![]() |
Re: Tricouri 4tuning
care e treaba cu tricourile pana la urma? e la oferta:D
|
Se gasesc la SMAEB, azi si maine. 10 RON, daca nu ma insel. Sau 15 RON, la oferta impreuna cu primul numar al revistei 4TuningRO.
|
Da ce este acest SMAEB? :P
|
vezi pe prima pagina www.4tuning.ro
|
Vreau si eu 1 tricou si eventual daca puteti sa imi puneti pe langa tricou in colet niste sitckere sa le imipart la prieteni sa fie pregatiti pe cand merg la aeroport cu sitckeru pe parbris ar fi super fain. cu cine vb ? imi dai un pm sau un id de mess , email sau orice , VREAU TRICOUUUUUU , si daca mai aveti sapca ! astept de la voi raspunsul !
|
CE??? Mie mi s-a zis ca este 150 tricou'... si mi-am luat... so... m-a pacalit????
|
Quote:
|
Quote:
|
cat e un tricou,pana la urma?pm me with the answer
|
da se poate trimite tricou prin colet sau ceva ... ca eu unul nu am cum sa vin in buc dupa el .. :)
pret si toate alea ... |
2 Attachment(s)
vreau si eu 3 buc si niste stiker moca (nu si tricourile moca) masuri uitate dupa poze. detali pret de unde si cum le iau sunt din buc.
mai mult pentru pusti ma intereseaza |
De 2 luni incerc sa "achizitionez" si yo un tricou si stikere de aici si nimeni nimic...:( am dat si pm la moderatori si la administratori si nu e nimeni care sa ma ajute.... incredibil...Macar spuneti ca nu mai aveti in stok si ma potolesc...Mersi mult!
|
vreau si yo un tricou...si o sapca daca se poate..nu se pot trimite ramburs ?
|
Quote:
|
vad ca putem sa tot cerem pe tricouri si asa mai departe ca nu ne baga nimeni in seama !
|
aham ... am observat si eu asta ...
cat a trecut .. 1 luna sau 2 de cand astept un raspuns sau un pm .. sau ceva ... dar .. cam in zadar |
:D:D:D:D tre sa aveti rabdare !!
|
cata rabdare sa ai ...
ca nah` ... e inflatzie .. cresc pretzurile .. si alea alea ... :D :D :D |
tricourile sunt 175.000, o sa punem poze poimaine
comanda se face exact ca si la revista, uitati-va in topicul respectiv sorry |
|
Quote:
mai mult voiam pentru pustiu meu ca la expo moto nu mai erau marimile mici pentru el |
1 Attachment(s)
inteleg...
dar cu atat de multe pe cap... tricouri, stickere, dvd-urile evenimentelor, 4tuningDAY Oradea, Revista nr 2... mai intarziem si noi... uite tricoul daca va place "modelul", e ok sunt cateva sute facute, probabil o sa se "stinga" la Oradea experienta ne spune ca niciodata nu am facut stickere si tricouri destule, am depasit PANA ACUM o mie de bucati si la una si la alta cea mai buna metoda, si la tricouri si la revista, ramane pana la urma comanda online pt cei din Bucuresti, dati un PM pe userul 4TuningRO, si va suna de la birou, din Unirea si mergeti sa le luati. pretul este de numai 170.000 nu neglijati revista nr.2... acu apare... |
daca revista ar aparea si prin cta..ar fi beton...si daca as vrea si un tricou..comand online prin PM...cu adresa si il trimiteti ramburs la cta ?
|
Apropo de revista asta...a fost scoasa pe piata si data pe la distribuitori? Vorbiti deja de Revista nr.2 si inca nu am vazut urma de nr.1. Sau e numai prin Bucuresti?
|
Quote:
Reteaua de distributie din pacate nu este informatizata, asa ca nu stim unde se mai gaseste inca... Mai avem ceva rezerve pentru comenzi on-line si pentru la Oradea. |
as dori si eu un sticker.. si un tricou. id de mess cineva2002ro pls help me :D sunt din buc..
|
io am vrut sa iau un pricou la 4tuning day si cica nu are.....si in spatele lui se vedea o geanta cu cateva tricouri......a zis omu nu are nici ca m-am mai interesat
hawe a nice day |
Quote:
|
si eu am cerut un tricou M la SMAEB si un baiat mi-a spus ca nu mai au... mi s-a parut cam nesigur pe ceea ce spune... si am mai intrebat o doamna... si aceea mi'a zis ca au.. si mi'am luat... bine ca am mai intrebat odata...
|
cum fac sa dau si eu o comanda online de niste tricouri 4 tuning, dvd-ul 4tuningro si revista nr2 4 tuning ? multumesc
|
Vezi detaliile aici: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16856
Revista (nr. 2) = 8,5 RON (85.000 ROL); Tricou =17 RON (170.000 ROL); CD 4TuningDAY 1/2 aprilie = 14 RON (140.000 ROL). |
170.000 ??? pai la smaeb era 150.000 . bine ca mi-am luat de akolo dar vreau si 2 stickere unu pt parbriz si unu pt luneta cum fak sa le iau .. tricou nu mai vreau
|
slim4r5 trimite un pm la user 4Tuning si se rezolva , sau daca esti din bucuresti mergi la sediul lor !
|
Quote:
|
RoSonic nu te stresa sa raspunzi la chestii dastea. 1. daca 20.000 ii chiar asa diferenta mare , 2. daca chiar esti pasionat si iti doresti unul cu adevarat nu te uiti la bani. 170.000 mi so parut chiar putin , avand in vedere ca ii calitate nu ii dala jegos care dupa prima spalare poti sa il folosesti pe post de carpa !
|
eu am dat 200 pe 1 tricou si 2 sitikere ... si le-am zis ca restu` sa bage in taxe de curier ..
nu am ce sa regret ... ca numa` tricou` ala il port cel mai des .. :D |
Discutiile despre tricourile 4TuningRO continua aici.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning