![]() |
Re:
cu road runner dedeSUPT avetzi un vot si de la mine iar cu khilometrejul...... ne putem pune sigla fiecare pe km lui pe masina si...... hai sa le facem draqlui odata ca m-am saturat
|
Check out www.roadrunner.go.ro :x is niste copii cu patine din cluj sau de unde.
|
ce sigla misto au !!! :( :(
|
de cacao :cry:
|
doar nu vrei sa renunti! bah ... te omor cu mana mea! si picioru ... hai sa cautam alt nume :D
|
ce sa renunt mah ?
esti nebun ? am zis ca sigla lor (sau ce-o fi aia e de cacao) a noastra o sa fie misto , las sa vezi . |
pastram acelasi nume? sau cautam altu?
|
ce-ai mah :?: :!: :?:
normal ca pastram acelasi nume. dupa cat a muncit NOS-u daca vede posturile astea , ne da in cap. apropo , NOS , ai terminat treaba cu sigla? ramane aia cu steagu', RR si gagica , iar dedesubt Road Runners si eventual Timisoara. yo termin maine cu BAC-u si de saptamana viitoare ma ocup de stickere si tricouri. sa fiti iubiti :) |
oameni , sper ca duminica-luni stabilim definitiv sigla :!:
|
logo
1 Attachment(s)
na
|
1 Attachment(s)
sau
|
yeeeeeeeeeeeeees
tzatze bah tata bah, tzatze... |
e bine
|
good job, arata fain, numa steagu ala nu stiu cum iese pe tricou
|
:lol: sa ma duc sa imi cumpar tricou? by the way ... ce culoare tre sa fie tricourile?
|
corse: steagu ala o sa \"iese\" bine
nOname: tricoul sa fie negru , daca tu vrei poti sa-ti iei si alb , te face mai slabutz :twisted: |
mars mah! :twisted: ca dau drumu la aer conditionat si poate iti iei zboru. clar :ihearu: ?
|
speedy5, in pimul rand negru face mai slabutz,
eu o sa imi iau si pe negru si pe alb, ca arata fain |
fain ai facut sigla NOS :peace: ,dau o bere cand vin :drunk:
|
1 Attachment(s)
ma bucur ca va place da mie nu prea :(
da in fine suntem la inceput poate versiunea V2 va fi mai faina |
:P NOS - 1 mana sigla V1 e buna ... las-o in pana mea ca nu mai facem alea ever!!! las sa faca asta micu tricourile si tot si hai sa ii dam drumu!
2 mana sigla V2 ... ai tot timpu din lume sa te gandesti ... daca ai nevoie de ajutor spune si incoa poate ajutam. 3 ABSENT magarule ... unde ai fo ieri? :?: Speedy ... bere? poate vroiai sa zici Cola! :roll: |
NOSu, mijto, felicitari, berea e pe drum! 8)
O remarca: nuj daca aia care fac stickere pot scoate fondul negru, creca ar fi buna si o varianta pe fond alb... da' atat, ca deja ne obraznicim :lol: |
nu-l mai felicitati atata ca si-o ia in cap :P
si sigla e f. buna , sa nu va mai aud :bat: |
stickers & Tricouri important !
mah cine stie care face stickere sa dea un post sa faca pt toti ca asa
sa cautam sa facem fiecare ne iese mai scump decat am face 100 de bucati undeva !!! shi cine face tricourile la fel la un loc !!! nu fiecare cu cunostinta si .... ca no sa iasa la fel ! sper ca am fost destul de clar |
Re: stickers & Tricouri important !
Quote:
pt asta m-agit eu :!: |
:twisted: in sfarsit ai si tu un scop in viata!! tzzz .. tzzz!! parazitule! :P :P :wink:
|
acuma pe bune : am fost azi sa rezolv de stickere si ulterior de tricouri
o sa fie fara fond negru , doar literele si steagu' intai o sa va aduc unul ca model sa-l vedeti si ne hotaram dupa aia cate luam si cum luam. si pretul vi-l comunic tot atunci si sa nu mai aud alte comentarii :bat: |
cu siguranta
|
:wink: hai mah ... le-ai facut ca abia astept...
|
calm , calm :D
|
luni sper sa va prezint sticker-ele :twisted:
si dupa aia ne ocupam de tricouri vedeti sa va cumparati cate un tricou negru , iar eu am sa le strang pt imprimare daca vreti puteti sa le aduceti luni |
speedy5, nici o noutate ? nimik ?
...sau vrei sa ne faci o surpriza la Dracula ? :wink: |
surpriza pe naiba , ca nu-s gata inca :x
dar pana sapt viitoare le aduc ca daca nu le termina il omor pe ala |
Re:
nu ma pot intzelege deloc cu compul asta,nu ma lasa sa copiez pe discheta sigle,de ce?
|
hmm, tu parca ziceai ca intrii de la un club unde iti savurezi cafeaua dimineata, nu? e posibil ca acel calculator sa aiba floppy-u dezinstalat, ca asa e la cluburi de obicei. numa bine
|
poate sunt prea mari!
|
yo inca sunt la Cucuietzii din deal da' nu va pierdetzi sperantza ca o sa avem si stickere si tricouri :!:
|
:P bah tu esti neserios!! ai plecat la Cucuietii ... acolo party cu femeile ... tricourile din parti. si chestia cu speranta stii tu cum e ... e curva mare ... cu toti traieste! cu noi ca speram ca o sa avem tricouri ... cu tine ca speri sa nu iti dau capace!
|
Stickere maine. Poate ne vedem pe la Carsystems si vi le dau pe-acolo.
Bafta! |
Tzapa :( , stickerele-s de toata jena, nu transparente ci pe fond negru, singurul care poate sa le foloseasca e akimoto, doar ca si fondul negru e negru-roscat... Nu am reusit sa dau de speedy5, are telefonul tot inchis, dar tre sa ne facem stickere la altii :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning