Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Seat Leon Cupra pentru Poliţia Autostrăzii (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/121249-seat-leon-cupra-politia-autostrazii.html)

silviu_gsi 13-05-09 23:50

Re: Seat Leon Cupra pentru Poliţia Autostrăzii

daca ar fi dupa mine sa aiva si veyron ca nu ma deranjeaza dar sa avem autostrazi sa putem merge cu limita aia de 130 la ora ca as fi cel mai fericit si cred ca sunt foarte multi care ar dori asta , sa faci un drum de 500 de km in 4 ore si sa nu fi obosit , nu va intrebati oare cum de unii vin din italia din spania fara oprire si cand ajung in romania fac poc? va sugerez sa faceti un drum de 3000 de km si dupa ce intri in romania si faci 100 de km simti ca nu mai poti , asta e poate nepotii nostrii or sa se simta si ei intr-o tara civilizata in randul celor europene cand or sa iasa pe strazi pana atunci bafta si atentie in oglinzi

big_fat_pig 14-05-09 09:59

Macar nepotii sa se bucure de autostrazi...ca la cum se ciordeste si cum se imparte cascavalu',greu cu autostrazile.Cred ca mai bine,ne rugam sa se repare drumurile secundare,si s-o luam usor,pe rute mai putin aglomerate,cu riscul de a mai face 3 ore in plus,dar cu bucuria ca "am fost si p-acolo".
Ca un fapt divers...voi nu vedeti ca astia se apuca de toate autostrazile si nu termina nici una?S-au apucat de A1,au facut-o pana la Pitesti, A2 pana la Cernavoda.Nu tata,termina A1,dup-aia A2 si dup-aia fa autostrada Buc-Bv samd.
Sau,daca chair au sange-n boase,sa se apuce de toate,dar...dar...SA LE TERMINE!!!!

nea_gogu_de_la_gaze 16-05-09 08:06

offtopic:Daca ma fac militian imi dai si mie cineva mocca un reventon la calarit?:)) ontopic:cum au mai spus si altii vezi distractie pe toata sectia :))

Dripci 17-05-09 22:29

Pot confirma faptul ca baietii care sofeaza cupra asta au talpa grea :D. I-au dat blana pe Th Pallady de la Ozana spre Policolor

Nautilus 25-05-09 16:48

Spuneam eu ceva in sensul asta cu ceva pagini in urma...

~Nautilus

boy_wonder 04-06-09 16:23

10 Attachment(s)
Update Foto: Seat Leon Cupra pentru Poliţia Autostrăzii

Cr0c0 F 04-06-09 16:26

ce cashcheta are domnu militian!:))

criss4u 04-06-09 16:32

iti place nebunuleee (la militian ma refer) :P:lol:

yitzack 04-06-09 16:55

isnt that cute....but is wrong!!

Champion 04-06-09 16:56

Ce fericit e cap de creta :lol:

alexei89 04-06-09 17:02

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 2381260)

tare asta!
tare masina!

segundo 04-06-09 17:04

Quote:

hahahahhahaha =))
dura de tot =)

suntem mai europeni. pacat ca avem 12 metri de autostrada :lol:

JohnyBoy 04-06-09 17:28

ce rade oraganu'

matiz87 04-06-09 17:29

curcanul ala strica toata masina. urat rau si nu stiu de ce o zambi asa fals. asteapta sa ne amendeze :)))).

nsl_iuli 04-06-09 17:30

Un garcea mai prezentabil nu era prin zona pe acolo unde s-a tinut sedinta foto?

micut_zu 04-06-09 17:32

A fost prin Bacau zilele trecute,arata bine ca masina de politie,dar politistii care o conduc o sa o strice !

the_one_and _only 04-06-09 17:38

Cam uratel Leonul, poate cineva sa photoshopeze un Civic Type R, WRX STI, Focus RS sau Astra/ Insignia OPC sau EXO X, in culorile politiei romane.:-P

cRbL 04-06-09 17:48

numai pe cap de strut ala nu il puneau in poze cu masina...hal de imagine :|
oricum, interesant ca la pozele din miscare e o tanti. caterinca ?

alex22das 04-06-09 17:48

masina arata bine.... motorizare buna dar cred k militianu tot militian e (cel din poza ) asa k o sa o strice si o sa stea tot la vanatoare cum stau altii... k pe astia nui vad sa faca urmariri in viteza ...

nsl_iuli 04-06-09 17:49

Quote:

Originally Posted by the_one_and _only (Post 2381369)
Cam uratel Leonul, poate cineva sa photoshopeze un Civic Type R, WRX STI, Focus RS sau Astra/ Insignia OPC sau EXO X, in culorile politiei romane.:-P

Sau un Megane R26 F1:mrhappy:

NONE 04-06-09 18:52

Muhahahaha :lol: ce rânjeste sticletele äla ca muta la p%$@ :lol::lol:
PS: Vedeti ca e un Porsche 3D ptr. Politia Românä ! :-)

the_one_and _only 04-06-09 19:12

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 2381567)
PS: Vedeti ca e un Porsche 3D ptr. Politia Românä ! :-)

[IMG]http://static.**************/img/db/article/002/986/768824l.jpg?ts=1228748528[/IMG]
La asta te referi? E destul de vechi, dar eu ma gandeam la masini mai realiste. Ca Porsche nu vom avea nici cand va fi gata autostrada transilvania, desi bulgari au.
http://3.bp.blogspot.com/_LYxrTz8ufj...orsche+911.jpg

http://www.blogcdn.com/www.autoblog....lice_car_2.jpg

alex22das 04-06-09 19:23

1 Attachment(s)
:rolleyes2 si ceva din australia :twisted:

Marius_mym89 04-06-09 19:55

Quote:

asta vroiam sa zic si eu :lol::lol:

George RHD 04-06-09 20:02

mie greata sa-i vad numai eu stiu cat am tras cu ei .......................
ironie si dispret si batjocura eu zic ca astia nu merita sa aiba asa masina intai sa invete cum se umbla cu ea huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaa sa nu va vad baietii cu ochii albastri:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

kiddo 04-06-09 20:03

ce zambet are nene MILITEANU :)))

YGD-sef 04-06-09 20:48

Ei au ramas uimiti si de Logan dar de asta sunt extaziati !:lol:

slayersland 04-06-09 20:48

Pai are masina, ce-i pasa lui...eu urmeaza sa devin profesor dupa examen sper, dar cand ma gandesc ca ala o sa aiba salariu de vreo 3-4 ori mai mare decat mine cred, dublat sau triplat prin spaga... imi vine sa ma duc in Antarctica si sa predau la pinguini!

rover_cabrio 04-06-09 20:53

NICI MAMA POLITIEI DRUMURILOR din ROMANIA :))) nu a avut asa masina :)) iti dai seama ca e O ONOARE sa conduca CEA MAI TARE MASINA DIN ROMANIA ?:)))

plm AUTOSTRADA cu 130 ? la ora ? pisete pe ia , ca 130 la ora ii dai din semafor in semafor :))

rover_cabrio 04-06-09 20:56

sa fim seriosi , AVEM 250 km de autostrada SI vb de parca am avea .............cevca greu de numarat in KM !!!

sper sa isi faca TREABA masina aia , adik sa opreasca KAMIKAZE !!! aia cu 280 300 km pe ora !!!

un elicopter ar FI BELEA !!!! care sa RADIEZE TOT ce misca asa tre sa nu mai vedem mortaciuni !!!

MULTUMIT porsche pt ONOAREA facuta POLITIEI !!!

de la LOGANE de 70 000 euro , voi inseamna ca ati donat o masina de 250 000 euro ??

AVEREA POLITIEI RUTIERE ROMANIA !!!

oare cat a costat echiparea ? 500 000 euro ???

ce masina si mai luat comandantu sau generalu , sau aghjiotantii aia datorita echiparii SEATULUI ?:))

al1ca 04-06-09 20:58

va dati seama daca nu le primeau gratis...daca loganurile au fost 80 de mii dar astea depaseau cu usurinta suta=))

danielddd 04-06-09 21:00

iesiti-ar pomi pe capota...cap de strut ce esti!!tie si la toata `` polUtia ` asta de 20 de bani RON :D ....masina frumoasa :D ...

StreetStyle22 04-06-09 21:32

Domnu Militian Cap de creta,usor cu extazu sa nu va udati ca dupa aceea nu mai sunteti bun de nimic.

WolfTown 04-06-09 21:54

Re: Kitsch sticking

6 Attachment(s)
nu stiu daca intra aici dar oricum sunt misto masinile==>>

din categoria mare e gradina lui Dumnezeu si multi au sarit gardu cu poarta deschisa prezinta:

axel44 04-06-09 22:17

Bila de grasime zambitoare...offf...pacat, mi e mila de scaunele masinii, vor suporta "posterioarele" organelor foarte slabute.
Pacat de masina.
Si acum serios, pentru mine care circul pe autostrada...cu ce ma ajuta noua lor jucarie pe care o vor calari?
Dar cu ce ne e de folos politia rutiera in general?:rolleyes2

foss 04-06-09 22:26

mai mortal garcica din prima poza are o fata super chiar ca de garcea si daca va uitati atent masina estte condusa de o fata in poze !!!!hi hi garcea ai nstri inca nu sunt in stare sa conduca asa ceva!!!

mario_eddy 05-06-09 00:38

Quote:

Originally Posted by JohnyBoy (Post 2381336)
ce rade oraganu'

mandru mai esti militiene :))

George_P. 05-06-09 00:43

numai copii au ajuns pe forumu asta, va contraziceti ca chiorii...

sf-urile din pozele postate de voi cu masini de politie din alte tari sunt exclusiv pt transport organe, cel putin carabinierii cu gallardo asta fac, strict, nu urmariri sau ce visati voi din 2 fast 2 furious...

si cupra ala e un pas inainte, nu mai ziceti ca cine o conduce, ca sunt prosti ca sunt facuti gramada....vedeti ca politistu din poze e comisar sef(a se vedea 3 stelute pe umeri), comisar sef ajungi cu cel putin facultatea de drept terminata si multi ani de politie inainte asa ca vorbiti numai sa faceti posturi aiurea...

p.s: taranii de care vorbiti din trafic, pun pariu pe orice ca sunt prezenti aici printre noi pe forum dar se dau rotunzi...

Mustang 05-06-09 08:13

Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 2381897)
sa fim seriosi , AVEM 250 km de autostrada SI vb de parca am avea .............cevca greu de numarat in KM !!!
sper sa isi faca TREABA masina aia , adik sa opreasca KAMIKAZE !!! aia cu 280 300 km pe ora !!!
un elicopter ar FI BELEA !!!! care sa RADIEZE TOT ce misca asa tre sa nu mai vedem mortaciuni !!!
MULTUMIT porsche pt ONOAREA facuta POLITIEI !!!
de la LOGANE de 70 000 euro , voi inseamna ca ati donat o masina de 250 000 euro ??
AVEREA POLITIEI RUTIERE ROMANIA !!!
oare cat a costat echiparea ? 500 000 euro ???
ce masina si mai luat comandantu sau generalu , sau aghjiotantii aia datorita echiparii SEATULUI ?:))

Toti copii intra pe 4tuning si posteaza numai tampenii.
O intrebare: daca intri pe forum si iei un topic pe care sa postezi... citesti si ce s-a scris???
Alooo... "capii de creta" au primit masina gratis timp de 6 luni! Ca teste!
Cititi dracului topicurile de la cap la coada inainte sa postati tampenii.

catalin_486 05-06-09 08:20

stai linistit mustang ca pe la inceput si eu le-am explicat de nenumarate ori dar vad ca nu au treaba cupii astia cu lumea. cred ca placerea lor e sa comenteze ceva care oricum nu au habar

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning