![]() |
Mi-a dat erori forumul, asa ca fac adaugire
sunt de acord, 14 seconds flat la quarter mile sunt exceptii. Conventia Sgenerala este ca Altima scoate intre 14.2 si 14.4-14.5 in functie de transmisie, auto sau manuala, 4 sau 5 trepte. Orice este peste 14.5 este atribut pe seama unui conducator habarnist, conditii de vreme aiurea, masina care nu a fost intretinuta, etc etc. Uite material didactic. Citeste TOT si nu te opri doar la masinile cu modificari usoare. Spune-mi ca nu exista Altima stoc ce scoate timpii care-i zic eu http://www.nissanclub.com/forums/showthread.php?t=93448 Si vezi sa nu incurci modelele, aici discutam Altima generatia 3, adica 2002+. Citez: 2002 Altima 3.5SE 5-speed Kansas City Intl Raceway, MO RT : 0.405 (red light - oops!) 60 ft - 2.177 330 ft - 5.996 1/8 - 9.146 mph - 77.95 1000 - 11.864 1/4 - 14.164 mph - 97.70 Mods: None, except took the spare out to compensate for the weight of the hitch. Si mai sunt cateva. |
|
E ceva cunoscut ca masinile in general au anumite performante declarate de producator sau testate de diferite publicatii,si cu toate astea in mainile posesorilor prind puteri nebanuite,fiind mult mai rapide.Asa ca timpii declarati de posesori ai marcii X pe un site dedicat marcii X nu valoreaza nimic.
Quote:
|
Re:
Quote:
si aici ai timpi diferiti pe 400m ... |
Timpi pot fi reali dar important e sa masori si distantele.
La 0...100 la acelasi timp distantele pot fi diferite. |
Sebastian, nu te mai incapatana si citeste ce-am scris in primul reply pe aceasta pagina.
Acel review e numai pozitiv pentru Altima, iar langa 14.7 scrie (est) adica timp estimat. Ia si citeste timeslips de la drag strip si mai gandeste-te Race: continuarea era si a trecut pe langa mine de parca eram parcat. WS6 cred ca sti si tu ce motor are. A fost o joaca amicala, atata tot, n-aveam pretentii sa-l bat. Il cunosc pe tip. |
Re:
Quote:
In joaca pot si eu sa te las sa castigi serios nu ai nici o sansa. |
CDespre care test in joaca e vorba? Nu a fost un test, a fost o joaca, o liniuta la misto. Asa cum face si sora-mea liniute cu mine. Are un Eclipse GS de 150cp. Stie ca n-are sanse dar ne distram. Care-i problema? Te-ai uitat sau nu la timeslip-urile alea?
|
Deci fiecare are cate ceva de spus ok...nu pot sa imi dau cu parerea despre potentialul masinilor pentru ca nu le-am condus si nu am cunostintele necesare ca sa imi dau cu parerea dar stiu prea bine ce brand are in spate BMW si ce brand are Nissan dar acu fara suparare Fishbone...cand ai fost in romania cate nissanuri ai vaz si cate Bmw-uri ai vazut...si crede-ma cand o face nissan motor de 400 de cai aspirat eu ma duc in fata la Bavaria Motors si imi dau foc si inca ceva d c Nissan nu este prezent nici la Formula 1, nici la DTM, pe la nici o competitie de genu asta...ca are masini sportive?
|
nu cred ca e cazul sa aduci aminte de cai pe litru, asta e tehnologie si nu toti o stapanesc.
|
Nissan nu face acele motoare deoarece nu exista piata pentru ele si nu-si pot justifica R&D-ul si banii investiti. Nu exista piata pentru ei din cauza unor opinii tocmai ca in acest forum. De ce crezi oare ca exista gama Infiniti?
Nissan oricum au avut probleme financiare si in consecinta au parteneriat in ziua de azi cu Renault. Daca tu crezi ca nu am nimic de reprosat acestui fabricant, te inseli amarnic. SEBASTIAN: nu te mai fa ca nu vezi ce scriu, ai vazut au ba acele timeslips. Recunosti sau nu ca am avut dreptate? |
Tentativele tale de a ingropa acest topic sunt de doi lei si sunt clare ca ochiul. Postezi cica pareri noi pe topicuri care au luat sfarsit acum 1 an de zile doar ca sa cada acesta in jos pe pagina sperand ca nu-l mai citeste nimeni. De ce insulti astfel atat moderatorii, cat si userii acestui forum dar mai ales dreptul la libera exprimare?
Foarte frumos. Sa sti ca si eu la fel pot gasi cate un reply bine gandit si documentat care sa vin sa-l postez cel putin odata pe zi in acest topic, dar asta ar insemna sa-mi bat joc pe ascuns asa ca tine de moderatori si de forum, ceea ce nu e corect. Parerea mea este ca dovezile concrete au fost puse pe masa dar tu pari a fi pur si simplu incapatanat sau las ca sa le accepti asa cum sunt ele. Si sa sti ca NU EU te fac las, ci insusi modul tau de a te comporta spune asta. |
http://www.thetruthaboutcars.com/con...0541433129344/
Aici ai un test in care arata datele reale ale lui Nissan si ma lasa rece. Nu-mi place sa ma repet dar o fac pana ai sa intelegi ca nu e o masina care sa se ridice la nivewlul 330 oricat ai vrea tu. Sa-ti stapnesti sanatos si fara evenimente nissanul insa uita ca e o masina suficient de sportiva in fata unui BMW cinstit, iar aprecieri depre moderatori nu cred ca e cazul sa faci cu atat mai mult cu cat sunt aproape inexistenti aici. |
Altima SE_R se vrea din fabrica o masina sportivizata.
nissan incearca insa nu se poate apropiade 330i care desi nu face parte din gama sport a marcii bmw reuseste sa fie mai dinamic decat concurenta. Imi plac masinile japoneze fapt pentru care am avut trei pana acum si nca mai am doua una urmand sa o ridic azi sau maine in functie de vama, dar cu toate astea nu ma pot desprinde de masinile germane, iar BMW este unul din varfurile de lance mai accesibile in zona asta. BMW 330i m-a fascinat de cand a aparut si nu m-a dezamagit nici o data fapt care m-a convins sa mai cumpar unul si viitoarea masina de strada tot bmw va fi probabil un 550i mecanic cu putine optiuni pt ca nu-mi plac butoanele la kg.O clima, o piele, un ornament de carbon sau titan, cu niste jante ok stopuri fara galben, culoare interesanta, volan si schimbator de M cu plafon interior antracit ca restul sunt serie. La 330 nu am avut probleme e o masina fiabila care te incanta, este o masina excelenta pe asfalt uscat si un iar iarna merge daca ai roti adecvate si perfect daca ai si cuie. Este o masina eleganta cu dimensiuni perfecte pentru trafic exterior ne fiind mult mai mare ca o Dacia, iar in interior avand tot confortul necesar. Am cndus multe masini din gama ei cum e A4 , Mercedes c cu diverse motoare si daca ramanem in gama domestica BMW e totusi un lup in piele de oaie, pare bland pentru cine nu-l stie insa e o mica fiara. Vreau sa stiu cati stiu sa decupleze sistemele de control a tractiunii la 330i, pentru a vedea atunci adevaratele performante. Pentru asta am votat BMW si voi vota in continuare pana voi fi dezamagit. Nici o masina nu mi-a placut la drum mai mult decat BMW in general si am condus suficient de multe si variate marci si modele, inclusiv o gramada de modele Nissan de la care astept nuo Skyline pe care daca-l plac il voi comanda in varianta nissan GTR35 sau infiniti GTR36, dar nu pentru ca e o masina de serie deosebita, performantele de serie nu au excelat nici la cele vechi insa platforma a fost generoasa cand era vorba de modificari. BMW 330i conform datelor tehnice si statisticilor e o masina mai buna decat modelele \"sportive\" ale lui Altima, care sunt de fapt niste pseudoincercari de tuning iefin la o masina medie. Au o putere litrica la nissan inferioara lui 330i care ofera un motor ce castiga mereu titluri la cel mai bun motor. |
ia uite cate motoare performante de la Nissan gasesti aici:
Summary of the IEOTY winners for 2005 For the overall award and eleven individual categories: International Engine of the Year BMW 5.0-liter V10 (M5, M6) Best Performance Engine BMW 5.0-liter V10 (M5, M6) Best New Engine BMW 5.0-liter V10 (M5, M6) Best Fuel Economy Toyota Hybrid Synergy Drive (Prius) Best Above 4.0-liter BMW 5.0-liter V10 (M5, M6) Best 3.0-liter to 4.0-liter BMW 3.2-liter (M3) Best 2.5-liter to 3.0-liter BMW 3.0-liter Twin-Turbodiesel (535d - European model) Best 2.0-liter to 2.5-liter Honda 2.2-liter diesel (Accord, CR-V, FR-V - European models) Best 1.8-liter to 2.0-liter Volkswagen 2.0-liter FSI Turbo (2006 Golf, GTI, Jetta; Audi A3, Audi A4) Best 1.4-liter to 1.8-liter Toyota Hybrid Synergy Drive (Prius) Best 1.0-liter to 1.4-liter Fiat-GM Multijet 1.3-liter diesel (European Fiat and Opel models) Best Sub 1.0-liter Honda Hybrid 1.0-liter IMA (Insight) |
Light-Weight Magnesium Crankcase
The new 3 Series will enter the U.S. market in summer of 2005 (as a 2006 model) with a choice of two in-line 6-cylinder engines, continuing a 3 Series tradition. The all-new 3.0-liter unit in the 330i offers a significant increase in performance. It is rated at 255-horsepower (SAE), a 30-horsepower increase over its predecessor. In BMW's ongoing pursuit of weight reduction, this engine is the first in large-scale series production to use magnesium which, compared to aluminum, is 30 percent lighter. Magnesium is used in the crankcase, the crankshaft bearings and the cylinder head cover. This engine is also the first six-cylinder to use BMW Valvetronic. With infinitely variable valve lift in place of the traditional throttle butterfly, this system improves both throttle response and fuel efficiency. Like previous BMW engines which have incorporated Valvetronic, the gains are impressive. In the case of the 330i, horsepower increases by 13%, while fuel consumption decreases by 12%. This unique technology works in tandem with BMW's double-VANOS variable valve timing for both intake and exhaust camshafts. The new 330i will accelerate from 0 - 60 mph in approximately six seconds. |
Discutia asta nu ajunge nici unde.Un test pe viu e exclus,datorita faptului ca in Romania nu exista Altima SE-R.
fishbone,parerea mea despre tine e urmatoarea:ai zis ca ai avut Sentra,si radeau toti de tine.Ti-ai luat Altima de 3,5 l apoi ca sa te razbuni.Probabil ca tu personal ai o satisfactie mai mare sa-i \"faci\" pe aia cu Civic-uri tunate sau Camaro V6 cu insigna de SS intr-un Nissan decat intr-o alta masina.E placerea ta,foarte bine.Dar sa stii ca Altima nu e cea mai buna masina din lume. Testele comparative se fac de majoritatea revistelor/site-urilor cam asa:BMW 330 vs Lexus IS350 vs Infiniti G35...toate SPORT SEDAN-uri.Apoi,exista Nissan Altima vs Honda Accord vs Toyota Camry...ultimele fiind cele mai bine vandute FAMILY SEDAN-uri de pe piata americana.Asta nu-ti spune nimic ? Poate ca in topurile de fiabilitate,consum,spatiu interior si de bagaje etc.,Altima iese mai bine.Insa ia uita-te la teste facute de reviste care pun accent pe performante,indiferent ca sunt europene sau americane.In testele Car&Driver,MotorTrend,Road&Track,Evo,BMW 330i e mereu castigatorul.Poate ca toti se inseala si tu esti singurul destept.Sau ar mai fi inca o posibilitate... La raportul valoare/bani,depinde din ce punct de vedere privesti.Daca nu esti pasionat,avantajele BMW-ului nu conteaza pentru tine.Liniute la semafor ? Diferentele sunt minore,nu merita banii.Frane,suspensii ? Mergi doar in oras sau pe autostrada,nu-ti trebuie.Tractiune spate ? Mai greu de condus,n-are sens sa te complici.Placerea condusului ? \"Ce-i aia !?\" Adaugand la asta si faptul ca trebuie sa stii sa exploatezi avantajele BMW-ului,intr-adevar nu merita banii.Asta privit din punctul de vedere al unui om linistit,calm,pentru care masina inseamna doar un mijloc de transport.Insa daca gasesti un 330 pe serpentine,condus de un om care stie ce face,o sa vezi de ce costa mai mult. Uite inca un exemplu:Corvette C5 vs Camaro SS.Acelasi motor (cu ceva mai putina putere pe Camaro e drept,desi se poate sa fie strategie de marketing),performante in linie dreapta ceva mai bune la Corvette,dar nu cu mult...si totusi o diferenta de pret enorma.In plus,Camaro mai are si 4 locuri.Dupa logica ta,toti trebuia sa cumpere Camaro si nimeni Corvette... Tu contrazici mereu sursele postate de mine si de SEBASTIAN.Sunt surse impartiale,care nu au nici o legatura cu Nissan sau BMW.In schimb,vrei ca noi sa le credem pe cele postate de tine,cluburi de posesori de Nissan...nu ti se pare ceva bizar aici ? |
Race, chestia cu Sentra nu are absolut nici o legatura cu ce-ai scris tu acolo. Apoi, motivul pentru care Altima nu apare in comparatii este ca intr-adevar, este un sedan de familie cot la cot cu cele enumerate de tine. Dar, SE cu pachetul sport si SE-R sunt sedanuri sport. Nu apar in comparatii deoarece testele sunt facute la scara larga si nu se concentreaza asupra unui segment restrans. Intelegi?
Ai spus ca Altima nu e cea mai buna masina din lume. Unde am insinuat eu ca ar fi? Cat despre paragraful imediat dinaintea pomenirii C5 si Camaro, ma bucur ca parca parca incepi sa prinzi ce incerc sa spun. Asa cat de cat. Sebastian, ca de obicei te faci ca ploua. Daca mai vrei sa continuam discutiile, eu din partea ta astept sa vi si sa-mi arati timeslip la 330 care face sfertul de mila in cat ti-am aratat eu pe pagina anterioara. Link-ul dat de tine e un link care ti-am mai zis, nu reprezinta timpii de care e capabila o Altima SE si SE-R. Poate sau nu poate 330 sa scoata timpi mai buni, asa cum insinuezi tu Pe tine te \"lasa rece\" toate argumentele mele. Pe deasupra, mai faci si pe omu' prost si incerci sa ingropi topicul. Rad si curcile de tine. Mi-e lene sa dau copy-paste, asa ca ia aici si citeste. Repetitiile de texte ca un papagal sunt de prisos. Stiu si singur sa citesc, si spre deosebire de tine am citit despre ambele masini inainte sa zic clar ca hey, Altima rulz because I have one. http://www.freshalloy.com/site/featu...003/home.shtml Alte informatii, asa pe scurt si sumar. The 3.5 L (3498 cc) VQ35DE is used in many modern Nissan vehicles. It adds variable valve timing and has a bore of 95.5 mm and stroke of 81.4 mm. Output ranges from 240 hp to 300 hp (179 to 224 kW) and 246 ft.lbf to 287 ft.lbf (334 to 390 Nm). The VQ35DE is built in Iwaki, Japan and Decherd, TN. It was on the Ward's 10 Best Engines list for 2002 through 2005. It has an aluminum engine block and aluminum DOHC cylinder heads. It uses SFI fuel injection, has 4 valves per cylinder with VVT and features forged steel connecting rods, a one-piece cast camshaft, and Nissan's nylon intake manifold technology, microfinished components and molybdenum-coated pistons to reduce friction and help the engine ramp up faster. Sorry kids, dar competitia intr-adevar nu mai este in urma la asa de multi pasi. In legatura cu sursele. Chiar daca sunt postate pe un forum Nissan, tu ai vazut ce scrie acolo? Sunt timeslips si chiar si moderatorul a spus-o, nu postati cifre fara dovezi. Timeslip-ul este dovada suprema a adevarului. Lamureste-ma ce nu e in regula? Insinuezi ca avem dragstrip-uri in SUA care favorizeaza Nissan? |
foarte bune motoarele de Renault am avut si eu cateva insa BMW e altceva
E fanatism ce sustineti voi cu ALTIMA. Si vezi ca aici sunt multi oameni matrui care nu sunt naivi sa ia in calcul niste publicatii doritoare de bani pt publicitate. |
Protectia Consumatorului iti recomanda:
RECOMANDĂRI ŞI SFATURI PRACTICE PRIVIND ACHIZIŢIONAREA UNUI AUTOTURISM SAU A PIESELOR ŞI COMPONENTELOR AUTO Produsele de folosinţă îndelungată, cum ar fi autoturismele, reprezintă de obicei achiziţii importante, care presupun o implicare deosebită din partea consumatorului. Achiziţia unui autoturism, produs ce înglobează o înaltă tehnologie, presupune dobândirea de către consumator (cumpărător) a unor cunoştinţe extensive. În cele ce urmează sunt prezentaţi câţiva factori incluşi în procesul de luare a deciziei, înainte de a cumpăra un autoturism sau anumite piese şi componente auto. Consideraţii legate de informare - cumpărătorii vor căuta obţinerea a cât mai multe informaţii, deoarece periodicitatea achiziţiilor este mare, iar evoluţia echipamenelor de înaltă tehnologie este rapidă, iar sursele personale de informare vor fi astfel, probabil, perimate. Consideraţii legate de produs - care este durata de viaţă a produsului, cunoscând că achiziţionarea unui autoturism are o periodicitate destul de mare şi deoarece acesta intră în proprietatea consumatorului pentru o bună perioadă de timp, există o motivaţie puternică, corespunzătoare scopului. Preţul şi calitatea - acestea pot varia mult, motiv pentru care trebuie să alegeţi fără grabă şi să solicitaţi sftaul vânzătorului (agenţii economici sunt obligaţi să demonstreze consumatorilor, la cererea acestora, cu ocazia cumpărării modul de utilizare şi întreţinere al produselor). Nu vă lăsaţi influenţaţi - de reclamă, deoarece reclama poate fi uneori înşelătoare, iar ambalajul mai atrăgător (în cazul pieselor auto şi în special al pieselor din import), nu conţine întotdeauna un produs bun. Cereţi document de vânzare - (factura sau chitanţa fiscală, însoţite de bon de casă) cu data cumpărării, denumirea agentului economic, denumirea produsului, valoarea ca şi garanţia şi condiţiile de garanţie conform legilaţiei în vigoare. Pentru autoturisme - solicitaţi instrucţiuni de folosire şi certificatul de garanţie (în limba română chiar dacă este din import) şi solicitaţi vânzătorului să efectueze demonstraţii de funcţionare şi utilizare a acestora. Verificaţi - dacă instrucţiunile sunt clare şi dacă certificatul de garanţie este completat de vânzător la toate rubricile (numele şi adresa cumpărătorului, serii motor şi caroserie, tipul şi data fabricaţiei acumulatorului, tipul şi seriile anvelopelor, etc.) şi nu în ultimul rând dacă a fost efectuată pregătirea de vânzare a automobilului. Nu vă lăsaţi impresionaţi - de anunţul \"marfa vândută nu se mai schimbă\" (în special în cazul pieselor şi componentelor auto) întrucât, aveţi dreptul legal la schimbarea produsului necorespunzător sau restituirea contravalorii acestuia, şi după caz, la despăgubire. ATENŢIE CONSUMATORI !!! nu cumpăraţi piese şi componente auto decât de la agenţii economici autorizaţi şi din magazinele de specialitate; nu cumpăraţi piese şi componente auto de securitate şi cu rol funcţional în siguranţa circulaţiei rutiere (rotule suspensie - pivoiţi bielete de de direcţie, capete de bară, rezervoare combustibil, etc.) decât fabricate de producători agreaţi în acest scop de producătorul produsului final. |
Daca ai sa citesti tot ce am scris o sa vezi timpii , daca nu imi pare rau ca esti ignorant, a nu se confunda cu indolent.(INDOLÉNT, -Ă, indolenţi, -te, adj. Care este lipsit de energie; nepăsător, apatic; leneş, trândav. – Din fr. indolent, lat. indolens, -ntis. ) pentru cei ce nu cunosc exact limba romana. :lol:
IGNORÁN//T ~tă (~ţi, ~te) şi substantival (despre persoane) 1) Care vădeşte lipsă de cunoştinţe sau de practică într-un anumit domeniu; incompetent, necompetent; neştiutor; ignar. 2) Care nu este cult; lipsit de instruire şi de cultură elementară; incult. /<fr. ignorant |
uite in engleza, dar cine stie despre masini reuseste si in rusa sa inteleaga.
2005 BMW 330i specifications are below See list of all marques / Technical data and specifications of other BMW models BMW 330i Image courtesy of BMW 2005 BMW 330i - Technical specifications Spezifikationen 2005 BMW 330i auf Deutsch. Sspecificaties 2005 BMW 330i in het Nederlands. Caractéristiques 2005 BMW 330i en Français. This record added 2005-01-20. Last modified 2005-11-10. Buy BMW vehicles Find BMW vehicles for sale at eBay BMW cars for sale at eBay UK BMW automobiles for sale at eBay US Register for free on eBay.co.uk! and also on eBay.com! bodywork Type 4/5S SAL Designer Number of doors 4 dimensions & weights Wheelbase 2760 mm 108.7 in Track front 1500 mm 59.1 in rear 1513 mm 59.6 in Length 4520 mm 178 in Width 1817 mm 71.5 in Height 1421 mm 55.9 in Length:wheelbase ratio 1.64 Ground clearance Kerb weight 1525 kg 3362 lb Weight distribution (Front) Fuel capacity 60 litres 13.2 UK Gal 15.9 US Gal BMW books New, old, rare, collectible, hard-to-find or out-of-print BMW books BMW literature at eBay UK BMW literature at eBay US BMW literature at Amazon UK Don't forget to register on eBay.co.uk! and to register on eBay.com! Go to more manufacturers or other BMW models aerodynamics Drag coefficient 0.300 Frontal Area 2.11 m2 Cx 0.63 engine Code Manufacturer BMW Type S-6 Wet sumped DOHC 24 valves total 4 valves per cylinder Main bearings 7 Construction Bore × stroke 85.00mm × 88.00mm 3.35 in × 3.46 in Bore/Stroke ratio 0.97 Displacement 2996 cc (182.827 cu in) Unitary capacity 499.33 cc/cylinder Compression ratio 10.70:1 Fuel system Aspiration Normal Compressor type N/A Intercooler None Catalytic Converter Y Max. output 257.5 PS (254.0 bhp) (189.4 kW) @6600 rpm Max. torque 300.0 Nm (221 lbft) (30.6 kgm) @2500 rpm Maximum rpm Coolant Water Specific output 84.8 bhp/litre 1.39 bhp/cu in Specific torque 100.13 Nm/litre BMW workshop and repair manuals Find BMW workshop and repair manuals at these fine shops: eBay UK eBay US Amazon UK Don't forget to register on eBay.co.uk! and to register on eBay.com! Go to more manufacturers or other BMW models performance Note: A value of -1 means that the car cannot attain that speed. 0-50mph (80 km/h) 4.40s 0-60mph 0-100km/h 6.10s 0-100mph 15.00s 80-120km/h (50-70mph) in top 0-Quarter-mile 14.40s @ 97.60 mph 0-Kilometre 26.20s Top speed 250 km/h (155 mph) Fuel Consumption 12.7/6.4/8.7 l/100km urban/extra-urban/combined CO2 Emissions 210 g/km Power-to-weight 166.56 bhp/ton Go to more manufacturers or other BMW models chassis Engine location Front Engine alignment Longitudinal Steering Turns lock-to-lock 1.750 Turning circle Suspension Front Rear Wheels F/R 8J x 17/8J x 17 Tyres F 225/45 R 17 91W Tyres R 225/45 R 17 91W Brakes F/R VeDi/VeDi-S-ABS Brake ∅ F/R 330/336 mm Braked area Transmission 6M Drive RWD Top gear ratio 0.85 Final drive ratio 3.15 general Number made Model Code Model Family E90 |
Re:
Quote:
Quote:
Unde sunt timeslip-urile 330? |
fishbone,ai umplut 10 pagini cu teste din US.Nu ne intereseaza cat de tare e Altima in America si ce BMW-uri bati tu la semafoare!Europenii prefera BMW indiferent de rezultatele testelor din US.Fa un sondaj ceva si o sa te convingi
|
fishbone exagerezi rau cu time-slip-urile tale.Eu prefer sa cred revistele de specialitate.Daca mai insisti,o sa-mi fac si eu un cont acolo si uploadez un time-slip oarecare gasit pe net,sub 13s,si sustin ca atat a scos Altima 2.5 stock.De unde stii tu ca time-slip-ul ala chiar e scos de o Altima ? De unde stii ca daca e,Altima aia chiar e stock cum sustine proprietarul ? (ma rog,doar cu filtru schimbat) Dupa cum observi,omul se intrecea cu un Z06 (prost condus,fara legatura cu subiectul),deci el vroia ET cat mai bun,nu sa castige cursa.A plecat mai devreme (atata timp cat nu-l intereseaza sa castige nu conteaza,nu ?),poate a facut \"shallow staging\"...poate \"a uitat\" sa scrie ca mai are si alte modificari.
|
Intreaba pe oricine din randul cunoscatorilor de masini din SUA cat scoate o Altima SE la quarter mile. Raspunsul va fi urmatorul: low, mid-14s
Stiu ca masina respectiva este Altima pentru ca scrie pe timeslip. Cronometrul porneste in momentul in care pornesc rotile. Daca tie-ti vine greu a crede acele timeslip-uri, e cu totul altceva. Eu o iau ca un compliment. Dupa cum spuneam, Altima e o masina rau subestimata din gama Nissan. Daca doresti, chiar te rog sa faci cont pe acel forum si sa disputi acei timpi daca vrei sa vezi ce are lumea de spus. Ideea ca toata lumea va fi pro Nissan nu e valabila, deoarece sunt multi oameni acolo care au avut Nissan, acum au alte masini, sau au in garaj cot la cot Altima, BMW, etc. Sa zicem ca intr-adevar, scot 14.7 si mai putin nu se poate orice as face. O replica la aceasta valoare inca astept sa fie expusa in favoarea seriei 3. Oricum, ce-am avut de spus a cam fost spus, concluziile se trag de aici incolo. Inca un lucru mic si v-am lasat pentru moment. Altima, SE, SE-R beneficiaza de o baza luata si imbunatatita de la Skyline. lowrider, sunt de acord cu tine, dar aici nu discutam neaparat de preferinte si de gusturi. Incercam, in zadar vad ca, sa discutam obiectiv, concret. Pentru ca daca stam de fapt sa gandim, o SE-R adusa in Eu nu o gasesti la acel MSRP veci pururi, motiv din care comparatia de fata devine ... :?: :!: Si astia mint in legatura cu 1/4? http://www.automobilemag.com/test_data 2003 BMW 330Ci transmisie manuala - 15.4 |
Re:
Quote:
E clar ca vorbesti cu FANATICI ce au o fixatie pe un anumit model si cei ca ei care nu procep realitatea si traiesc in lumea lor se cheama AUTISTI.Uitate ca unul din ei sin semnatura-nickname e aproape fanatic. :lol: In plus nu inteleg de ce moderatorii nu-si fac treaba sau ajuta la cantitatea de ... de pe site. |
Sebastian, moderatorii au fost pe aici si chiar am vorbit cu 2 dintre ei. Au spus ca totul e ok, continuam mai departe linistiti. Iar magaria cu ingropatul topicului nu-ti da absolut nici un drept sa te mai smiorcai dupa ei. Ce-i cinstit, e cinstit. Cat despre fanatici, ti se aplica si tie foarte bine descrierea.
Inca odata te intreb, 1/4 mile times? Ia spune-mi tu, ca esti expert, ce inseamna diferenta de aproape o secunda la viteza de aproximativ 150 kilometri la ora? Motor Trend spune: Let's start with the fun part: the kick-ass acceleration of the new V-6. With a ready 246 lb-ft of torque awaiting the call of your right foot, this unassuming sedan turns from econocar to hot rod in an instant, torque-steering you 0-60 mph in 6.28 sec and besting the new 345-hp Infinti Q45 by over two-tenths. Blazing through the quarter mile in 14.72 sec/96.82 mph lets you pick on Porsche's Boxster! Dar evident hey, sa ne focalizam pe negative. I mean ... like ... wtf? In final, scopul meu a fost atins. Am vrut sa-i pun pe fanii BMW pe ganduri, mai ales pe cei ce considera ca orice BMW este lider fara drept de apel. Si, de ce nu, sa pun si putin jar. Totodata am vrut si sa observ cati pot judeca anumite lucruri la rece si la ce maniera. |
Re:
Quote:
|
Era scri, doar ca poate era mai mic decat timpii cu care te-a obisnuit altima si aia nu-l vedeai.
Nu vrei sa ma intrebi si de viteza maxima? Vad ca altima la 230 lesina in timp ce pe BMW au fost nevoiti sa-l limiteze la 250. Moderatorii daca nu au observat ce sri e prostia lor si incearca sa scoata castanele din foc cu mana altora. |
Haha, esti genial Sebastiane. Ai luat o cifra de pe ebay.EBAY, si-mi zici MIE ca dau link-uri d-ampulea? Da-mi un link in afara de ebay, da-mi un link catre un site specializat si lasa-ma. Mi se spune ca eu exagerez, voi nu faceti la fel? Plus ca, hai treaca-mearga modelul nou e on-par cu Altima, dar asta ar insemna sa spui ca modelul tau e mai rapid decat cel nou, altfel nu poti sustine ca e mai rapid decat SE/SE-R, ceea ce e o aberatie clara.
Un entuziast, tuner si specialist ca tine ar trebui sa manance pe paine siturile de pe internet, faptul ca recurgi la eBay denota ca e numai vorba de tine. Dar nu mai discuta cu mine. Lasa-ma si pe mine si acest topic in pace si vezi-ti de jucariile tale. Eu o sa ma bucur in continuare de toti in seria 3 care se trezesc ocosi si si-o fura. |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Mai stimabile Fish****, esti extrem de prost informat si foarte slab pregatit pe domeniul auto, cauta si tu in Car&Driver si in Motortrend sau in Automobil mag si vei vedea care sunt rivali unui BMW seria 3 si in speta ai 330i-ului.
Nu am nimic cu Nissan dar ca arma de bataie impotriva unei masini premium, Nissan foloseste marca Infiniti, deci hai sa excudem aberatia cu altima/sentra etc si sa vorbim mai de graba de un versus BMW 330i si Infiniti G35. In caz ca stai in SUA ar trebui sa-ti fie rusine ca aberezi atat, toate testele in care BMW 330i a fost comparat cu Infiniti G35(v6 3.5l si 265Cp, acum are 298Cp) au fost castigate de masina nemteasca fara dubii. Daca tu vii aici si spui clar si raspicat ca panarama aia de masina numita Altima e mai buna decat Infiniti G35 inseamna ca nu esti suficient informat sau vrei sa faci o mare polemica. Aveti grave probleme cand vedeti masini BMW in fata ochilor, langa voi la stop, prin reviste, pe forumuri sau nu mai stiu eu unde, dar va ganditi voi ca poate cei din BMW nu au prea mari probleme cand aud de Nissan??? |
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
E chiar asa de greu de crezut faptul ca Altima nu are ce cauta in discutia asta?
Dupa parerea mea, cand vorbesti de BMW 330i, vorbesti de o institutie si nu mi se pare corect sa nu discutam de un mare rival al ei, Infiniti G35. Deci Altima nu are nici o treaba cu G35, e mai slaba ca aceasta din toate punctele de vedere si nu are ce cauta in acest versus. Singurele puncte comune ale celor doua masini sunt la 0-400/si acceleratiile de la 0-60mph, in rest Altima si cu 330i sunt total pe pagini diferite. Si vorba aia, tu ce conduci, pai eu conduc o Altima , dar tu, tu ce conduci, pai eu conduc un 330i. Cum suna? |
Ai dreptate, cand discuti de BMW discuti de o intreaga gama de masini, dar problema se pune altfel. Ce conduci. Aaaa. Un BMW. Acum, intrebarea cheie, de care BMW. Pai ... il am pe ala de baza, fara nimic pe el, dar scump oricum.
Cat despre G35, trivia question. Ce au in comun Altima, Maxima, 350z si G35? Acelasi motor, acelasi tren de rulare ci exceptia RWD vs FWD, aceasi caroserie de baza. Toate pornind de la trenul de rulare al Skyline-ului R34. Cat despre faptul ca Altima moare la 230, imi pare sincer rau ca nu mai am la indemana video-ul cu niste nebuni din Emiratele Arabe care alergau cu el si acul era fix la limita maxima. In realitate, Altima este de fapt limitata prin cip la 135 mph. |
Vad ca ba scrie Altima pe time-slip,ba nu scrie da' ii sareau ceilalti in cap...in fine.
Quote:
Nu am zis ca daca a plecat mai devreme i-a influentat cu ceva timpul.Vroiam doar sa subliniez faptul ca omul a fost interesat exclusiv de timp,si nu de castigarea unei curse care era oricum pierduta din start,deci era foarte posibil sa fi facut \"shallow staging\". Oricum am mai zis nu in linie dreapta sta avantajul BMW-ului.Daca nu ti-a placut comparatia Corvette vs Camaro,uite inca una:F-150 SVT Lightning vs Boxster.Boxster-ul PIERDE o cursa de accelaratie...dar crezi ca are vreo sansa minima Ford-ul de a se tine de Boxster pe curbe,chiar daca soferul Porsche-ului e beat si nici nu stie ca face intrecere ? |
Race, slipurile respective sunt facute strict pentru timpi, nu liniute. Toate dragurile aici iau cate 2 masini, nu pentru concurs intre ele ci pentru a trece mai rapid prin linia lunga de participanti. Idiot trebuie sa fi sa te aliniezi cu asa competitie ...
Comparatia ta nu e buna, din cauza ca ... si aici probabil o sa razi de mine. Comparam cu un pick-up truck? S-a invocat testul in Motortrend si G35. Well ... BMW's 3 Series has been the automotive equivalent of the clay target, each edition a hard-to-nail meteor that's had its adversary's shotgun barrels blazing futilely for nearly its entire existence. Notice we said \"nearly\": Comparison-test statisticians out there likely remember our momentous August 2002 face-off wherein a previous-generation 330i was nicked by a blast from Cadillac's CTS and knocked out of the sky by Infiniti's then-new high-caliber G35. Lucky shot? No, the rest were genuinely catching up. Si se mai pot trage niste concluzii si din acest tabel. http://www.motortrend.com/roadtests/...ny/index6.html |
Crede-ma ca nu ma indoiesc de faptul ca Altima prinde cat are pe bord dar nu asta e problema.
Problema e simpla, cea mai buna masina a constructorului nipon in clasa medie PREMIUM este fara discutie Infiniti G35, restu' nici nu incap in lista noastra, sunt pe alta foaie. V-ati intalnit aici, o persoana care e foarte multumita de Altima sa si o persoana care este foarte multumita de 330-ul sau, era imposibil sa ajungeti la un consens. Discutia cu Altima e deplasata, pentru Altima trebuie sa cauti altceva, o Toyota Camry, un Opel Vectra OPC, o Honda Accord etc, ca termen de comparatie. Infiniti G35 e deja de notorietate ca fiind un rival de baza in SUA pentru BMW 330i, dar dupa multi ani 330i este o institutie. Si cand spun institutie includ si piata americana. Cauta atent teste comparative intre cele doua pe site-ul www.car&driver.com si vei vedea clar ca lumina zilei care e mai buna BMW 330i sau Infiniti G35. Dar ar trebui sa stii fara sa cauti. Cand spun Car&Driver spun o revista americana de cel mai inalt nivel si care nu se complica cu prostii, deci dispare din start ideea ca BMW ar falsifica prin ei date sau ar castiga pe aceasta baza. Au si un clasament pentru masini medii-premium, ghici cine e number uno??? Cred ca si asta stii stimabile FISH***** Daca vrei sa faci ceva interesant vino sa vb despre G35, crede-ma nu e acelasi lucru cu o Altima. |
Stimate FISH**** trage niste concluzii tu singur, uite aici:
http://www.caranddriver.com/article....rticle_id=9993 Driven By Desire: BMW won't launch a more important new model this decade than the all-new 3 Series. This is the one car that must prove beyond doubt BMW hasn't lost its way. What makes the 3 Series so wanted by car lovers and feared by rival automakers is that every successive generation has taken another step along BMW's particular vector of power, chassis ability, and strong refinement. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning