![]() |
Re: E36 - 320 coupe
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa rau emilion dar hai mai repede cu jantele alea
|
Quote:
|
nu stiti nici unul pe nimeni care a pus trapa pe un coupeu dasta care nu a avut trapa de fabrica?:(
|
chiar nimeni nu a pus trapa pe un coupeu fara trapa?:(
|
2 Attachment(s)
Azi a primit ulei nou+filtre:X....a ..si 2 poze
|
Am rupt grupul la masina si as vrea sa stiu si eu ce raport are grupul pe un 320.daca pun un alt grup de pe alt model ex 318...ce se v-a intampla ? care v-a fi diferenta? sau daca pun un grup de pe un 325? va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri....
|
chiar nimeni nu ma poate ajuta cu o info cel putin?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pune-i blocant si e treaba buna ;)
|
va multumesc pentru sfaturi.:)
|
Emi ia`ti blocant ca se merita mai ales ca iti plac cerculetele:PVezi ce faci ai grija de tine si de masina ;)
|
Masina este mult mai frumoasa in realitate! Bv Emy !
merita niste poaze mai profi .... |
gata masina a primit in seara asta un grup cu autoblocant 50 % cel putin asa mi s-a zis si bn inteles l-am si probat si pare ca asa e:D...oricum acum mi-am luat o pata de pe inima ca s-a rezolvat.
|
Quote:
|
Quote:
sincer sa fiu,la mine chiar a meritat :) bafta cu ea |
Quote:
|
Quote:
|
in seara asta am vandut jantele de pe masina...am ramas cu niste table pentru moment....sper ca in curand ca masina sa primeasca ceva pe masura.momentan am sa ma documentez pe aici pe net despre anumite modele.....si poate ma ajutati si voi sa ma hotarasc punand niste imagini cu modele de jante.
...oricum vreau ceva cu buza...poate chiar un 10j pe spate si un 8.5j pe fata.cred ca ar fi cel mai ideal. astept sfaturi:D |
Quote:
|
m-ar interesa si pe mine niste jante sh...de preferinta ceva cu buza....astept pareri si poate chiar niste preturi,poze ceva....
|
ma ajuta si pe mine cineva cu ceva detalii despre keskin kt1 17 8,5 j fata 10j spate ?
|
Eu consider ca ar da mult mai bine fara chestia aia de la capota(gen prelungire), niste praguri ///M si alte jante! Masina ar fi total diferita!
In rest e frumoasa, sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Frumoasa pisicutza, spor la modificari si fara incidente.
Zimi si mie cat te-a costat rola de la distributie ca si la a mea cand o turez aud ca se freaca lantul. Ms. |
Quote:
Multumesc pentru sfaturi |
Quote:
|
Quote:
Multumesc pentru apreciere.Ai PM |
azi a primit un set de discuri + placute pe fata...acum franeaza si ea mai bine:P
|
ce discuri ai pus? :) si eu tre sa le schimb cred ca-mi tremura volanul dar nush din ce cauza...credeam k e de l;a bucsile de la bascula dar am fost la un mecanic si mi a zis ca sunt discurile :-??
|
Quote:
|
oo, fratele meu scuze de off topic, dar te rog spunemi ca nu stiu de la ce imi tremura si mie volanul , de exemplu cand i dau 100-160 , si franez , imi tremura volanul, sa fie cumva de la discurile fata ??? ca franele le am noi si pe fata si pe spate(doar ca pe spate am tambur)daca asa era si la tine , si cand ai schimbat discurile, zimi te rog de care ai luat ca vreau si eu, inca odata scuze de off topic:X ai o masina ff frumoasa ,bafta in continuare la modificari .
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
am niste jante care s-ar potrivi de minune cu pisica ta...
bbs pe 17 cu 8j pe fata si 9j pe spate,din 2 bucati,cu suruburi,reconditionate de curand... pretul este de 600 euro le dau si la schimb, dar imi trebuie diferenta de 300 euro...ca vreau sa-mi iau suspensie,altfel nu le-as fi dat! |
[QUOTE=SB 01 U L I;3452472]oo, fratele meu scuze de off topic, dar te rog spunemi ca nu stiu de la ce imi tremura si mie volanul , de exemplu cand i dau 100-160 , si franez , imi tremura volanul, sa fie cumva de la discurile fata ??? ca franele le am noi si pe fata si pe spate(doar ca pe spate am tambur)daca asa era si la tine , si cand ai schimbat discurile, zimi te rog de care ai luat ca vreau si eu, inca odata scuze de off topic:X ai o masina ff frumoasa ,bafta in continuare la modificari .[/QUO
frane noi?adica discuri+placute saud ecat placute? daca ai si placutele si discurile noi cauza nu cred ca este la sistemul de franare...poate fi din vreo articulatie a masini nu stiu sigur ce sa iti spun...... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning