![]() |
Re: top speed-uri golf3
195 km/h cu a4a?
nu prea cred si 150 km/h cu a3a la fel. |
cu proba :) incearca si tu sa vezi ca atat merge ...
|
eu stiu ca merge 140 cu a3a si 180 cu a4a
cati cp 75 sau 101? oricum 195 e cam mult |
1.6 AEA 75 cai, la mine se limiteaza in 6300 ture ... vitezele de mai sus sunt prinse peste 6000 ture :D ( aproape de limitare )
|
Quote:
1.4 mai mult de 155 nu duce! (doar daca e 1.4 55kw 75cp) punct. Quote:
in a2a in plafonare am 80-90; in a3a in plafonare am 120-130; deci ce zici tu pica iar 195 nu ia 1.6 nici daca bate vantul din spate asta daca nu aveti 1.6 in certificat si altceva sub capota. aa.. si inca o chestie .. daca cu a4a iei 195, cu a5a cat te duci ? |
Pfff... eu am vazut un GTI cum si`a luat zborul ... cred ca de la eleron i se tragea problema :)) of, of, of ...
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=MadAboutGolf3;3185378]niciodata n-a sa ia 1.4 (mai ales cel de 55 cp) 170 km/h, poate tu ai bord cu 20-200 la 1.4 si are plasme incorect alese, viteza aia abia o ia 1.6-le
1.4 mai mult de 155 nu duce! (doar daca e 1.4 55kw 75cp) punct. cu parere de rau trebuie sa iti zic ca ceasurile identice facute dupa cele originale masina a venit cu ceasuri albe din fabrica .... intradevar viteza constructiva este 155 km/h asta nu inseaman ca e limita .... masina fuge in mod surprinzator pt caii aia ... ca martor poate fi si Sageata care a consdus-o la suceava la 4t days in care s-a mers constant 150 - 160 km/h atasaz si poze cu ceasurie originale ps . masina lu sageata (cauta postul cu goalfa prezent si la 4t days bucuresti la standul plm tuning ) acelasi motor am prins 175 km/h la fel cu dovezi (cred ca le mai am ) nu stiu pe unde sunt pozele dar va invit aici sa vedeti masina http://www.plmtuning.ro/forum/viewto...&t=113&start=0 vb de un motor 1.4 tip Aex injectie multipunct cu putini km 175000 (foarte reali ..) la care s-au schimbat toate consumabilele in acte e trecut golf rabbit 1.4 tip motor aex 40 kw =55 ponei .. |
Quote:
si inca o chestie pe care n-ai specificat-o aici si nu avea nimeni de unde sa stie, faptul ca tu ai alte harti la ECU si de aia au parut dubioase afirmatiile tale... in rest, numai bine, bafta! |
Quote:
harta de injectie a venit dupa atingerea vitezei (inca nu era activa eu am crezut ca e ) motorul intradevar este cel de 55 cai (40 kw ) un motor foarte echilibrat .. cand am ales acest model (eu deplasindu-ma in austria ) a fost pt 3 chestii : kit gt (praguri arcade aripi, faruri 2 camere ) , in 2 portiere , ceasuri albe gradate la 220 km/h (imi aduce aminte de alfa ) .. atentie vb de o harta de injectie nu de chip ... (o harta facuta mai mult dupa modul meu de condus ) ps . uite cand sunt in iasi te invit la o cafea si sa vezi masinutza da-mi un pm cu nr tau de mobil |
a 5-a nu prea mai urca ... daca o lasi urca greu 205 - 210 maxim ... nu stiu sa zic ... de urcat iti zic eu ca urca 150 cu a 3-a ti-o poate demonstra oricine cu 1.6
|
183 km/h pe GPS ( in bord arata peste 200 ) .
Golf 3 , 1.6 benzina , 101 cai , incaltat cu 215 40 ZR16 |
@madaboutgolf3 stai calm ca pe chestia asta m-am contrazis si eu cu ei, 1.6 are cutia cu rapoarte mai lungi decat 1.8, 1, 2 sunt cam la fel, dar 3,4 difera de la cer la pamant, daca nu eram in masina sa vad cat se duce 1.6 in viteza 3 nu credeam nici in ruptul capului. si la mine e la fel, 1-50 2-85 3- 125 4-~160 5 pana acum maxim 175 pe gps bordul saracu batea spre 200. asa zic ca e si in cazul ala cu a4a 195, eroare de bord
|
155 km/h golf3 1.4 75 cai probabil ca mai mergea umpic dar nu i-am dat mai mult
|
golf 3 1.4 75 cai ???/ ce tip de motor ?
ca eu stiu ca este de 60 si 55 cai |
poi in acte srie ca am 55 kw.asta inseamna 75 cai.nu ma prea pricep la motor si astea, eu asa am luato din germania.
|
nu te contrazic dar sa stii ca pe golf 3 motoarele de 1.4 au fost de 40 respectiv 44 kw
daca scrie 55 kw ar trebuii sa fie de 1598 cmc adica 1.6 sau poate e un 1.4 16v cum s-a pus pe golf 4 am mai intalnit la cineva de asta poate ne zici codul de motor din talon sa ne luminam si noi :) |
poi eu wekendul asta ma duc acasa k nu am masina cu mn si ma uit pe talon sa vad ce scrie si fac poze sa vad arat si voua.iti spun sincer nu ma pricep la asa ceva si nici nu am de ce sa mint.
|
Quote:
am si eu un amic care are asa ceva pe certificat .. si in actele de franta.. cu care a venit masina in tara, si pe certificatul de ro 55kw/75cp .. de aia m-am aprins si eu asa tare cu tine la cea discutie cu 1.4-ul tau :D |
da e cam ciudat caci nu se zide nicaieri pe forumuri ca 1.4 ar fi si de 75 cai . Ma informez mai bine si revin
|
eu am gresit.aku m-am uitat pe talon.akolo und trebuie sa scrie cati kw are e scris 55 dar se referea la capacitatea rezervorului, ideea era k ii scrisul prea sus si nu am vazut eu bine.greseala mea
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
doar un filtru sport de M3si jante pe15 ? ? ? dovada !! |
viteza maxima din constructie la un g3 cu motor de 1.4 si 60 de cai (44kw) e de 157km/h
eu ... cu masina de mai sus... i-am dat 130 km/h pe A1... si la experienta mea de 1 luna.. simteam cum imi curge transpiratia pe spate... |
te contrazic ceea ce scrie in certificat e viteza maxima in oarece conditii de sigurata eu am avut motor de 1.4 si s-o dus mai mult de cat scria in certificat si daca unii au motoare varza si abia abia ajung suta asta nu inseamna ca altii nu anting viteze mari chiar si cu 1.4, de exemplu eu dupa ce am segmentat motorul si l-am pus la puns s-a dus chiar mai bine de 160, drumul targu-iasi aveam portiuni unde ii dadeam linistit si se ducea fara probleme 160
|
frate in talon nush cum este calculata viteza aia ... banuiesc ca este pentru treapta a 4-a de viteza
cutia de la 1.6 pana la 2.0 8v la golf 3 este la fel ... a 5-a are 260 km/h in limitare ( am testat noi pe gheata, burn in treapta a 5-a pana in limitare ) a 4-a merge 200 ... si a 5-a urca ffff greu din cauza puterii mici ... 75 cai |
dragi mei eu am ajuns la 190 cu un 1.6 benzina multipunct 75 caluti si am doar scos catalizatorul si tind sa cred ca daca mai chinuiam ajungeam poate poate la 200:???:si in talon viteza maxima contructiva este de 168!acuma eu cred ca cum au zis si alti mai sus depinde de motorul fiecaruia.si da viteza din talon este viteza maxima din punct de vedere al sigurantei.bafta!
ps:de la 160 in sus ajunge cam greut:rolleyes2 |
1,4 60 CP ..... 155 km/h pe A1, daca o mai lasam 1,2 minute poate trecea de 160 :))
|
eu zic ca daca urcai cu 3 si cu 4 sus pana la 6000 ajungeai la 170 - 180 ;)
data viitoare numai da a 5-a la 90 :)))) |
30km/h cu .................................................. ........spatele :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
200 pe a1 cu tdi-ul meu!
|
180km/h 1.6 75 de cai.
|
220 - 4 daca ii dadeam a 5 nus unde ajungea da ma topaia cam mult si am lasato moale
|
Quote:
|
AVEA 7896 RPM
|
190KM/h pe autostrada pitesti-bucuresti motor 1.6 ABU 75 de cai obositi...pt prima oara in viata mea :)) cand ii dau atat,dar eram prea curios cat ia ca am vazut ce poate face masina lu NIB-u' si ZAK.pe ei ii asteptam aici sa ne zica cum a luat NIB-u' cu a 3-a 165 :)) si cand i-a dat pe-a 5-a a sarit cu numerotatu pe caiet :lol:8)
|
aveti grija ca mai exista si eroare de kilometraj.
sincer sa fiu chiar nu am fost curios care e viteza maima la 1.8 gt-u |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning