Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Skoda Octavia Tour Sport (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/119364-skoda-octavia-tour-sport.html)

b31rmy 21-04-10 23:21

Re: Skoda Octavia Tour Sport

Quote:

Originally Posted by stefanandrei000 (Post 3283674)
nu prea poti sa o lasi maxim,fara modificari.in primul rand trebuie sa inlocuiesti bara stabilizatoare de jos,pt ca in curbe iti freaca in planetare(iti spun din propria experienta).in al doilea rand daca o lasi la maxim s-ar putea sa o lasi direct pe scut(eu puteam sa o mai cobor 3.5 cm pe fata si mai aveam cam 4 cm cu scutul de plastic pana la asfalt).si cred ca mai sunt si altele...
multa bafta in continuare

Stiu ca e problema cu scutul si in momentul de fata ating in foarte multe locuri dar eu cel putin imi permit ptr ca scutul este din metal :)
De problema cu bara stabilizatoare nu stiam si iti multumesc ca m-ai anuntat ca ma mai speriam si degeaba.

b31rmy 23-04-10 13:49

Masina a intrat ieri la vopsit integral si din lipsa de fonduri nu am reusit sa-i fac bad boy, dar cum termin cu licenta care e prima grija momentan,asta va fii primul lucru pe care il va primi masina.
Acum la vopsit se vor scoate bandourile de pe usi si se va astupa ce ramane,voi scoate emblema si scrisu de pe spate,voi revopsii grila,stalpi si inca sunt nehotarat daca sa fac si plafonul negru lucios.Negru mat nu il voi face in nici un caz ca nu imi place si bandourile de pe bari vor fii vopsite la culoare.
Am sa revin cu poze cand voi trece pe la service iar pe weekend-ul viitor niste poze profi cu masina gata :)

ev-do 23-04-10 14:05

plafonul nu stiu daca este necesar sa il vopsesti, doar daca iti palce tie foarte mult si nu crezi ca te vei plictisi de el, dar daca e doar ceva temporar, merge cu folie ;)

b31rmy 23-04-10 14:09

Mi-ar placea negru lucios ca s-ar vedea o oarecare continuitate intre luneta si parbriz.
Nu mi-l fac negru sa zica lumea ca am plafon panoramic sau alte prostii.

ev-do 23-04-10 14:32

1 Attachment(s)
Uite de la mine ceva rapid, sper sa iti placa... grila nu ti-am pus-o pt ca nu am timp momentan ;)

b31rmy 23-04-10 14:56

Mersi frumos .. si imi place la nebunie cum arata.

sRn- 23-04-10 21:35

O sa ajunga ca in vt ?

ev-do 23-04-10 22:57

chiar mai bine, o sa ii pun si grila si ii fac si bandourile, si o sa vezi VISUL ;), in curand realitate

b31rmy 24-04-10 12:01

9 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum in service :)

ascany 24-04-10 12:05

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 3306286)
Cam asa arata masina acum in service :)

eu unul sunt foarte curios de rezultatul final :P

plictisit 24-04-10 12:05

niceeeeeeeeeeee, frumos cadou de primavara cu revopsirea :D

b31rmy 24-04-10 12:09

Pai asta e cadoul ei ptr ca pe 22 a facut 2 ani , fix cand am bagat-o in service :D

daffy duck™ 24-04-10 13:47

deci, de ziua ei ai bagat-o in "spital" :lol::lol::lol::lol:

m3lcul 24-04-10 15:19

omu, decat sa revopsesti grila aia stock si sa-ti sara iar vopseaua, pt ca orice i-ai face nu va sta pe cromul ala, mai bine ai face un efort sa-ti iei modelul asta http://www.skodatuning.ro/produse/oc...-fara-logo.htm daca tii foarte mult sa ramai totusi cu tipul de aerisitoare verticale.

b31rmy 24-04-10 16:12

Stiu modelul de grila si il am in vizor dar momentan sunt la pamant din punct de vedere financiar.
Vopseaua de pe ea a sarit ptr ca eu inca de cand am vopsit-o nu am matuito cum trebuie,iar acum nu v-a mai sarii ptr ca va fii vopsita ca la carte.

plictisit 24-04-10 18:24

nu stiu cum e cu vopsitu grilei, aceeasi chestie am vazut-o si la bmw-uri, toti care isi vopsesc narile le sare vopseaua mai repede sau mai tarziu .. = tot grile/nari deja negre aftermarket ajung sa cumpere

m3lcul 24-04-10 18:29

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3307020)
nu stiu cum e cu vopsitu grilei, aceeasi chestie am vazut-o si la bmw-uri, toti care isi vopsesc narile le sare vopseaua mai repede sau mai tarziu .. = tot grile/nari deja negre aftermarket ajung sa cumpere

pentru ca nu adera nici un tip de filler la suprafata aia cromata, si ori nu e rezistenta la criblura, ori pur si simplu se ia la spalat cu presiune.

b31rmy 27-04-10 13:11

6 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum , pe maine e gata

plictisit 27-04-10 14:09

a iesit bine, asteptam produsul finit totusi :D

ev-do 27-04-10 19:24

a iesit chiar foarte bine, imi place mult.. culoarea este aceeasi ca cea originala sau difera?

ascany 27-04-10 20:33

Quote:

Originally Posted by ev-do (Post 3315665)
a iesit chiar foarte bine, imi place mult.. culoarea este aceeasi ca cea originala sau difera?

eu cred ca e o tenta mai inchisa sau doar mi se pare ?!

b31rmy 28-04-10 00:38

Este aceiasi culoare ( rosu corrida ) doar ca s-au aplicat 3 straturi de lac 8)

bogdy.ghetto 28-04-10 19:26

se pare ca te inspiri de la mine?? :))
1.Culoarea originala
2.Plafon negru lucios
3.Trei straturi de lac

ev-do 28-04-10 19:32

Lasa-l sa se inspire ca iese parfum ;) abea astept rezultatul final :D

bogdy.ghetto 28-04-10 19:41

Glumeam oricum o sa-l urechez pt ca nu a facut ce trebuia inainte de a o vopsi putea face f multe si costuri mici RUSINICA RUSINICA RUSINICA!

plictisit 28-04-10 21:11

foarte multe insemnand ce daca nu te deranjeaza sa zici bogdy, ca si la mine o sa urmeze o revopsire sper aceeasi culoare si sunt curios tare ce vroiai sa spui cu asta ..

b31rmy 29-04-10 00:48

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 3318367)
se pare ca te inspiri de la mine?? :))
1.Culoarea originala
2.Plafon negru lucios
3.Trei straturi de lac

:))) raule chiar nu m-am inspirat deloc de la tine desii masina ta imi place la nebunie.
Stiu prea bine la ce te referi cand ai zis ca puteam sa fac ceva dar momentan chiar nu detin fonduri ptr a realiza ceea ce vreau eu la masina si merg pe principiul , graba strica treaba :)
Toate la timpul lor .. acum am aranjat-o asa ptr vara insa alta va fii fata masini cand ma voi intoarce din voiaj.
Pup si poate vii si tu la mare de 1 mai sa bem un cico.

daffy duck™ 29-04-10 17:12

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 3319324)
:))) raule chiar nu m-am inspirat deloc de la tine desii masina ta imi place la nebunie.
Stiu prea bine la ce te referi cand ai zis ca puteam sa fac ceva dar momentan chiar nu detin fonduri ptr a realiza ceea ce vreau eu la masina si merg pe principiul , graba strica treaba :)
Toate la timpul lor .. acum am aranjat-o asa ptr vara insa alta va fii fata masini cand ma voi intoarce din voiaj.
Pup si poate vii si tu la mare de 1 mai sa bem un cico.

te-ai lasat de sporturi extreme? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

b31rmy 29-04-10 19:01

6 Attachment(s)
NICIODATA :)
In cele din urma poze cu masina dupa internarea in "spital" :lol:
Ii mai lipsesc bandourile de pe bari ca a fost ceva mai mult de munca ptr ca vor iesi fine si capacul de la oglinda care nu a venit inca pe comanda.
Sunt foarte multumit de felul in care au lucrat cei de la Dan Invest ( service-ul unde a fost masina ) si recomand celor din Constanta sa apeleze fara probleme.

ascany 29-04-10 20:50

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 3321070)
NICIODATA :)
In cele din urma poze cu masina dupa internarea in "spital" :lol:
Ii mai lipsesc bandourile de pe bari ca a fost ceva mai mult de munca ptr ca vor iesi fine si capacul de la oglinda care nu a venit inca pe comanda.
Sunt foarte multumit de felul in care au lucrat cei de la Dan Invest ( service-ul unde a fost masina ) si recomand celor din Constanta sa apeleze fara probleme.

superba nemaipomenita sa o pastrezi sanatos si km fara incidente si astept si bandourile pe ea si o sa fie mortala
bafta

bogdy.ghetto 29-04-10 23:46

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3318732)
foarte multe insemnand ce daca nu te deranjeaza sa zici bogdy, ca si la mine o sa urmeze o revopsire sper aceeasi culoare si sunt curios tare ce vroiai sa spui cu asta ..

Pai eu merg pe curatat tot si cred ca da foarte bine:
1.Scos antena plafon
2.Eliminat cel putin manere spate
3.Bad boy
nu m-am uiatat acum foarte atent dar erau lucruri de facut zic eu vizibile si necostisitoare
P.S ai grija de masina Ramy frumos da rosu cu negru :D

sandrin 30-04-10 14:33

culoarea e maxima :D daca ii faceai si bad boy s-o mai incruntezi putin era foc :) dar nu e timpu pierdut keep up the good work bft

b31rmy 05-05-10 19:08

6 Attachment(s)
Iar aceasta este varianta finala :)

Claudiu_83 05-05-10 20:09

Salut.
Foarte frumos a iesit masina.
Farurile le-ai facut fumurii?... asa pare din poze. Daca da da-mi te rog cateva detalii de cum le-ai facut.

stefanandrei000 05-05-10 20:21

Quote:

Originally Posted by Claudiu_83 (Post 3336463)
Salut.
Farurile le-ai facut fumurii?... asa pare din poze. Daca da da-mi te rog cateva detalii de cum le-ai facut.

farurile si semnalele mai mult ca sigur au folie,arata foarte bine!

m3lcul 05-05-10 21:39

am vazut un defect de vopsea ;)), mai precis o mica scursura, in prima poza de jos, la pe spoiler, intre aripa si acesta. cel putin asa pare.

b31rmy 05-05-10 22:39

Quote:

Originally Posted by Claudiu_83 (Post 3336463)
Salut.

Intr-adevar farurile sunt fumurii dar nu sunt vopsite ci doar am aplicat peste ele o folie speciala ptr faruri,stopuri etc.

Quote:

Originally Posted by stefanandrei000 (Post 3336502)
farurile si semnalele mai mult ca sigur au folie,arata foarte bine!

Mersi frumos :)

Quote:

Originally Posted by m3lcul (Post 3336784)
am vazut un defect de vopsea ;)), mai precis o mica scursura, in prima poza de jos, la pe spoiler, intre aripa si acesta. cel putin asa pare.

Da intr-adevar acolo este o scursura de lac.Nu e singurul loc mai e scurs lacul in 2 3 locuri dar asta pentru ca am vrut 3 straturi de lac.
Se vor scoate printr-un polish,dar asta la sfarsitu verii.

daffy duck™ 05-05-10 22:50

baaaaaaaaaaa......a iesit foarte misto!!!!!!!!!!!

dar am o mica problema.....schimbati folia de pe faruri ca are o tenta albastruie-mov....sincer

ascany 06-05-10 02:50

masina a iesit bine si culoarea o prinde bine

ev-do 06-05-10 14:03

pe faruri ce e drept ar merge o folie fara saturatie ca pare sa aiba o tenta de indigo

DAR masina e JOS PALARIA ;) este foarte frumoasa asa simpla cum ai tinut-o, felicitari, asteptam cu sufletu la gura sa vad ce iese, si a iesit mai frumos decat ma asteptam.. ce te rog, pune-mi si mie o poza seara cu faza scurta sa vad cum bat farurile cu folia asta, daca retine multa lumina, ca m-ar bate un gand, si daca imi place o sa iti cer pe pm niste detalii despre ele.. ms frumos ;)

Bafta multa in continuare

All times are GMT +2. The time now is 21:37.

- Copyright 2026 4Tuning