![]() |
Re: MISS 4TuningDAYS 2009
toate fetele sunt bn rau da sunt cateva brunete care sunt in top
|
3 Attachment(s)
Alina Tolbasu
Lavinia Moraru Bujor Mariana |
HOT NEWs
MISS 4TuningDAYS 2009 - voteaza-ti preferatele - https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/121814-miss-4tuningdays-2009-a.html Vot for Coteanu Diana! (clubsnr,nu am nimic in privinta faptului ca trimit mesaje ca sa o ajute sa castige da serios acum ,in 3 zile am vazut-o mai mult posomorata decat zambind) |
1. Tolbasu Alina
2. Ionescu Roxana 3. Moraru Francesca 4. Rece Maria |
vaaai :(( chiar trebuie sa aleg ??? 8-| :(
|
Votat Marcu Adina. Draguta, finuta si "ce trebe' " :)
|
mie mi-au placut urmatoarele :D in ordinea preferintelor normal :))
1. Paraschiv Madalina 2. Marchidan Alexandra 3. Muresan Veronica 4. Nicolescu Alexandra mi s-au parut cele mai frumoase si naturale ca sa zic asa... mai ales Madalina |
Moraru Lavinia
Nicolescu Alexandra Onescu Adriana Paraschiv Madalina Popa Denisa Popa Roberta Popovici Andra Rece Maria Schiopu Adina Tolbasu Alina Voicu Oana Calafeteanu Laura Chivu Loredana Covrig Catalina Bianca Cam multe nu...? :) Votata ALINA TOLBASU! |
anu trecut a iesit miss 4tuning Lavinia Moraru(se stie cum), cum se face ca si anul asta are cele mai multe voturi? si de la useri cu 0 posturi???? iar se intampla ca anul trecut????????? Mie sincer...chiar nu mi se pare prea draguta, restul care au voturi mai putine ca ea sau apropiate chiar sunt dragute....dar nu inteleg cum, iar....ajunge ea in top. poate imi explica si mie cineva.....poate chiar se i-au si niste masuri....sau poate sunt eu nebun....poate........
cateva exemple: Amars, armandfull, aurelius, Lomboret ,lucamarian, mandale, marculescu_m, maricescu, marinaru66, marko12, mirela88 ETC ETC, lista poate continua..... |
Bianca
Moraru Francesca Moraru Lavinia |
Quote:
votat Alina T. |
Quote:
Ai dreptate am observat si eu asta...dar nu vroiam sa supar pe nimeni asa ca mai bine am tacut din gura. Acum ca tot a spus cineva ar fi bine sa se verifice ip`urile pe care sunt facut conturile alea cu 0 posts...Ciudat cum cresc voturile alea...in 2 min au crescut cu 4-5 voturi! |
Quote:
|
NICOLESCU ALEXANDRA :D
TOLBASU ALINA :oops::twisted::oops: |
Quote:
whires Join Date 22-10-08 Total Posts 0 valybuc Join Date 22-10-08 Total Posts 0 valerius75 Join Date 23-10-08 Total Posts 0 texat Join Date 23-10-08 Total Posts 0 stelica 55 Join Date 23-10-08 Total Posts 0 Ciudat nu ? Toti au 23 de ani...si mai sunt o gramada! Si deja lavinia a ajuns pe primu loc...sunt folosite conturi vechi care au 0 post! |
nu cred ca zicea cineva ca vorbim aiurea, e FOARTE evident ce se intampla. si anu trecut a fost la fel. poate de data asta se face ceva....sper.
|
salut...am votat moraru lavinia si sunt din craiova. Daca e interesat cineva daca exist ip-ul meu este 86.126.3.116 ...
o zi buna. Fie ca cea mai buna sa castige |
Mama:shock: ce repede s-au incarcat voturile la Lavinia Moraru!:shock::shock::shock:
|
Voicu Oana-un vot de la mine ,mi se pare foarte dragutza!!!!L:)
|
1.BUJOR MARIANA 2.BOCA MIRELA 3.SCHIOPU ADINA
|
Vasile Nicole
Prodan Catalina Tolbasu Alina Moraru Francesca Dumitru Raluca Parerea mea.Superb acest MISS 4TuningDAYS 2009 asteptam cu nerabdare revista. |
Tolbasu Alina - 1
Marchidan Alexandra - 2 Dumitru Raluca - 3 .. :D .. dragutze fetele .. :D |
Toate voturile ce au fost date de pe clone vor fi anulate.
Vă rog să nu mai recurgeţi la jigniri, indiferent cine, ce postează ! |
Apostu Elena
Bujor Mariana Grigore Alexandra Ionescu Roxana Marin Oana Moraru Francesca Neacsu Raluca Todica Simona Random order ... dar oricum greu de ales intre ele |
Ionescu Roxana este foarte frumusica, a primit votul meu.
|
Moraru Francesca, pentru ochi si sani.
|
Dumitru Raluca
|
Gheorghe Ana-Maria
|
Chivu Loredana
Moraru Lavinia |
Eu am votat asa :
Dumitru Raluca Gheorghe Ana Maria Grigore Alexandra Tatar Luiza Tolbasu Alina |
Fara supararea dar daca tot s`a constat frauda de ce "nu se ia in considerare etc etc." si nu o descalifica cineva direct...nu asa ar fi logic?
|
Eu am votat 6 miss. Imi pare bine (pe moment) ca numarul de 600+ votanti a favorizat departajarea concurentelor in sensul ca, cel putin in unele cazuri, voturile amicilor (care ieri contau, 20+ fiind maximul de votuti per miss) incep sa nu mai conteze asa mult in conditiile unor peakuri de 80+. Cu siguranta voturile cunoscutilor au o pondere a lor (deloc nesemnificativa) insa poate de data asta iese mai ok poolul.
|
chivu loredana :)
|
N`ar trebui sa fie luate in considerare voturile celor cu 0 posturi.. e un concurs de frumusete, nu unul de popularitate... sau cine are cei mai multi prieteni...
am zis si eu.. nu dati cu parul. Votat Sandu Elena Claudia |
Quote:
|
Pe Pana Cristina o cunoaste cineva ?
|
Apostu Elena, Marin Oana, Popa Denisa si Voicu Oana Sony...
Nu neaparat cele mai sexy dar cele mai simpatice :lol: |
sunt multe fete, unele mai frumoase ca altele. dar dupa parearea mea unele sunt dezavantajate de poze. asa ca o sa avem castigatoare pe cea care a prins cel mai bine la foto. Succes fetelor
|
Iar se organizeaza TREABA urat... sub forma asta trebuie dat miss popularitate! Missul trebuie facut cu ajutorul unui juriu: se ia un fotograf, se ia o dsoara model un dsor model, eventual un nene patron de firma modele si se dau note ..se face medie si gata!
|
Sa ne anunte si pe noi moderatorul aici in topic cand vor fi anulate voturile alea clonate, sa vedem diferenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning