Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

Eugen_TL 08-02-06 11:55

mustang oricum si la 18 si la 25 sunt bune ca femei(nu ma uit la toate stalcitele)... dar sunt bune ca femei decat nu si pt mine ca o relatie! eu am 17 acum si nas vrea o fata caer sa depaseasca 19 in nici un caz! probabil cand o sa am 20-23 no sa spun nik daca fata are 27 de ex. ! dar deocamdata numi trebuie mie una de 25... fata aia la 25 trebuie sa-si faca anumite planuri nu sa stea cu pwtza tanara :wink: ( asta e parerea mea)

golftuning tu ai vrea una acum la 23? serios pt o relatie nu pt o distractie ca asa vrem toti! :)

GolfuletzS 08-02-06 11:56

sincer Da

Eugen_TL 08-02-06 12:00

:o bv tie atunci! eu n-as putea si asta e ! eu caut fete mai mici ca mine cu 2 ani . la fel ca mine sau max 2 ani mai in varsta! :roll:

RA_2fast4u 08-02-06 12:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
probabil cand o sa am 20-23 no sa spun nik daca fata are 27 de ex. ! dar deocamdata numi trebuie mie una de 25...

mah fratziuc la varsta aia deja nu mai cautzi fete mai mari ca tine acuma pana pe la vreo 18-20 de ani cautam fumei mai experimentate ca dupa 20 incepem sa vrem mai micutze :lol:

ori cum is de acord cu tine...adika mi se pare oarecum penibil eu 17 ea 20 sau mai mult :|

spiry_moto 08-02-06 13:02

RA_2fast4u imi dai dreptate....asta am zis si eu...cat sunteti mici cautati mai mari...cand sunteti mari cautati mai mici...bine...eu n-am pus limita de varsta :)

Cosmin255 08-02-06 16:04

Re:

Quote:

:o bv tie atunci! eu n-as putea si asta e ! eu caut fete mai mici ca mine cu 2 ani . la fel ca mine sau max 2 ani mai in varsta! :roll:

Da nu prea te cauta ele pe tine ma nashpetule :lol: :lol: :lol: 8)
Ontopic normal ca atunci cand esti tanar vrei o \"Batranica\" de vreo 22-25 de ani si apoi treaba se schimba cand inaintezi in varsta

Mustang 08-02-06 16:17

fratilorrrrrr...

una de 25 de ani stie ce vrea de la viata...
pe cand una mai mica...ba s-ar fwte cu tine...ba se razgandeste cand ti-e lumea mai draga, habar n-au (majoritatea) idee ce e aceea dragostea...merg pe ideea ca : \"sunt frumoasa, toti mor dupa mine\" (la 15-17 ani)...

pe cand una la 25 de ani ... parca mere pe alta mentalitate...ii place \"pustiul\" se tine de el...

nu ca pustoaicele...imi place de el...ii place de mine ... da' stai sa il fac sa mearga in limba dupa mine ....

pe cand una de 25 ... parca nu e asa a \"dreacu'\" !
e doar parerea mea \"umila\" :D

Eugen_TL 08-02-06 18:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"obrazNICK\"
Quote:

Da nu prea te cauta ele pe tine ma nashpetule :lol: :lol: :lol: 8)
Ontopic normal ca atunci cand esti tanar vrei o \"Batranica\" de vreo 22-25 de ani si apoi treaba se schi<a target=\"_blank\" href=\"http://searchmiracle.com/text/search.php?qq=MBA\">mba</a> cand inaintezi in varsta

iar postezi aiurea fara sa stii si te bagi ca musca in \"placinta\".... de unde stii tu ca nu ma cauta sa mor de imi dau seama! si pt astia care prefera la 17 una de 25 .,,, tare curios as fi sa vad cati au una de varsta asta... eu banuiesc ca toti aveti pritene de varste apropiate voua

d3vilish_lips 08-02-06 20:50

Quote:

...ii place \"pustiul\" se tine de el...

....wrong majoritatea s`au saturat pana la varsta aia de copilarisme la barbatzi...cauta o realtie in kare ele sa fie mai copile sa le alinte barbatul puternic de langa ele si nu \"pustiulik\" ala care`i spune kat o iubeste non-stop....... :roll:

ps: asta nu inseamna neaparat k nu exista si alt gen de fete eu am vb de majoritate

Gabi 08-02-06 21:53

Re:

Quote:

[...] si pt astia care prefera la 17 una de 25 .,,, tare curios as fi sa vad cati au una de varsta asta... [...]

Nu ştiu câţi au, la 17 ani, prietenă de 25, da' eu am avut, la 19 ani, prietenă de 31 :P

Mustang 08-02-06 22:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

[...] si pt astia care prefera la 17 una de 25 .,,, tare curios as fi sa vad cati au una de varsta asta... [...]

Nu ştiu câţi au, la 17 ani, prietenă de 25, da' eu am avut, la 19 ani, prietenă de 31 :P

al dreacu norocos...
ia spune-ne cum a fost ? :D

Gabi 08-02-06 22:07

Chiar nu mai contează! Ce-a fost a fost! Ce voiam eu să demonstrez este că o astfel de relaţie nu este imposibilă!

Michael 08-02-06 22:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"

bravo :lol:
intr-adevar nu este imposibil :wink:

GolfuletzS 08-02-06 22:30

normal ca nu e imposibil da e greu de realizat

Michael 08-02-06 22:44

nu e chiar asa de greu... crede-ma ca eu sunt acuma in situatia asta :lol:

GolfuletzS 08-02-06 22:47

sa fii baiat istet ;)

ps: da cati mai sunt in stiuatia asta ? :D

Eugen_TL 08-02-06 23:07

deci baieti! eu ma refeream strict la cei pana in 17 ani care au o fata de aprox 25 ! deja eu la 19-20 am sa vad altfel lucrurile... deocamdata pana in 17 eu cel putin consider ca cienva e tot copil... sau poate e matur dar nu cat ar trebui ! iar tu gabi spui bine ce spui / ai avut prietena mai mare dar nu aveai 17 ... aveai totusi 19 ...oarecum e o varsta mai inaintata si nu cred ca la 19 gandeai ca la 17 ! corecteaza-ma daca gresesc!

inca mai astept baieti care au pana in 17 si au fete de 25! sa nu va inghesuiti

PS:nik nu e imposibil dar asa ceva mai rar se vede oricum

Mustang 08-02-06 23:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
nu e chiar asa de greu... crede-ma ca eu sunt acuma in situatia asta :lol:

alt norocos ?

Michael 08-02-06 23:20

cel mai norocos :lol:

Mustang 08-02-06 23:27

sa o stapanesti (calaresti) sanatos :lol: :lol: :lol:

Gabi 08-02-06 23:30

Re:

Quote:

[...] iar tu gabi spui bine ce spui / ai avut prietena mai mare dar nu aveai 17 ... aveai totusi 19 ...oarecum e o varsta mai inaintata si nu cred ca la 19 gandeai ca la 17 ! [...]

Într-o oarecare măsură ai dreptate, dar sunt oameni (şi femei şi bărbaţi) care, la vârsta de 19 ani, sunt bătuţi în cap şi oameni (de asemenea, şi femei şi bărbaţi), care, la 17 ani sunt mult mai dezvoltaţi din punct de vedere al materiei cenuşii.

Cunosc persoane care până la vârsta de 21 de ani n-au avut nici macar un contact sexual (respectivul n-a vrut să meargă nici măcar la fetele vesele - noi, eu şi nişte prieteni, plăteam totul (!!!)) şi oameni care la 17 ani aveau lângă ei femei de 22, 23 de ani.

Vorba melodiei: \"nu contează cât de lung am părul, ci contează cât de mult gândesc!\". Transpusă în cazul nostru, fraza s-ar traduce astfel: \"nu contează că am 17 ani dacă arăt de 22 şi o ard cu studentele în anul II!\" :lol:

PS:
- când aveam 17 ani, cineva (de sex feminin) mi-a zis că am 22;
- când aveam 19 ani, cineva (tot de sex feminin) mi-a zis că am 26;

PPS: ce repede trece anii ăstia pe lângă mine :lol:

EvLSant0S 09-02-06 02:55

mda, aiurea rau de tot cu varsta asta, eu daca-mi las barba .. ( ma fac Pedro Babosa ) ca sa nu zic altceva .. :)

s-a terminat ..

sub 20 nu scad :)
da... degeaba ..
20 de ani ..si umblu cu \"tata\" in a4 (a se citi CZR) ..
nu merge combinatia . . :)

GolfuletzS 09-02-06 07:56

e santose si daca are 21 :D
te`am prins cu matza`n sac :D

sil4tuning 09-02-06 08:11

gabi ..tu esti cal batran ...normal ca lumea sa te mai poceasca cu cativa ani in plus :lol:

Eugen_TL 09-02-06 10:42

hahaha gabi si cand o sa ai 40 o sa vrei sa-ti spuna:\" pari de 20 \" :wink: ( JOKE )

Mustang 09-02-06 10:44

Re:

Quote:

hahaha gabi si cand o sa ai 40 o sa vrei sa-ti spuna:\" pari de 20 \" :wink: ( JOKE )

i-ar conveni atunci :lol: :lol:

aleks 09-02-06 11:23

mie mi-a zis ieri o tanti de vreo 45 ca arat de 30 :lol:
bine ca fetelor de-o varsta cu noi li se pare k arat de 20 :wink:

Gabi 09-02-06 11:40

Silviu: te înşeli, sunt un mâmz pur sânge :P

TuningBoy: să te audă Dumnezeu! Mai am eu un prieten - mai mic cu un an ca mine - al cărui tată are 47 de ani şi mai mult de 30 nu îi dai. Omu' se îmbracă mai bine decât noi, ăstia tineri, şi se distrează de 100 de ori mai mişto. Lifestyle! :peace:

Eugen_TL 09-02-06 11:46

hahaha ! mai am si eu un exemplar de tata care il vezi numai in trening si haine sport si face intrecere cu fiusu ! tasu cu masina ala cu scuterul! tata nebun ce mai! :))))

RA_2fast4u 09-02-06 12:43

mah baietzi...chiar nu inteleg dc ne tot invartim in juru cozii :P adika dc sa te dai de 20 cand ai 17? chiar nu inteleg? adika dc sa cautam noi sa sarim o anumita perioada din viatza? nu zik, si eu ma dau de vreo 18-19 ca sa pot intra prin cluburi(respectiv 21 in unele cazuri :lol: ) dah atat...adika fata de o fata nici odata nu ma dau mai smecher sau ceva de genu...si nici nu caut fete mai mari ca mine, adika ma prieteni care is in limba dupa fete de 19-20 de ani....nu zik..is dragutze...dar nu ma atrag, adika cu ce rost? hai sa zikem cu un an mai mare merge ....da totusi..diferentele astea extreme...nu imi par ok...sau am prieten, care are iuibita pe clasa a 5-a....(el ii pe a 9-a) nu zik..fata arata super....ramai in limba cand o vezi, ar lua multe fete de clasa a 9-a.chiar si a 10-a...da totusi...cand vb cu ea...sau ceva......iti dai seama...adika toate la timpul lor....... dc sa ne dam altceva? dc sa sarim peste unele lucruri?

EvLSant0S 09-02-06 12:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
mah baietzi...chiar nu inteleg dc ne tot invartim in juru cozii :P adika dc sa te dai de 20 cand ai 17? chiar nu inteleg? adika dc sa cautam noi sa sarim o anumita perioada din viatza?

ahah deci asta ori e luata dintr-un film , ori ti-a zis-o ... un adult care iti e aproape .. :)
de ce ? ptr ca vezi una de 20 de ani .. tare rau ..
cand ii zici ca ai 17 .. se cam lasa cu .. intelegi ? ca idee .. ea .. 20 .. tu 17 ..
si sa nu va aud cu raspunsuri d`alea cu , daca-i place cu adevarat de tine si etc o sa treaca peste sau mai stiu eu ce
chestia asta cu .. mai multi ani .. nu e decat o cheitza ... ptr .. portitza .. :) ah ... ca la un mom. dat .. o sa afle , adica o sa-i spui , asta-i partea 2-a ... dar asta se intampla mai tarziu , si de abia atunci .. puteti sa-mi datzi rasp. de genul , daca tzine cu adevarat la tine si etc, va accepta .. scuzele si etc si bla bla

p.s: I don`t get it ! care-i faza cu minciunile ?! adica
EL , minte cu ceva la inceputul relatiei , (cand zic ceva ma refer la ... na .. de ex. chestia asta cu varsta) pai plm ... el a zis ca are 20 de ani doar ca sa ajunga la ea ... (chestia asta trebuia luata ca un compliment) de unde , ele ..

\"vaaaaaaaai , m-ai mintit ? ok... we have 2 break up =)) \" ntz ntz ntz ..

Eugen_TL 09-02-06 12:53

ai dreptate si sunt de acord cu tine!

sa stii ca ma bufnit rasul la faza cu aia de a5a! nici nu vreau sa imi imaginez ce femeie se ascunde in una de a5a! :)))) hai sa scoatem fiara din fetitze beeeeeeyyy ! :burn:

RA_2fast4u 09-02-06 13:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ahah deci asta ori e luata dintr-un film , ori ti-a zis-o ... un adult care iti e aproape .. :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tare rau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta buna-mea aicea si imi da sfaturi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =))

Quote:

de ce ? ptr ca vezi una de 20 de ani .. tare rau ..
cand ii zici ca ai 17 .. se cam lasa cu .. intelegi ? ca idee .. ea .. 20 .. tu 17 ..
si sa nu va aud cu raspunsuri d`alea cu , daca-i place cu adevarat de tine si etc o sa treaca peste sau mai stiu eu ce
chestia asta cu .. mai multi ani .. nu e decat o cheitza ... ptr .. portitza ..

perfect de acord man...adika intervine o chesti de onoare...adika sti cum sincer....sa o vezi pe aia de a 5-a(de care zikeam) daca ea s-ar da de a 8-a sau asa ceva ai combina-o cu ochii inchisi...da cand auzi a 5-a....iti trece tot avantu...si asa si la fete....
Quote:

:) ah ... ca la un mom. dat .. o sa afle , adica o sa-i spui , asta-i partea 2-a ... dar asta se intampla mai tarziu , si de abia atunci .. puteti sa-mi datzi rasp. de genul , daca tzine cu adevarat la tine si etc, va accepta .. scuzele si etc si bla bla

adika sa inteleg ca tu vrei relatzie serioasa cu fata de 20? interesant....adika nah mintea mea nu merge asa departe...adika cum am mai scris...nu am incercat...nici macar nu ma tenteaza(sau mai bine zis tenta ca acuma incpe sa ma bata si pe mine mintea =)) ) ...adika mi se pare oarecum aiurea..si mai ales sa mintesti...adika daca tot vrei relatii de cu fete de 20 nu prea vad mai mult de un one night stand(in caz de minciuna) daca nu(apropos mi-am adus aminte ca am un amic bun care e cu cineva de la faculta din anu I si el e deodata cu mine si e super misto, adika de cand e cu ea s-a lasat de baut, de fumat ...si mai si fake sport constant :lol: :lol: ) si vrei relatie de mai lunga durata atuncea nu prea vad alta cale decat sa ii ziki catzi ani ai si sa cauti alta metoda sa ajungi la ea :)

Quote:

p.s: I don`t get it ! care-i faza cu minciunile ?! adica
EL , minte cu ceva la inceputul relatiei , (cand zic ceva ma refer la ... na .. de ex. chestia asta cu varsta) pai plm ... el a zis ca are 20 de ani doar ca sa ajunga la ea ... (chestia asta trebuia luata ca un compliment) de unde , ele ..

\"vaaaaaaaai , m-ai mintit ? ok... we have 2 break up =)) \" ntz ntz ntz ..

man nici tie nu iti place sa fi mintit nu? adika sa vina una la tine sa iti zika ca are 18 ani si sa afli ca de fapt avea 14....e cam an p#0@l3@ nu?

spiry_moto 09-02-06 15:05

si sor'mea-i clasa a5a.....cine vrea sa-i fac cunostiinta cu ea? :lol: :wink:

GolfuletzS 09-02-06 15:08

santose dc nu te`ai dat la sors`a lu spiri ha ? ;))

so sexy :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

RA_2fast4u 09-02-06 16:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"

:shock: :shock: fuck ce pacat ca stai in buc :cry: ca asta e ocupata shi nah :lol: :lol: :lol: :lol:

chiar ce nashpa ca suntetzi asa departe may oameni ca voi tot faketzi chestii din astea gen intalniri....la noi nu prea se implanta...mai ales nebuni de varsta mea fara carnet :(

Michael 09-02-06 18:54

Re:

Quote:

muahahahaha :lol: :lol: :lol:
ce sa facem cu ea ?

orlando 09-02-06 19:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Michael\"
Quote:

muahahahaha :lol: :lol: :lol:
ce sa facem cu ea ?

sa o invatam tabla inmultiri eventual :lol: :lol: :lol: :lol:

sil4tuning 09-02-06 19:09

tabla inmultirii ?
de la varsta asta bro ? scrie pe tine corupere de minori si [ busted ]

orlando 09-02-06 19:15

ma gandeam si eu asa...deci pe bune daca vrei spiri sa iti combinam sora...inseamna ca ne vrei raul :lol: :lol: :lol: ce putem noi sa ii facem :lol: :lol: :lol: sa o invatam tabla inmultiri,sa o ajutam la teme,sa o plimbam cu sania,dar nu e nici o problema daca ne combinam cu sorsa :lol: :D

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning