![]() |
Re: Garaj
lasa-le pe alea vechi
|
asa ma gandeam si eu
|
Quote:
|
pai oricum o voi face cum vreau eu adica cu stopurile ei desi ascult pareri ...unele lucruri pot sa le gresesc si eu ...a fost ideea lui smoke ..eu am zis ca pastrez original si linia masinii..
|
pastrez parerea... si cu 2 rotunde.. da bine..nu neaparat pozitiile de fata... care sunt in poza.. apoi.. tot ce ''Simte Ufo ca e bine'' conteaza cel mai mult.. io raman la ce cred... si ce simt ca e mai interesant.. cate 2 rotunde pe spate...linia de spate 1100 mie unu nu imi place.. vedem ce iese. :)))
|
cam stiu eu la ce se referea smoku' in privinta celor doua stopuri ...numai sa ajung acasa sa postez pozele
|
yeye cu alea mici arata shukar morena albatros
|
6 Attachment(s)
inca cateva modificari finutze la exterior
|
Quote:
Nu sint prea finutze?O priza de aer putin mai scoasa in evidenta era mai eficace.Sau este doar asa de design? eventual fa un paint la gaurica aia, cu flacari... |
probabil vor fi ceva desene vom vedea ..sa o vad vopsita si mai discutam ..si nu vreau sa fie prea extrem.. masina e mai cuminte si nu are nevoie de extremitati pe ea daca nu merge ..la cum arata,nu??
|
sa-i mentii stilul retro
|
Quote:
Am o 120 L acasa in garaj si ma gindesc ce sa fac cu ea.O las retro sau o fac o "european muscle" ?Sint in dilema. |
in ungaria am auzit ca daca duci o lada pt 500-600 de euro o modifica de la motor la cutie si ajungi undeva la 130-140 de cai ,,,depinde de motorizare
|
Modificatul costa in jur de 800E la Lada cu motor de 1.5L
|
asa .. are dreptate asta cu fordu ..uaaaaaaaaaaaaau
|
Ma intreb oare cat ar costa pt o Dacia 1100 sau pt un Rechin:)
|
lol vom vedea
|
Asa a zis si orbul:)
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))
|
1 Attachment(s)
the beast si ... the beast :)) in devenire :>
|
alu driveru ii in devenire ;) :lol:
|
ufo, nu incap in loc de farurile de pe 1100 , faruri de pe ceva urs, cu lupa, eventual ii pui angel eyes :)
|
acuma ai copiat exact ce o zis ala pe topicul cu fiat 500, ca sa faci pe inteligentul, crezi ca el nu s-a gandit ?
|
ma io imi bag paola in ele lupe
mna ufo masina ii veche laso in poala veche ce angel eyes va trebe pe dacia 1100 si fiat500?? povesti.... |
Ma elevule, tu vezi-ti de motoretele tale:)
Dc masina e veche nu poate omu sa isi monteze ceva nou pe el? |
ma voi lasati aici vrajeala ca ma supar=)))))))))))))
nu zik ca sa nu puna ceva nou pe ea dar noh.... daca tot lasa linii cromate si plm atunci sa le faca astea calumea si sa le lase astea care is daca pune alea sa puna si lambo dors doar ce plm are=))))) oricum face ce vrea el!! |
e-e lambo doors :)) numa nu cum am avut io :))
|
:)))))))))))) taci acolo zander ca tu ai fost unic;)
|
ce poza ...nici nu stiam ca e pe forum dar oricum arata bine:)
|
UFO........monstru mic......in crestere!!!!!!:peace: :workout: :D
|
..mersi promit ca nu va dezamagesc
|
:workout: UFO,acuma crek ma repet,dar.....PIMP MY RIDE MAN!!!!!! :-)))))
:D Vad atatea tunaciuni p-aci....nu mai pot!!!! Cand iti intra microbu asta.....cam greu sa-l mai scotzi :D:dance: |
4 Attachment(s)
renaulturile out from workshop tuning and paint
|
lol...baieti peste o luna intra si a mea la facut:))) .....sper sa nu fie mai tarziu de 1 luna:)
|
chestia asta cu vopseaua neagra incepe sa devina un trade mark smoke design
|
tekno ...nu cred ...............ca masina mea a fost neagra inainte,fiatul 500 a fost vopsit albastru,la baiu am acoperit pana vopseste masina toata zgarieturile de pe capota cu cheie sau cui ,la jeep asa a fost proiectul
depinde cum o iei .lol |
negru ruleaza.. si e cel mai putin pretentios.. ca intretinere.. ala mat ca e moca.. ce va mira?!!? , .. multi aleg negru mat.. pana au bani de paint cu pretentii :)
|
te contrazic ... negru mat ii f pretentios, se vede tat pe el
|
Quote:
|
am primit coamele pt furie ..luni le termin si le punem sus odata cu rotile sa vedem ce iese
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning