Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/122958-liderul-clasei-premium-bmw-mercedes-audi.html)

The_Mask 14-05-09 17:13

Re: Liderul clasei premium: BMW, Mercedes sau Audi?

Quote:

Originally Posted by bm3rmy (Post 2318601)
opinia mea:
BMW - spre sportivitate - se zice ca au cele mai bune motoare.
Mercedes - spre confort
Audi - merge in mai multe directii: design, confort, sportivitate. Un compromis dar exceleaza la design.

La BMW vad ca nu sunt singurul care e nemultumit de interiorul acestora si de plansa de bord. Nu ma refer la cele extrem de scumpe ci la seria 1,3,5

Pai interiorul este cam acelasi peste tot seria 3, 5 , 6, 7, X3/X5/X6 de fapt din interior nu-ti dai seama ce masina conduci:)

dolb 14-05-09 17:54

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2318801)
Pai interiorul este cam acelasi peste tot seria 3, 5 , 6, 7, X3/X5/X6 de fapt din interior nu-ti dai seama ce masina conduci:)

:lol: :lol: din pacate asta e adevarul crunt! chiar seamana fiecare interior insa sunt mai calitative ca la audi :)

PvDTranceAddicted 14-05-09 17:56

Si se facu lumina...bravo u cel care a spus ce era de spus. Audi exceleaza in design cel mai tare si combinatie cu Mercedes si BMW la restul. Te felicit! Uite un om corect care spune pe bune care e treaba deranjanta cu BMW, interiorul. Sper din tot sufletul ca viitorul seria 6 sa ma dea pe spate si sa imbunatateasca neaparat seria 1 la exterior in primul rand!

dolb 14-05-09 18:01

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2318932)
Si se facu lumina...bravo u cel care a spus ce era de spus. Audi exceleaza in design cel mai tare si combinatie cu Mercedes si BMW la restul. Te felicit! Uite un om corect care spune pe bune care e treaba deranjanta cu BMW, interiorul. Sper din tot sufletul ca viitorul seria 6 sa ma dea pe spate si sa imbunatateasca neaparat seria 1 la exterior in primul rand!

nu te umfla in pene prea mult ! un om mai degraba alege un interior care e aproape identic la toate modelele dar care sa nu se cojeasca decat un interior smecher dar care sa aiba plastice proaste si sa se cojeasca in ultimul hal. Si stai linistit ca si Audi au interioare asemanatoare la multe modele.

The_Mask 14-05-09 18:22

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2318945)
nu te umfla in pene prea mult ! un om mai degraba alege un interior care e aproape identic la toate modelele dar care sa nu se cojeasca decat un interior smecher dar care sa aiba plastice proaste si sa se cojeasca in ultimul hal. Si stai linistit ca si Audi au interioare asemanatoare la multe modele.

Pai A4/A5/A6 Q5/Q7 R8 au cam acelasi interior:)))))

johhny 14-05-09 18:33

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 2319001)
Pai A4/A5/A6 Q5/Q7 R8 au cam acelasi interior:)))))

daca o luam in felul asta atunci fiecare producator are la toate modelele interioarele asemanatoare.. :twisted:

The_Mask 14-05-09 19:27

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2319041)
daca o luam in felul asta atunci fiecare producator are la toate modelele interioarele asemanatoare.. :twisted:

Oare ? Uita-te peste interioarele Mercedes.

_anaconda_ 14-05-09 19:36

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2318945)

BMW peste Audi la calitatea interioarelor ? In care episod ? :-?

dolb 14-05-09 19:45

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2319286)
BMW peste Audi la calitatea interioarelor ? In care episod ? :-?

MERCI, taica-tu parca are AUDI din cate tin minte si nah..e normal! Dar uite ca eu ca fost si actual posesor spun lucrurilor pe nume si da. Audi are grave probleme in privinta calitatii interiorului

adrian78bmw 14-05-09 19:58

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2319320)
MERCI, taica-tu parca are AUDI din cate tin minte si nah..e normal! Dar uite ca eu ca fost si actual posesor spun lucrurilor pe nume si da. Audi are grave probleme in privinta calitatii interiorului

meriti un premiu de sinceritate

MM11AJJ 14-05-09 20:40

https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/123513-mercedes-benz-vanduta-masina-segmetul-premium.html deci uitativa aici si apoi faceti pe carcotasii ,bmw pe ultimu loc mercedes pe 1 si audi pe 2

adrian78bmw 14-05-09 20:45

Quote:

Originally Posted by MM11AJJ (Post 2319526)
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=123513 deci uitativa aici si apoi faceti pe carcotasii ,bmw pe ultimu loc mercedes pe 1 si audi pe 2

asta e pe plan local cauta pe net sa vezi care este anu trecut cea mai vanduta marca premium..si anu acesta pe 3 luni BMW conduce ..
BMW este si in acest an cea mai valoroasa marca germana, ocupand pozitia 18 in clasamentul general, cu o valoare de 23,9 miliarde dolari americani. Urmatoarele marci germane sunt SAP (locul 19), Porsche (35), Mercedes (40), Siemens (51).

Cel de-al patrulea clasament "BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands" realizat de Millward Brown Optimor arata ca majoritatea marcilor isi pastreaza valoarea, in ciuda unui climat economic nefavorabil.

Clasamentul, cel mai important de acest gen, masoara valoarea in dolari a celor mai importante branduri. Aceasta se realizeaza combinand informatii financiare cu studii realizate asupra clientilor si studii de tip business-to-business.

In acelasi timp, intr-o evaluare a marcilor cu cea mai mare perspectiva de crestere, BMW ocupa pozitia a saptea si este cel mai performant reprezentant din industria auto, cu un indice de 9 din 10. "Aceasta indica faptul ca cererea pentru modelele BMW este inca foarte mare, momentul achizitiei este insa amanat datorita recesiunii, clientii ramanand insa loiali marcii", explica realizatorii topului.

nigger 14-05-09 21:47

sincer.....la bmw niciodata nu mi-a placut volanul,in rest,totul e ok

Sasha 14-05-09 21:55

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2319553)
asta e pe plan local cauta pe net sa vezi care este anu trecut cea mai vanduta marca premium..si anu acesta pe 3 luni BMW conduce ..
BMW este si in acest an cea mai valoroasa marca germana, ocupand pozitia 18 in clasamentul general, cu o valoare de 23,9 miliarde dolari americani. Urmatoarele marci germane sunt SAP (locul 19), Porsche (35), Mercedes (40), Siemens (51).

Cel de-al patrulea clasament "BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands" realizat de Millward Brown Optimor arata ca majoritatea marcilor isi pastreaza valoarea, in ciuda unui climat economic nefavorabil.

Clasamentul, cel mai important de acest gen, masoara valoarea in dolari a celor mai importante branduri. Aceasta se realizeaza combinand informatii financiare cu studii realizate asupra clientilor si studii de tip business-to-business.

In acelasi timp, intr-o evaluare a marcilor cu cea mai mare perspectiva de crestere, BMW ocupa pozitia a saptea si este cel mai performant reprezentant din industria auto, cu un indice de 9 din 10. "Aceasta indica faptul ca cererea pentru modelele BMW este inca foarte mare, momentul achizitiei este insa amanat datorita recesiunii, clientii ramanand insa loiali marcii", explica realizatorii topului.

postul #119 :arrow: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=119

ce atent/i esti/sunteti:roll:

adrian78bmw 14-05-09 21:59

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2319908)
postul #119 :arrow: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=119

ce atent/i esti/sunteti:roll:

eu am fost primul https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/122011-bmw-valoroasa-marca-germana.html :lol:

_anaconda_ 14-05-09 22:00

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2319320)

Ca fost si actual posesor de ce ? Vreun sh picat ? Ma indoiesc ca ai avut toata gama de modele si pana una alta mai bine cred pe altii mai pertinenti in domeniu asta ;).

dolb 14-05-09 22:07

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2319932)
Ca fost si actual posesor de ce ? Vreun sh picat ? Ma indoiesc ca ai avut toata gama de modele si pana una alta mai bine cred pe altii mai pertinenti in domeniu asta ;).

in afara de faptul ca am mai adus si eu masini din germania si ca vis-a-vis de mine are un prieten parc auto f f mare, sa stii ca am detinut si eu cateva audi respectiv vw si unele modele chiar au probleme cu interiorul.

_anaconda_ 14-05-09 22:09

Ok daca tu zici :).

xxdadixx 15-05-09 08:12

Pentru cine are timp sa citeasca si sa bage la bibilica din discursul lui Dr. Norbert Reithofer la "Annual General Meeting of BMW AG"

With its three brands BMW, MINI and Rolls-Royce, the BMW Group is the only car manufacturer whose portfolio focuses exclusively on the premium segment – from the small car segment to the ultra-luxury class.
We are taking the term premium to the next level.
We will continue to define premium for the future.
• Premium is sustainable.
• Premium is efficient.
• Premium is innovative.
• Premium is design.
• Premium is future.

The BMW Group is on the cutting-edge in all these areas.
1.) Premium is sustainable.
The BMW Group is the world’s most sustainable automotive manufacturer today.Future mobility requires a new balance between individual and ecological requirements. This applies to both drive systems and production processes.
2008 marked the fourth consecutive year that the Dow Jones Sustainability Indexes ranked the BMW Group as the automotive industry’s global sustainability leader.You as our shareholders stand to benefit from our commitment as the capital markets increasingly recognize and appreciate sustainability as a value driver.
We have anchored sustainability in our production with our approach “Clean Production”. And we will continue to set ourselves ambitious targets:
We plan to reduce the consumption of energy, water, sewage, solvent emissions as well as waste in our international production network by another 30 percent between 2006 and 2012.
This is responsibility that pays off – for us, for you and for the world in which we live.

2.) Premium is efficient.
The BMW Group has reduced fleet emissions further than any other car manufacturer.
The Federal Motor Transport Authority in Germany has confirmed our lead in the field of emission reduction:
• The average fuel consumption of our BMW and MINI cars in Germany is 5.9 liters per 100 kilometers. This equates to carbon emissions of approx. 158 g/km. On average, newly registered cars in Germany emit 165 g CO2/km.
• MINI’s average CO2 emissions are 138.6 grams/km.
• BMW’s fleet emissions are lower than those of Germany’s number one mass manufacturer and on par with car manufacturers whose portfolios primarily consist of small cars.

I consider this a convincing achievement. Let our competitors match that if they can. This is Efficient Dynamics at work.

49 BMW and MINI models comply with the strict EU5 emission requirements. The BMW 330d with the optional BMW BluePerformance technology even meets the EU6 standard taking effect in 2014.
Sheer driving pleasure starts at 4.4 liters per 100 km and 118 grams of CO2/km. This is the performance data of BMW’s new entry-level model – the BMW 116d.
With a BMW or MINI, you can travel much farther than with comparable models by our competitors. For 100 Euros
• a MINI ONE will get you from Munich to Gothenburg
• a BMW 123d from Munich to Madrid
• a BMW 320d from Munich to Athens and
• a BMW 740i from Munich to Rotterdam.

These are based on test drives. All thanks to Efficient Dynamics.

3.) Premium is innovative.
Our innovative models set new standards.
Three examples:
• Number one: The new BMW 7 Series. It is the absolute best car on the market right now. Our flagship model and its innovations are popular with both customers and the press. When “auto, motor und sport” recently chose their best cars of the year 2009, the new 7 Series dominated the luxury class – not least of all due to its efficiency. The 730d only consumes 7.2 liters of diesel per 100 kilometers. In Europe, the new BMW 7 Series is already the segment leader although it was launched only a few months ago. In Germany alone, sales for the new 7 Series were up more than 80 percent in the first four months of 2009 compared to last year’s figures. At the same time, competitors saw their sales deteriorating. In Austria, the federal and state governments are now driving BMW, namely the 730d and the 520d, the most environmentally friendly cars in their respective segments. Thanks to the new cars, the Austrian government will reduce carbon emissions by 43 tons a year. A strong argument for our innovative spirit and capabilities.

• Number two: The new BMW 5 Series Gran Turismo.
This is the contemporary interpretation of the sedan concept. The 5 Series Gran Turismo is going to define an entirely new segment. Its unique variability will attract new customer groups when it goes on sale in fall. As I see it, the 5 Series Gran Turismo is premium at its most innovative.

• And number three: In November, our X model series will be complemented by the BMW X1. This highly innovative vehicle will help the BMW brand address new customers as well.

4.) Premium is design.
In this area, we are, without a doubt, the trendsetter.
Just look at the new BMW Z4 that arrived at the dealerships last Saturday. It clearly demonstrates our trendsetting design philosophy and design language. For its contemporary interpretation of the classic roadster form, the new Z4 received the American Eyes On Design Award at the beginning of the year.
In June, both the new BMW Z4 and the new BMW 7 Series are going to receive the renowned red dot award. Please allow me to quote from the jury’s statement about the new 7 Series: it convinced jurors “with its harmonious combination of elegance, sporting flair and strong presence.” I couldn’t have said it better.
At the MINI brand, design is also a major stimulus for buying decisions. Fifty years ago, the first MINI rolled off the assembly line. But it was the BMW Group who catapulted the iconic design of MINI, successfully into the 21st century following the brand’s integration into the Group.
The same is true for Rolls-Royce. For Rolls-Royce we adapted the form of this classic car and the special tradition of this ultra-luxury brand to our times. The Phantom Coupe and the Phantom Drophead Coupe attest to that.
All our three brands – each of its own accord – are unique thanks to their extraordinary design.

5.) Premium also means future.
We are also in the forefront when it comes to new technologies and new mobility concepts. This includes hybrid technology, electric drives and mobility solutions for the world’s megacities:
• BMW’s first two hybrid models are scheduled to go into series production this year: the new BMW 7 Series as a mild hybrid and the BMW X6 as a full hybrid.
• The zero-emission electric-drive MINI E is the first result of project i. And it gives us a clear competitive advantage:
o In technological respects – as the MINI E already has a maximum reach of 250 kilometers and 204 hp.
o And in trial – as the MINI E will undergoing a major road test by customers in Germany, the US and the UK.

bm3rmy 15-05-09 10:38

BMW-ul il consider castigator doar la motoare, in momentul de fata.
Citeam pe undeva cum ca unii din fanii BMW-ului inca mai cumpara bmw-ul doar de dragul motorului si a modului cum se conduce. Caci ar fi dezamagiti de modul cum a evoluat designul.

Corneliu26 15-05-09 14:37

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bm3rmy (Post 2321266)
BMW-ul il consider castigator doar la motoare, in momentul de fata.
Citeam pe undeva cum ca unii din fanii BMW-ului inca mai cumpara bmw-ul doar de dragul motorului si a modului cum se conduce. Caci ar fi dezamagiti de modul cum a evoluat designul.

Da,sunt sigur ca fanii bmw sunt f dezamagiti de design,urate sunt BMW`urile astea,nici nu poti sa te uiti la ele ca sunt hidoase,mai dai un simplu search pe google la imagini si vezi ce hidoase sunt. Doamne cate vad pe forumu asta,plin de dezastre care sufera.
Sunt dezamagit cand vad asa ceva:

GTR 15-05-09 16:13

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 2321985)
Da,sunt sigur ca fanii bmw sunt f dezamagiti de design,urate sunt BMW`urile astea,nici nu poti sa te uiti la ele ca sunt hidoase,mai dai un simplu search pe google la imagini si vezi ce hidoase sunt. Doamne cate vad pe forumu asta,plin de dezastre care sufera.

Ce ste drept nu mi se par frumoase, dar mi se par s(h)armante cu personalitate si caracter si asta uneori e mai de apreciat decat o frumusete.

PvDTranceAddicted 15-05-09 16:36

Tocmai ce m-am intors de la bavaria, am condus cativa km buni un seria 5 facelift 525xd si merge bomba masina si avea pachet de aluminiu pe placul meu! Directia nu era active steering, ba chiar mi-a lasat o mai buna impresie decat cea activa, iar masinuta chiar se misca bine la kickdown si in depasiri. Stabila, coerenta, foarte relaxanta si fara neplaceri la condus. Clar o masina buna, dar inca nu sunt impacat in totalitate cu design-ul dintr-un simplu motiv...fata e fluida iar spatele abrut se termina cu portbagajul drept, asta nu prea e ok.
Am fost si la autoshow in mamaia si acolo era prezent si noul Z4 si pot sa spun ca da, ala arata a BMW, pt mine mi se pare la ora actuala cel mai reusit ca design si mai ales interior, iar combinatia de pielea alba si neagra e ideal pt mine. Luni incerc si un 740i nou, ca ultima data n-avea decat 730d pe care l-am condus, iar acum vreau sa vad si benzina cum se misca, eu fiind fan benzina clar o sa ma impresioneze. Toate trei brandurile raman tari, dar dintr-un motiv puteti spune voi mai subiectiv pe primul loc ramane Audi, Mercedes si BMW pe 3 in topul meu.
Asta simt eu, nu trebuie neaparat sa ma intelegeti, ca suntem multi care avem pareri proprii pro sau contra ca si a mea desigur.

bm3rmy 16-05-09 12:14

Quote:

Originally Posted by Corneliu26 (Post 2321985)

Eu as prefera BMW-ul sa aibe un design mai agresiv. Lucru ce mie mi se pare ca l-au pierdut de cativa ani buni.

Man mai lasa-ma cu extremismele astea, uita-te in jur si o sa vezi masini mai frumoase la preturi mai mici. Nu dau exemple ca o sa iasa iar in fata impatimitii care vad numai intr-o parte, fara sa fie realistil. Poti sa fi fan al unei marci dar nu trebuie sa fi orbit de ea.
Legat de afirmatia cu fanii, la noi pe forum BMW, la nemti, la britianici, intra pe forumuri si o sa vezi ce pareri au ei.
Eu unul inclin spre BMW, ador motoarele si modul cum se conduc, dar as fi vrut alt design.

PvDTranceAddicted 16-05-09 13:00

Si eu as fi vrut alt design si siguranta de M3 pe toata gama, cu tehnologia si siguranta lui M3 pt ca din cate stiu eu M3 are ff multe sisteme de siguranta ff avansate cu toate ca stiu foarte bine ca tot X6 e cel mai sigur BMW pt ca are diferentialul spate de ultima generatie. La design BMW nu este ok, dar la motoare si performante da!

_anaconda_ 16-05-09 13:04

Intradevar BMW sta "ff" bine la siguranta fiindca au multe modele cu "ff" multe sisteme de siguranta "ff" performante si rezultatul este "ff" impresionant. Totusi ai putea sa renunti la atatea 'foarte foarte" ca realitatea tot aia este. Un punct bun de plecare este seria 5, masina de ultima generatie, sedan din clasa mare premium care costa cat o bomba nucleara si nu este in stare sa aiba 5 stele la siguranta cand sunt rahaturi de masini mai mici, cabrio si tot tacamul care au 5 stele. "ff" tare. :lol::lol::lol:.

laur_nsl 16-05-09 14:59

vad ca nu prea a raspuns nimeni la aceasta intrebare, mai titi va certati pe tema interiorului bmw. daca va ganditi mai bine va dati seama ca in clasa premium mercedes este taticul (arata bine are un aer de domn motoare puternice sunt, lux cat cuprinde etc) am destule motive ca sa cred asta nu?

babau88 16-05-09 17:07

Si cand ma gandesc ca apare M8 ....
BMW M8 stats
Top speed > Limited 462 km/h (288 mph)
0 - 100 km/h ( 62 mph) est. 3.5 seconds
0 - 200 km/h (124 mph) est. 9.5 seconds
0 - 300 km/h ( 186 mph) est. 22.0 second

Sasha 16-05-09 20:25

Quote:

Originally Posted by laur_nsl (Post 2324712)
vad ca nu prea a raspuns nimeni la aceasta intrebare, mai titi va certati pe tema interiorului bmw. daca va ganditi mai bine va dati seama ca in clasa premium mercedes este taticul (arata bine are un aer de domn motoare puternice sunt, lux cat cuprinde etc) am destule motive ca sa cred asta nu?

mie nu-mi trebuie o masina cu aer de domn;) asta inseamna sa nu-mi iau mercedes??? wtf?:omfg:

Tzepozzz 17-05-09 21:39

Quote:

Originally Posted by babau88 (Post 2325003)
Si cand ma gandesc ca apare M8 ....
BMW M8 stats
Top speed > Limited 462 km/h (288 mph)
0 - 100 km/h ( 62 mph) est. 3.5 seconds
0 - 200 km/h (124 mph) est. 9.5 seconds
0 - 300 km/h ( 186 mph) est. 22.0 second

With a rumoured top speed of 462km/h (288mph), it outpaces the 1000+ hp Bugatti Veyron, which has a top speed of 407 km/h. astoundingly, the BMW M8 does this with no help from a supercharger or turbo while the Veyron relies on a quad-turbocharged 8L engine.

If these stats are indeed true, this will make the BMW M8 the fastest production car in the world, surpassing the SSC Ultimate Aero TT, which ousted the Veyron from it's top spot.

The pictures circling around the Internet claiming that BMW made a 462 kph car is an urban legend, pure fiction

puteai sa dai un copy/paste si la astea, sau tu crezi tot ce scrie pe internet

DarkJEDI 17-05-09 22:00

wtf? unde naiba au testat viteza aia? singuru circuit cu linie dreapta atat de lunga e ehra lessien pe care au monopol VAG, alt loc ar fi autostrada, dar totusi cat de lunga putea fi si bucata de autostrada inchisa?

vacaroz 17-05-09 23:59

spuneau ca daca. poate au testat doar matematic.
oricum e posibil, cum veironul a fost posibil.. si avand in vedere ca au trecut ceva ani de la aparitia lui si tehnologia a mai avansat nu e deloc imposibil. e imposibil doar din punctul de vedere in care apare si criza financiara

adrian78bmw 18-05-09 13:21

Quote:

Originally Posted by Tzepozzz (Post 2327590)
With a rumoured top speed of 462km/h (288mph), it outpaces the 1000+ hp Bugatti Veyron, which has a top speed of 407 km/h. astoundingly, the BMW M8 does this with no help from a supercharger or turbo while the Veyron relies on a quad-turbocharged 8L engine.

If these stats are indeed true, this will make the BMW M8 the fastest production car in the world, surpassing the SSC Ultimate Aero TT, which ousted the Veyron from it's top spot.

The pictures circling around the Internet claiming that BMW made a 462 kph car is an urban legend, pure fiction

puteai sa dai un copy/paste si la astea, sau tu crezi tot ce scrie pe internet

unde ai gasit chestia asa?eu nu prea cred asa ceva..M8 nu a fost si nu cred ca o sa fie in cel mai bun caz M1 si nu cred ca va avea mai mult de 600 cp
deci e pura fictiune asa ceva nu o sa faca BMW

carutasu 24-05-09 10:46

Presupunand ca va avea in jur de 1700kg...sa zicem...acel M8 ar trebui sa aiba cam 1400-1500cp pentru acei 462km/h, plus o aerodinamica perfecta.Sunt curios sa o vedem si pe asta.Si daca vor fi 420 tot e colosal.

PvDTranceAddicted 24-05-09 11:52

Asta e vrajeala pe fata...daca Veyron a fost produs cu costuri uriase, in 5 ani de zile de cercetare, cum crezi u ca BMW in criza anuntand deja ca nu mai poate folosi sasiul din aluminiu si alte reduceri o sa produca o asa masina?! Astea sunt pure speculatii cretine a unor oameni fara creier... visati si o sa aveti la pastele cailor... BMW pt placerea de a depara si a pierde NON STOP PUTERE:)))) Iar in al doilea rand in toamna Bugatti ne mai face o surpriza...Veyron GT...aprox 1400CP si restul e istorie deja:D

vacaroz 25-05-09 22:36

Quote:

Originally Posted by PvDTranceAddicted (Post 2346828)
Asta e vrajeala pe fata...daca Veyron a fost produs cu costuri uriase, in 5 ani de zile de cercetare, cum crezi u ca BMW in criza anuntand deja ca nu mai poate folosi sasiul din aluminiu si alte reduceri o sa produca o asa masina?! Astea sunt pure speculatii cretine a unor oameni fara creier... visati si o sa aveti la pastele cailor... BMW pt placerea de a depara si a pierde NON STOP PUTERE:)))) Iar in al doilea rand in toamna Bugatti ne mai face o surpriza...Veyron GT...aprox 1400CP si restul e istorie deja:D

poate ca lafel ca si veironul e deja in stadiul de proiect da na... nu e veyron, nu e audi e garbage... nu ne mai spui u din experienta ta de audi pilot teste ?:D

mmihai82 26-05-09 10:36

desi am avut doar modele din din gama audi,am avut ocazia sa testez si de la mercedes si de la bmw aproape toate modelele si parerea mea este ca mercedes a dominat,domina si va domina aceasta clasa.la distanta mica se situeaza ceilalti doi constructori dar cred totusi ca bmw-ul este abia pe al treilea loc.

PvDTranceAddicted 26-05-09 10:46

Un AMG nu e mai sigur sau mai performant ca un RS, am simtit-o si eu pe pielea mea, oricat de AMG ar fi el tot nu reusesc sa fie mai devastatoare ca RS-urile... uite de ex luam la puricat un SL65AMG Black Series care cu tot cu 670CP si 1000NM, nu reuseste sa obtina mai putin de 4.1-4.2 pana la 100km/h si la 200km/h in sus tot pierde in fata multor supercar-uri chiar mai ieftine ca el si mai frumoase si mai spectaculoase. AMG nu sunt masini atat de incisive, sa vrea sa te faca sa le conduci tare, ci iti da senzatia de prea mult calm si nu te face sa te manance talpa decat cand te gandesti singur la ce putere au ele.
In schimb in RS-uri te mananca rau sa ii dai non stop, simti nevoia acuta de a merge tare indiferent de vreme.

dolb 26-05-09 10:57

scuza-ma..o masina e facuta ca sa si STAI in ea.. nu sa stai pe jos si sa bagi picioru in acceleratie, SL65AMG este intr-adevar un pic mai lent..dar asta pt ca are un interior de nici in 10 ani nu va face Audi asa ceva. Tu inca ai matiz.. pune mana pe o masina calumea si apoi vorbeste! Cand o sa incerci fiecare masinuta , si o sa o simti apoi poti vorbi. Nu ma incalzeste cu nimic ca o masina ia suta in 3.9 secunde si a mea in 4.1 , atata timp cat in a mea am super lux chiar daca e masina sportiva ;)

xxdadixx 26-05-09 10:58

Dolb, tu n-ai auzit ca el le-a condus pe toate si le-a simtit pe pielea lui si RS e cel mai tare supercar ca are tractiune integrala si poti circula cu el pe ploaie.
PvDTranceAddicted pune si tu niste poze cu tine si cu superbolizii pe care i-ai simtit pe pielea ta ca mie mi-e greu sa te cred si nu sunt singurul.

All times are GMT +2. The time now is 16:05.

- Copyright 2026 4Tuning