![]() |
Re: Dacia Nova Cj 02 GYN
4 Attachment(s)
de ce nu incerci asa ceva?!?! sunt angel-uri cu lupa si xenon
|
sincer fara suparare da arata naspa cu angeluri pe zambetu lu iliescu si nici pe nova nu cred ca arata asa bene:)
|
va spun eu ca in curand angel eyes-urile vor deveni precum ledurile albastre...si anume kitsch...
Angel-eyes-ul este o particularitate a marcii BMW. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ms pt sfaturi si pareri :) si , si eu is de acord ca xenonu ii mai frumos si mai la moda ..etc da momentan nu sunt bani si mai am si alte chesti de facut asa ca nush vad eu ceva fac cu farurile ca momentan nu sunt hotarat dar o sa pun ceva provizoriu sau nu pun nimic o sa le fac o parte neagra.
Apropo ce parere aveti de jantele de mai jos ? ii sta bine la harb cu ele si cu palasolar negru?Palasolaru daca ziceti ca ii fain il pun saptamana asta sau saptamana viitoare si jantele nush exact da vara asta asa sper sa fie ale mele (daca nu freaca de aripa) |
ar arata foarte frumos ;)...
resuita combinatia de negru si bek metalizat...sau cum s-o numi...sand storm:D... |
frumos...vine bine parasolarul ala...si jantele daca reusesti sa ti le iei bravo...;)
|
Palasolaru o sa il pun cat de curand si jantele trebe sa le probez sa nu frece de aripa ca is pe 15.Daca potrivesc jantele o sa le iau cat de repede pot numa nu am timp sa le verific.ms de pareri
|
Cand ai 2 sau 3 pers in spate sigur o sa-ti frece cu jante de 15
|
umflii aripile fata , spate si nu mai ai probleme..bafta
|
faina masina, un singur lucru nu imi place, ca te-ai luat dupa mine cu capota
numa bine |
Quote:
ce vrei frate sa fii unicat ....?..din pacate la dacie nu ai cum sa fii unicat sunt doar cateva moduri de a modifica ceva la ea ..nu prea ai de ales....si normal ca unele chestii sa fie asemanatoare |
Quote:
|
Mafiozzo scuze da nu mi`am facut prelungirea ca asa am vazut la tine ... eu de fapt am vrut sa o fac mai mare da nu mai reuseam sa ajung la siguranta de la capota si atunci cine mi`o facuto o facuto asa ...Scuze inca o data si ms pt parerea ta despre masina,apropo te`am vazut duminica seara la moll.toate cele buna
Ilegal cand intri pe mess da un buzz ca vreau sa vb ceva cu tine legat de palasolar |
ilegal , la asta nu m-am gandit , da tin minte ca mie cand imi era gata masina dupa ce am stat 24 de ore non stop sa fac capota, a lui era la tinichigiu si m-a intrebat daca nu stie unde sa isi prelungeasca si el capota
satana si eu te-am vazut erai cu cei din ilegal lifestile , numa bine |
mah hai sa trecem peste .. nu ma`m luat dupa nime, daca era dupa mine faceam alfel prelungirea da nu so putut si ala mio facuto asa.ori cum mafiozzo multi au capota asa din cate am vazut pe 4T.
Mafiozzo tu ai ramas acolo pana o venit garcea? ca am vazut la momendat ca era acolo langa voi o masina de politie da dupa ce ne`am dus noi |
am ramas pana pe la 2 noaptea, garcea o venit la niste baieti care erau cu scuteru si dupa aia au plecat
|
1 Attachment(s)
N`am avut ce face ieri si am taiat din colturile de jos de la grila si acuma intra bine :) acuma urmeaza sa ii pun plasa si gata cu grila in sfarsit
|
Arata bine de tot...
Felicitari:) |
mai fa ceva modificari...:D de ex: foli pe geam`uri...in interior tapitzeria :) si pune pe folie neagra pe plafon sau acoperis cu ii zice..;)
|
tavan i zice
|
2 Attachment(s)
Am pus si plasa la grila ... nu se prea vede in poza da sa stiti ca am pus:P.si i`am mai luat la masina un mic cadou:).Inca nu am pus volanu da sper sa potriveasca cu butucu asta.astept pareri bune si rele
|
dc ti-a mai ramas vopsea de cand ai vopsit masina incearca sa faci partile albaste dupa volan in culoarea masinii.....
|
vopsea mai am da nu il vopsesc ca imi place mai mult albastru si in interior am husele cu albastru si leduri albastre.... da am o problema cu butucu:( nu potriveste.Gasesc butuc sa potriveasca la nova? ca din cate am obs trebuie mai mare decat ce am eu,butucu de la mine o fost pe un kadet si volanu, dar volanu ii nou ca lo cumparat si nu io placut la un prieten ca era mic da mie imi place asa mic desi ii naspa cu volan mic daca nai servo ...
ADIDAS1 o sa pun folii da mai incolo ca am altele de facut... cum ar fi interioru :) ii totul pregatit numa timp si rabdare sa am dar nush dc da nu mi se leaga de mana sa tapitzez o data plafonu si usile....ideei sunt dar nu este timp si banutzi ca am multe planuri da multe se schimba pana ii sa le indeplinesti... |
cat ai dat pe volan?:)
|
in loc sa stai pe mess mai bine fa tapiteria :P:P:P cheamal pe forest sa te ajute...;)
|
Volanu o fost 120 si butucu 50..da butucu nu mi bun si trebuie sa iau altu :(
PS: nu vrea nime un schimb de butuc de volan ? am butuc ce o fost pe opel kadet si mie imi trebuie butuc sa imi mearga pe nova |
adevarat ce spui, dc nu ai servo e mai greu..!!! cauta si tu la un remat vre-un butuc care e pe vreo dacie...dc nu le-au luat altii :)...bafta...
|
incet incet faci treba buna cu dacia:D spor la treba sa ai andrei :D hai pe la mine la hala ca fac si eu o super nova..:D un kit exterior custom+ motor schimbat. numai bine
|
Se poate un topic cu modificarile masinii? As fi si eu interesat de un kit exterior.
PS Ce motor :D? |
Ms ufo:) o sa vin da nush cand ca nu prea am timp in cursul saptamani si in weekend nu prea is in cluj... da cand am timp o sa trec pe la tine si o sa vin cu un prieten cu un kadet(ai vb cu baiatu duminica seara) si daca intri pe mess lasa`mi un mesaj unde ii hala mai exact ca asa in mare stiu eu pana acolo sub podu care duce la real da de acolo nu.
|
ok
las pe mess:)) bafta |
1 Attachment(s)
>>>Ajutor<<< Am o probleme cu harbu:),nu imi sta la relantiu numa daca trag socu...bun trag socu si sta da nu trage masina mai de lac... ii dau pana in 2000 de ture si pe urma da sa moara motoru...ce poate sa aibe ca nush zau :( benzita are,pompa de benzina merge,carburatoru l`am desfacut tot si l`am aierisit....se poate sa fie ceva de la alternator??? ca in ultima vreme o inceput sa mi se incalzeasca 2 fire de la el si de atunci o inceput sa faca figuri pana intr`o zis ce o murit.Daca stie cineva ceva sau are idee ce poate sa aibe sa imi zica si mie plss
Si o poza mai recenta cu masinutza:) |
Etufoirul de la carb merge???de obicei,el raspunde de ralanti la dublucorp...sa ma corecteze cineva daca gresesc...membrana la pompa sprit verific'o...si acolo are si un jigler mic...care se infunda repede si omoara ralantiul;) si pompa de benzina,baga la ralanti dar este posibil sa nu bage in sarcina,in cazul tau peste o anumita turatie;are niste pastile care se blocheaza...sufla si pe turul de la rezervor,sa vezi daca se intoarce benzina in rezervor,ptr k eu am avut dop la sonda in rezervor si exact la fel facea...bafta!!!
|
bujiile?
|
Bujiile nu`s ca le`am verificat ....trebuie sa incerc ce o zis bytzu sa vad daca nu, luni o duc la servis sau marti ca dimineatza plec in sighet si vin luni.
|
4 Attachment(s)
Am rezolvat cu carburatoru...da nu stiam dc intra greu in viteza:) da am aflat si am si rezolvat care era si problema asta ,adica cablu meu de ambreaj se mai tinea in 2 fire :)
Ceva poze mai recente.... |
man niste jante ar aranja masina....
|
13 Attachment(s)
Poze noi :)
Ps: in legatura cu jantele...mi`am gasit un model,da partea proasta ii ca imi freaca pe spate cu ele si nu le`am cumparat da is in cautare inca .... daca are cineva ceva jante de vanzare sa deie un PM plz.Cat de curand va veni o toba sport dar pana atunci ramane asa cum ii in poze.Apropo imi zice cineva cum as putea inalta masina de spate??ca ii lasata de spate si din cauza asta si freaca in cauciuc daca schimb jantele.... |
pune te rog niste poze facute ziua cu , consola centrala .....:) mi-ai dat o idee ..ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning