![]() |
Re: Intalniri Iasi!
este loc si pt un nou venit ?
|
corraptor lasa si tu un id de mess pe pm si te anunt eu pe mes cand ne intalnim...daca vrei bineinteles
|
buna acid desigur...
|
Ok..Ok!Dragi copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii Joi seara 30.11.2006 Orele 20.30 Intalnire la Palat!Va invit pe totzi!Edi te sun eu :D
|
Buna sera la tot poporu!joi deci,k ne vedem acolo
|
apare si slp-ul pe acolo...de control...dar ceva mai tarziu.. k ies la 8 de la scarbici..si dureaza pana ajung acasa..pana ma schimb..halesc ceva...dar vine slip-u ;) you can count on it ... :>
numai bine baieti... sa vine lumea buna la palat...k sa fie mai dese intalnirile astea.. mici dar interesante si unite... astept sa fac cunostinta cu edy... coraptor :D v-am salutat...ne vedem diseara... bafta |
vine si yo, asta daca imi permite sanatatea, ca-s un pic impuscat momentan
|
Hai ca`ti dau eu ceva:ceai de lamaie,miere de albine si neoangin!
|
ei lasa ma ca ma fac eu bine.
multam de reteta |
Vine si zyzu'. Ca-i e dor de voi, nu de alta :D
|
Marfa...
pai vine popor..mult..? K vroiam sa vin si eu ....sa vin..sa nu vin...hmm...sa va vad..ce si kum..si ce se mai spune prin oras de Clio..:) ceva news..? |
Dar poporul kare au Clio..nu se vad..intalnesk in Iasi...fun club Clio..sau alte prostii....kondukatori de Clio...probleme jmenuri nebunii de Clio..?
|
bine zyzu, te astept. ca si mie mi-e dor plus ca mi-ai ramas un pic dator. tre sa vad si eu cum mere masinuta aia a ta
|
Eu vine dar pe jios cu Ana de mana! De azi fara masina....!Vine si Edi!Pe la 21.00 ajung!
|
sal all!!!ma as veni si eu o data la o intrunire...dar imi este aiurea eu stiu cum e lumea...am si eu o daciutza acolo...is-05-svz....sper sa nu deranjez pe nimeni..poate o sa mai faceti si o sa ma primiti si pe mine...si sa fiu si eu mai atent la topicuri ca nu prea verific des forumul....bye all
|
Quote:
cristy nu mai are bani de gaz:)) |
Hopa....Cristi azi a condus pt ultima data in 2006! Sheapa masii!
|
ok.. ce urmeaza ?
|
So...spaima voastra...este in Iasi pentru vreo 2-3 saptamani....intalniri ceva :???: .....
|
Quote:
:D no coment |
Care spaima ZoZo....ca te`am vazut mergan super incetu prin orash!Tzie frica de noile puncteeeeee :)
|
hai poate facem ceva vineri sau sambata...ceva micutz..k oricum nu vine multa lume ... k vor "ceva interesant" ;) pana mea...
dak mai vine cineva .. la palat... sa zica.. poate ne intalnim cativa omuletzi acolo.. la un paharel de vb ;) mai cunoastem si noi lume noua nu-i asa crys? :D v-am salutat... bafta |
Da...fara permise si masini eventual!Eu sunt pe tusha de asta seara orele 23.59:59!Nu am reusit inca sa`mi rezolv cu permisul!Sper saptamana asta sa`l am again din nou in buzunar!Dar nu contatzi pe mine plz!Ca voi veni!
|
daca e in timpul saptamanii eu ma bag :)
|
suna interesant.....pe cand?
|
mai hai in timpul saptamanii...ca in weekend avem indatoriri de familie :D ...si in plus e mai liber la sf spiridon...dupa ce ma intalnesc cu bakal :lol: ...nu se stie :lol:
|
pai fratilor daca aveti treaba la sf Spiridon va fac yo o rezervare...
|
Care vin sa ma ia si pe mine?..... :) ACU!As avea si preferintze... :) ZoZo...!
|
acum nu...ca am tras un paharel de vin...dar maine seara....incingem o caucioaca ??
|
Incingem.....atunci maine seara pe la 20.30 la Palat!Gata...v`am pupat!Am plecat!
|
Quote:
|
Quote:
asa, si?.................. ar trebui sa tremur, sau ce? ????????????!!!!!!!!!!!!!!!! |
maine seara huh?? :lol:
caucioaca.. :-? hmmm ... burn ceva? sau e doar o figura de stil?? :D poate totusi rezolvam ceva frumos :D numa bine.. bafta |
ne vedem acolo :shock:
|
deci ramane pe maine?count me in!
|
Quote:
vii sh tu? uau :D bagi un burnout?? ceva? la motor? sau disc de ambreiaj?? :)) :D a?A?A? :> hai ba...haiiibbaaaaa... o fraza veche mi-a atras atentia... "nemuritor, nu stii ce zici \ cu capul jos plecand de-aici cu multe porcarii in cap \ tu astfel ziua ne-ai stricat " sau ceva de genul...nu mai am foile scrise :))) doar ce imi aduc aminte.. numa bine... |
daca deranjez...atunci nu mai vin oricum am ff multa treaba......distractie placuta maine...
|
Quote:
|
A glumit..Stati calmi..Nu e violent :)
|
:) eh....lasa...poate nu o fi violent pe 2 picoare....dar cand are sub el 4 roti....nu as spune acelasi lucru :)
Pana la urma a fost intalnirea sau urmeaza sa fie? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning