![]() |
Ghost
Eu zic sa_si i_a o lada (parerea mea) mai ales aia cu motor de lexus....)Lada 1500 180 Cp amortizoare coni tot tacamu...):D:D:D:D:D
ce mias dori eu masina aia..... :( :( :( :( :( |
Re:
Quote:
|
Apropo, akimoto, sty care este cea mai slaba modificare de la MTM pentru motorul de 1.8T? De la 180cp la... 250cp. Numai de la chip. Cea mai \"zdravana\" duce la... sa zicem pe la... 350cp (chip, toata evacuarea, schimbare turbo + modificare admisie). Asa ca nu stiu ce este asa de extraordinar sa duc motorul undeva pe la 210cp din 150 cu tot cu evacuare si filtru... Asta, bineinteles daca pot si stiu sa fac lucrul asta la noi in tara...
|
MTM duce 1.8T -ul numai pana la 35o de caluti?
Dahlback au program pentru 1.8T si de 550 de cai, dar 420 e deja 25000 Euro, pentru 500 si 550 nici nu afiseaza pretul, nici dyno test nici nimik. |
Mai este varianta de la MTM si de 430cp - care este pe bimoto... Dar hai sa revenim cu picioarele pe pamant... :D
|
zyx, ma indoiesc ca mtm mareste puterea unei masini cu 40% numai din soft, iar in rest nu umbla la nimik
filtrul ala nu face mare lucru, iar toba finala....nici atat deci plusul de putere se bazeaza in proportie de 95% pe soft |
hmmmm... daca leg calculatoru` meu Pentium IV la 3 Ghz la masina crezi ca ii triplez puterea :?: :?:
Wooow, ma duc acuma jos sa il montez. poate da widowsu eroare si dau ctrl-alt-del in depasiri. :evil_laug :evil_laug :blahblah: :drunk: :dribble: :lemon: |
Re:
Mda...mai baietzica, ca altfel nu pot sa-ti spun, tu ai auzit de Leon VR6, Leon CupraR, si mai nou Ibiza Cupra R? Tu ai auzit de divizia speciala de modificari Seat Sport SA? Tu stii ca la Seat se pot face tuning exterior, interior sau de motor din fabrica? Sau nu stii cu ce se manca astea? Si in primul rand tu ai venit sa ne iei in balon, nu altii...Asa ca mai citeste si mai informeaza-te, nu mai arunca cu afirmatii gratuite! Si fara capatai
Mai baiatule! Inca odata ... ca la prosti ... CE LEGATURA AU ALEA CU MASINA LU ZYX? eu zic sa te duci frate sa verifici poate mai ai inca apa in far! :D |
S-a lansat un nou soft pt chip-tuning.
Softul se numeste \"A shit-load of horsepower\" :lol: :lol: Doamne.. ce off topic Cine vrea sa-l stearga, do it :P |
Re:
Quote:
Quote:
Tu, in schimb, ca sa cazi ca mitza in picioare, o intorci ca la Ploiesti. Si, da, mi-am reparat farul, mai ales ca aia de la service se uitau ca la felu' 14 cand le-am spus de problema, pt ca nu mai venise nimeni cu asa ceva. Si in ultimul rand, eu nu m-am luat de masina ta(ca sa nu zic de ragalia ta, ca n-ar fi frumos, nu?). Dar pun punct aici acestei discutii inutile, ca altfel ne intindem 1000 de posturi cu injurii, sau sarim de la o vb la alta ca..., vb lu' Cheloo. Lasa fratzie, AI TU DREPTATE, SEAT E DE ***, MASINA LUI ZYX E VARZA, TU AI SUPER-BOLID, RX8 RUPE TOT CE MISCA, SI ESTE PRACTIC IMPOSIBIL SA-I DAI UNEI MASINI TURBO 40CP NUMAI CU CIP. Ca de, vb aia \"nu te pune cu p.... cu mintea odihnita\". PAce voua si conduceti preventiv! |
1 Attachment(s)
terminati mai... n0namee... si cu dz1 si cu mine si cms .... parca si zyx.. cu toti aia de mai sus... ai purtat discutii aprinse sa zicem... oare chiar asa toti suntem dusi... sau poate ca la tine e problema... ? gandeste-te
|
:o da mah aveti dreptate ... eu sunt boul! da nah ... e mai usor sa vezi paiul din ochiul vecinului decat barna de stiti voi unde. chiar nu am chef sa ma cert cu asemenea \"pasionati\". si CMS ... ragalia mea de masina iti toarna Seat-ul tau la orice ora vrei tu.
santos frate ... si despre tine au fost pareri de bine pe forum ... sa il citez pe Marian20? |
Quote:
|
Re:
[quote=\"n0namee\"]:o da mah aveti dreptate ... eu sunt boul! [quote]
pai asa e... daca tu zici.. sigura problema e ca tu nu intelegi ma frate... nu intelegi mesajele noastre... or fi scrise in alta limba.. hai gata , piss(peace) 2 you bro`.. |
Noname, poti sa-ti spui parerea si fara aere de superioritate, cu \"baietzica\" si alte alea... Nu va cunoasteti, nu stiti cine sunteti dincolo de monitoare.
Tu ce masina ai, ca nu mai stiu... Scirocco, Audi, sau ce ??? Ca nu recunosc masina din avatar... Insa vezi si tu ce scri, ca din ce ai zis pana acum, reiese ca tu esti ala mai \"baietzica\"... \"-Te fac fraiere la orice ora !!!!\" Buna asta... |
pana la urma tziai luat mashina???
|
nu ink ... tre sa gasesc un dealer honda ... stiti unu ? k pe la mine in gl nu e si in buc nam ajuns
|
In Bucuresti, chiar pe Blvd. Magheru (de la Universitate pana la Romana), langa ONT Carpati, coltz cu Hotelul Lido, vis-a-vis de Hotelul Ambasador, e dealer Honda, vezi ca scrie mare cu roshu Honda. Sa ne zici cand bagi comanda. Bafta! :wink:
|
nu va mai certati mah ca yo am NOS pe dacie si va fac pe toti
asa ca .. :P nOname , era sa-i musti pe astia tre' sa-ti luam o zgarda :twisted: :twisted: :twisted: |
ok ... o sa fac comanda de accord coupe pana la urma da nush cat ma ajunge cu jenti klumea mp3 player boxe klumea etc ... crek sare 25000 si o sa mai fie nevoie sa mai astept oleaka sa mai strangem bani :))
|
Ei, Accord coupe e alta poveste...Eu nu stiu ce ai vrut sa zici cu Accord coupe, dar eu stiu ca asa ceva nu se prea vinde in Romania. Si e destul de scump si nu atat de performant ca Accordul sedan de 2,4...Ia uite aici. de asta ziceai: http://www.new-cars.com/2004/honda/h...upe-specs.html iar preturile cum am zis sunt cam maricele pt ce ofera, mai ales ca sunt pentru State: http://autos.yahoo.com/newcars/honda..._overview.html
Dupa cum am mai zis, Accordul sedan cu motor 2,4 190cp cu ABSOLUT TOT ce-ti trece prin cap la materie de optiuni este la noi 21.840 Euro CIP.Asta era modelul de care vorbeam. |
Re:
Quote:
eu zic sa mai citesti odata cine pe cine a facut baietica!!! :D ... eu am incercat sa citez da nu mi-a iesit klumea :( eu nu am avut nici un aer pana nu a venit ala cu textele lui de femei batrana. si nu am zis ca te fac fraiere la orice ora ... eu i-am zis sa isi verifice masina pe care atat de mult o lauda. in nici un caz nu i-am facut masina ragalie si alte din alea. si santos ... eu zic ca poate iti controlezi limbaju. eu nu am zis niciodata ca ma pis pe tine. |
Si uite asea ne avem ca fratii... :P :P :P Stati mah linistiti, noi sa fim sanatosi...
|
OK, bai oameni buni, opritiva aici ce draku e asta? Gradinitza grupa mica??!! :evil:
Rog frumos un moderator sa faca un topic \"Are ZYX 200 + cp sau nu?\" la \"masini tari\" si toate posturile legate de subiectul asta cu Seatul lui ZYX sa fie mutate acolo si puteti sa va certati acolo linistiti.......s-au ajuns la 10 pagini din care 5 sunt relevante la subiect ! |
asa, legat de topic
Razvan, sincer eu nu stiam ca Accord Coupe se vinde in Ro, stiu ca anii trecuti se vinde in europa, dar acum a aparut un model nou de Accord Coupe.... ricum modelul nu are mai nimic in comun cu ce sedan 4 usi pe care-l stii......Coupe-ul e facut in state, pt piatza americana, are alte motorizari,alt interior....e cu totu alta masina..... E o masina misto insa dar ma indoiesc ca Honda Romania importa asa ceva......oricum pretul cred ca ar fii mai mare.......dar masina e si mult mai performanta in versiunea V6 si cutie manuala in 6 trepte( 240 cp, 3litri V6 cu i-vtec) . Aici un Accord Coupe V6 e mai ieftin putin ca un Acura TSX (accordul european) dar acolo cred ca ar venii mai scump din cauza importului din america.......ca si pret, un Accord Coupe V6 6-speed e pret de baza pe la 21 000 euro dar apoi tre sa aduagi taxele vamale.....acolo vine problema |
Nu se vinde Accord Coupe la noi. Doar pe comanda cred.
|
offtopic(ULTIMUL):n00name, se vede ca nu stii cand sa-o lashi balta dreaqu...ai zis \"masina mea iti toarna seatu la orice ora\" desi nu despre asta era vb, iar la faza cu \"eu zic sa te duci sa mai verifici poate mai ai apa in far\" ti-am raspuns civilizat, am zis ca puteam sa-ti fac masina ragalie, dar ca nu ar fi frumos...dar tu cum citesti printre randuri si intelegi ce vrei...asta e...cearta-te cu monitoru acum...ca cu mine slabe shanse...din pct de vd a 90% din userii care au postat aici tu ai declanshat scandalu cu impresiile tale de inginer bine-cunoscator, ca nu domne, nu se poate asha ceva s-o aduci doar cu cip la puterea nush care...in fine, tiam zis, ca tine sa fie, mai bine ai da si tu 2 clicuri sa downloadezi filmuletele cu RX8 vs LEon si dup-aia sa zici ceva...Ideea era sa vb DUPA ce vezi dovezile, nu sa vb asa dupa ureche...si da, eu am zis baietzica, si pt asta imi cer scuze, m-a luat valul....asta e...nu astept in schimb scuze de la tine pt ca nu cred ca o sa te \"injosesti\" tu asha...pana la urma, sa ne fie cu sanatate.
ontopic: asta i-am zis si eu, pimp_lex, lui razvan, coupeul nu se vinde aici, cred ca le-a confundat, oricum sa asteptam sa posteze baiatu ceva |
ai dreptate ... nu imi cer scuze! impresiile mele de inginer sunt bazate pe 5 anii de studiu al mecanicii si de 1 an de experienta in productie si proiectare de MOTOARE (pentru una dintre cele mai cunoscute firme din lume). aerele tale de cunoscator pot sa iti aduca aprecierea unor pusti de 15 ani care se viseaza \"Bryan O'Connor\" sau mai stiu eu cine ... dar un lucru ai dreptate... m-am saturat si eu pana peste cap de cearta asta idioata. eu unul nu mai iti raspund.
ontopic ... cu toata cearta asta ... baiatul totusi a primit cel mai bun sfat posibil. Honda e masina faina! |
piss 2 you... means PEACE 2 you.. adica pace tzie si GATA ma...
|
Eu nu pot sa ma laud decat cu citirea aproape a tuturor revistelor de specialitate si chiar tehnice, cu ajutatul la desfacerea unui motor de Cielo, de Audi 100 si de Dacie, si cu umblatul putin de unu singur la un motor de Tico.Atat si nimic mai mult. Dar tu care ai studiat 5 ani mecanica, bravo tie, felicitari, tb sa stii clar ca tot ce-a scris baiatul ala SE POATE...asta era problema, eu n-am inteles de ce te-a intrigat asha, parca ar fi pus nush ce turbina de avion...Vb lu Santos, Peace 2 you!
PS: Brian O'connor eats shit big time!!! Ontopic: Honda iz da' best!(oare cine a venit cu ideea primul :roll: ) |
:( nu prea se invata ceva despre cip-uri la scoala! cel putin la noi la Poli nu. :(
|
Eu am vb cu 2 inshi care lucreaza pt firme de tuning si problema cu cipurile e relativa...practic softul e setat din fabrica pe parametrii echilibrati, cipul vine si ii cam da peste cap, contribuie la uzura prematura a motorului, dar \"stoarce\" din motor tot ce mai poate...totul e legat de controlul amestecului benzina-aer...Zyx a si spus ca-si va da cipul jos pt ca ii buleste masina sigur pana la urma...1 exepmplu:un amic de-al meu are o Ibiza 1999 1,9 TDI 110cp stock, pe care a adus-o la 160cp :shock: cu cip, evacuare, filtru...incredibil dar asa era...am fost cu masina, practic la demaraj nu puteai sa tii volanu drept de ce cuplu avea!!!!Dupa cam 4-5000 de km de forje, masina s-a dereglat total si a inceput sa scoata un fum mai rau ca Romanurile alea din '70, scuipa motorina, mergea in 3, era dusa, asa ca...astea-s urmarile cipului, mai ales la motorina...
Spre ex la Honda, nu cred ca mai poate stoarce mare lucru doar cipul, s-au ocupat super-inginerii japonezi de chestia asta...la astea tb modificari serioase...nush ce intentioneaza Razvan daca-si ia Honda, dar e scump sa tunezi cu adevarat motorul la o asemenea masina...sper ca stie.Peace! |
unele honde se pot \"chip\"-uiidar nu scoti mare lucru......nu e ca la VAG.....cele mai bune sunt stand alone-urile Hondata dar trebui sa ti-l tuneze cineva care stie despre ce e vorba ca nu-i simplu....cam oricine cu Honda foarte tunata (turbo & stuff) o sa-si puna \"stand alone\" pt rezultate optime
|
Bah, nu va mai spargeti in figuri cu vastele cunostinte despre mecanica auto... :P :P :P :P :P :P :P
Ca de vorbe suntem satui... Sa vedem acolo ceva concret, o masina umblata, care sa aiba ce arata. Zei ai tuningului romanesc !!! :P :P :P :P :P NoName... mi-ai zis sau nu ce masina ai, ca nu mai stiu ??? :roll: |
are VW Scirocco
|
hondare, nu se sparge nimeni in figuri...pimp lex stie ce vorbeste, la ei e foarte simplu de facut modificari, au unde, au cu ce si au si la ce....
|
Glumeam si io, ca prea se incinsesera spiritele...
Scirocco... hmmmmmmm... De care ??? GTX, sau de care ??? :wink: |
:lol: 1.8 16V GTI.
|
Re:
Quote:
mersi :wink: e probabil mai simplu ca in Ro dar sunt multi care au probleme si aici.... de exemplu am o cunostinta cu un Civic SIR din 2000 (Civic coupe cu B16A) sia facut mai multe modificari, numai lucruri de mare calitate si renume (multe de la Comptech). Dupa ce a instalat \"cams\" de la ITR check engine a ramas tot timpul aprins......dar oricum el vroia sa schimba computerul deci nu conta, si cum vroaia ce e mai bun, a luat Hondata. In Montreal sunt mai multe magazine care vand Hondata dar numai un singur service stie, in teorie, sa-l tuneze pe dyno. Din pacate acest shop nu si-a facut treaba bine si tipul e foarte suparat, pt ca a bagat aprope 1000$ in ore de dyno si de tuning pe dyno (manopera e scumpa rau) si masina tot nu merge cum trebuie......acum se va duce la Ottawa la un shop care se pare ca-i mai experimentat in tuning de Hondata si spera sa rezolve acolo, dar na, alti bani alta distractie...... |
Pimp_lex, am si eu o nelamurire...am inteles ca acolo si in State nu se vinde Type-R, ci doar varianta Si de la Civic, e adevarat? De ex am citit acum ca modelul Type-R 2004 nu va fi valabil in State:
www.rsportscars.com/eng/cars/civic_type-r.asp |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning