![]() |
Re: Cel mai urāt SLR McLaren vine din Elveţia...
fiica mea zice "masina asta ii ciudata" eu zic "s-a gresit la proiectare"
|
Terifiant...:-s
|
" Fără număr " :lol:
|
bleach mai bine nu-l cumpara decat sa-si bata joc de el bleach
|
Voi va dati seama daca masina asta ar ajunge in romania ? =)) cred ca s-ar face productie pe banda rulanta fara numar pt manelisti, foarte urata masina.Eu cred ca designerul se trage probabil din etnia tiganeasca. Vb aia "sa vada pitzi mea ce valoare am".
|
Ugly. Veryyy ugly. Si cand ma gandesc ce frumoasa era stock :|.
Da` ma intreb ceva...oare si-o fi scris arabu` care o cumparat-o numele pe portbagaj cu litere din piata? Ca daca nu, poa` s-o vanda inapoi :D. |
inca o masina frumoasa.... STRICATA !!!!
|
Quote:
|
deci pe bune acuma....nu stiu catzi dintre cei care au postat aici ceva de genu OMFG!!! sau imi face greata sau ceva asemanator......merg cu tramvaiul , autobuzul, sau chiar practica..sportul care face piciorul frumos....1 la mana masina aia costa 1 mil euro stok....2 la mana masina este facuta pe gustul unuia ce isi permite sa dea 4 milioane de euro pe masina aia ......gusturile nu se discuta ....o fi tzigan , seic sau ce mama draq o fi ......asa ii place la om ..asa o face....3 la mana...sa zica unu de aici ...ca nu ar vrea masina aia exact asa cum e ea ca nu il cred ...asa ca terminati cu fazele de genul OMFG!!!...fitzi seriosi......vreau sa precizez ca nu sunt manelist , cocalar sau fac parte din vreo minoritate ....asta pt cei care o sa sara la gatul meu ....pur si simplu nu pot sa zic ca e gretzos sau ca masina a fost stricata intradevar e altceva , excentric , ciudat ,
|
Quote:
|
Quote:
|
bine e 300 de mii...am vazut ceva mai la inceputuri cand a aparut.....ca cica era un milion ...in fine daca tu ai scris postu asta numai ca sa ma corectezi la pretz atunci ...dute si da mana cu ala de 15 ani......care e oripilat de masina
|
Quote:
|
Respect pentru ca este un SLR dar cam atat, vb unor baieti mai sus, AU AJUNS MANELISTI SI IN ELVETIA !!! Oare este o comanda speciala pentru un solist(solo percutia) din romania :D :D :D
ps: PARCA ARE UN PLUG IN FATA IN PLM !!! |
nu am judecat pe nimeni ..am spus doar atat...ca multi se plimba pe jos ..si zic de masina aia parca e un gunoi atat....si inca ceva....dute frate si cumparatzi SLR...vezi ce o sa zica cei de la mertz ...sunt 600 sau 900 de exemplare atat ...care s-au cam vandut ..de mult......si incearca sa itzi cumperi una vezi la pretz o sa o gasesti .....bafta
|
Quote:
|
Ai dreaptate, mai ales culoare aia nebuna din interior iti vine sa te urci pe bloc. COCALAR STYLE :D :D :D
|
am specificat pt ca vasusem pe paginile anterioare cateva replici cu iz ....si deaia...stai linistit ca nu sunt traumatizat de saracie .....nu trebuie sa isi faca nimeni griji in privintza mea ..cu atat mai mult tu....probabil ca esti unu din aceea pt care conteaza foarte mult parerile celor din jur.....nene....nu e masina visurilor mele...sau mai stiu eu ce....era pur si simplu un adevar....nutzi place ..foarte bine , nici mie ..( ca si concept ) dar totusi sunt 3.5 milioane de euro acolo......si unu care merge pe jos sau se da cu dacia prin sat sau are 15 ani .....afirma ca e gunoi ..... sa fim seriosi ....
P.S. Ai vazut in viata ta un SLR ?,sa te urci in el?, sa il conduci , sa simtzi un SLR? ....99,9999999 % ca nu ...am dreptate ? ....presupun ca da.....si atunci cum zici tu ca ala e gunoi?....( cu atat mai mult ca acel SLR are 1000 de cai ) |
hmm..nu inteleg ce tot aveti voi cu guta... Cate masini din aur a avut guta? :|...El canta despre bani si dusmani.. nu despre SLR MCLAREN DIN AUR..:-?
P.S: are o melodie : Hai in mercedes .. hai in avion :lol::lol: :)) |
Quote:
|
urat exagerat de urat prea mult roshu ....shi ce e cu aurul ala....yah
|
aspect dragut frumos, la exterior, dar interiorul e prea de tot sugerez, alta culoare si alt interior
|
Este un Kitch Tuning cu multe zerouri
|
sa mai zicem ca romanii sunt cum sunt :))
|
mie imi place, pimped http://www.slatinaforum.ro/images/smilies/big_boss.gif
|
hahahahahahahaha in afara de ras imi provoaca multa greata. groaznic
|
e urata in darci...cine ar lua o masina ca asta decat unu ca salam sau guta:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning