crackeri...cam in cateva zile fac rost de jocul full...
|
ah bine de la crackeri stiu ca acusa face lumea rost, numa ma intrebam si eu asa ca am vazut faza pe net si na...
|
1 Attachment(s)
scor la drift:
|
Bey CMS, onerosule... Da si mie jocul... Please !!!!!
|
S-a facut, gringo... :wink: :lol:
Luni sau cel tarziu marti am versiunea full...stand by... |
LINKUL DE UNDE PUTETI TRAGE VERSIUNEA DEMO A JOCULUI:
http://www.download.com/Need-for-Spe...html?tag=tid_g jocul full apare pe 15 noiembrie |
numa mie nu imi merge sa instalez demo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :ballbounc :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :raving:
|
poate ptr ca nu ai direct x 9 c ala...
|
1 Attachment(s)
my drift:
|
3 Attachment(s)
Va dau driftu meu si o poza cu un scor modificat ca la tzara :))) da merge (nu am facut 900) :))) Si desi am vazut ca se stie de patchu ala cu infiniti g35u pun si io linku catre el : http://www.nfs-planet.de/nfs8_demo_tools.php?lang=eng :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: have fun !
|
1 Attachment(s)
not bad, ha? :)
|
nici nu ai mers cu de 999999 x viteza lumini :P
|
la faza asta am avut pb mai ales cand faceam drifturi pe calea lactee. ai naibii meteoriti ca nici nu-i mai vedeam :( iar pe Pluto am intrat in tete-a-queue ca altfel scoteam un scor mai bun :(
|
1 Attachment(s)
Hai ma ce naibii ca e pe pluto un asfalt si o priveliste cre`ca vazusi vreo gajica de facusi tete-a-queue... oricum io nu avusai tentatii de astea... Daca vrea cineva concurs de timpi la circuit...
|
:lol::lol::lol::lol::lol: bai frratilor ce minte aveti si voi :)))))))))))
|
1 Attachment(s)
:D
ultimul scor al meu si cred ca ma opresc aici ca sunt relativ multumit cu el :D |
gata am rezolvat problema,super fain jocu :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
am jucat si eu demo-ul, am ramas placut surprins. de abia astept sa i-l am pe HDD
ps: haideti mai baieti ce naiba faceti concurs care pune mai multe 9? |
1 Attachment(s)
Downloadatzi Chestia Asta.....Si Dezarhivatzio In Folderul GLOBAL Acolo Unde E Instalat....Jocu...Si Datzi OverWrite..... 1 Masina Noua....Inginiti G35 Si Un Nissan ...Retunate Si Retusate...Merg Execelent....
|
chestia naspa e ca la online te vad aia ca ai G35 si iti da kick :lol: :lol:
nu stiam de ce nu vrea aproape nimeni sa se dea cu mine :twisted: :twisted: |
asa`i...dar asta`i riscu meseriei.....acuma.....sa vedem cine imi bate recordul la asa ceva :lol:
|
1 Attachment(s)
masa....nu o vrut..atuncia...
|
Hei da nfs u 2 full cam cand apare .. o data asa aproximativa imi dati si mie :?:
|
15 noiembrie , daca nu ma inshel...
|
Aham .. deabi astept ... :wink: Vil dau si voua daca e de nu o sa il aveti :wink:
|
looolz.. eu la outrun.. am scos shi 20 de sec. sa scap de domnu ;) la drift n-am reusit sa trec de 165.000 :(
|
dar scoate mai putin de 6.60 la un OutRun.....la drift..la fel...178 de mii.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning